Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


 


 


 

 

 


 


 


 

 


 


 

 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER 29-64


 


 

24η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/06/2017 ΩΡΑ 13.00

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 

 

 


 


 

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ - 9η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/06/2017 ΩΡΑ 13.00 μ.μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

Συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις Κατεβάστε Περιεχόμενα Οδηγίες Χρήσης

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

 

 

 


τελευταία νέα

Μέτρα αντιμετώπισης της παράνομης στάθμευσης στην οδό Αθηνάς

Στην τοποθέτηση πλαστικών οριοδεικτών επί της οδού Αθηνάς, από πλατεία Ελευθερίας μέχρι τα όρια του Δήμου Νίκαιας, προχώρησε σήμερα ο ΟΑΣΑ, παρουσία της Τροχαίας και του τμήματος Περιβάλλοντος του Δήμου Κορυδαλλού, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης από το οποίο διέρχονται λεωφορειακές γραμμές.
Η παράνομη στάθμευση οχημάτων, κυρίως τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα ασφάλειας πεζών και οχημάτων, ενώ το σωματείο οδηγών του ΟΑΣΑ είχε προειδοποιήσει ότι θα σταματούσαν όλα τα δρομολόγια μέσω της οδού Αθηνάς. Το πρόβλημα εντοπίζονταν στο γεγονός ότι οι οδηγοί, λόγω των σταθμευμένων οχημάτων, αναγκάζονταν να παρανομούν και να παραβιάζουν τη διπλή διαχωριστική γραμμή.
Η τοποθέτηση των οριοδεικτών ήταν το τελευταίο μέτρο, αφού η προσπάθεια Τροχαίας και Δήμου Κορυδαλλού να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο με μέτρα αστυνόμευσης, δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Επαναβεβαίωση της λειτουργίας του Μετρό στον Κορυδαλλό το πρώτο τρίμηνο του 2019

Το πρώτο τρίμηνο του 2019 θα λειτουργήσει ο σταθμός του Μετρό στην πλατεία Ελευθερίας και η γραμμή 3 ως τη Νίκαια, επαναβεβαίωσε με δήλωση του ο Υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, κατά την χθεσινή άφιξη του Μετροπόντικα στον σταθμό Μανιάτικα. Από τους έξι συνολικά σταθμούς που περιλαμβάνει το έργο επέκτασης του Μετρό Αγ. Μαρίνα- Πειραιάς, θα προηγηθεί η παράδοση και λειτουργία των τριών, Αγ. Βαρβάρας, Κορυδαλλού και Νίκαιας, οι οποίοι βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και ήδη γίνονται τα αρχιτεκτονικά τελειώματα.
Στην υποδοχή παρευρέθηκαν οι 4 Δήμαρχοι των πόλεων, στις οποίες επεκτείνεται το Μετρό: Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, Πειραιά Γιάννης Μώραλης, Νίκαιας- Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, Αγ. Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Πρόσκληση εορτασμού Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του Δήμου, σας προσκαλούμε στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017: Γενικός σημαιοστολισμός, Δημοσίων, Δημοτικών, Ιδιωτικών καταστημάτων & οικιών.

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017:  Πανηγυρικός εορτασμός στα Σχολεία. 11:30 Εκδηλώσεις στους Δημόσιους Οργανισμούς και Υπηρεσίες. 19:00 Φωταγώγηση της πόλης, των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων. 

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017: 9:30 Παράταξη των Αναπήρων Τραυματιών Πολέμου, των Αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, των Οργανώσεων, Σωματείων, Μαθητών Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολείων, στο Ηρώο των Πεσόντων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΒΑ

 Την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 από τις 11:00  έως τις 14:00, στον υπόγειο γκαράζ tου Δημαρχείου Κορυδαλλού, Γρ. Λαμπράκη & Νικηφορίδη, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα, αίτηση και ΑΜΚΑ. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να προσέλθει ο δικαιούχος, μπορεί να παραλάβει και διαφορετικό πρόσωπο με την επίδειξη των αστυνομικών ταυτοτήτων δικαιούχου και παραλήπτη. 
Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Πληροφορίες: 2104963917-2104958947

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Συνεχίζεται η λειτουργία του Ιατρείου Μνήμης στον Δήμο Κορυδαλλού

 Το Τμήμα Προστασίας Προαγωγής Δημόσιας Υγείας & Δημόσιας Υγιεινής της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού, ανακοινώνει την ΠΑΡΑΤΑΣΗ λειτουργίας του  Ιατρείου Μνήμης στο χώρο των Δημοτικών Ιατρείων σε συνεργασία με την Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο Νέστωρ».

Στο Ιατρείο Μνήμης του Δήμου Κορυδαλλού, το μόνο που λειτουργεί στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, προσφέρεται δωρεάν έλεγχος της μνήμης από την ειδικά εκπαιδευμένη Ψυχολόγο κα Μικαέλα Καλδή, κι έγκαιρη διάγνωση της Νόσου του Alzheimer και των άλλων μορφών άνοιας. 
Ο έλεγχος αφορά σε άτομα άνω των 60 ετών.
Η λειτουργία του ιατρείου σε κοινοτικό επίπεδο διευκολύνει την πρόσβαση των ηλικιωμένων, κάτι που αποδεικνύει η πολύ μεγάλη συμμετοχή μέχρι σήμερα με περισσότερα από 120 άτομα να έχουν ωφεληθεί από τις υπηρεσίες του.
 Η δυνατότητα άμεσου ελέγχου των πολιτών στην περιοχή τους, η ευαισθητοποίηση τους σχετικά με τη μνήμη, τις διαταραχές της και τους τρόπους διατήρησής της, βοηθά την πρόληψη και την προαγωγή της ψυχικής υγείας των ηλικιωμένων 
 
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 9 από 310Πρώτη   Προηγούμενη   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΜάιοςΙούνιος 2017Ιούλιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and