Δήμος Κορυδαλλού
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

Νέα-Δελτία Τύπου

Εργαστήρια τέχνης του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού

Γνωρίστε τα εργαστήρια τέχνης του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου μας...
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2104970070

Αναλυτικές πληροφορίες εδώ

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Προσοχή των πολιτών λόγω της κακοκαιρίας

Λόγω της επιδείνωσης του καιρού, εφιστούμε την προσοχή των πολιτών για τα ακόλουθα:
- Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις
- Μη βγάζετε ογκώδη αντικείμενα
- Αποφύγετε τις εργασίες υπαίθρου
- Βεβαιωθείτε ότι οι υδρορροές και τα φρεάτια έξω από το σπίτι σας δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.
- Ασφαλίστε αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο ή τη βροχόπτωση και ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές.
Τηλέφωνο: 2104990500 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Συγκεντρώνουμε σχολικά είδη γιατί «ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΟΥΣ»

 Σας ενημερώνουμε ότι λόγω επικείμενης κακοκαιρίας το σημείο συγκέντρωσης θα είναι το 16ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού (διεύθυνση: Αγίου Γεωργίου 62-64, είσοδος από τον πεζόδρομο Αγίου Γεωργίου, δίπλα στην έξοδο του μετρό).

Σας περιμένουμε 10:00 με 13:00.

 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Συγκεντρώνουμε σχολικά είδη γιατί «ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΟΥΣ»

O Δήμος Κορυδαλλού συμμετέχει στην Πανελλαδική δράση «ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ» που διοργανώνει το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» συγκεντρώνοντας σχολικά είδη για τα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη. Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα , σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν και θα διανεμηθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου. Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 έως 13:00. Σημείο συγκέντρωσης: Μετρό Κορυδαλλού, είσοδος Πλατείας Ελευθερίας. Σε περίπτωση κακοκαιρίας σημείο συγκέντρωσης το 16ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού (διεύθυνση: Αγίου Γεωργίου 62-64, είσοδος από τον πεζόδρομο Αγίου Γεωργίου, δίπλα στην έξοδο του μετρό). Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Συγκεντρώνουμε σχολικά είδη, προσφέρουμε χαμόγελα στα παιδιά. 

  Νέα-Δελτία Τύπου
  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ο πρώτος λόγος στον πολίτη

Χθες είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τους προβληματισμούς και τις προτάσεις των κατοίκων του Σχιστού. Λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας έναντι του covid-19, είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις αποδίδοντας το πραγματικό νόημα της Αυτοδιοίκησης: Συμμετοχή, ενεργοί πολίτες, στοχοθεσία και ουσσιαστικές λύσεις στην καθημερινότητα. 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Συνεχίζονται κανονικά τα μαθήματα στο ΔΗ.Κ.ΕΠΙ Κορυδαλλού

Κατόπιν σειράς ​εργαστηριακών έλεγχων για την πρόληψη της διασποράς του COVID 19 που πραγματοποιήθηκαν στις 11 Σεπτεμβρίου στους εργαζομένους των δομών του Δημοτικού Κέντρου Επιμόρφωσης (ΔΙ.Κ.ΕΠΙ) από το Δήμο Κορυδαλλού -σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ- ανακοινώνεται ότι δεν καταγράφηκε κανένα θετικό δείγμα.

Ως εκ τούτου τα προγράμματα επιμόρφωσης ξένων γλωσσών και πληροφορικής που πραγματοποιούνται στο χώρο του ΔΙ.Κ.ΕΠΙ (Γρ.Λαμπράκη 231, Κορυδαλλός, 1ος όροφος) συνεχίζονται κανονικά. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 210 4956717

 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Άνοιγμα των σχολείων με την εφαρμογή όλων των προβλεπόμενων μέτρων

Άνοιξαν τα σχολεία μας για να γεμίσουν τα προαύλια και οι σχολικές αίθουσες με παιδικές φωνές, χαρά, ζωντάνια και δημιουργία. Να ξεκινήσει για τους μεγαλύτερους αλλά και να αρχίσει για τα πρωτάκια μας το ταξίδι της κατάκτησης της γνώσης. Όλο αυτό το διάστημα υλοποιούμε με πρόγραμμα και μεθοδικότητα μία προσπάθεια αναβάθμισης των σχολικών υποδομών. Από φέτος λειτουργούν 3 νέοι βρεφικοί σταθμοί και 4 νέα παραρτήματα νηπιαγωγείου, ανακαινίσαμε σχολικές μονάδες και χρηματοδοτήσαμε με έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 400.000€ τις σχολικές επιτροπές. Ταυτόχρονα, πήραμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προκειμένου όλα τα σχολεία να είναι εξοπλισμένα με μάσκες, αντισηπτικά, συσκευές θερμομέτρησης αλλά και ενισχυμένο προσωπικό καθαριότητας προκειμένου να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες που δημιουργεί η πανδημία του κορωνοϊού. Καλή και ασφαλή χρονιά στους μαθητές, τους καθηγητές και τους γονείς.

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Έτοιμες όλες οι σχολικές μονάδες για την νέα χρονιά

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ξεκινήσαμε ένα μεγάλο μαραθώνιο δρόμο για να συντηρήσουμε όλες τις σχολικές μονάδες αλλά και να υλοποιήσουμε έργα που ήταν αιτούμενα ετών και αναβαθμίζουν το περιβάλλον που τα παιδιά μας ζουν και παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο. Αυτός ο μαραθώνιος ολοκληρώθηκε με ένα τεράστιο σπριντ των τελευταίων ημερών προκειμένου μάσκες, παγούρια και αντισηπτικά να είναι στη θέση τους για να τα παραλάβουν εγκαίρως οι μαθήτριες και οι μαθητές μας. Να έχουμε μια καλή και ασφαλή σχολική χρονιά.

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Αθλητικά προγράμματα του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού

"Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ"...
Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους στα αθλητικά μας προγράμματα. Πληροφορίες: 2104944364 - 5

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Σελίδα 3 από 210Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΔΗΜΟΣ | ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΛΗΣ | ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and