Δήμος Κορυδαλλού
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

Νέα-Δελτία Τύπου

Περισσότερα τεστ Covid-19 από τον Δήμο Κορυδαλλού και τον σύλλογο εργαζομένων

Ο Δήμος Κορυδαλλού, σε συνεργασία με το σύλλογο των εργαζομένων, συνεχίζει τη διενέργεια προληπτικών τεστ για την έγκαιρη ανίχνευση πιθανών κρουσμάτων Covid – 19 σε όλο το προσωπικό του Δήμου. Την Τετάρτη 23/9/2020 ελέγχθηκε η υπηρεσία καθαριότητας και όλες και όλοι οι εργαζόμενοι είναι αρνητικοί. Συνολικά, με τη συνδρομή του ιατρικού προσωπικού του Δήμου, διενεργούνται 500 τεστ τα οποία ελέγχονται στο πλέον αξιόπιστο Ινστιτούτο Παστέρ. Με υπευθυνότητα προστατεύουμε την υγεία των εργαζομένων διασφαλίζοντας ότι οι κρίσιμες υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού θα συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση που διοργάνωσε ο Δήμος Κορυδαλλού με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», συγκεντρώνοντας σχολικά είδη για τα παιδιά του Δήμου που έχουν πραγματική ανάγκη.

Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε τη δήλωση του δημάχου Κορυδαλλού Νίκου Χουρσαλά

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Πρόσκληση ενδιαφέροντος στον πνευματικό και καλλιτεχνικό χώρο

 Πρόσκληση ενδιαφέροντος στον πνευματικό και καλλιτεχνικό χώρο για 4 κατηγορίες έργων στο πλαίσιο εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση, από την Περιφέρεια Αττικής.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση, η Περιφέρεια Αττικής κοινοποιεί πρόσκληση ενδιαφέροντος για 4 κατηγορίες έργων με συμβολικές βραβεύσεις ανά κατηγορία (ποίηση, μουσική σύνθεση, γλυπτό, θεατρικό έργο)... 

 Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας 2020 16/09-22/09

Το θέμα που επίλεξε η Ευρώπη για τη φετινή χρονιά ήταν "Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για όλους" και το μήνυμα ήταν "Μετακινήσου υπεύθυνα". Με το κλείσιμο της εβδομάδας αυτής, Παγκόσμια ημέρα χωρίς αυτοκίνητο και με έμπνευση από το γεγονός αυτό, βρήκαμε την ευκαιρία να περάσουμε το δικό μας μήνυμα με μία δράση που ονομάσαμε "Γνωρίζω το ηλεκτρικό ποδήλατο". Με την συνεργασία μιας εκ των κορυφαίων εταιρειών στον τομέα αυτό, www.electricrev.gr δόθηκε η δυνατότητα σε αρκετούς συμπολίτες μας, καθώς και σε μέλη της διοίκησης της δημοτικής αρχής και αντιπροσώπων των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου, να γνωρίσουν από κοντά και να κάνουν βόλτα με ηλεκτρικά ποδήλατα που ευγενικά μας παραχωρήθηκαν.  

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Η προσφορά σχολικών ειδών συνεχίζεται μέσα από τη δράση του δικτύου "Όλοι μαζί μπορούμε"

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Κορυδαλλού μέσω του δικτύου "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" για την συγκέντρωσή σχολικών ειδών τα οποία θα διανεμηθούν σε μαθητές που τα έχουν ανάγκη.
Η προσφορά αυτή συνεχίζεται καθημερινά:
-Κτίριο Κοινωνικών Υπηρεσιών (Ξενοφώντος 5 & Πελοπίδα)
8:00 - 14:00
-Ισόγειο Δημαρχείου (Γρ. Λαμπράκη 240)
8:00 - 19:00

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Εργαστήρια τέχνης του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού

Γνωρίστε τα εργαστήρια τέχνης του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου μας...
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2104970070

Αναλυτικές πληροφορίες εδώ

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Προσοχή των πολιτών λόγω της κακοκαιρίας

Λόγω της επιδείνωσης του καιρού, εφιστούμε την προσοχή των πολιτών για τα ακόλουθα:
- Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις
- Μη βγάζετε ογκώδη αντικείμενα
- Αποφύγετε τις εργασίες υπαίθρου
- Βεβαιωθείτε ότι οι υδρορροές και τα φρεάτια έξω από το σπίτι σας δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.
- Ασφαλίστε αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο ή τη βροχόπτωση και ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές.
Τηλέφωνο: 2104990500 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Συγκεντρώνουμε σχολικά είδη γιατί «ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΟΥΣ»

 Σας ενημερώνουμε ότι λόγω επικείμενης κακοκαιρίας το σημείο συγκέντρωσης θα είναι το 16ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού (διεύθυνση: Αγίου Γεωργίου 62-64, είσοδος από τον πεζόδρομο Αγίου Γεωργίου, δίπλα στην έξοδο του μετρό).

Σας περιμένουμε 10:00 με 13:00.

 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Συγκεντρώνουμε σχολικά είδη γιατί «ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΟΥΣ»

O Δήμος Κορυδαλλού συμμετέχει στην Πανελλαδική δράση «ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ» που διοργανώνει το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» συγκεντρώνοντας σχολικά είδη για τα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη. Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα , σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν και θα διανεμηθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου. Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 έως 13:00. Σημείο συγκέντρωσης: Μετρό Κορυδαλλού, είσοδος Πλατείας Ελευθερίας. Σε περίπτωση κακοκαιρίας σημείο συγκέντρωσης το 16ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού (διεύθυνση: Αγίου Γεωργίου 62-64, είσοδος από τον πεζόδρομο Αγίου Γεωργίου, δίπλα στην έξοδο του μετρό). Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Συγκεντρώνουμε σχολικά είδη, προσφέρουμε χαμόγελα στα παιδιά. 

  Νέα-Δελτία Τύπου
  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Σελίδα 1 από 209Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΔΗΜΟΣ | ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΛΗΣ | ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and