Δήμος Κορυδαλλού
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

Νέα-Δελτία Τύπου

Δήλωση Δημάρχου για την ανακοίνωση των βάσεων

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Με την ανακοίνωση σήμερα των βάσεων, θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες που κάτω από αντικειμενικά δύσκολες συνθήκες της χρονιάς που διανύουμε, κατάφεραν να επιτύχουν τον στόχο τους. Ξεκινά ένα υπέροχο ταξίδι γνώσεων, εμπειριών αλλά και ευκαιριών που είμαι σίγουρος ότι θα το ζήσετε και θα το χαρείτε στο έπακρο. Αλλά και όσοι δεν πετύχατε στο στόχο σας μην απογοητεύεστε και μην επιτρέψετε σε κανένα να αμφισβητήσει τις ικανότητές σας. Όλη η ζωή είναι μπροστά σας για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα! Επιτρέψτε μου όμως αυτή τη μέρα να σταθώ ιδιαίτερα στους μαθητές του Εσπερινού Λυκείου Κορυδαλλού που σημείωσαν επιτυχία 60% στις Ανώτατες Σχόλες. Καλή σταδιοδρομία!"

https://www.ert.gr/panelladikes-exetaseis/panellinies-2020-oi-vaseis-sti-dimosiotita-apo-to-ypoyrgeio-paideias/?fbclid=IwAR2EqqtMZpFLdfKxAKCtWLNOjyQbPt6shYEHhlHGF6tua_F63usiMOvikmQ

  Νέα-Δελτία Τύπου
Λειτουργία Βρεφονηπιακών Σταθμών

Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Κορυδαλλού θα λειτουργήσουν την Δευτέρα 7/9/2020. Στο διάστημα που μεσολαβεί, οι εργαζόμενοι των Βρεφονηπιακών Σταθμών θα υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης covid-19, ώστε να διασφαλίσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά μας. Οι γονείς θα ειδοποιηθούν για τις λεπτομέρειες μέσω τηλεδιάσκεψης από τις Προϊσταμένες των Τμημάτων.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Προληπτικά τεστ κορονοϊού

Προληπτικά τεστ για κορονοϊό στους εργαζόμενους των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Γ. Ν. Δυτικής Αττικής "Η Αγία Βαρβάρα". Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Έναρξη της νέας χρονιάς Στο Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού

Εκ μέρους του Δημοτικού Κέντρου Επιμόρφωσης και των εκπαιδευτικών μας, σας καλωσορίζουμε στο ξεκίνημα αυτής της νέας χρονιάς!
Στο Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού δίνεται η δυνατότητα για:
-Εκμάθηση Υπολογιστών (με ή χωρίς Πιστοποίηση ΑΣΕΠ) σε όλες τις ενότητες: WORD/EXCEL/INTERNET- OUTLOOK/POWERPOINT/WINDOWS/ACCESS. Το Πιστοποιητικό χρήσης Η/Υ που αποκτάται από το πρόγραμμα, είναι αναγνωρισμένο εφ’ όρου ζωής από τον ΕΟΠΠΕΠ, το Ελληνικό Δημόσιο και το ΑΣΕΠ. Τα μαθήματα των εξετάσεων είναι ταχύρρυθμα και οι Εξετάσεις πιστοποίησης διεξάγονται 2 φορές το μήνα!
-Εκμάθηση Ξένων Γλωσσών για όλα τα Επίπεδα: ΑΓΓΛΙΚΑ/ ΙΣΠΑΝΙΚΑ/ ΙΤΑΛΙΚΑ/ ΓΑΛΛΙΚΑ/ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ.
-Εκμάθηση Ελληνικών για ξένους με δυνατότητα Πιστοποίησης όλων των Επιπέδων (Α1/Α2/Β1/Β2/Γ1/Γ2). Ειδικές τιμές σε ανέργους, τρίτεκνους, πολύτεκνους και ευπαθείς ομάδες.
Στόχος και προσδοκία όλων μας είναι οι σπουδαστές μας μέσα από τις παρεχόμενες γνώσεις του Κέντρου μας, να αποκτήσουν όλα εκείνα τα εφόδια, που θα τους καταστήσουν ικανούς, να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής, να επεκτείνουν τις γνώσεις και αναπτύξουν τους ορίζοντές τους.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Αναστολή των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη

Συνεδρίασε χθες, σε ευρεία σύνθεση με τη συμμετοχή του Δημάρχου, της Προέδρου του Δ.Σ, των Αντιδημάρχων, του Προέδρου του ΟΑΠ, των επικεφαλής των παρατάξεων και ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων, η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Κορυδαλλού με θέμα τη διοργάνωση των εκδηλώσεων στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη. Το σύνολο των συμμετεχόντων εξέφρασε τον προβληματισμό του σχετικά με την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού και την ανάγκη επανασχεδιασμού του προγραμματισμού του Δήμου. Στον διάλογο κατατέθηκαν απόψεις τόσο για το οργανωτικό επίπεδο, τα μέτρα ασφαλείας όσο και η ομόφωνη συμπαράσταση στους εργαζόμενους στον τομέα Τέχνης και Πολιτισμού, οι οποίοι βιώνουν μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο και στους οποίους η Πολιτεία οφείλει να παρέχει την ανάλογη στήριξη. Στο πλαίσιο αυτό, το συλλογικό όργανο αποφάσισε την αναστολή του συνόλου των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη, οριοθετώντας ως προτεραιότητα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας σε μια περίοδο που η εξέλιξη της πανδημίας κλιμακώνεται. Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς δήλωσε: «Ο θεσμός του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη έχει καθιερωθεί στη συνείδηση όλων των συνδημοτών, ως η μεγάλη γιορτή πολιτισμού της πόλης. Έτσι και φέτος, με πολύ μεράκι και προσπάθεια, οι άνθρωποι του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού οργάνωσαν ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλάμβανε συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και δρώμενα, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών υψηλού επιπέδου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων των εγγραφών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα των εγγραφών βρεφών/νηπίων με voucher ΕΣΠΑ:

https://web.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2020/results_2020/goneis_ori_select.php.

Οι ωφελούμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 210-4949298 και 210-4946113 ή να αποστείλουν το voucher στο paideia@korydallos.gr για να ενημερωθούν για την εγγραφή τους. Οι εγγραφές θα γίνουν κατόπιν ραντεβού. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να τηρούν τις υγειονομικές οδηγίες. Η τήρηση αποστάσεων και η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Πρόσληψη προσωπικού στις υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων

Ανακοινώνουμε την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση:
http://www.korydallos.gr/LinkClick.aspx?fileticket=7lDOkhaSZdk%3D&tabid=650&mid=1049&language=el-GR
και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διέυθυνση prosopiko@korydallos.gr
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε:
http://www.korydallos.gr/LinkClick.aspx?fileticket=kAF%2FFlb1uEU%3D&tabid=650&mid=1049&language=el-GR 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Εργασίες στο 2ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού

Το πιο παλιό σχολικό κτήριο αλλάζει μορφή. Οι εργασίες στο 2 γυμνάσιο συνεχίζονται. Μετά τα εξωτερικά βαψίματα, σειρά έχουν οι εσωτερικοί χώροι του κτηρίου, καθώς και το στέγαστρο. 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Δίνεται παράταση 25 ημερών στην καταληκτική προθεσμία υποβολής αιτήσεων αναμόρφωσης δασικών χαρτών, ανά οικεία Διεύθυνση Δασών Αποκεντρωμένης Διοίκησης, με απόφαση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκου  Ταγαρά.

 

link Δασαρχείου: https://dasarxeio.com/2020/08/12/85183/

 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Συντήρηση και αποκατάσταση όλων των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης

Καθ´ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης όλων των σχολικών μονάδων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης με στόχο η νέα σχολική χρονιά να βρει τους μαθητές της πόλης μας σε καλύτερο και πιο ασφαλές περιβάλλον.

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Σελίδα 5 από 210Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΔΗΜΟΣ | ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΛΗΣ | ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and