Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


 


 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 

 

 

 


 


 


 

 

ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ 

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

 

 


 

 


 

 


 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER 29-64


 


 

45η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/11/2017 ΩΡΑ 13.00

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 

 

 

 


 


 

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ : 14η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΤΡΙΤΗ 14/11/2017 ΩΡΑ 13.00 μ.μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

 

 

 


τελευταία νέα

Ενημέρωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2 και την Κολπική Μαρμαρυγή

Ο Δήμος Κορυδαλλού και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση πολιτών με θέμα "Όλα όσα πρέπει να γνωρίζω: - για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2
- για την Κολπική Μαρμαρυγή" την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 στις 10.30π.μ., στο Δημαρχείο Κορυδαλλού, Λεωφόρος Γρ. Λαμπράκη 240.
Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Δήμου Κορυδαλλού και του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, στα πλαίσια προαγωγής υγείας των πολιτών, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ). Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία Boehringer Ingelheim Ellas.
Κατά το πρώτο μέρος, θα αναπτύξουν το θέμα του Σακχαρώδους Διαβήτη τύπου 2, οι κ.κ. Γεώργιος Δημητρίου, Ειδικός Παθολόγος, Δημήτριος Συκιώτης, Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) και Γκόλφω Γεμιστού, Α' Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων - Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) και Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Ανάσα Ζωής Κορυδαλλού: Συγκέντρωση ρούχων & κλινοσκεπασμάτων για τους κατοίκους της Μάνδρας

Η εθελοντική οργάνωση του Δήμου «Ανάσα Ζωής Κορυδαλλού» συμπαρίσταται στους πληγέντες κατοίκους της Μάνδρας Αττικής και συγκεντρώνει ρούχα και κλινοσκεπάσματα που έχουν μεγάλη ανάγκη οι οικογένειες, που επλήγησαν λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων. Παρακαλούμε να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, καθαρά και πακεταρισμένα. Προκειμένου να διευκολύνουμε τη διανομή τους, να αναγράφεται το φύλο και η ηλικία. Η συγκέντρωση γίνεται Δευτέρα 20 και Τρίτη 21 Νοεμβρίου στο γραφείο της «Ανάσας Ζωής Κορυδαλλού» Γρ. Λαμπράκη 240 & Νικηφορίδη (Δημαρχείο Κορυδαλλού στο ισόγειο) , ώρες 9:30 – 13:30. Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα μεταφερθούν την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, με το αυτοκίνητο της «Ανάσας Ζωής Κορυδαλλού», στο Δημαρχείο Μάνδρας.

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για 13 νέους ωφελούμενους στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

«ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΕΚΑΤΡΙΑ (13) ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ».

Ο Δήμος Κορυδαλλού ως Δικαιούχος της Πράξης με Τίτλο «Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) Δήμου Κορυδαλλού», με κωδικό ΟΠΣ «5001565» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, προσκαλεί
τους ωφελούμενους (ηλικιωμένους, μη δυναμένους να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα των οποίων το περιβάλλον που τα φροντίζει εργάζεται ή αντιμετωπίζει σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας και αδυνατεί να ανταποκριθεί στη φροντίδα που έχει αναλάβει. Το ΚΗΦΗ αναπληρώνει αυτό το κενό με την παροχή οργανωμένης κοινωνικής φροντίδας, από ειδικευμένο προσωπικό, εθελοντές και άλλους φορείς κοινωνικής αλληλεγγύης της κοινότητας, σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους ημερήσιας ή και ολιγόωρης παραμονής), να καταθέσουν αίτηση και δικαιολογητικά εγγραφής για την πλήρωση δεκατριών (13) θέσεων στο ΚΗΦΗ Δ. Κορυδαλλού.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση εγγραφής όλο το χρόνο μέχρι να καλυφθούν οι δεκατριών (13) κενές θέσεις.                            

Διαβάστε Περισσότερα...  Ανακοινώσεις Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων
Δήμος Κορυδαλλού: Παρουσίαση βιβλίου του καθηγητή Μανόλη Μπεχράκη «Ταξίδι Μνήμης»

Ο Δήμος Κορυδαλλού και οι εκδόσεις Αστάρτη σας προσκαλούν, την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, στις 7 το απόγευμα  στο Δημαρχείο Κορυδαλλού, στην παρουσίαση του βιβλίου «Ταξίδι Μνήμης- Πρόσωπα, γεγονότα, απόψεις» του καθηγητή οφθαλμολογίας και Κορυδαλλιώτη Μανόλη Μπεχράκη. 
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, ενώ για το βιβλίο θα μιλήσουν ο ομότιμος καθηγητής Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Χριστόφορος Χαραλαμπάκης και ο συγγραφέας. Συντονίζει η Ιόλη Σίμου, υπεύθυνη των εκδόσεων Αστάρτη και αποσπάσματα θα διαβάσουν ο Τάκης Λουκάτος, ηθοποιός, σκηνοθέτης, χορογράφος και ο Κώστας Φαλελάκης, ηθοποιός. 
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία του Κορυδαλλού λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 17/11/2017 όλα τα Σχολεία του Κορυδαλλού, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Γυμνάσια και Λύκεια, λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων και της έντονης βροχόπτωσης, ύστερα από απόφαση του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά. 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Σελίδα 1 από 319Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΟκτώβριοςΝοέμβριος 2017Δεκέμβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and