Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


 

 

 


 


 

 

ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 


 

 


 


 

 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER 29-64


 


 

12η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΡΙΤΗ 28/03/2017 ΩΡΑ 12.00 μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 

 

 


 


 

5η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/03/2017 ΩΡΑ 13.00 μ.μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

6η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/03/2017 ΩΡΑ 13.30 μ.μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

Συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις Κατεβάστε Περιεχόμενα Οδηγίες Χρήσης

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης

 

 

 


τελευταία νέα

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας - Δήμαρχος: Ο Κορυδαλλός υποδέχεται με αισιοδοξία το 2017

Σε ζεστή, εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Πρωτοχρονιά στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο, η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Δήμου Κορυδαλλού από τον Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη με τη συμμετοχή βουλευτών, του Προέδρου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, της Εκκλησίας, εκπροσώπων της σχολικής κοινότητας, του αθλητισμού, του πολιτισμού και κοινωνικών φορέων της πόλης, καθώς και πολλοί δημότες που αψήφησαν το τσουχτερό κρύο για να υποδεχθούν τη νέα χρονιά.
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης αποχαιρέτησε μια σκληρή χρονιά, όπως την χαρακτήρισε χρονιά, γεμάτη απώλειες, χιλιάδες θύματα των πολεμικών συρράξεων και της τρομοκρατίας και ευχήθηκε ο νέος χρόνος να δημιουργήσει θετικές προοπτικές για τη χώρα μας και ιδιαίτερα τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.
Αναφερόμενος στον Κορυδαλλό, εξέφρασε την αισιοδοξία του για μια δημιουργική χρονιά σε όλους τους τομείς, αφού ο Δήμος μετά από πολλά χρόνια δεν έχει καμιά ληξιπρόθεσμη οφειλή και αντιμετωπίζει μόνος του τις ανελαστικές του δαπάνες. Προγραμματίζει δε σειρά νέων έργων υποδομών με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, όπως η ανακατασκευή αθλητικών χώρων, η ανάπλαση παιδικών χαρών, η κατασκευή πεζογέφυρας στην Γρ. Λαμπράκη και η βελτίωση των προαύλιων χώρων των σχολείων, ενώ ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δήμου Κορυδαλλού

 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Κορυδαλλός: Δήμος και γονείς, βράβευσαν 357 μαθητές που πέρασαν στο Πανεπιστήμιο

 Παρά το τσουχτερό κρύο, ιδιαίτερα ζεστή ήταν ατμόσφαιρα στην εκδήλωση βράβευσης των μαθητών του Κορυδαλλού, αποφοίτων των πέντε γενικών Λυκείων και του ΕΠΑΛ της πόλης, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε και φέτος από τον Δήμο Κορυδαλλού και το τμήμα Παιδείας σε συνεργασία με την Ένωση των Συλλόγων Γονέων και βραβεύτηκαν 357 νέοι φοιτητές και φοιτήτριες.

Στην κατάμεστη από μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς αίθουσα του «Σινέ Παράδεισος», ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης καλωσόρισε και συνεχάρη τις νέες, τους νέους, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους, τονίζοντας ότι η εκδήλωση δεν αποτελεί μόνο στιγμή τιμής και βράβευσης ή αισιόδοξο γεγονός, αλλά αναδεικνύει αυτό που πρέπει να κάνουμε για να αλλάξουμε πορεία, για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο. “Να μιμηθούμε όλους εκείνους που στόχευσαν και πέτυχαν, που πολέμησαν και νίκησαν. Όλους εκείνους που εργάστηκαν μεθοδικά και σκληρά, θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους και αξιολογώντας τις δυνάμεις τους.”

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Ο Δήμος Κορυδαλλού σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας

Σε επιφυλακή και πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Κορυδαλλού για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας. Από τη νύχτα της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου 2016, συνεργεία των υπηρεσιών πολιτικής προστασίας, αυτεπιστασίας και καθαριότητας βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να διατηρήσουν ανοιχτούς τους δρόμους, ιδιαίτερα στις περιοχές του Σχιστού και του Άνω Κορυδαλλού, ενώ με ειδικό όχημα ρίχνεται αλάτι στους δρόμους που διέρχονται τα λεωφορεία.
Από την Τετάρτη, η δημοτική αρχή έχει θέσει, όπως πάντα, στην διάθεση των ευπαθών ομάδων πληθυσμού την αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, καθώς και το ισόγειο του κτηρίου των Κοινωνικών Υπηρεσιών. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Ανοικτά θα παραμείνουν Δημαρχείο και Κοινωνικές Υπηρεσίες λόγω απότομης πτώσης της θερμοκρασίας

Έπειτα από ανακοίνωση του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας ενημερώνουμε ότι για την αντιμετώπιση των συνεπειών της απότομης πτώσης της θερμοκρασίας η δημοτική αρχή θέτει, όπως πάντα, στην διάθεση των ευπαθών ομάδων πληθυσμού από σήμερα 28/12 έως και 30/12 την αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου καθώς και το ισόγειο του κτηρίου των Κοινωνικών Υπηρεσιών. Επίσης ενημερώνουμε ότι  υπάρχει στην διάθεση των δημοτών αλάτι το οποίο μπορούν να προμηθευτούν από τις υπηρεσίες του Δήμου. Πληροφορίες για το αλάτι στο τηλέφωνο: 210 4941174 (8:00 - 22:00).

Δημαρχείο: Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου και Φουαγιέ Δημαρχείου, Γρ. Λαμπράκη 240 και Νικηφορίδη,  τηλ. 210-4990400 (8:00 - 22:00).   

Κτήριο Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ξενοφώντος και Πελοπίδα, τηλ. 2104951006 (8:00 - 22:00). 

Τηλέφωνο Αντιδημάρχου υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας  Μ. Ευθυμιάδη: 6970032577.   

  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 9 από 302Πρώτη   Προηγούμενη   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΦεβρουάριοςΜάρτιος 2017Απρίλιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
272812345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and