Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


 

 

 

 

 


 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 

 

 

 


 


 


 

 

ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ 

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

 

 


 

 


 

 


 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER 29-64


 


 

40η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/10/2017 ΩΡΑ 13.00

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 

 

 

 


 


 

13η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 11/10/2017 ΩΡΑ 13.00 μ.μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

 

 

 


τελευταία νέα

Ευχές Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη στις υποψήφιες και υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ευχές για καλή επιτυχία στις υποψήφιες και τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων στέλνει ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης. Αναλυτικά το μήνυμα:

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,
Μετά από 12 χρόνια στο σχολείο, καλείστε να αναμετρηθείτε με τον εαυτό σας, με τους κόπους και τις προσπάθειές σας και να βγείτε νικητές. Σε αυτή τη διαδρομή, με στήριγμα τις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς σας, πήρατε όχι μόνο γνώσεις αλλά και ψυχικά εφόδια για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά σας.
Δώστε αυτή την πρώτη μάχη της ζωής σας με αισιοδοξία και καθαρό νου, διεκδικώντας την αρχή ενός νέου ταξιδιού στη γνώση και στο μέλλον σας.
Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας από τους δρόμους προς την επιτυχία και την κατα-ίωση αλλά δεν είναι ο μόνος. Μπροστά σας θα ανοίγονται πάντα δρόμοι και δυνατότητες, αρκεί να είστε πάντα σε ετοιμότητα. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία για να κερδίσετε τη ζωή, την προσωπική σας επιτυχία, τα όνειρα σας.
Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία και δύναμη σʼ εσάς όσο και στις οικογένειές σας, που και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς αποτελούν την στέρεη βάση για να ξεδιπλώσετε τις φιλοδοξίες σας. Καλή σας επιτυχία!

Ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης

  Νέα-Δελτία Τύπου
Κοινωνικές Υπηρεσίες: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δωρεάν σπιρομετρικός έλεγχος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Προστασίας Προαγωγής Δημόσιας Υγείας και Υγιεινής της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού, η Ημέρα Ενημέρωσης για την Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια, σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία.
Περισσότεροι από 80 συμμετέχοντες, αφού υποβλήθηκαν σε δωρεάν σπιρομετρικό έλεγχο, είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν τα αποτελέσματα του, ατομικά, με ειδικό ιατρό Πνευμονολόγο, λαμβάνοντας τις κατάλληλες συμβουλές κι οδηγίες σχετικά με την κατάσταση της αναπνευστικής τους λειτουργίας .
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ελευθερία Κωτσίδου, αφού ευχαρίστησε για την εθελοντική τους προσφορά, τους ειδικούς ιατρούς πνευμονολόγους κ. Ισαακίδη και κ. Χρυσανθίδη - ο οποίος επωμίσθηκε και το κύριο βάρος της ενημέρωσης – επεσήμανε, ότι η ανταπόκριση που βρήκε για άλλη μια φορά- καθώς είναι η τρίτη χρονιά που επαναλαμ-βάνεται - η δράση ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης για την Χρόνια Αποφρακτική Πνευ-μονοπάθεια, είναι κάτι περισσότερο από ενθαρρυντική για την συνέχιση της προσπάθειας που κάνει ο Δήμος Κορυδαλλού στο τομέα της πρόληψης, της αγωγής και προαγωγής της υγείας των κατοίκων της πόλης.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Επιτυχημένο και το φετινό Διασχολικό Τουρνουά Αθλοπαιδιών Δημοτικών Σχολείω

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελική φάση του Διασχολικού Τουρνουά Αθλοπαιδιών Δημοτικών Σχολείων, που διοργάνωσε και φέτος ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού. Στους αγώνες συμμετείχαν ομάδες των σχολείων στο ποδόσφαιρο αγοριών και στο μπάσκετ, χάντμπωλ, αγοριών και κοριτσιών.
Τιμήθηκαν επίσης οι καθηγητές φυσικής αγωγής της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι με την εθελοντική συμμετοχή τους στηρίζουν διαχρονικά τον θεσμό των διασχολικών πρωταθλημάτων του Οργανισμού.
Οι καθηγητές που τιμήθηκαν είναι: Ιωάννα Αχλιοπίτα, Μαρία Τομπαλίδου, Άρης Γιαννικάκης, Βαγγέλης Τσελίγκας, Νίκος Μελετάκος, Στάθης Παπαδόπουλος, Πάρης Ανδρεανίδης, Δημήτρης Καλύκας, Δημήτρης Χατζηαλέξης, Θανάσης Παπαδόπουλος, από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευσης, Σπυριδούλα Νέζη, Σπυριδούλα Μορέλα, Μαρία Μαγείρου, Γιώργος Τσίγκας, Βασίλης Μπεκάκος, Γιώργος Πίσκοπος, Γιάννης Λουκάς, Πιέρρος Θωμάκος.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Νέες αρμοδιότητες Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου

Σε τροποποίηση των αρμοδιοτήτων του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Μακρυνού προχώρησε με απόφαση του ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης. Ο κ. Μακρυνός αναλαμβάνει το συντονισμό για τον προγραμματισμό των δράσεων του Δήμου σε θέματα Πολιτισμού – Άθλησης και Νεολαίας, καθώς και των θεμάτων προαγωγής υγείας και δημόσιας υγείας που υλοποιεί το Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ., ενώ διατηρεί την ευθύνη για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής.

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ετήσια γιορτή δημιουργικών ομάδων των τμημάτων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη εκδήλωση παρουσίασης των ομαδικών δραστηριοτήτων των Τμημάτων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού.
Στα τμήματα λειτουργούν κάτω από την επίβλεψη έμπειρων και εξειδικευμένων επιμορφωτών ομάδες δραστηριοτήτων και ενδιαφερόντων, χορωδίας, παραδοσιακών χορών, γυμναστικής χορογραφίας- χοροκίνησης και γυμναστικής.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, ο οποίος υπογράμμισε ότι η άσκηση κοινωνικής πολιτικής, αποτελεί προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή, ενώ συνεχάρη τα μέλη των ομάδων γιατί με τη συμμετοχή και τη ζωντάνια τους αποτελούν παράδειγμα ζωντάνιας, δύναμης και θετικής παρουσίας στα δρώμενα της πόλης. Ανακοίνωσε επίσης, ότι το επόμενο διάστημα θα μεταφερθεί σε νέο χώρο το 5ο ΚΑΠΗ, που στεγάζεται σήμερα στο Κέντρο Κοινωνικών Υπηρεσιών.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Τρίτης Ηλικίας, Ηλίας Κοσμίδης, ο οποίος ανέφερε ότι τα έξι τμήματα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων που λειτουργούν σε όλες τις γειτονιές,

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 9 από 317Πρώτη   Προηγούμενη   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΣεπτέμβριοςΟκτώβριος 2017Νοέμβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and