Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

  


 

 

 Πρόσκληση σε Δημόσια διαβούλευση

για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Ελευθερίας  

    

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  


 


 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 

 

 

 


 

 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

 ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΝΕΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 

ΑΝΑΒΟΛΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 2018-2019 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ 

 ΕΝΤΥΠΟ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΒΡΕΦΩΝ & ΝΗΠΙΩΝ 2018-2019  

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗΣ  

  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΣΠΑ 2018 - 2019 

  ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ ΓΙΑ ΕΣΠΑ

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

*** 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ 2017 

ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ 

ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΒΡΕΦΙΚΩΝ 

Β' ΠΑΙΔΙΚΟΣ 

Γ' ΠΑΙΔΙΚΟΣ 

Δ' ΠΑΙΔΙΚΟΣ 

Ε' ΠΑΙΔΙΚΟΣ 

Α' ΒΡΕΦΙΚΟΣ 

Β' ΒΡΕΦΙΚΟΣ 

Δ' ΒΡΕΦΙΚΟΣ 

 

 

 

  


 


 

 


 


 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER 29-64


 


 


 


 

9η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/06/2018 ΩΡΑ 12.00

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

τελευταία νέα

Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορυδαλλού: Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης 2018

Αγαπημένα Δεδομένα: Παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο!
Στην φετινή Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας με θέμα “Αγαπημένα Δεδομένα: Παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο” η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορυδαλλού, μέλος του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών, από τις 20 Ιουνίου έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2018 προσκαλεί γονείς και παιδιά να μεταμορφώσουν το χώρο της σε εργοστάσιο δεδομένων, μέσα από 15 δράσεις για παιδιά για ένα ακόμη καλοκαίρι με δραστηριότητες ανάγνωσης και δημιουργικότητας.
Οι αριθμοί και τα δεδομένα θα γίνουν αντικείμενο καταγραφών και μετρήσεων από τα παιδιά- ερευνητές, τα οποία καλούνται να παρατηρήσουν στοιχεία της καθημερινότητάς τους, δηλαδή δεδομένα που αφορούν τις προσωπικές τους συνήθειες, αλλά και πληροφορίες που είναι κρυμμένες στη φύση, στο χώμα, στο νερό, στον κόσμο των μελισσών. 

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Παράσταση Καραγκιόζη απόψε στην 26η Γιορτή Βιβλίου στην Πλατεία Μέμου

Παράσταση Καραγκιόζη με Ελεύθερη Είσοδο, θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 20:30 στην Γιορτή Βιβλίου στην πλατεία Μέμου με τίτλο: «Ο Καραγκιόζης Βιβλιοπώλης» από τον θίασο του Μιχάλη Ζαχαρή. 

Η παρουσίαση βιβλίου, αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη του συγγραφέα Γιώργου Λιάνη ματαιώνεται. 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης για την απώλεια του Εθνικού Προπονητή Κώστα Πολίτη

 Με ειλικρινή αισθήματα οδύνης αποχαιρετούμε τον άνθρωπο που συνέδεσε αναπόσπαστα το όνομα και τη δράση του με τη μοίρα ενός εθνικού αθλήματος και ταυτόχρονα, με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ του 1987, που έκανε υπερήφανο ένα ολόκληρο  λαό. Η ξαφνική απώλεια του Κώστα Πολίτη κάνει φτωχότερη την ελληνική καλαθοσφαίριση και τον αθλητισμό μας. Γιατί εκτός από την πολύτιμη παρακαταθήκη, που αφήνει στη σημερινή και στις επόμενες γενιές, ο Ευρωκόουτς δεν σταμάτησε ποτέ να μεταφέρει με σεμνότητα σε κάθε ευκαιρία την γνώση, την εμπειρία, το πάθος για το άθλημα, αλλά και τις συμβουλές του προς τους νέους, για τη σημασία που έχει για τη ζωή τους η συμμετοχή τους στον αθλητισμό. Μια τέτοια ευκαιρία είχαμε στο Δημαρχείο Κορυδαλλού, όπου πέρυσι, τέτοιες μέρες, τιμήσαμε ως Δήμος τον εθνικό προπονητή του έπους του ΄87, μαζί με τους συντοπίτες μας δημοσιογράφο Βασίλη Σκουντή και τον διεθνή παίκτη Αργύρη Καμπούρη, κατά την παρουσίαση του βιβλίου «Είμαστε πια Πρωταθλητές».

Εκφράζω τα πιο θερμά συλλυπητήρια μου στους οικείους του Κώστα Πολίτη και στην μπασκετική οικογένεια. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την ανεκτίμητη προσφορά στον αθλητισμό και τη νεολαία μας.    

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ

 Σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη 14 Ιουνίου έως και την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 θα γίνεται η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής των ωφελούμενων στη δράση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2018-2019. Για πληροφορίες σχετικά με τις δομές των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κορυδαλλού που θα συμμετέχουν  στο πρόγραμμα, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 210-4949298, 210-4946113 και 210-4946135 ή να επισκέπτεστε το Τμήμα Υποστήριξης της Διεύθυνσης Βρεφονηπιακών Σταθμών (Σολωμού και Χειμάρας 2-4) καθημερινά και ώρες 12:00 έως 15:00. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Από 2 έως 13 Ιουλίου 2018 τα Θαλάσσια Μπάνια του Δήμου Κορυδαλλού

Αρχίζουν την Δευτέρα 18 και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 22 Ιουνίου, οι αιτήσεις εγγραφής στο πρόγραμμα «Θαλάσσια Μπάνια» που διοργανώνει και φέτος ο Δήμος Κορυδαλλού.
Συνολικά θα πραγματοποιηθούν δέκα μπάνια από 2 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου στην παραλία των Αγ. Θεοδώρων Κορινθίας, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή. Η συμμετοχή των παιδιών έως 10 ετών είναι δωρεάν, ενώ για παιδιά που δεν συνοδεύονται από γονέα, είναι απαραίτητη επικυρωμένη υπεύθυνη δήλωση του, που θα ορίζει τον συνοδό ενήλικα για έως δυο παιδιά.
Απαραίτητες προϋποθέσεις εγγραφής:
1. Λογαριασμό ΟΤΕ/ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ , για να βεβαιωθεί η διεύθυνση κατοικίας 2. Πρόσφατη φωτογραφία 3. Με την εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσόν των 20 ευρώ για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα 4. Για δημότες που έχουν υπερβεί το 50ο έτος της ηλικίας τους, υπεύθυνη δήλωση ότι είναι υγιείς.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 1 από 340Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΜάιοςΙούνιος 2018Ιούλιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and