Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

  

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 


 


Δασικές Πυρκαγιές


 


 


 

 

 Πρόσκληση σε Δημόσια διαβούλευση

για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Ελευθερίας  

    

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  


 

 

 

 


 


 


 


 

 


 


 


 


 


 

13η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/10/2018 ΩΡΑ 11:30 π.μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

τελευταία νέα

Συγκεντρώνουμε σχολικά για τα παιδιά του Κορυδαλλού που έχουν ανάγκη

Στο κτήριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού (Ξενοφώντος 5 & Πελοπίδα, 3ος όροφος, γραφείο 9) συγκεντρώνουμε καθημερινά σχολικά είδη (τσάντες, τετράδια, μολύβια) καινούρια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα, τα οποία θα διατεθούν άμεσα στους ωφελούμενους των Κοινωνικών Υπηρεσιών και Δομών του Δήμου Κορυδαλλού.

Επίσης θα συγκεντρώνουμε σχολικά είδη την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου πριν την έναρξη της Θεατρικής Παράστασης «Ο γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες» με τον Χάρη Ρώμα, η οποία θα παρουσιαστεί με Ελεύθερη Είσοδο για όλα τα παιδιά του Κορυδαλλού στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» στις 8.00 μ.μ. στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2018 του Δήμου Κορυδαλλού 

 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Νέες ειδικότητες στο ΙΕΚ Κορυδαλλού

Το ΙΕΚ Κορυδαλλού μετράει πολλά χρόνια προσφοράς στα εκπαιδευτικά δρώμενα του Κορυδαλλού και της Αττικής.
Βασικός στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος μας είναι να προετοιμάσει νέους επαγγελματίες, που θα μπορέσουν να είναι αξιόπιστοι και παραγωγικοί συνεργάτες στην αγορά εργασίας.
Οι καταρτιζόμενοι αποκτούν επαφή με την αγορά εργασίας μέσω του θεσμού της Πρακτικής Άσκησης. Η Πρακτική Άσκηση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μετά το πέρας των 4 εξαμήνων κατάρτισης (για τους παλαιούς αποφοίτους και καταρτιζόμενους) είτε μετά το α’ εξάμηνο κατάρτισης (για τους νέους καταρτιζόμενους). 
Νέες ειδικότητες Α΄ εξάμηνο Φθινόπωρο 2018 

1. Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ
2. Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης
3. Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας- Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής
4. Βοηθός Φυσικοθεραπείας
5. Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
6. Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος και Σχεδιασμού Κοσμήματος
7. Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας
8. Γραμματέας Ανώτερων και Ανώτατων Στελεχών
9. Τεχνικός Μηχανοτρονικής
10. Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών
Πληροφορίες και εγγραφές:
ΙΕΚ Κορυδαλλού, Σολωμού 2-4, Κορυδαλλός 18122. Πληροφορίες και εγγραφές: 210.4961602, 210.4960922-

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ματαιώνεται η σημερινή και η αυριανή παράσταση του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2018

Με ευθύνη της παραγωγής ματαιώνονται οι προγραμματισμένες για σήμερα 3/9/2018 και αύριο 4/9/2018 παραστάσεις «Άγρια Δύση». και «Ευθαλία του Γαλατά»  Ζητάμε συγγνώμη από το κοινό, παρότι ο Δήμος δεν έχει καμία ευθύνη για την ματαίωση. 

Ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης συνεχίζεται κανονικά από την Τετάρτη 5/9/2018, το υπόλοιπο πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.korydallos.gr/LinkClick.aspx?fileticket=5DiIeI34czw%3d&tabid=36&language=el-GR

 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Συγχαρητήρια Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Τα συγχαρητήρια και τις ευχές του για καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία εκφράζει, μεταξύ άλλων, σε μήνυμά του προς τους επιτυχόντες μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης. Αναλυτικά, το μήνυμα:
«Σήμερα ανταμείβονται και επιβραβεύονται οι προσπάθειες και οι κόποι χρόνων για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Φτάσατε στο τέλος του αγώνα, δίνοντας με επιτυχία την «πρώτη μάχη» της ζωής σας. Εύχομαι οι σπουδές στις σχολές που επιλέξατε να σας ανοίξουν νέους δρόμους γνώσης και προσωπικής εξέλιξης.
Όμως, ο δρόμος της προόδου και της εκπλήρωσης των ονείρων σας δεν περνά μόνο μέσα από την ακαδημαϊκή εκπαίδευση. Σε ένα δύσκολο, ανταγωνιστικό και διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον, όπως είναι αυτό που καλείστε να ζήσετε, οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες είναι μια διαρκής πρόκληση, που προϋποθέτουν συνεχή αγώνα, διάθεση για μάθηση και συνεχή επιμόρφωση. Γι’ αυτό εύχομαι και προτρέπω όλες και όλους, όσους τα κατάφεραν αλλά και όσους προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν, να συνεχίσετε να αγωνίζεστε και να αναζητάτε διαρκώς νέες ευκαιρίες και δυνατότητες. Ως δημοτική αρχή, όπως και τα προηγούμενα χρόνια που ήσασταν μαθητές, θα είμαστε στο πλάι σας, αρωγο
ί και συμπαραστάτες».

  Νέα-Δελτία Τύπου
Ξεκινά σήμερα ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης του Δήμου Κορυδαλλού

Ξεκινάμε με την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο, σήμερα Δευτέρα 27 Αυγούστου, 8.30 μ.μ στο πάρκο του Δημαρχείου.
Μια ρομαντική «πικ- νικ» μπουάτ βραδιά υπό το φως των αστεριών και μουσικές του ’50, ’60, ’70 με τους Μανώλης Μητσάκο (μπουζούκι, κιθάρα, φωνή), Κωνσταντίνο Αραβαντινό (κιθάρα, φωνή) και Δημήτρη Παπαδάμη (ακορντεόν). Κωμωδία από τον Δημήτρη Κλάγκο. Πολλά guest έκπληξη!
Είσοδος ελεύθερη. 
Αντί εισιτηρίου, μπορείτε να προσφέρετε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας και τους συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη. Στον χώρο θα βρίσκεται το όχημα της σίτισης κατ οίκον των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού και θα παραλαμβάνει τις προσφορές σας. 
 
 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Σελίδα 8 από 353Πρώτη   Προηγούμενη   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΣεπτέμβριοςΟκτώβριος 2018Νοέμβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
567891011


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and