Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

 

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


Νέο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
 


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πεζογέφυρας Γρ. Λαμπράκη

ΚΛΙΚ στην εικόνα 

 

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


 


 


CLICKNSPOT

 

Στείλε το αίτημά σου με ένα Click

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ

Καθαριότητα, πράσινο, λάμπες, εγκαταλελειμμένα οχήματα κ.λ.π. 

Click στην εικόνα ή τον σύνδεσμο, εγγραφή,

 

δηλώστε e-mail, όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης

 

και ... είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.


 


Δασικές Πυρκαγιές


 

               *Νέο 


Με ένα κλικ δείτε πληροφορίες για το πρόγραμμα

Δείτε το φυλλάδιο εδώ

Κατεβάστε την αίτηση 

 

 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 


 


 


 

 

 

 


 


 


 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.
 
Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 

Ο Δήμαρχος

Νίκος Χουρσαλάς

 

 

 


Τελευταία Νέα

Σε επιφυλακή ο Δήμος Κορυδαλλού μετά τον σεισμό της 19ης Ιουλίου

Σε επιφυλακή βρίσκεται ο Δήμος Κορυδαλλού μετά τον σημερινό σεισμό των 5,1 ρίχτερ προκειμένου να παράσχει βοήθεια σε όποιον κάτοικο χρειαστεί, ενώ εντός του Σαββατοκύριακου κλιμάκια μηχανικών θα ελέγξουν τα κτίρια των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών και στη συνέχεια τα σχολεία και όλα τα δημοτικά κτίρια. Για κάθε πληροφορία αλλά και αιτήματα ελέγχου ακινήτων οι κάτοικοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2104990400.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Ξεκινά η λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την άμεση εξυπηρέτηση σε θέματα καθημερινότητας

Ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση βελτίωσης της εξυπηρέτησης των δημοτών υλοποιεί ο Δήμος Κορυδαλλού με την ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής εφαρμογής ClicknSpot. Στόχος της εφαρμογής είναι η άμεση ηλεκτρονική επικοινωνία του πολίτη με τις υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού για θέματα που αφορούν σε προβλήματα καθημερινότητας και η ταχύτερη επίλυση τους.
Με την είσοδο και τη χρήση της εφαρμογής οι δημότες μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν μια αναφορά στο γεωγραφικό χάρτη αποτυπώνοντας ένα πρόβλημα ή ένα συμβάν εντός του Δήμου. Οι αναφορές των χρηστών της εφαρμογής καταχωρούνται στη διαχειριστική πλατφόρμα και ενημερώνεται άμεση η αρμόδια υπηρεσία για την επίλυσή τους. Με την ολοκλήρωση των εργασιών, ο Δήμος Κορυδαλλού ενημερώνει άμεσα τον χρήστη- δημότη για το αίτημα του.
Ταυτόχρονα, η εφαρμογή ClicknSpot μπορεί να διευκολύνει τη ζωή των πολιτών, μέσω πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο για τις δράσεις και τη λειτουργία του Δήμου, ενώ δίνεται η δυνατότητα γεωχωρικής απεικόνισης όλων των σημείων ενδιαφέροντος της πόλης, καθώς και γεγονότων και εκδηλώσεων.
Για τη χρήση των υπηρεσιών, η σύνδεση γίνεται μέσω της πλατφόρμας https://clicknspot.com/map, ενώ η εγγραφή γίνεται με πολύ απλό τρόπο, δηλώνοντας μόνο έναν λογαριασ
μό email.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Υπενθύμιση προς τους εκλογείς Εθνικών Εκλογών 7ης Ιουλίου 2019

Το Υπουργείο Εσωτερικών υπενθυμίζει στους εκλογείς ότι, λόγω της σημαντικής μείωσης του συνολικού αριθμού των εκλογικών τμημάτων που είναι αναγκαία για τη διενέργεια των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, αλλάζει η κατανομή των εκλογέων σε αυτά.
Συνιστάται προς τους εκλογείς να αναζητήσουν το εκλογικό τους τμήμα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (www.ypes.gr), στην ειδική εφαρμογή «ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ» ή να καλέσουν στο τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Εσωτερικών και στον αριθμό 213 136 1500, έως και την Κυριακή, από τις 09:00 έως τις 19:00, προκειμένου να επιβεβαιώσουν το εκλογικό τμήμα στο οποίο θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την προσεχή Κυριακή.
Επισημαίνεται ότι για τη διευκόλυνση των εκλογέων, προτείνεται πρώτα η χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής «Μάθε που ψηφίζεις» και μόνο στην περίπτωση που αντιμετωπίσουν δυσκολία να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την υπηρεσία ενημέρωσης των πολιτών, ώστε να ενημερωθούν για το εκλογικό τμήμα πο
υ ψηφίζουν.

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών

 Αποχαιρέτησαν τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς 240 νήπια για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στη Α/βαθμια εκπαίδευση. Στην εκδήλωση τους η θεατρική σκηνή του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Θανάσης Βέγγος πλημύρισε από δημιουργία και ζωντάνια με την φροντίδα των δασκάλων τους και συνολικά του προσωπικού των Σταθμών. Θέατρο με θέμα: Ο πόλεμος των άστρων, εξαίρετη χορωδία με τραγούδια για την φιλία, την αλληλεγγύη, την αγάπη, την συνεργασία και βεβαίως γυμναστική με τους νεαρούς αθλητές μας να συναγωνίζονται σε άνεση και επιδεξιότητα.
Η εντεταλμένη για τους Παιδικούς Σταθμούς Ελένη Γαλανοπούλου-Γιαννούλη χαιρέτησε την εκδήλωση αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι: «στο Δήμο μας η φιλοξενία όλων των παιδιών είναι δωρεάν και οι σταθμοί είναι πλήρως στελεχωμένο με το απαραίτητο προσωπικό. Έχουμε παιδίατρο, εργοθεραπεύτρια και ψυχολόγο και λειτουργούμε σχολή γονέων αποκλειστικά για τους γονείς των Σταθμών. Εργαζόμαστε καθημερινά και έχουμε πάρει την έγκριση σε 4 προγράμματα ΕΣΠΑ για την ανακαίνιση των χωρών των Σταθμών. Ευχαριστώ όλους εσάς για την παρουσία και την αδιάκοπη εμπιστοσύνη σας. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη που τόσα χρόνια μου επιστέφθηκε τον ευαίσθητο αυτόν τομέα και επίσης όλο το προσωπικό των Σταθμών για την άψογη συνεργασία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών στα παιδιά μας».

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ανακοίνωση των Κοινωνικών Υπηρεσιών για την διανομή ΚΕΑ – ΤΕΒΑ 9/7, 10/7 και 11/7/2019

 

Ανοίξτε εδώ το αρχείο pdf

 

 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Σελίδα 8 από 380Πρώτη   Προηγούμενη   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΣεπτέμβριοςΟκτώβριος 2019Νοέμβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and