Δήμος Κορυδαλλού
Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

Συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις Κατεβάστε Περιεχόμενα Οδηγίες Χρήσης

Νέα-Δελτία Τύπου

Ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι

Με απόφαση του ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης όρισε τους Αντιδημάρχους της νέας θητείας. Η θητεία των πέντε Αντιδημάρχων έχει διάρκεια έως τον Μάρτιο 2017. Νέο πρόσωπο είναι ο Γιάννης Σούλης, που αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών. Στις θέσεις τους παραμένουν οι Κώστας Βράκας, Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Λαμπρινή Μάνου Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και Ισότητας των φύλων. Ο Μιχάλης Ευθυμιάδης αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος θεμάτων Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας. Τέλος, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, ο οποίος εκτός από την Καθαριότητα αναλαμβάνει και το Πράσινο.
Τις επόμενες μέρες θα οριστούν και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι, που θα αναλάβουν τη διοίκηση του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης.

 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Ξεκινά η παραλαβή αιτήσεων για την εγγραφή στο ΚΔΑΠ/ ΜΕΑ Δήμου Κορυδαλλού

Από 15 έως 30 Σεπτεμβρίου, θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις εγγραφής στο ΚΔΑΠ/ ΜΕΑ Δήμου το οποίο από το 2013 στο σύγχρονο και απόλυτα προσβάσιμο κτήριο της οδού Πλαταιών 1. 

Ο Δήμος Κορυδαλλού καλύπτει απόλυτα, με ίδιες δυνάμεις και χωρίς καμία χρηματοδότηση, τις λειτουργικές ανάγκες της δομής με προσωπικό που ήδη εργάζεται στον Δήμο και είναι κατάλληλο για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του προγράμματος. Η συμμετοχή των παιδιών στην δομή είναι ΔΩΡΕΑΝ. 

Πληροφορίες -Αιτήσεις: Πλαταιών 1 

Δευτέρα έως Παρασκευή, 9.00-14.00 

Τηλ.: 210 4960824 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ματαιώνεται η παράσταση της Παρασκευής 12/9/2014 «Μαρία Πενταγιώτισσα»

 Με ευθύνη της παραγωγής ματαιώνεται η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 12/9/2014 παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα». Ζητάμε συγγνώμη από το κοινό, παρότι ο Δήμος δεν έχει καμία ευθύνη για την ματαίωση. 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ανακοίνωση

Ο Δήμος Κορυδαλλού και οι αρμόδιες υπηρεσίες του έχουν ξεκινήσει από τον Ιανουάριο 2014 την διαδικασία ελέγχου των πτυχίων και άλλων πιστοποιητικών των υπαλλήλων του, με βάση την σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθισης. Κατόπιν απαντήσεων από τις αρμόδιες υπηρεσίες βρέθηκαν πλαστά πτυχία- πιστοποιητικά για 4 υπαλλήλους για τους οποίους ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Μήνυμα Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς

Αγαπητοί μαθητές, φίλοι εκπαιδευτικοί και γονείς ,

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ευχόμαστε σε όλους υγεία και δύναμη, έμπνευση, δημιουργία και πρόοδο.
Μια ακόμη δύσκολη σχολική χρονιά ξεκινά με τις επιπτώσεις της κρίσης να είναι ορατές στις ζωές όλων μας. Παρόλα αυτά η πόλη μας διεκδικεί και κερδίζει όχι μόνο έργα που βελτιώνουν την ζωή και την καθημερινότητά μας αλλά και έργα που συμβάλλουν στην βελτίωση των υποδομών της σχολικής μας κοινότητας.
Ένα ακόμη ολοκαίνουριο νηπιαγωγείο, το 21ο στην περιοχή του Σχιστού, είναι στην διάθεση των μικρών μας μαθητών και των οικογενειών τους, το 6ο και το 8ο Δημοτικά σχολεία που ολοκληρώθηκαν και αποτελούν ένα στολίδι για την πόλη μας, θα λειτουργήσουν από φέτος και φυσικά κατασκευάζεται το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο στην Σταματοπούλου, ένα αίτημα χρόνων το οποίο γίνεται πραγματικότητα ύστερα από τις συντονισμένες πιέσεις και διεκδικήσεις μας.
Επίσης, για μία ακόμη χρονιά, πραγματοποιήθηκαν εγκαίρως, οι απαραίτητες παρεμβάσεις συντήρησης στα σχολεία μας, χάρη στην ετοιμότητα των υπηρεσιών του Δήμου, εξασφαλίζοντας κατάλληλες συνθήκες φοίτησης για τα παιδιά μας σε ένα σχολικό περιβάλλον υγιεινό και ασφαλές.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Συγκέντρωση σχολικών ειδών από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες

Σχολικά είδη για παιδιά οικογενειών που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην αγορά τους ενόψει της έναρξης σχολικής χρονιάς συγκεντρώνει η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου. Σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, στυλό, μολύβια, γόμες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, γεωμετρικά όργανα, κ.α.,συγκεντρώνονται τις εργάσιμες μέρες και ώρες στον 2ο όροφο του Κέντρου Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ξενοφώντος και Πελοπίδα. Τηλ. επικοινωνίας 2104963917-2104958947-2104949154.

 

  Ανακοινώσεις Κοινωνικών Υπηρεσιών
Με ευρεία συναίνεση το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου

Σε κλίμα συναίνεσης και με ευρεία αποδοχή το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού εξέλεξε χθες το Προεδρείο και τα μέλη των Επιτροπών του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στην ειδική συνεδρίαση που προήδρευσε ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Γρηγόρης Γουρδομιχάλης τα μέλη του σώματος εξέλεξαν Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για τρίτη συνεχή θητεία τον Θεόδωρο Μερεντίτη. Ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης αναφέρθηκε στο ήθος και την εμπειρία του, τα οποία, όπως είπε, θα συμβάλλουν στην αναβαθμισμένη και συναινετική λειτουργία του σώματος με γνώμονα την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της πόλης. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Νεκτάριος Τσίρμπας από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας «Εδώ Κορυδαλλός» και γραμματέας η νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Πάμε Αλλιώς» Μαρία Καλαμάρη.
Ο κ. Μερεντίτης εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στον Δήμαρχο για την τιμητική πρόταση και στο σώμα για την εκλογή του, ανέφερε ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί συναινετικά και δίκαια, αλλά δεν θα ανεχθεί αδικαιολόγητες απουσίες που προσβάλλουν τη βούληση του Κορυδαλλιώτικου λαού.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Την Κυριακή η ειδική συνεδρίαση για την εκλογή προεδρείου και επιτροπών του Δημοτικού Συμβουλίου

Συνεδριάζει την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014, στις 11 το πρωί, το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού με αποκλειστικά θέματα την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, καθώς και των δημοτικών συμβούλων που θα το εκπροσωπήσουν στη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ. Αττικής. Στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο συμμετέχουν 41 δημοτικοί σύμβουλοι που εκπροσωπούν 6 δημοτικές παρατάξεις.
«Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση- Πολίτες για τον Κορυδαλλό» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη: Γουρδομιχάλης Γρηγόριος, Βράκας Κωνσταντίνος, Μακρυγιάννης Παναγιώτης, Γαλανοπούλου- Γιαννούλη Ελένη, Καλομπράτσου Ιωάννα, Ευθυμιάδης Μιχαήλ, Βελιούρης Θεόδωρος, Μερεντίτης Θεόδωρος, Καλούδης Κωνσταντίνος, Λώνας Μιχαήλ, Μάνου Λαμπρινή, Αγιώτατος Σπυρίδων, Γερακάρης Παύλος, Χριστοφορίδης Δημήτριος, Γιαννακάκη Μαρία, Διακάτου- Σιταρά Μαρία, Κωτσίδου Ελευθερία, Κοσμίδης Ηλίας, Μακρυνός Γεώργιος, Σούλης Ιωάννης, Μανώλης Βαϊος, Καπιτσίνος Ανδρέας, Συγλέτος Βασίλειος, Ζήσης Νικόλαος, Πάχος Ιωάννης. 

(Φωτό: στιγμιότυπο από την τελετή ορκωμοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου). 
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Νέος κύκλος σεμιναρίων πληροφορικής από το ΔΗ.Κ.ΕΠΙ

Αιτήσεις από 8 έως 19 Σεπτεμβρίου 2014 

Το Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού (ΔΗ.Κ.ΕΠΙ.) οργανώνει σεμινάρια πληροφορικής.

Την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση αναλαμβάνουν ειδικευμένοι συνεργάτες του ΔΗ.Κ.ΕΠΙ. με πολύχρονη εμπειρία. Τα τμήματα είναι ολιγομελή, παρέχεται ένας υπολογιστής ανά άτομο και διατίθεται μόνιμη σύνδεση υψηλής ταχύτητας με το InternetΟι κύκλοι σπουδών των σεμιναρίων αναφέρονται στις παρακάτω ενότητες:

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Γνωρίστε την Μικτή Τετράφωνη Χορωδία & την Παιδική Χορωδία του Δήμου Κορυδαλλού

 Η μικτή τετράφωνη χορωδία του Δήμου Κορυδαλλού γιορτάζει φέτος τα 10 χρόνια δημιουργικής προσφοράς στην πόλη και σας καλεί να την γνωρίσετε από κοντά στην μεγάλη χορωδιακή εκδήλωση, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2014, η οποία θα πραγματοποιηθεί με Ελεύθερη Είσοδο την Κυριακή 21/9/2014 στις 20.00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος». Η Χορωδία μας απαρτίζεται από πολίτες διαφόρων ηλικιών και ενασχολήσεων με κοινό χαρακτηριστικό  την αγάπη τους για τη μουσική. Το ρεπερτόριο της περιλαμβάνει τραγούδια από διάφορους χώρους της μουσικής όπως δημοτικά, λαϊκά, κλασικά, μπαλάντες  κ.α. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Σελίδα 1 από 107Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Κεντρικη Σελιδα | Δήμος | Εφημεριδα της Υπηρεσιας | Παρουσιαση Πολης | Ενημερωση - Επικοινωνια | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and