Δήμος Κορυδαλλού
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

Νέα-Δελτία Τύπου

Εκδήλωση στην μνήμη του Κώστα Καλούδη από το 7ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού

 7ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού: Εκδήλωση για την λήξη του σχολικού έτους και ονοματοδοσίας αίθουσας καλλιτεχνικών σε "Αίθουσα Κώστα Καλούδη"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 12/6/2019 στις 7μμ στη γιορτή του σχολείου μας για τη λήξη του σχολικού έτους 2018 – 2019. Στο πλαίσιο της γιορτής περιλαμβάνεται και η ονομασία της αίθουσας Καλλιτεχνικών σε «Αίθουσα Κώστα Καλούδη» στη μνήμη του Κώστα Καλούδη ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου συνέβαλλε ενεργά τόσο ηθικά όσο και υλικά στην κατασκευή της.

Η Διευθύντρια

Ιγγλέση Αγγελική

ΠΕ 09

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Αντιπλημμυρική θωράκιση του Κορυδαλλού με νέο έργο ομβρίων υδάτων

Στην ενίσχυση και επέκταση του δικτύου αντιπλημμυρικής προστασίας της πόλης εντάσ-σεται το νέο έργο κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ομβρίων, συνολικού μήκους 2.810 μέτρων. Το έργο, που ολοκληρώνει το περιφερειακό δίκτυο ομβρίων σε γειτονιές, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι».
Το δίκτυο θα κατασκευαστεί σε τμήματα των οδών: Αναξαγόρα, Ξενοφώντος, Ζωοδόχου Πηγής, Κοραή, Πόντου, Σουλίου, Σουρή, Κιλκίς, Παπακυριαζή, Υγείας, Μεσολογγίου, Θερμοπυλών, Ματσούκα, Νοταρά, Πελοποννήσου, Γαλαξειδίου, Πλούτωνος, Ταξιαρχών, Σκουφά, Καψάλη, Παπαδιαμάντη, Κώστα Βάρναλη, Καραολή Δημητρίου.
Σε ό,τι αφορά στο μεγάλο έργο αντιπλημμυρικής προστασίας της Λ. Γρ. Λαμπράκη ολο-κληρώνεται η μελέτη, ώστε να μπορεί να διεκδικηθεί η υλο
ποίησή του.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Μήνυμα του Δημάρχου Κορυδαλλού για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ξεκινούν αύριο 6 Ιουνίου για τα Επαγγελματικά και μεθαύριο 7 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια οι Πανελλαδικές εξετάσεις. 

Σε μήνυμά του προς τις υποψήφιες και τους υποψήφιους μαθητές, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, αναφέρει:

Μήνυμα του Δημάρχου Κορυδαλλού για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Αγαπητά μου παιδιά, κορίτσια και αγόρια του Κορυδαλλού, 

Εύχομαι η μάχη των Πανελλαδικών εξετάσεων να σας βρει με νου διαυγή, ετοιμότητα και ψυχραιμία, ικανούς να αξιοποιήσετε όλα όσα κερδίσατε στην δωδεκάχρονη πορεία σας στο σχολείο. 

Αξιοποιείστε τα αποτελέσματα της εκπαίδευσής σας, τιμήστε με τις επιδόσεις σας τις οικογένειές σας που στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια τα όνειρά σας αλλά και τους εκπαιδευτικούς σας που συνέβαλλαν

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
10 χρόνια «διακοπές στην πόλη μου» - ξεκινούν οι εγγραφές

Ο καιρός για «διακοπές στην πόλη μου» έφτασε! Το αγαπημένο πρόγραμμα Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης για τα παιδιά των δημοτικών μας σχολείων υλοποιείται και φέτος, από 20 Ιουνίου έως 17 Ιουλίου, για δέκατη συνεχή χρονιά, από τον Δήμο και τον Οργανισμό Άθλησης και Πολιτισμού.

Το Πρόγραμμα Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης απευθύνεται σε παιδιά που έχουν ολοκληρώσει την φοίτηση στις Α’ έως και Στ΄ Τάξεις του Δημοτικού Σχολείου. Σκοπός του προγράμματος είναι η στήριξη των εργαζομένων γονέων και η παροχή δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας στα παιδιά που δεν έχουν την πολυτέλεια των διακοπών με το τέλος του σχολικού έτους. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Αποτελέσματα Β΄γύρου Δημοτικών Εκλογών

 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Αποτελέσματα Α΄γύρου Δημοτικών Εκλογών

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Σε εξέλιξη οι εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα στα γήπεδα του Δημαρχείου

Με την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στα δύο γήπεδα του Δημαρχείου συνεχίζονται τα έργα συντήρησης και ανακαίνισης των αθλητικών υποδομών του Δήμου Κορυδαλλού. Συγκεκριμένα, ολοκληρώνονται οι εργασίες στο γήπεδο 5Χ5 και θα συνεχιστούν στο 8Χ8.
Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν οι εργασίες διαμόρφωσης και κατασκευής του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου 7Χ7 δίπλα στο Δημαρχείο, στον χώρο πίσω από το ανοιχτό παρκινγκ. Το τρίτο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Δημαρχείο, θα φιλοξενεί τις προπονήσεις των Ακαδημιών και θα προσφέρει πιο άνετες συνθήκες άθλησης στα εκατοντάδες των ποδοσφαιρικών σωματείων της πόλης.
Τα αθλητικά έργα θα συνεχιστούν με τα νέο έργα ανακαίνισης του Ανοιχτού γηπέδου και του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΔΑΚ. Στο Ανοιχτό οι εργασίες περιλαμβάνουν αντικατάσταση του χλοοτάπητα, δημιουργία υποδομών για αθλήματα στίβου (ύψος, ρίψεις κ.λ.π), ανακατασκευή των αποδυτηρίων και τοποθέτηση φωτισμού led. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος». Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου ανακαίνισης του Κλειστού Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου, στο οποίο θα αντικατασταθούν όλα τα πάνελ, τα αλουμίνια και θα γίνει πλήρης ανακατασκευή των αποδυτηρίω
ν.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Εκλογές 26ης Μαΐου 2019 – σε ετοιμότητα οι Υπηρεσίες του Δήμου

 Ομαλά ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία και στα 111 Τμήματα του Δήμου Κορυδαλλού. 

Να υπενθυμίσουμε ότι οι εκλογείς μπορούν να προσέρχονται στις κάλπες με την αστυνομική τους ταυτότητα, το ισχύον διαβατήριό τους ή άλλο έγγραφο που να αποδεικνύει τα στοιχεία τους, έως τις 19:00 που λήγει η ψηφοφορία για τις τριπλές εκλογές, καθώς σήμερα ψηφίζουμε για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και για τις Ευρωεκλογές όπως σε όλη την Ευρώπη. 

Οι εργαζόμενοι του Δήμου παραμένουν στην διάθεσή μας για πληροφορίες σε όλα τα εκλογικά συγκροτήματα αλλά και στο Δημαρχείο της πόλης. 

Στην διάθεσή μας επίσης παραμένει το Γραφείο Δημάρχου στα τηλέφωνα 210 4990702- 703.  

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ξεκίνησε το πρόγραμμα ανανέωσης του μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου

Δύο νέα πολυμηχανήματα που θα συμβάλλουν στους τομείς της καθαριότητας, του πρασίνου, των έργων καθημερινότητας και της πολιτικής προστασίας παρέλαβε σήμερα ο Δήμος Κορυδαλλού. Τα δύο μηχανήματα χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών και δεν επιβαρύνουν το δημοτικό ταμείο.
Παρών στην παραλαβή ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης τόνισε ότι με τη νέα προμήθεια ξεκινά το πρόγραμμα ανανέωσης του μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου, που θα συμβάλλει στην βελτίωση αντιμετώπισης των θεμάτων καθημερινότητας και στην άμεση ανταπόκριση σε αιτήματα των πολιτών.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Μήνυμα του Δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη για τις επερχόμενες εκλογές

Αγαπητέ συνδημότη, αγαπητή συνδημότισσα, 

Στις  εκλογές της 26ης Μαΐου η πόλη έχει ανάγκη την παρουσία σου. 

Η άσκηση του εκλογικού σου δικαιώματος είναι δύναμη για τον Κορυδαλλό, ενίσχυση της συμμετοχής, υπεράσπιση των δημοκρατικών θεσμών.  

Η συμμετοχή σου στις εκλογές ισχυροποιεί πρωτίστως την πόλη μας. Ισχυροποιεί τις διεκδικήσεις μας και εσένα τον ίδιο και τα αιτήματά σου. 

Σε καλώ να αξιοποιήσεις την δύναμή σου. Να αποφασίσεις εσύ για το μέλλον του Κορυδαλλού, για το μέλλον όλων μας. 

Κάνε όποια επιλογή ψήφου θεωρείς σωστότερη, αλλά έλα να ψηφίσεις.

Ο Δήμαρχος 

Σταύρος Κασιμάτης 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Σελίδα 1 από 186Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and