Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

 

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


Νέο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
 


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πεζογέφυρας Γρ. Λαμπράκη

ΚΛΙΚ στην εικόνα 


 


CLICKNSPOT

 

Στείλε το αίτημά σου με ένα Click

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ

Καθαριότητα, πράσινο, λάμπες, εγκαταλελειμμένα οχήματα κ.λ.π. 

Click στην εικόνα ή τον σύνδεσμο, εγγραφή,

 

δηλώστε e-mail, όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης

 

και ... είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.


 


Δασικές Πυρκαγιές


 

 

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 Δημοτικές Εκλογές 2019

26ης Μαΐου 2019 (Α' Γύρος)

02ης Ιουνίου 2019 (Β' Γύρος)

.

© Τμ. Εξυπηρέτησης Πολιτών

Τμ. Πληροφορικής Δήμου Κορυδαλλού


 


 

© Τμ. Εξυπηρέτησης Πολιτών

Τμ. Πληροφορικής Δήμου Κορυδαλλού


 

               *Νέο 


Με ένα κλικ δείτε πληροφορίες για το πρόγραμμα

Δείτε το φυλλάδιο εδώ

Κατεβάστε την αίτηση 

 

 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 


 

Καλό Καλοκαίρι σας περιμένουμε τον Σεπτέμβριο 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
2019 - 2020  

 


 


 


 

 

 

 


 


 


 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

Τελευταία Νέα

Ξεκίνησε η λειτουργία της 1ης και 2ης Τοπικής Μονάδας Υγείας (Τ.Ο.Μ.Υ) στον Δήμο Κορυδαλλού

Με στόχο την παροχή δωρεάν, καθολικής, κατάλληλης, αποτελεσματικής, αποδοτικής, ποιοτικής και ανθρωποκεντρικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) και την ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών στις υπηρεσίες υγείας, ξεκίνησε η λειτουργία της 1ης και 2ης Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ) στον Δήμο Κορυδαλλού.
Οι ΤΟ.Μ.Υ Κορυδαλλού λειτουργούν στο κτίριο Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, επί της Ξενοφώντος και Πελοπίδα. Για την καλύτερη λειτουργία τους, η 2η Υγειονομική Περιφέρεια σε συνεργασία με τον Δήμο Κορυδαλλού, προχώρησαν σε πλήρη ανακαίνιση και αναδιαμόρφωση του 1ου ορόφου του κτιρίου, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στέγασης και λειτουργίας τους.
Οι ΤΟ.Μ.Υ λειτουργούν σε δύο βάρδιες, από 7 το πρωί έως 10 το βράδυ και στελεχώνονται από διεπιστημονική ομάδα (ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό). Συγκεκριμένα, από έναν Γενικό γιατρό, έναν παιδίατρο, δύο νοσηλευτές, έναν κοινωνικό λειτουργό, μία επισκέπτρια υγείας και έναν διοικητικό υπάλληλο. Παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, στο σύνολο του πληθυσμού, ενώ ειδική μέριμνα λαμβάνεται για τις ευάλωτες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Η Ρέα Κατσαρά νέο μέλος του Δημ. Συμβουλίου- Οι αρμοδιότητες στους Α.Καπιτσίνο και Δ.Χριστοφορίδη

Η Ρέα Κατσαρά θα είναι το νέο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού, στη θέση του Κώστα Καλούδη, που απεβίωσε την προηγούμενη εβδομάδα. Η κα Κατσαρά είναι βοηθός φαρμακοποιός. Ασχολείται με τα κοινά του Δήμου Κορυδαλλού από το 1986. Έχει διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος, Πρόεδρος του 1ου Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού, ο οποίος κατά την θητεία της αποπερατώθηκε και τέθηκε σε λειτουργία. Ήταν μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής 2ου Γυμνασίου- 2ου Λυκείου. Επίσης, έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της Διαδημοτικής Επιτροπής για το περιβάλλον των Δήμων του Πειραιά.

Επίσης, με απόφαση του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη, η αρμοδιότητα των Τεχνικών Υπηρεσιών και η προεδρία της Οικονομικής Επιτροπής ανατίθεται στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Ανδρέα Καπιτσίνο. Καθήκοντα Αντιδημάρχου με αρμοδιότητες την Καθαριότητα, Ανακύκλωση και τα Τεχνικά Συνεργεία αναλαμβάνει ο, έως σήμερα, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Χριστοφορίδης. 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου κατά την συνεδρίαση της 3ης Απριλίου 2019

Σήμερα Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 και ώρα 15.00 συνεδρίασε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορυδαλλού, με αφορμή τον αδόκητο θάνατο του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Κωνσταντίνου Καλούδη, για να αποτίσει φόρο τιμής στην μνήμη του και ενέκρινε ομόφωνα τα παρακάτω: 

ΨΗΦΙΣΜΑ

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Ανακοινώσεις Δημοτικού Συμβουλίου
Αύριο, Πέμπτη 4 Απριλίου η εξόδιος ακολουθία του Κώστα Καλούδη

Η εξόδιος ακολουθία του Αντιδημάρχου Κώστα Καλούδη, θα τελεστεί την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019, 2 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Κορυδαλλού και η ταφή θα γίνει στο Γ΄ Νεκροταφείο. Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν στην "Ανάσα Ζωής" και στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Οδύνη για την πρόωρη απώλεια του Αντιδημάρχου Κώστα Καλούδη- Μεσίστιες οι σημαίες του Δήμου

Με πραγματική συντριβή η οικογένεια του Δήμου Κορυδαλλού δέχτηκε το άγγελμα της απώλειας του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, του Κώστα Καλούδη, που έφυγε σήμερα σε ηλικία μόλις 57 ετών μετά από σύντομη και άνιση μάχη με τον καρκίνο. Είναι αξιοσημείωτο ότι αντιμετώπισε με γενναιότητα τα σοβαρά προβλήματα υγείας και μάλιστα είχε δώσει το "παρών" σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, συγκλονίζοντας με την ομιλία του. Από αύριο και έως την κηδεία του οι σημαίες του Δήμου Κορυδαλλού θα κυματίζουν μεσίστιες.

Συντετριμμένος ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης για τον πρόωρο χαμό του στενού συνεργάτη και φίλου του, σε δήλωση του ανέφερε μεταξύ άλλων: "Αποχαιρετώ με οδύνη τον αγαπημένο μου φίλο, τον στενό συνεργάτη, τον ακούραστο συνοδοιπόρο στον καθημερινό μας αγώνα για έναν καλύτερο Κορυδαλλό. Η απώλεια του Κώστα είναι πολυσήμαντη για τον Δήμο και την πόλη μας. Γιατί ο Κώστας ήταν αφοσιωμένος στην προσπάθεια να κάνουμε πράξη όσα οραματιστήκαμε. Γέννημα θρέμμα του Κορυδαλλού τίμησε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι δημότες και υπηρέτησε με βαθιά εντιμότητα, ευθύνη και πάθος όλες τις θέσεις από τις οποίες πέρασε.
Τα τελευταία χρόνια, από την θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρ
εσιών,
υπήρξε αφοσιωμένος στο όνειρο να κάνουμε πραγματικότητα τα μεγάλα έργα, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 8 από 374Πρώτη   Προηγούμενη   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΙούλιοςΑύγουστος 2019Σεπτέμβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and