Δήμος Κορυδαλλού
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

Νέα-Δελτία Τύπου

«Κυριακή χωρίς μεσάζοντες» 05/07/2020

Η επιτυχημένη δράση «Κυριακές χωρίς μεσάζοντες» για την αγορά προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς συνεχίζεται και φέτος στον Κορυδαλλό.
Σεβόμενοι τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας από τα αρμόδια όργανα, θα ληφθούν όλα τα μέτρα και θα γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές για τη σωστή και ασφαλή λειτουργία της δράσης.
Τα προϊόντα θα διατίθενται την Κυριακή 05/07 από τις 9:00' έως τις 14:00' στο πάρκο του Δημαρχείου, Λεωφόρος Γρ. Λαμπράκη 240 στον Κορυδαλλό.
Αυτή την Κυριακή 05/07/2020 τελευταία δράση για τη σεζόν 2019-2020.

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Έκδοση ενημερωτικού φυλλαδίου για τις δράσεις του ΟΑΠ

Ο Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού θα προβεί στην έκδοση ενημερωτικού φυλλαδίου σχετικά με τις δράσεις του. Στόχος είναι η προώθηση και η ενημέρωση των τμημάτων Αθλητισμού και Πολιτισμού κατά την έναρξη της νέας περιόδου. Οι ενδιαφερόμενοι προσφοράς χορηγίας μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους μέχρι τις 19 Ιουλίου 2020 στη διεύθυνση: oap.oikonomiko@korydallos.gr. Οι χορηγοί θα καταχωρηθούν στο φυλλάδιο και θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν την επιχείρησή τους.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2104944364-5 (εσωτ. 2).

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Κορυδαλλού

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος την Τετάρτη 1 ΙΟΥΛΙΟΥ: 16:00μ.μ – 20:00μ.μ & την Πέμπτη 2 ΙΟΥΛΙΟΥ: 9:00π.μ-14:00μ.μ στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 240 & ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου). Ένας τραυματίας από τροχαίο ατύχημα, ένα παιδί με Μεσογειακή Αναιμία, ένας ασθενής με λευχαιμία, μια καρδιοχειρουργική επέμβαση: κοινή ανάγκη - η ανάγκη για αίμα. Να μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνέψει από την έλλειψη του. Η τακτική συμμετοχή σε μια εθελοντική αιμοδοσία είναι η μοναδική λύση: από μια μονάδα αίματος παρασκευάζονται μία μονάδα συμπυκνωμένων ερυθρών, μία μονάδα πλάσματος και μία μονάδα αιμοπεταλίων. Σκέψου: μέσα σε δέκα λεπτά, μπορείς να προσφέρεις ζωή σε τρεις διαφορετικούς ανθρώπους. Η πανδημία του κορονοϊού επηρέασε αισθητά τη δυνατότητα κάλυψης αναγκών σε αίμα, τόσο διεθνώς όσο και στη χώρα μας. Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και τις σχετικές συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμό Υγείας, ειδικά αυτή την περίοδο, οι εξορμήσεις εθελοντικής αιμοδοσίας εκτός νοσοκομείων, είναι αναγκαίες όσο ποτέ. Στηρίζουμε την Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Κορυδαλλού. Στηρίζουμε το συνάνθρωπό μας. Είμαστε εκεί, στα εύκολα και στα δύσκολα.Σας περιμένουμε. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 213 2129314-316.

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για προσλήψεις

Ξεκινάει στις 29 Ιουνίου στις 11:00 και ολοκληρώνεται στις 6 Ιουλίου στις 11:00, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για την πρόσληψη 36.500 ανέργων σε πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ. 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Εργασίες για την αποκατάσταση βλάβης στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ

Aπό χθες Παρασκευή 27/6/2020 λόγω εκτεταμένης ζημιάς στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ, υποχώρησε τμήμα της ασφάλτου στην οδό Διομήδους.
Aπό το πρωί συνεργεία της ΕΥΔΑΠ εργάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης. Eνδέχεται να υπάρχουν διακοπές στην παροχή νερού στην περιοχή της Πλ. Ελευθερίας.

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Βράβευση εθελοντών που συμμετείχαν στις δράσεις του Δήμου για την στήριξη των πολιτών

Ο Δήμος Κορυδαλλού βράβευσε την Πέμπτη 23/06/2020 στην αίθουσα του θερινού cine Παράδεισος, τις εθελόντριες και τους εθελοντές που συμμετείχαν όλο το προηγούμενο διάστημα στις δράσεις του Δήμου, για τη στήριξη των συμπολιτών μας που έπληξε η πανδημία του Κορωνοϊού.
Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τόνισε: Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη μεγάλη αλυσίδα αγάπης, για τη μεγάλη αγκαλιά αλληλεγγύης, για το περίσσευμα προσφοράς που χαρίσατε απλόχερα με την εθελοντική σας δράση. Στη σημερινή βραδιά, πρωταγωνιστές είστε εσείς. Οι υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας, που όλο το προηγούμενο διάστημα, στείλατε το πιο δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας. Ότι σε αυτή την πόλη, τον αγαπημένο μας Κορυδαλλό, θα τα καταφέρουμε. Κανείς συμπολίτης μας δε νιώθει μόνος. Με τη σημερινή βραδιά δεν τελειώνει αυτή η προσπάθεια. Αντιθέτως, τώρα πιο εντατικά και δυναμικά θα στηρίξουμε αυτούς που έχουν ανάγκη. Στόχος μας είναι να κάνουμε τον Κορυδαλλό, Πόλη - πρότυπο Προσφοράς κι Αλληλεγγύης.
Στο τέλος της βραδιάς τιμήθηκαν οι εθελόντριες και εθελοντές συμπολίτες μας, αλλά και οι επιχειρήσεις που προσέφεραν υγειονομικό υλικό και άλλη βοήθεια, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία του Κορωνοϊού.

 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Παράταση εγγραφών στο Summer Camp 2020

Οι αιτήσεις για το θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης Summer Camp 2020 για τα παιδιά του δημοτικού, παρατείνονται μέχρι την Παρασκευή 26/06.
⏰ Πέμπτη 9:00-14:00 & 17:00-21:00, Παρασκευή 9:00-14:00
📍 Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού, Σολωμού 2-4 (ΔΑΚ).
☎️ 2104944364 - 5 (εσωτ. 1)Οι αιτήσεις για το θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης Summer Camp 2020 για τα παιδιά του δημοτικού, παρατείνονται μέχρι την Παρασκευή 26/06.
⏰ Πέμπτη 9:00-14:00 & 17:00-21:00, Παρασκευή 9:00-14:00
📍 Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού, Σολωμού 2-4 (ΔΑΚ).
☎️ 2104944364 - 5 (εσωτ. 1)

 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Παράταση εγγραφών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Σας ενημερώνουμε ότι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων, η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής στους βρεφονηπιακούς σταθμούς για το έτος 2020 – 2021 παρατείνεται έως την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020.

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Θερινό πρόγραμμα για τα παιδιά του Δημοτικού

Ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού θα πραγματοποιήσει και φέτος το θερινό πρόγραμμα για τα παιδιά που έχουν ολοκληρώσει την φοίτηση στις Α’ έως και Στ΄ Τάξεις του Δημοτικού Σχολείου. Στόχος μας είναι η στήριξη των εργαζόμενων γονέων και η παροχή δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας των παιδιών μετά τη λήξη του σχολικού έτους.
Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια τεσσάρων εβδομάδων, από 29 Ιουνίου έως και 24 Ιουλίου. Οι δράσεις θα υλοποιούνται στο 1ο, 6ο και 9ο Δημοτικά Σχολεία Κορυδαλλού, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 7:45 έως 13:
Δηλώσεις συμμετοχής από Δευτέρα 22/6/2020 έως Τετάρτη 24/6/2020 στον Οργανισμό Άθλησης και Πολιτισμού (Σολωμού 2 - 4, ΔΑΚ Κορυδαλλού).
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 4944364 - 5 (εσωτ. 1).
Ωράριο εγγραφών: 09:00 - 14:00 και 17:00 - 21:00.

 

 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ο Δήμος Κορυδαλλού αναβαθμίζει ουσιαστικά τις υπηρεσίες ανακύκλωσης και διαχείρισης απορριμμάτων του

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς παρέλαβε την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020, από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, ένα νέο υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο καθώς και 120 καφέ κάδους για τη συλλογή οργανικών αποβλήτων (βιοαπόβλητα) αναβαθμίζοντας ουσιαστικά τις υπηρεσίες ανακύκλωσης και διαχείρισης απορριμμάτων του. Πρόκειται για τη πρώτη παράδοση, μιας και το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένονται ακόμα 150 κάδοι που θα πυκνώσουν σε όλη τη πόλη το δίκτυο περισυλλογής οικιακών βιοαποβλήτων. Ταυτόχρονα, παρέλαβε 50 ειδικούς κάδους χωριστής συλλογής (μέταλλο – πλαστικό – χαρτί) της εταιρίας Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε δημόσια κτίρια και σχολικές εγκαταστάσεις. Οι κάδοι βιοαποβλήτων θα τοποθετηθούν σε επιλεγμένα σημεία του Δήμου Κορυδαλλού όπου εκτιμάται ότι θα μεγιστοποιηθεί η συλλογή των βιοαποβλήτων που παράγονται από τα νοικοκυριά, τα καταστήματα της πόλης και κυρίως επιχειρήσεις εστίασης αλλά και Λαϊκές αγορές, σήμερα εναποθέτονται μαζί με τα υπόλοιπα απορρίμματα επιβαρύνοντας, σοβαρά, το περιβάλλον και αυξάνοντας το οικονομικό κόστος για το Δήμο μας. Τα βιοαπόβλητα είναι τα οργανικά απόβλητα κήπων, τα απορρίμματα τροφών και μαγειρείων από σπίτια, εστιατόρια, εγκαταστάσεις ομαδικών χώρων εστίασης και χώρων πωλήσεων λιανικής και τα συναφή απόβλητα από εγκαταστάσεις μεταποίησης τροφίμων (π.χ. μαγειρεμένο φαγητό, φρούτα, φλούδες και λαχανικά).

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 8 από 210Πρώτη   Προηγούμενη   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Eπόμενη   Τελευταία   

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΔΗΜΟΣ | ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΛΗΣ | ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and