Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

  


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 


 


 


 

 

 Πρόσκληση σε Δημόσια διαβούλευση

για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Ελευθερίας  

    

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  


 

 

 

 


 


 


 


 

 


 


 


 


 


 

2η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ 

ΤΡΙΤΗ 12/02/2019 ΩΡΑ 12:30 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


Δασικές Πυρκαγιές


 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 

τελευταία νέα

Καταβλήθηκαν τα προνοιακά επιδόματα στους δικαιούχους του Δήμου Κορυδαλλού

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018, η καταβολή στους δικαιούχους του προνοιακού επιδόματος του Δήμου Κορυδαλλού του διμήνου Σεπτεμβρίου- Οκτωβρίου 2018. Πρόκειται για την τελευταία δόση που αποδίδεται από τον Δήμο, αφού από το επόμενο δίμηνο η αρμοδιότητα περνά από την αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Σε όλο το διάστημα των δύο ετών που είχε την αρμοδιότητα, ο Δήμος Κορυδαλλού με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης που έχει αναλάβει απέναντι στους πολίτες που έχουν ανάγκη, έθεσε σε απόλυτη προτεραιότητα την έγκαιρη καταβολή τους, ολοκληρώνοντας ταχύτατα τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε τα χρήματα να φτάνουν εγκαίρως στους δικαιούχους.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Σε πλήρη εξέλιξη το έργο ανακατασκευής και βελτίωσης του οδικού δικτύου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα έργα στον Δήμο Κορυδαλλού στον τομέα της οδοποιίας, με ανακατασκευή και βελτίωση του οδικού δικτύου της πόλης σε 385 τμήματα οδών σε όλες τις γειτονιές, συνολικού μήκους 20 χιλιομέτρων. Το έργο έχει υλοποιηθεί κατά 50%, αφού ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή του Σχιστού, σε τμήμα του Άνω Κορυδαλλού, στις περιοχές από Μ. Ασίας έως Δωδεκανήσου και Γεννηματά έως Γρ. Λαμπράκη. Τις επόμενες μέρες οι εργασίες θα προχωρήσουν στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Σικελιανού, Γρ. Λαμπράκη, Ατταλείας, Καραολή και Δημητρίου και Αριστάρχου. Το έργο θα ολοκληρωθεί με ασφαλτροστρώσεις στην περιοχή μεταξύ Γρ. Λαμπράκη, Λήμνου, Παράσχου, Αχιλλέως, και Πατρόκλου. Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής, ενώ η μελέτη συντάχθηκε από τον Δήμο Κορυδαλλού. 

 Στόχος της δημοτικής αρχής είναι μέχρι το 2019 να υπάρξει νέα προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Αττικής για την βελτίωση και του υπόλοιπου οδικού δικτύου της πόλης.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Συγχαρητήρια Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη στον «Α.Σ Αετός Κορυδαλλού»

Σημαντικές ευρωπαϊκές επιτυχίες έφερε στην πόλη του Κορυδαλλού ο Α.Σ Αετός Κορυδαλλού, κερδίζοντας τρία χάλκινα μετάλλια στο 10ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε, που πραγματοποιήθηκε 25 έως 28 Οκτωβρίου στο Τακάλι της Μάλτας από την Παγκόσμια Ομοσπονδία WUKF, με τη συμμετοχή 2.600 αθλητών απ΄ όλο τον κόσμο.
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο της πόλης, αντιπροσωπεία του Συλλόγου, αποτελούμενη από αθλητές και προπονητές, ενημέρωσε τον Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη για την συμμετοχή στην διοργάνωση και τις επιτυχίες που σημείωσαν.
Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Σύλλογο και τα παιδιά και τόνισε ότι η δημοτική αρχή βρίσκεται κοντά στους αθλητικούς συλλόγους, στηρίζοντας την δράση τους, με όλα τα δυνατά μέσα. Υπογράμμισε επίσης ότι, ο αθλητισμός και η δημιουργία υποδομών αποτελούν προτεραιότητα για την δημοτική αρχή και ενημέρωσε για την κατασκευή του Κολυμβητηρίου, την ανακατασκευή του ανοιχτού γηπέδου και το έργο ανάπλασης των 88 στρεμμάτων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Μείωση των δημοτικών τελών και στους τρίτεκνους

 Στόχος η έμπρακτη υποστήριξη τους απέναντι στο πρόβλημα της υπογεννητικότητας

Μείωση κατά 50% των δημοτικών τελών στις τρίτεκνες οικογένειες της πόλης, καθώς η οικονομική κατάσταση του Δήμου το επιτρέπει, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού, μετά από εισήγηση της δημοτικής αρχής. Η μείωση έρχεται σε συνέχεια σχετικών αποφάσεων για τους πολύτεκνους, τους απόρους, τα άτομα με αναπηρία, τους κατόχους Κάρτας Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), όσους λαμβάνουν επίδομα αναπηρίας και ΤΕΒΑ, στηρίζοντας την λαϊκή οικογένεια. Στόχος μάλιστα είναι, η μείωση να διευρυνθεί σε όλες τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.
Όπως ανάφερε στη διάρκεια της συνεδρίασης ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, στόχος της δημοτικής αρχής είναι η στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και οικογενειών που έχουν πληγεί από την κρίση, στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων του Δήμου. Κυρίως όμως να στηριχθούν και να επιβραβευθούν οι οικογένειες απέναντι στο μεγάλο πρόβλημα της υπογεννητικότητας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
78η επέτειος 28ης Οκτωβρίου 1940: Με πρόταση του Δημάρχου, π πανηγυρικός από την μαθητική κοινότητα

Για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης, ο πανηγυρικός της ημέρας για τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 78η επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 2018, εκφωνήθηκε από εκπρόσωπο της μαθητικής κοινότητας. Η πρόταση και πρωτοβουλία ανήκει στον Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη και έχει ως στόχο τη μεγαλύτερη συμμετοχή της μαθητικής κοινότητας στις εκδηλώσεις εορτασμού των εθνικών επετείων, ως ευκαιρία γνώσης της ιστορίας και έμπρακτης έμπνευσης της νέας γενιάς από τα μηνύματα των αγώνων του λαού μας.
Ο φετινός πανηγυρικός εκφωνήθηκε από την μαθήτρια της Β΄ τάξης του 1ου Λυκείου «Μίκης Θεοδωράκης» Νεφέλη Ελευθεριάδη, η οποία επελέγη από τον Διευθυντή του σχολείου της. Θα ακολουθήσουν στις επόμενες εθνικές επετείους μαθητές εκπρόσωποι όλων των Λυκείων της πόλης, με ευθύνη, πάντα, των Διευθυντών των σχολείων τους. 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 9 από 363Πρώτη   Προηγούμενη   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΙανουάριοςΦεβρουάριος 2019Μάρτιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728123
45678910


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and