Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

  

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 


 


Δασικές Πυρκαγιές


 


 


 

 

 Πρόσκληση σε Δημόσια διαβούλευση

για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Ελευθερίας  

    

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  


 

 

 

 


 


 


 


 

 


 


 


 


 


 

13η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/10/2018 ΩΡΑ 11:30 π.μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

τελευταία νέα

Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός δασοπροστασίας του Δήμου Κορυδαλλού

Η επικαιροποίηση των δράσεων και των πόρων του συνολικού μηχανισμού δασοπροστασίας και δασοπυρόσβεσης ήταν το θέμα της σύσκεψης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Κορυδαλλού, που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 21 Αυγούστου, στο Δημαρχείο της πόλης. Την σύσκεψη συγκάλεσε άμεσα ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης μετά από σχετική εισήγηση της Διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πειραιά. Πήραν μέρος ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, ο Περιφερειακός Διοικητής Πειραιά της Πυροσβεστικής Ιωάννης Σταμούλης, ο Διοικητής του Α’ Πυροσβεστικού Σταθμού Πειραιά Πέτρος Αλαμάρας, ο Αστυνόμος Β’ Α.Τ Κορυδαλλού Βασίλης Γκόνος, ο Υπαστυνόμος Α΄Ευάγγελος Φαντριδάκης από το τμήμα Τροχαίας, ο Διευθυντής ΕΥΔΑΠ Νικαίας- Κορυδαλλού Νίκος Διαμαντόπουλος, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Ευθυμιάδης και στελέχη του Δήμου. (Φωτό αρχείου Δήμου Κορυδαλλού). 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
18 νέες ασφαλείς Παιδικές Χαρές σε όλες τις γειτονιές του Κορυδαλλού

Με την παράδοση της νέας παιδικής χαράς στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Κανάρια) συνεχίζεται το έργο ανακατασκευής 18 παιδικών χαρών σε ισάριθμες πλατείες του Δήμου Κορυδαλλού. Στις νέες σύγχρονες υποδομές τα παιδιά του Κορυδαλλού έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους σε πιστοποιημένες συνθήκες ασφάλειας. Με την τοποθέτηση ξύλινων περιφράξεων, την ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού με νέα κατάλληλα φωτιστικά, την τοποθέτηση ειδικού τάπητα ασφαλείας και με τα νέα σύγχρονα όργανα παιχνιδιού με βάση το ξύλο, οι νέες παιδικές χαρές του Κορυδαλλού συμβάλλουν στην καλύτερη αλλά κυρίως στην πιο ασφαλή ψυχαγωγία των παιδιών και την αισθητική αναβάθμιση των πλατειών. Παράλληλα, ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την αντικατάσταση των οργάνων όλων των παιδικών χαρών του Δήμου με νέα, σύγχρονα και ασφαλή, μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος».

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Μέτρα προστασίας από τα κουνούπια

Με αφορμή περιστατικά τα οποία παρουσιάστηκαν στην Αττική με κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου, ο Δήμος Κορυδαλλού σας υπενθυμίζει τα μέτρα τα οποία πρέπει να λαμβάνονται για την προστασία από τα κουνούπια.

Δείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο εδώ: Μέτρα προστασίας από τα κουνούπια

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ
• να μην απορρίπτοντα ακάθαρτα νερά και απορρίμματα ανεξέλεγκτα
• τα ακάθαρτα νερά πάσης φύσεως να οδηγούνται από δίκτυο ακαθάρτων ή σε στεγανό βόθρο
• να μη διοχετεύονται ακάθαρτα νερά μέσω του αγωγού στο ρείθρο του δρόμου
• να καθαρίζονται οι χώροι γύρω από τα σπίτι (αυλές, κήποι κλπ) από δοχεία και κοιλότητες εδάφους, που μπορεί να αποτελέσουν εστία συγκέντρωσης στάσιμων νερών
• απομάκρυνση των στάσιμων νερών (πχ λεκάνες, βάζα, πιατάκια γλαστρών)
• πότισμα κατά προτίμηση το πρωί
• χρήση λαμπτήρων κίτρινου χρώματος για τον φωτισμό εξωτερικών χώρων
• τοποθέτηση προστατευτικών πλεγμάτων στα ανοίγματα των κτιρίων (παράθυρα, πόρτες, κλπ)
• παράλληλα να λαμβάνονται όλα τα γνωστά μέτρα ατομικής πρόληψης (μακριά ρούχα, εγκεκριμένα εντομοαπωθητικά σκευάσματα, κουνουπιέρες, κλπ)

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν ως τις 20/8 οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ για τις θέσεις κοινωφελούς εργασίας

Μέχρι και τις 20/8/2018 και ώρα 12η μεσημβρινή η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας άνω των 18 ετών, για 30.333 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας».
Η δράση στοχεύει αφενός στην άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας πληθυσμιακών ομάδων που πλήττονται περισσότερο από την ανεργία και αφετέρου στην αναβάθμιση των προσόντων των συμμετεχόντων, ώστε να διευκολυνθούν στην επανένταξη τους στην αγορά εργασίας, με κατάρτιση και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Διεύθυνση Βρεφονηπιακών Σταθμών: Επιπλέον θέσεις μέσω προγράμματος ΕΕΤΑΑ

H Διεύθυνση Βρεφονηπιακών Σταθμών εξασφάλισε επιπλέον θέσεις  για τις ωφελούμενες μητέρες της δράσης της Ε.Ε.Τ.Α.Α. «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2018-2019.Οι ωφελούμενες μπορούν να προσέλθουν  στο γραφείο του Τμήματος Υποστήριξης (Σολωμού και Χειμάρας 2-4) την Παρασκευή 3/08/2018 και ώρες 09:00 έως 15:00 για την υπογραφή της σύμβασης και τη Δευτέρα 3/09/2018 από τις 09:00 έως 18:00 ώστε να εγγράψουν τα παιδιά τους στα βρεφικά και παιδικά τμήματα των Σταθμών της Διεύθυνσης του Δήμου Κορυδαλλού μέσω ΕΣΠΑ.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Σελίδα 9 από 353Πρώτη   Προηγούμενη   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΣεπτέμβριοςΟκτώβριος 2018Νοέμβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
567891011


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and