Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

 

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


Νέο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
 


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πεζογέφυρας Γρ. Λαμπράκη

ΚΛΙΚ στην εικόνα 


 


CLICKNSPOT

 

Στείλε το αίτημά σου με ένα Click

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ

Καθαριότητα, πράσινο, λάμπες, εγκαταλελειμμένα οχήματα κ.λ.π. 

Click στην εικόνα ή τον σύνδεσμο, εγγραφή,

 

δηλώστε e-mail, όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης

 

και ... είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.


 


Δασικές Πυρκαγιές


 

               *Νέο 


Με ένα κλικ δείτε πληροφορίες για το πρόγραμμα

Δείτε το φυλλάδιο εδώ

Κατεβάστε την αίτηση 

 

 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 


 

Καλό Καλοκαίρι σας περιμένουμε τον Σεπτέμβριο 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
2019 - 2020  

 


 


 


 

 

 

 


 


 


 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.
 
Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 

Ο Δήμαρχος

Νίκος Χουρσαλάς

 

 

 


Τελευταία Νέα

Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα νέα τμήματα

Ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στα νέα τμήματα του Δημοτικού Κέντρου Επιμόρφωσης Δήμου Κορυδαλλού.
Τα τμήματα αφορούν όλα τα επίπεδα ξένων γλωσσών (Γαλλικά/ Ισπανικά/ Αγγλικά/ Ιταλικά) και Πληροφορικής και διδάσκουν πιστοποιημένοι και έμπειροι εκπαιδευτικοί. Στην Πληροφορική θα γίνουν ταχύρρυθμα τμήματα διάρκειας ενός μήνα στις ενότητες WORD/EXCEL/INTERNET, ενώ θα λειτουργήσουν και τμήματα για αρχάριους.
Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία του ΔΗ.Κ.ΕΠΙ Ζάππα 1 Κορυδαλλός, (έναντι Σινέ Παράδεισος), καθημερινά από τις 10.00 –15.00
Τηλέφωνα επικοινωνίας για εγγραφές : 210-4956717, 6932434131.
Οι άνεργοι, οι πολύτεκνοι και οι φοιτητές με χαμηλά εισοδήματα θα έχουν ειδικές τιμές και θα επιλεγούν με σειρά προτεραιότητας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Νέες αιτήσεις ένταξης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από 18 έως 30 Σεπτεμβρίου

Ένας ακόμα σημαντικός αριθμός συμπολιτών μας πρόκειται να ενταχθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορυδαλλού, αφού από την Τετάρτη 18 έως την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου θα γίνονται δεκτές νέες αιτήσεις από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου. Δικαιούχοι είναι κάτοικοι που αδυνατούν να καλύψουν βασικές βιοτικές τους ανάγκες και κύριο κριτήριο ένταξης είναι το εισόδημα τους. Επίσης, λαμβάνονται υπόψη παράγοντες και κοινωνικά κριτήρια, όπως η οικογενειακή κατάσταση, τα κοινωνικά προβλήματα, η ανεργία και τα προβλήματα υγείας.
• Νέα αίτηση πρέπει να υποβάλλουν και οι δικαιούχοι του προηγούμενου κύκλου διανομής.
• Οι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ μέσω του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) δεν μπορούν να είναι ταυτόχρονα δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Οικονομικά κριτήρια:
Μοναχικά άτομα με ετήσιο εισόδημα έως 4.560 €. Στο ποσό αυτό προστίθενται 500 € για κάθε ενήλικο μέλος της οικογενείας και 1.000 € για κάθε
ανήλικο τέκνο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Ο Δήμαρχος Νίκος Χουρσαλάς σε αγιασμούς των σχολείων

Τη δέσμευση ότι η νέα δημοτική αρχή θα βρίσκεται κοντά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, συμπαραστάτης σε όλα τα θέματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα, εξέφρασε μαζί με τις ευχές του για μια δημιουργική σχολική χρονιά, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς.
Ο κ. Χουρσαλάς, που παρευρέθηκε σήμερα σε αγιασμούς σχολείων, έδωσε το στίγμα των προτεραιοτήτων της δημοτικής αρχής σε θέματα παιδείας. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης της συνεργασίας με τους Συλλόγους Γονέων για την ανάπτυξη κοινών δράσεων, την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα ανακύκλωσης αλλά και τον στόχο της λειτουργίας «ανοιχτών σχολείων».
Αναλυτικά το μήνυμα του:
«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για όλους μας, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς.
Η αρχή της σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί τους στόχους μας, που είναι πάντα υψηλοί. Η αξιοποίηση της γνώσης και των εφοδίων που προσφέρει το σχολείο αποτελεί το μεγαλύτερο εχέγγυο για ένα καλύτερο μέλλον.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Κάλεσμα συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τις ανάγκες παιδιών του Δήμου μας

Ο Δήμος Κορυδαλλού, στα πλαίσια λειτουργίας των Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας, σας καλεί να συγκεντρώσουμε και φέτος σχολικά είδη (τσάντες, τετράδια, γραφική ύλη κ.λ.π) καινούρια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα, ώστε να διατεθούν σε οικογένειες ωφελουμένων των δομών της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών, που αδυνατούν να καλύψουν αυτά τα έξοδα. Οι προσφορές γίνονται δεκτές καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, 9.00- 14.00, στο χώρο της ιματιοθήκης, υπόγειο κτιρίου της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών (Ξενοφώντος 5 και Πελοπίδα, πλατεία Μέμου). Απευθυνόμαστε σε απλούς πολίτες αλλά και σε καταστήματα σχολικών ειδών/ βιβλιοπωλεία και ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκρισης σας.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Σε κλίμα συναίνεσης το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου- Νέα Πρόεδρος η Μερόπη Κατσάνου

Σε κλίμα συναίνεσης το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού εξέλεξε χθες, Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019, στην πρώτη του συνεδρίαση το νέο Προεδρείο του σώματος και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη η Μερόπη Κατσάνου, μετά από κοινή πρόταση των παρατάξεων «Ένα Βήμα μπροστά» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Νίκο Χουρσαλά και «Δήμος για όλους» με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Δημόπουλο. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Σπύρος Αγιώτατος από την παράταξη «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» και γραμματέας ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δήμος για όλους» Στέφανος Βαγενάς.
Μετά την εκλογή της νέας Προέδρου, κατέθεσαν την ανεξαρτητοποίηση τους από την παράταξη «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Μελάς, Μιχάλης Λώνας, Ελευθερία Κωτσίδου, Ιωάννα Καλομπράτσου, Παναγιώτης Μακρυγιάνης, Ηλίας Κοσμίδης, Θεόδωρος Μερεντίτης, Γιώργος Γκόγκος και Μαρία Γιαννακάκη.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 1 από 377Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΑύγουστοςΣεπτέμβριος 2019Οκτώβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and