Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 

ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ  


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 


 


 


 

 

 Πρόσκληση σε Δημόσια διαβούλευση

για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Ελευθερίας  

    

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  


 

 

 

 


 


 


 


 

 


 


 


 


 


 

15η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ 

ΠΕΜΠΤΗ 06/12/2018 ΩΡΑ 12:30 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


Δασικές Πυρκαγιές


 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

τελευταία νέα

Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Κορυδαλλού:Συνεχίζονται οι αιτήσεις μαθητών και εθελοντών εκπαιδευτικών

Για έκτη συνεχή χρονιά θα λειτουργήσει και την φετινή εκπαιδευτική χρονιά, το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Κορυδαλλού για μαθητές Δημοτικών, με την οργάνωση τμημάτων μελέτης και για μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με την παροχή υποστήριξης στα φιλολογικά μαθήματα, στα μαθηματικά, στη φυσική και στη χημεία. Επίσης, ανάλογα με την προσφορά εθελοντών καθηγητών, θα πραγματοποιηθούν και μαθήματα ξένων γλωσσών.
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε σχολεία με την βοήθεια εθελοντών καθηγητών, δασκάλων, φοιτητών και την υποστήριξη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Κορυδαλλού.
Ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, καλώντας εκπαιδευτικούς, φοιτητές αλλά και συμπολίτες, που έχουν χρόνο και δυνατότητα, να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Οι συνθήκες έντονης οικονομικής κρίσης που βιώνουμε όλοι μας, δοκιμάζει τα πιο αδύναμα μέλη της κοινωνίας μας. Συνεχίζουμε τη δράση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου γιατί θέλουμε να στηρίξουμε τις οικογένειες, που δίνουν μάχη για την μόρφωση των παιδιών τους». Πληροφορίες και αιτήσεις εθελοντών και μαθητών στο site του Δήμου, www.korydallos.gr και στα τηλέφωνα 210 4990410 & 595.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορυδαλλού

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, μπορούν να απευθύνονται από  Δευτέρα 08/10/2018 έως Παρασκευή 19/10/2018 στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου (Ξενοφώντος 5 και Πελοπίδα) στον 3o όροφο στο γραφείο 8, από Δευτέρα  έως  Παρασκευή  και ώρες από 9.00 μέχρι 13.00. Τηλέφωνα Πληροφοριών: 2132129333, 2132129359, 2132129347.  

Δικαιούχοι είναι οι κάτοικοι του Δήμου μας που αδυνατούν να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα παρέχει δωρεάν ποσότητες βασικών τροφίμων σε συγκεκριμένο αριθμό δικαιούχων. Κύριο κριτήριο ένταξης είναι το εισόδημα, ενώ λαμβάνονται υπόψη παράγοντες και κοινωνικά κριτήρια όπως η οικογενειακή κατάσταση, τα κοινωνικά προβλήματα, η ανεργία και τα προβλήματα υγείας.

Τα οικονομικά κριτήρια θα είναι τα κάτωθι: 

Μοναχικά άτομα με ετήσιο εισόδημα έως 4.560 €.  Στο ποσό αυτό προστίθενται 500 € για κάθε ενήλικα της οικογενείας και 1.000 € για κάθε ανήλικο τέκνο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Ματαιώνεται η παράσταση "Εκκλησιάζουσες"

 Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών η παράσταση "Εκκλησιάζουσες" του Αλέξανδρου Ρήγα που ήταν προγραμματισμένη την Τρίτη 2/10 στο "Θανάσης Βέγγος" ματαιώνεται.

 
Η εξαργύρωση των εισιτηριών (με προυπόθεση ότι έχουν αγοραστεί απ΄το Δήμο Κορυδαλλού) θα πραγματοποιείται στη Γραμματεία του Πνευματικού Κέντρου Κορυδαλλού (Γρ.Λαμπράκη και Καρυταίνης 4, Τηλ: 2104970475 - 210 4963914)

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Μήνυμα του Δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Η 1η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας είναι μία ημέρα τιμής και γιορτής αλλά και μία ημέρα η οποία υπενθυμίζει σε όλους την βαθύτατή μας υποχρέωση απέναντι σ’ εκείνους που εργάστηκαν και αγωνίστηκαν πριν από εμάς, που στήριξαν και στηρίζουν όχι μόνο τις οικογένειές τους αλλά και συνολικά την πατρίδα μας. Η Τρίτη Ηλικία, οι απόμαχοι της δουλειάς, δεν είναι απόμαχοι της ζωής. Είναι ένα ζωντανό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας στο οποίο οφείλουμε να «επιστρέψουμε» όλα εκείνα τα οποία μας έχει προσφέρει διαχρονικά. Ο Δήμος Κορυδαλλού και οι Κοινωνικές του Υπηρεσίες στηρίζουν τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, με την άοκνη συνεισφορά του επιστημονικού, του διοικητικού και του βοηθητικού τους προσωπικού, μέσα από δράσεις και δομές οι οποίες βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τους και συμβάλλουν στην δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Προστασία από τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα- Συνεχής ενημέρωση

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου για τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη. Στην σύσκεψη πήραν μέρος ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Τροχαίας και του Λιμενικού Σώματος, ενώ από πλευράς Δήμου Κορυδαλλού συμμετείχαν επίσης οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Ευθυμιάδης και Καθαριότητας Δημήτρης Χριστοφορίδης.
Εκτός των μέτρων που έχει ήδη ανακοινώσει ο Δήμος Κορυδαλλού, με προηγούμενη ανακοίνωση του, το Συντονιστικό Όργανο αποφάσισε και ζητά να δείξουν αυξημένη προσοχή οι κάτοικοι υπόγειων ακινήτων. Επίσης, μετά από ενημέρωση από την ΔΕΔΔΗΕ για ζημιές που έχουν προκληθεί στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, καλεί τους πολίτες να μην πλησιάζουν τυχόν κομμένα καλώδια και στην περίπτωση που αντιληφθούν τέτοια στοιχεία να καλούν τις βλάβες της ΔΕΗ ή την Αστυνομία.

 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 8 από 359Πρώτη   Προηγούμενη   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΝοέμβριοςΔεκέμβριος 2018Ιανουάριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and