Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

  

 

 Πρόσκληση σε Δημόσια διαβούλευση

για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Ελευθερίας  

    

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  


 


 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 

 

 

 


 


 


 


 

 


 

 


 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER 29-64


 


 

16η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΡΙΤΗ 24/04/2018 ΩΡΑ 13.00

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 

 

 

 

 


 


 

5η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/04/2018 ΩΡΑ 13.30

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

τελευταία νέα

Δωρεάν Τέστ ΠΑΠ και έλεγχος μαστού από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες

Δωρεάν τεστ ΠΑΠ και ψηλάφηση μαστού πραγματοποιούν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού στον χώρο των Δημοτικών Ιατρείων (Ξενοφώντος και Πελοπίδα, πλ. Μέμου) την Πέμπτη 1η και την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018. 
Η δράση υλοποιείται για έκτη συνεχή χρονιά από το τμήμα Προστασίας- Προαγωγής Δημόσιας Υγείας & Δημόσιας Υγιεινής της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου σε συνεργασία με την Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου και με φορέα υλοποίησης το Κέντρο Υγείας Περιστερίου.
Ο προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από ιατρό γυναικολόγο και μαίες του Κέντρου Υγείας Περιστερίου, με την υποστήριξη του νοσηλευτικού προσωπικού των Δημοτικών Ιατρείων και αφορά σε όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες κατοίκους του Δήμου Κορυδαλλού, με προτεραιότητα στις ανασφάλιστες και στις δικαιούχους του ΚΕΑ.
Οι ενδιαφερόμενες πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην γραμματεία των Δημοτικών Ιατρείων στο 213 2129311 – 316.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Πρωτοβουλία του 3ου Δημοτικού σχολείου: Οι μαθητές γνωρίζουν την πόλη, τα πρόσωπα, τους θεσμούς της

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να μάθουν το παρελθόν και την ιστορία της πόλης τους, να γνωρίσουν τα αξιοθέατά της, τον τρόπο ζωής των κατοίκων της κατά τα παλαιότερα χρόνια και να εντοπίσουν τις αλλαγές, υλοποιεί το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού.
Πρόκειται για το πρόγραμμα με τίτλο «Υπεύθυνες διαδρομές- Γνωρίζω την πόλη μου, τα πρόσωπα και τους θεσμούς της», που υλοποιείται φέτος από την Ε’ τάξη και έχει στόχο να εξοικειώσει τα παιδιά με την έννοια και τη σημασία της πόλης, τη γένεση και την εξέλιξή της, την μορφή και τις πολιτισμικές συνθήκες που την δημιούργησαν. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του προγράμματος, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, στις 10.30 το πρωί, οι μαθητές θα επισκεφθούν το Δημαρχείο, θα γνωρίσουν τον Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη, θα επισκεφθούν τους υπεύθυνους αντιδημάρχους και τις υπηρεσίες τους Δήμου και θα ενημερωθούν για τις διοικητικές και άλλες δομές του.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Ξεκινά το Μητρώο Πολιτών- Ολιγοήμερη διακοπή λειτουργίας Δημοτολογίου και Ληξιαρχείου

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 τίθεται σε πλήρη και παραγωγική λειτουργία το νέο πληροφοριακό σύστημα “Μητρώο Πολιτών” στον Δήμο Κορυδαλλού, όπως στο σύνολο των Δήμων της χώρας.
Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών, για την επιτυχία του έργου και την ολοκλήρωση μετάπτωσης των στοιχείων, δεν θα γίνονται μεταβολές στοιχείων (εγγραφές, διαγραφές, μεταδημοτεύσεις, έκδοση πιστοποιητικών, ληξιαρχικών πράξεων κ.λ.π.) στο Δημοτολόγιο από 15 Ιανουαρίου έως και 19 Ιανουαρίου 2018 και στο Ληξιαρχείο, από 17 Ιανουαρίου έως και 19 Ιανουαρίου 2018.  
Καλούμε τους δημότες προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν, να αποφύγουν τις συναλλαγές τους με τις συγκεκριμένες υπηρεσίες τις παραπάνω ημερομηνίες.

Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
«Φροντίζουμε αυτούς που φροντίζουν»: Πρόγραμμα υποστήριξης και εκπαίδευσης οικογενειακών φροντιστών

Σε ένα καινοτόμο πρόγραμμα φροντίδας κατ’ οίκον, στο πρόγραμμα «Φροντίζουμε αυτούς που φροντίζουν» της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών συμμετέχει η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού. Το πρόγραμμα εστιάζει στην εκπαίδευση και υποστήριξη από διεπιστημονική ομάδα των οικογενειακών φροντιστών ατόμων με άνοια και έχει ως προτεραιότητα την ανακούφισή τους από το φορτίο της φροντίδας.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε οικογένειες μεσαίου και χαμηλού εισοδήματος, που έχουν αναλάβει τη φροντίδα ατόμων με άνοια που λόγω της βαρύτητας της ή άλλων προβλημάτων αδυνατούν να μετακινηθούν και αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη φροντίδα τους. Στόχος του είναι να εκπαιδεύσει τα μέλη της οικογένειας του ασθενούς που έχουν αναλάβει την φροντίδα τους, ώστε να διαχειρίζονται επαρκώς τις προκλήσεις και τα προβλήματα με τα οποία συνδέεται η άνοια.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σταύρος Κασιμάτης: Οι επιτυχίες του 2017 μας κάνουν αισιόδοξους και για τη νέα χρονιά

Σε ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα, σε πνεύμα χαράς και αισιοδοξίας, πραγματοποιή-θηκε την Πρωτοχρονιά στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο, η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Δήμου Κορυδαλλού από τον Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη με τη συμμετοχή βουλευτών, του Προέδρου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, του π.Γεώργιου Ζώρζου ως εκπροσώπου του Μητροπολίτη κ. Αλέξιου, εκπροσώπων της σχολικής κοινότητας, του αθλητισμού, του πολιτισμού, φορέων της πόλης και πολλών δημοτών. Στην καθιερωμένη ομιλία του ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης έκανε τον απολογισμό του 2017, χαρακτηρίζοντας το μια χρονιά ξεχωριστή και ιδιαίτερα δημιουργική, με μεγάλες αλλαγές και έργα που οικοδομούν μια σύγχρονη πόλη σε επίπεδο υποδομών και υπηρεσιών. Η χρονιά που έφυγε σηματοδοτήθηκε από τη μεγαλύτερη έως τώρα νίκη στο θέμα της απομάκρυνσης των φυλακών: την παράδοση στον Δήμο 10 στρεμμάτων τμήματος των γυναικείων φυλακών μετά την κατεδάφιση για πρώτη φορά ενεργού τμήματος φυλακών και τη δημιουργία στην θέση του ενός νέου πάρκου πρασίνου και αναψυχής.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 9 από 332Πρώτη   Προηγούμενη   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΜάρτιοςΑπρίλιος 2018Μάιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and