Δήμος Κορυδαλλού
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

Νέα-Δελτία Τύπου

Τεστ κορωνοϊού σε εργαζόμενους του Δήμου Κορυδαλλού

Τα τεστ κορωνοϊού σε εργαζόμενους του Δήμου μας συνεχίζονται. Δυστυχώς 3 από τα δείγματα διαγνώσθηκαν θετικά και η αντίδραση της διοίκησης ήταν άμεση. Ο Δήμαρχος Νίκος Χουρσαλάς επικοινώνησε άμεσα με τους εργαζόμενους των οποίων η κατάσταση είναι καλή, με ελαφρά συμπτώματα της νόσου και τους ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση. Οι αρμόδιες υπηρεσίες προχώρησαν άμεσα στην απολύμανση όλων των χώρων του Δημαρχείου, του ΚΕΠ και του Κέντρου Επιμόρφωσης. Παράλληλα, ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, σας ενημερώνουμε πως αναστέλλεται η λειτουργία των τμημάτων Προγραμματισμού και Λογιστηρίου. 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Οι εγγραφές για το δημοτικό ωδείο ξεκίνησαν

Με νέα τμήματα και έμπειρους καθηγητές γνωρίζουμε μαζί τη μαγεία της μουσικής.

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Θετικό κρούσμα Covid-19 σε βρεφονηπιοκόμο βρεφικού σταθμού

Ο Δήμος Κορυδαλλού, ενεργώντας προληπτικά και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά, τους γονείς και το προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών, διενήργησε, κατά την περίοδο 31 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου, τεστ για την ανίχνευση του Covid -19 σε όλο το προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών (δασκάλες, βοηθητικό προσωπικό κτλ). Η διενέργεια του τεστ έγινε ΠΡΙΝ την υποδοχή παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς προκειμένου να διασφαλιστεί ότι αυτή θα γίνει σε ένα ασφαλές περιβάλλον.
Μετά τον έλεγχο των δειγμάτων προέκυψε ότι μία βρεφονηπιοκόμος του 1ου Βρεφικού Σταθμού είναι θετική στον ιό Covid -19. Για το θετικό κρούσμα ενημερώθηκε, άμεσα, ο ΕΟΔΥ και ο ιατρός εργασίας του Δήμου Κορυδαλλού.
Εφαρμόζοντας, απαρέγκλιτα, το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και τις σχετικές οδηγίες που δόθηκαν, ανακοινώνεται ότι:
• Το προσωπικό του 1ου Βρεφικού Σταθμού θα επιστρέψει στα καθήκοντά του μετά από 14 μέρες και ως εκ τούτου διακόπτεται η λειτουργία του.
• Ο Σταθμός καθαρίστηκε και απολυμάνθηκε σχολαστικά, όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι σταθμοί και σχολεία του Δήμου.
• Ο Σταθμός θα λειτουργήσει εκ νέου και θα υποδεχτεί τα πρώτα βρέφη σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και το πρόγραμμα προσαρμογής που καταρτίζουν οι δασκάλες.

 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Ενημέρωση αθλουμένων για την είσοδο στο Δ.Α.Κ. Κορυδαλλού (ανοιχτό γήπεδο) από 7/9 έως 25/9

 Για την είσοδο στο Δ.Α.Κ Κορυδαλλού  και σύμφωνα με τις υποδείξεις  από τους αρμόδιους φορείς για ασφαλή άσκηση στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις βρείτε τις προβλεπόμενες και υποχρεωτικές διαδικασίες στο παρακάτω έγγραφο:

Ενημέρωση αθλουμένων για την είσοδο στο Δ.Α.Κ. Κορυδαλλού (ανοιχτό γήπεδο) από 7/9 έως 25/9

 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Πρόσκληση Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος

Ο Δήμος Κορυδαλλού προκειμένου να προβεί στην λειτουργία λαϊκής αγοράς στο Σχιστό Κορυδαλλού, καλεί τους κατοίκους του, σε δημόσια διαβούλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί επί της πλατείας 25ης Μαρτίου στις 16 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 μ.μ.


Επισυνάπτεται η πρόσκληση εδώ.

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Διάγνωση αναγκών της τοπικής αγοράς εργασίας του Δήμου Κορυδαλλού

Το παρόν ερωτηματολόγιο συντάχθηκε με σκοπό την διάγνωση των αναγκών των τοπικών αγορών εργασίας και την ταχύτερη σύζευξη προσφοράς και ζήτησης εργασίας στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος του ΟΑΕΔ σε συνεργασία με τους Δήμους Δήμων Αμαρουσίου, Κορυδαλλού και Μάνδρας –Ειδυλλίας.

Παρακαλείσθε όπως απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις προκειμένου να εξαχθούν αξιόπιστα συμπεράσματα σχετικά με τις ανάγκες των επιχειρήσεων. Τα συμπεράσματα που θα προκύψουν, θα καθορίσουν τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του πιλοτικού προγράμματος.

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για το ερωτηματολόγιο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdqwWCJpGtoadAlOJm83_VS1IQbjEKqKGGOORqAJs1eb9uPpQ/viewform

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
"Πρόγραμμα οικονομικής στήριξης οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας"

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύτηκε από την Ε.Ε.Τ.Α.Α νέα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το «Πρόγραμμα οικονομικής στήριξης οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας», περιόδου 2020-2021, που αφορά γονείς εργαζόμενους που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους σε Βρεφικούς, Παιδικούς, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
1.Υπάλληλοι μόνιμοι και αορίστου χρόνου, του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ καθώς και των ΟΤΑ (α΄ και β΄ βαθμού), με την προϋπόθεση ότι το συνολικό οικογενειακό δηλωθέν ετήσιο εισόδημά τους δεν μπορεί να υπερβαίνει τις:
-30.000€ για αιτούντες που έχουν έως δύο (2) παιδιά
-33.000€ για αιτούντες που έχουν έως τρία (3) παιδιά
-36.000€ για αιτούντες που έχουν έως τέσσερα (4) παιδιά
-39.000€ για αιτούντες που έχουν έως πέντε (5) παιδιά και άνω

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Κατάθεση αιτήσεων για το πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους, κατόπιν ραντεβού, από Δευτέρα 07/09/2020 έως Παρασκευή 18/09/2020, στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού.

Τηλέφωνα για καθορισμό ραντεβού και πληροφορίες: 2132129359, 2132129347

Περισσότερες λεπτομέρειες βρείτε στο συννημένο έγγραφο:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Έναρξη της νέας χρονιάς Στο Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού (25/8/2020)

Εκ μέρους του Δημοτικού Κέντρου Επιμόρφωσης και των εκπαιδευτικών μας, σας καλωσορίζουμε στο ξεκίνημα αυτής της νέας χρονιάς. Στο Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού δίνεται η δυνατότητα για:
-Εκμάθηση Υπολογιστών (με ή χωρίς Πιστοποίηση ΑΣΕΠ) σε όλες τις ενότητες: WORD/EXCEL/INTERNET- OUTLOOK/POWERPOINT/WINDOWS/ACCESS. Το Πιστοποιητικό χρήσης Η/Υ που αποκτάται από το πρόγραμμα, είναι αναγνωρισμένο εφ’ όρου ζωής από τον ΕΟΠΠΕΠ, το Ελληνικό Δημόσιο και το ΑΣΕΠ. Τα μαθήματα των εξετάσεων είναι ταχύρρυθμα και οι Εξετάσεις πιστοποίησης διεξάγονται 2 φορές το μήνα!
-Εκμάθηση Ξένων Γλωσσών για όλα τα Επίπεδα: ΑΓΓΛΙΚΑ/ ΙΣΠΑΝΙΚΑ/ ΙΤΑΛΙΚΑ/ ΓΑΛΛΙΚΑ/ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ.
-Εκμάθηση Ελληνικών για ξένους με δυνατότητα Πιστοποίησης όλων των Επιπέδων (Α1/Α2/Β1/Β2/Γ1/Γ2). Ειδικές τιμές σε ανέργους, τρίτεκνους, πολύτεκνους και ευπαθείς ομάδες.
Στόχος και προσδοκία όλων μας είναι οι σπουδαστές μας μέσα από τις παρεχόμενες γνώσεις του Κέντρου μας, να αποκτήσουν όλα εκείνα τα εφόδια, που θα τους καταστήσουν ικανούς, να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής, να επεκτείνουν τις γνώσεις και αναπτύξουν τους ορίζοντές τους.
Η ομάδα του ΔΗ.Κ.ΕΠΙ θα βρίσκεται στο πλευρό σας για να πετύχετε τους στόχους σας. «Η γνώση είναι δύναμη»!! Ας την κατακτήσουμε. Δηλώστε συμμετοχή για όποιο μορφωτικό αντικείμενο σας ενδιαφέρει, στα τηλ. 210-4956717 ή 6907906881 από 25/08/20 – 13/09/20. Έναρξη μαθημάτων 14/09/2020. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται είτε διαδικτυακά είτε δια ζώσης. 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ξεκινούν τα προγράμματα αθλητισμού στις 28/09/2020


Ξεκινούν τα προγράμματα αθλητισμού στις 28/09/2020. Ενημερωθείτε για τα προγράμματα, το ωράριο εγγραφών, τις τιμές και την διαδικασία εγγραφών στα παρακάτω έγγραφα:

 

ΟΑΠ_Αθλητικά_Προγράμματα_2020-2021

ΟΑΠ_Ωράριο_Εγγραφών_2020-2021

ΟΑΠ_Ειδικές_Τιμές_2020-2021

ΟΑΠ_Αίτηση_Εγγραφής_2020-2021

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Σελίδα 4 από 210Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΔΗΜΟΣ | ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΛΗΣ | ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and