Δήμος Κορυδαλλού
Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

Open the calendar popup.
Open the calendar popup.
Αναζήτηση  Καθαρισμός 
48 / 2015 Λήψη απόφασης για την αποδοχή συνεργασίας αφιλοκερδώς των συμβουλευτικών υπηρεσιών με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Σχολή Χημικών Μηχανικών Μονάδα Περιβαλλοντικής Επιστήμης & Τεχνολογίας.
25 / 2017 Λήψη απόφασης για τον ορισμό ενός (1) εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του για τη συμμετοχή τους στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης εφαρμογής της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κορυδαλλού για την εκτέλεση του έργου: Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου κ.λ.π.
160 / 2020 Λήψη απόφασης για την τοποθέτηση ενδεικτικής πινακίδας φαρμακευτικού Σταυρού στην οδό Δημητρακοπούλου 49
155 / 2020 Λήψη απόφασης για την έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής για την Καταστροφή Ειδών Πληροφορικής και Ειδών Ψύξης-Θέρμανσης.
154 / 2020 Λήψη απόφασης για την έκφραση γνώμης επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας WIND HELLAS TΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε. στη θέση ΚΟΥΚΟΣ – Σχιστό Κορυδαλλού».
153 / 2020 Λήψη απόφασης για την έκφραση γνώμης επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας Connecticore Τηλεπικοινωνίες_Πληροφορική Α.Ε. στη θέση Όρος Πυροβολεία Δήμου Κορυδαλλού» (Όρος Αιγάλεω).
152 / 2020 Λήψη απόφασης για την κατάργηση δύο (2) κενωθέντων περιπτέρων επί των οδών: 1) Ταξιαρχών 101 & 2) Αθηνάς και Αβέρωφ 22, στον Κορυδαλλό.
151 / 2020 Λήψη απόφασης για την τροποποίηση της τελικής θέσης, λόγω μεταφοράς, του περιπτέρου που βρίσκεται στην οδό Ταξιαρχών αριθμ.: 23.
150 / 2020 Λήψη απόφασης για την έγκριση της Έκθεσης Σκοπιμότητας και Βιωσιμότητας της Ενεργειακής Αναβάθμισης-Αυτοματοποίησης του Συστήματος Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων και Εφαρμογές Smart Cities με εξοικονόμηση ενέργειας στο Δήμο Κορυδαλλού, επιλογή του βέλτιστου τρόπου χρηματοδότησης κ.λ.π.
149 / 2020 Λήψη απόφασης για την συμμετοχή του Δήμου Κορυδαλλού στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε. με σκοπό την ίδρυση δύο νέων τμημάτων, σε ήδη λειτουργούντες Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Σελίδα 1 από 387Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΔΗΜΟΣ | ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΛΗΣ | ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and