Λειτουργία:  
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

 

 Ακολουθείστε το Δήμο Κορυδαλλού

 


 

 

 

 

 

Επίκαιρα

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Πρόγραμμα CLEAR (Erasmus+) για την Κυκλική Οικονομία


Τρίτη 10/12/2019: Επίσημη παρουσιάση του προγράμματος CLEAR στην Ελλάδα | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση


Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα του ΔΗ.ΚΕΠ.Ι


Εκμάθηση ξένων γλωσσών | Νέα Τμήματα


Ταχύρρυθμα Τμήματα Πληροφορικής


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Σας ενδιαφέρουν

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

  

Υπηρεσίες για τον πολίτη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού

 

 

 

 

 Οδηγίες Πολιτικής Προστασίας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

Καλωσορίσατε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Κορυδαλλού

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στον διαδικτυακό μας τόπο θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού, στους ετεροδημότες και στους απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη ενημέρωση. 
Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας αποτελεί μια σημαντική πηγή ιστορική πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
  
Καλή περιήγηση
 

Ο Δήμαρχος

Νίκος Χουρσαλάς

 

Τελευταία Νέα

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση στον Κορυδαλλό

Με λαμπρότητα και συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στον Κορυδαλλό η μαθητική παρέλαση για την 79η επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Το «παρών» έδωσαν μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της πόλης, εκπρόσωποι αντιστασιακών οργανώσεων, νέοι και νέες εκ μέρους μαζικών φορέων της πόλης κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.
«Εβδομήντα εννέα χρόνια από το μεγαλειώδες «Όχι» του Ελληνικού λαού στον φασισμό, το μήνυμα της Αντίστασης παραμένει επίκαιρο ανανεώνοντας την ευθύνη μας απέναντι στην ιστορία του Έθνους με γνώμονα τα ιδανικά και τις αξίες του λαού μας. Σήμερα θυμόμαστε και τιμούμε όλους τους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους, χαρίζοντας σ’ όλο τον κόσμο την πρώτη αντιφασιστική νίκη» τόνισε, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Νίκος Χουρσαλάς, ο οποίος εκφώνησε και τον πανηγυρικό της ημέρας στο Μνημείο της πόλης, στην πλατεία Αγ. Γεωργίου.
Για πρώτη φορά ο πανηγυρικός μεταδόθηκε και στη νοηματική γλώσσα, με τη βοήθεια ειδικής διερμηνέως.
Τις εορταστικές εκδηλώσεις τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος του «αδερφού» Δήμου Αγ. Δομετίου της Κύπρου Δρ. Κώστας Πέτρου.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Αιμοδοσία: πράξη ελπίδας, μήνυμα ζωής. Τετάρτη 30 & Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, Δημαρχείο Κορυδαλλού

Με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Κορυδαλλού, η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου διοργανώνει μια ακόμα Εθελοντική Αιμοδοσία την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, 4 το απόγευμα έως 8 το βράδυ και την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019, 9 το πρωί έως 2 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο, Γρ. Λαμπράκη 240 & Νικηφορίδη, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Το να δώσουμε αίμα είναι πολύ απλό και ανώδυνο. Η αξία όμως της προσφοράς είναι ανεκτίμητη. Ένας τραυματίας από τροχαίο ατύχημα, ένα παιδί με Μεσογειακή Αναιμία, ένας ασθενής με λευχαιμία, μια χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς έχουν μια κοινή ανάγκη: Την ανάγκη για αίμα. Η τακτική συμμετοχή σε μια εθελοντική αιμοδοσία είναι η μοναδική λύση, είναι δώρο ζωής, που μπορεί ο καθένας να προσφέρει στον συνάνθρωπο του.

Στηρίζοντας την Τράπεζας Αίματος του Δήμου Κορυδαλλού, δίνοντας λίγα λεπτά από το χρόνο μας κι ελάχιστο από το αίμα μας, γινόμαστε κάτι σημαντικότερο από εθελοντές αιμοδότες: Γινόμαστε πρότυπα κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Εορτασμός Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940- Πρόσκληση & Πρόγραμμα

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού και το Δημοτικό Συμβούλιο σάς προσκαλούν στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου:
Γενικός σημαιοστολισμός, Δημοσίων, Δημοτικών, Ιδιωτικών καταστημάτων και οικιών. Πανηγυρικός εορτασμός στα σχολεία.
11:30 Εκδηλώσεις στους Δημόσιους Οργανισμούς και Υπηρεσίες.
19:00 Φωταγώγηση της πόλης, των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων.

Σάββατο 26 & Κυριακή 27 Οκτωβρίου:
19:00 Φωταγώγηση της πόλης, των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου:
9:30 Παράταξη των Αναπήρων Τραυματιών Πολέμου, των Αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, των Οργανώσεων, Σωματείων, Μαθητών Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολείων, στο Ηρώο Πεσόντων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "Αθλητισμός και διαμόρφωση προτύπων"

Με την παρουσία πλήθους κόσμου αλλά και σημαντικών προσωπικοτήτων από το χώρο του αθλητισμού και της δημοσιογραφίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Κορυδαλλού, με θέμα «Αθλητισμός και διαμόρφωση προτύπων στη σύγχρονη εποχή». Αφορμή για την διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν το ντοκιμαντέρ «Ντιέγκο Μαραντόνα» (Diego Maradona, 2019) του βραβευμένου σκηνοθέτη Ασίφ Καπάντια, το οποίο στη συνέχεια προβλήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου «Σινέ Παράδεισος».
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και πρωταθλ
ητής υδατοσφαίρισης Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρώην ποδοσφαιριστής και στέλεχος των ακαδημιών του Ολυμπιακού Άριελ Ιμπαγάσα, η πρωταθλήτρια του βόλεϊ Έφη Σφυρή και οι γνωστοί δημοσιογράφοι Νίκος Κατσαρός και Αντώνης Πανούτσος, με τον συντονισμό του δημοσιογράφου Παύλου Γερακάρη, μέσα από τις εμπειρίες τους από τον χώρο του αθλητισμού ανέδειξαν σημαντικές πλευρές του θέματος.
Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς τόνισε ότι η εκδήλωση αυτή εντάσσεται σε μια συνολική προσπάθεια να αναδειχθούν θέματα που, ενώ απασχολούν ευρέως τη κοινωνία,

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Έκθεση Αγιογραφίας και εκδήλωση με θέμα «Η Βυζαντινή τέχνη ως Ίαση»

Ο Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων» διοργανώνουν έκθεση αγιογραφίας στις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου.
Η έκθεση έχει θέμα "Η Βυζαντινή Εικόνα Σύμβολο Λατρείας" και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 στην Αίθουσα Αμφιθεάτρου του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Νίκος Λεγάκης» (1ος όροφος- κεντρικό κτίριο).
Συμμετέχουν προβάλλοντας τα έργα τους, το τμήμα Αγιογραφίας των Εργαστηρίων Τέχνης Κορυδαλλού και το Βυζαντινό Παραδοσιακό Σύνολο Μουσικού Σχολείου Πειραιά.
Στο πλαίσιο της έκθεσης, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα "Η Βυζαντινή τέχνη ως ίαση" στην οποία θα μιλήσει η Δρ. Βυζαντινής Ιστορίας και Τέχνης, Ειρήνη Πάνου. Θα προλογίσει η προϊσταμένη πολιτισμού, έφορος της Βιβλιοθήκης του Δήμου Κορυδαλλού, Μαρίνα Νύκτα, και θα διαβάσει κείμενα ο ηθοποιός Μενέλαος Κυπαρίσσης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, Νίκος Χουρσαλάς.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 9 από 388Πρώτη   Προηγούμενη   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΔεκέμβριοςΙανουάριος 2020Φεβρουάριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΔΗΜΟΣ | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and