Δήμος Κορυδαλλού
Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

Ανακοινώσεις Δημοτικού Συμβουλίου

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου κατά την συνεδρίαση της 26ης Ιουνίου 2018

Πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι. Η συνεχιζόμενη δίκη της Χρυσής Αυγής έχει αναδείξει ότι οι δολοφονίες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, οι επιθέσεις κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και των αιγύπτιων αλλιεργατών, κατά αγωνιστών κοινωνικών χώρων είχαν σχεδιαστεί κεντρικά και εκτελέστηκαν από τα τάγματα εφόδου με εντολές του ναζιστικού μορφώματος. Στις γειτονιές μας η ναζιστική κατοχή στο παρελθόν έχει αφήσει τα σημάδια της.
Απαιτούμε με την ολοκλήρωση της δίκης να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία των νεοναζί.
Ο Δήμος Κορυδαλλού θεωρεί την Χρυσή Αυγή ανεπιθύμητη.
Συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις για τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και στέλνουμε το μήνυμα της μηδενικής ανοχής στο φασισμό, το ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 
Θεόδωρος Μερεντίτης

  Ανακοινώσεις Δημοτικού Συμβουλίου
Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου

ΨΗΦΙΣΜΑ του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορυδαλλού της 25ης ΑΠΡΙΛΙOY 2018

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού συζήτησε την Τετάρτη 25/04/2018 έκτακτα το θέμα με τις ανώνυμες ψευδείς καταγγελίες και συκοφαντίες σε βάρος στελεχών της Δημοτικής Αρχής.
Οι ανώνυμες αυτές καταγγελίες, που είτε αποστέλλονται στις αρχές είτε ρίχνονται κάτω από πόρτες, σπιλώνουν την προσωπικότητα ανθρώπων που έχουν προσφέρει στην αυτοδιοίκηση και την πόλη.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού αποφασίζει κατά πλειοψηφία:
• Καταγγέλλει δημόσια την πρωτοφανή αυτή αθλιότητα κατασυκοφάντησης των στελεχών της Δημοτικής Αρχής και εκφράζει την αλληλεγγύη του σε αυτά.
• Θεωρεί ότι τέτοιες μεθοδεύσεις δηλητηριάζουν το κλίμα συνεργασίας και συνύπαρξης, υπονομεύουν την παραγωγή έργου και στην ουσία στρέφονται ενάντια στα συμφέροντα των πολιτών.
• Καλεί όλους να καταδικάσουν αυτές τις μεθοδεύσεις.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 
Θεόδωρος Μερεντίτης
 

  Ανακοινώσεις Δημοτικού Συμβουλίου
Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για την επίθεση της Χ.Α στο 1ο Δημ.Σχολείο Ικονίου Περάματος

OΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ
Για την επίθεση της Χρυσής Αυγής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περάματος 
του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορυδαλλού της 18ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017.

Με αφορμή τα γεγονότα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ οποιαδήποτε ρατσιστική και ξενοφοβική επίθεση γενικότερα και ειδικότερα στο χώρο του σχολείου.
Η υπόδικη «Χρυσή Αυγή» είναι μια εγκληματική, φασιστική οργάνωση, πρέπει να απομονωθεί, να τιμωρηθεί, το συντομότερο δυνατό για τα εγκλήματά της, για να σταματήσει οριστικά να δηλητηριάζει συστηματικά, την κοινωνία και ειδικά τη νεολαία μας με τις φασιστικές ναζιστικές ιδέες και πρακτικές.
Καλούμε, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και όλο το λαό να αγκαλιάσουν τα κατατρεγμένα εξαιτίας του ιμπεριαλιστικού πολέμου, προσφυγόπουλα. Να απομονώσουν τις ρατσιστικές ξενοφοβικές κραυγές.
Για την ανεργία, τη φτώχεια, την εκμετάλλευση, δεν ευθύνονται οι πρόσφυγες και τα παιδιά τους. Ο πραγματικός αντίπαλος είναι το σύστημα της εκμετάλλευσης που μπροστά στο κέρδος ισοπεδώνει τα πάντα, γεννά τη φτώχεια, ανεργία, πολέμους και μαζικούς ξεριζωμούς.
Στα σχολεία μας και στα σπίτια μας δεν υπάρχει χώρος για ρατσισμό και ξενοφοβία. Θέλουμε να μεγαλώσουν τα παιδιά μας με τις αξίες της ειρήνης, της αλληλεγγύης, της συνεργασίας και της αγάπης προς τον άνθρωπο.

 

  Ανακοινώσεις Δημοτικού Συμβουλίου
ΨΗΦΙΣΜΑ του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορυδαλλού της 27ης Ιανουαρίου 2016

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού στην 1η Συνεδρίασή του /27.01.2016 συζήτησε προ Η.Δ. τα φαινόμενα της αυθαίρετης δόμησης και της παραβατικότητας στην περιοχή Σχιστού Κορυδαλλού, στο όρος Αιγάλεω.
Το Δημοτικό Συμβούλιο θεωρεί ότι η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί πλήττει το περιβάλλον και υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής.
Το Δημοτικό Συμβούλιο τονίζει ότι τα φαινόμενα αυτά λαμβάνουν χώρα σε δασική και αναδασωτέα περιοχή καθώς και ότι οι αρμόδιες κρατικές δασικές και αστυνομικές αρχές δεν αναπτύσσουν αποτελεσματική δράση τόσο για την αποτροπή όσο και για την καταστολή των φαινομένων.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ
1) Θεωρεί ότι η συνεχιζόμενη αυθαίρετη δόμηση και η παραβατικότητα στην δασική και αναδασωτέα έκταση του Σχιστού Κορυδαλλού οδηγεί σε μη αντιστρεπτή μεταβολή του περιβάλλοντος.
2) Εκφράζει την αλληλεγγύη του σε όλους τους κατοίκους της περιοχής.
3) Ζητά από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, από τον Υπουργό Περιβάλλοντος καθώς και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, ως αρμόδιες κρατικές αρχές να πάρουν κάθε μέτρο για την προστασία του περιβάλλοντος και την περιφρούρηση της νομιμότητας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΕΡΕΝΤΙΤΗΣ

  Ανακοινώσεις Δημοτικού Συμβουλίου
Πρόσκληση 12η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Κορυδαλλός 11/07/2013
Αρ. Πρωτ: 28467


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
ΠΡΟΣ
Τους κ. κ Δημοτικούς Συμβούλους
ΕΝΤΑΥΘΑ


Σας καλούμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 στις 20:30 το βράδυ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Ε.Π.Α.Λ. Κορυδαλλού, που βρίσκεται επί των οδών Καραολή Δημητρίου 68 – 70 & Ποταμού, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων και του Προγράμματος «Καλλικράτης», για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:
1. Λήψη απόφασης για την ψήφιση της Θ΄ Αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2013.
2. Λήψη απόφασης για την έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Κατασκευή οδού Καραολή Δημητρίου από 12η έως 13η οδό».
3. Λήψη απόφασης για την έγκριση παράτασης μίσθωσης ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης του Α΄ τμήματος ΤΑΠΗ του Δήμου μας.
4. Λήψη απόφασης για την έγκριση παράτασης μίσθωσης ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης του ΣΤ΄ τμήματος ΤΑΠΗ του Δήμου μας.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Ανακοινώσεις Δημοτικού Συμβουλίου
Σελίδα 4 από 5Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  Eπόμενη   Τελευταία   

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΔΗΜΟΣ | ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΛΗΣ | ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and