Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 


EΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

 

 

 

 


 


 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 

 

 

 


 


 


 

 

ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ 

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

 

 


 

 


 

 


 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER 29-64


 


 

7η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/02/2018 ΩΡΑ 10.00 π.μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 

 

 

 

 


 


 

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ - 2η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/02/2018 ΩΡΑ 13.30

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

τελευταία νέα

Πρωτοβουλία των Κοινωνικών Υπηρεσιών: Ημερίδα για την παραμέληση και κακοποίηση ανηλίκων

Η διερεύνηση, ο εντοπισμός και η αντιμετώπιση της παραμέλησης και κακοποίησης ανηλίκων από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς είναι το θέμα της ημερίδας, που διοργανώνουν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού με τη συμμετοχή εκπροσώπων των σημαντικότερων κρατικών υπηρεσιών και φορέων, που έχουν την αρμοδιότητα στον ευαίσθητο τομέα της προστασίας ανηλίκων την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 (8.00 έως 13.30) στο Δημαρχείο Κορυδαλλού (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) Γρ. Λαμπράκη 240.
Η ημερίδα, που πραγματοποιείται με αφορμή την 11η Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, στοχεύει στη συνεργασία, στον συντονισμό και στην εξεύρεση κοινού τόπου συνεννόησης των φορέων και αφετέρου στην αφύπνιση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινότητας του Κορυδαλλού και στην κινητοποίηση των σχολικών μονάδων, ως σημαντικού φορέα εντοπισμού της κακοποίησης/ παραμέλησης.
Η προστασία του παιδιού από κάθε μορφής κακοποίηση ή παραμέληση κατοχυρώνεται από το σημαντικότερο κείμενο που αφορά τα Δικαιώματα του Παιδιού, την Διεθνή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού του ΟΗΕ. Η Σύμβαση, που υπογράφηκε το 1989 από τα κράτη-μέλη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, ρυθμίζει τις υποχρεώσεις των κρατών για την προστασία και προαγωγή των δικαιωμάτων του παιδιού, ενώ από το 1992 έγινε νόμος και στην χώρα μας.
Παρά τη θεσμική θωράκιση, αλλά και τη βελτίωση του μορφωτικού, οικονομικού και κοινωνικού επιπέδου, το παιδί υπήρξε και εξακολουθεί να είναι το πρώτο θύμα της βίας των μεγ
άλων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Ημερίδα ΕΔΔΥΠΥ: ιδιαίτερο το ενδιαφέρον για τον Σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 και την κολπική μαρμαρυγή

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στην ενημερωτική ημερίδα για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2 και την Κολπική Μαρμαρυγή που διοργάνωσαν ο Δήμος Κορυδαλλού και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων. Η ημερίδα τελούσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ). 

Τη συζήτηση συντόνισε ο κ. Γεώργιος Μακρυνός, Αντιπρόεδρος Β΄ ΕΔΔΥΠΠΥ, Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας και η κ. Ελευθερία Κωτσίδου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Κορυδαλλού. Ο κ. Μακρυνός ανέφερε ότι η εν λόγω εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμια Ημέρας Διαβήτη – 14 Νοεμβρίου. Ο Νοέμβριος «είναι ο κατεξοχήν μήνας πραγματοποίησης εκδηλώσεων για το διαβήτη» σημείωσε.
Επιπρόσθετα ο κ. Μακρυνός έκανε εκτενή αναφορά στη μακρά συνεργασία του Δήμου με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ενημέρωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2 και την Κολπική Μαρμαρυγή

Ο Δήμος Κορυδαλλού και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση πολιτών με θέμα "Όλα όσα πρέπει να γνωρίζω: - για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2
- για την Κολπική Μαρμαρυγή" την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 στις 10.30π.μ., στο Δημαρχείο Κορυδαλλού, Λεωφόρος Γρ. Λαμπράκη 240.
Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Δήμου Κορυδαλλού και του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, στα πλαίσια προαγωγής υγείας των πολιτών, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ). Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία Boehringer Ingelheim Ellas.
Κατά το πρώτο μέρος, θα αναπτύξουν το θέμα του Σακχαρώδους Διαβήτη τύπου 2, οι κ.κ. Γεώργιος Δημητρίου, Ειδικός Παθολόγος, Δημήτριος Συκιώτης, Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) και Γκόλφω Γεμιστού, Α' Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων - Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) και Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Ανάσα Ζωής Κορυδαλλού: Συγκέντρωση ρούχων & κλινοσκεπασμάτων για τους κατοίκους της Μάνδρας

Η εθελοντική οργάνωση του Δήμου «Ανάσα Ζωής Κορυδαλλού» συμπαρίσταται στους πληγέντες κατοίκους της Μάνδρας Αττικής και συγκεντρώνει ρούχα και κλινοσκεπάσματα που έχουν μεγάλη ανάγκη οι οικογένειες, που επλήγησαν λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων. Παρακαλούμε να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, καθαρά και πακεταρισμένα. Προκειμένου να διευκολύνουμε τη διανομή τους, να αναγράφεται το φύλο και η ηλικία. Η συγκέντρωση γίνεται Δευτέρα 20 και Τρίτη 21 Νοεμβρίου στο γραφείο της «Ανάσας Ζωής Κορυδαλλού» Γρ. Λαμπράκη 240 & Νικηφορίδη (Δημαρχείο Κορυδαλλού στο ισόγειο) , ώρες 9:30 – 13:30. Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα μεταφερθούν την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, με το αυτοκίνητο της «Ανάσας Ζωής Κορυδαλλού», στο Δημαρχείο Μάνδρας.

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για 13 νέους ωφελούμενους στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

«ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΕΚΑΤΡΙΑ (13) ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ».

Ο Δήμος Κορυδαλλού ως Δικαιούχος της Πράξης με Τίτλο «Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) Δήμου Κορυδαλλού», με κωδικό ΟΠΣ «5001565» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, προσκαλεί
τους ωφελούμενους (ηλικιωμένους, μη δυναμένους να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα των οποίων το περιβάλλον που τα φροντίζει εργάζεται ή αντιμετωπίζει σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας και αδυνατεί να ανταποκριθεί στη φροντίδα που έχει αναλάβει. Το ΚΗΦΗ αναπληρώνει αυτό το κενό με την παροχή οργανωμένης κοινωνικής φροντίδας, από ειδικευμένο προσωπικό, εθελοντές και άλλους φορείς κοινωνικής αλληλεγγύης της κοινότητας, σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους ημερήσιας ή και ολιγόωρης παραμονής), να καταθέσουν αίτηση και δικαιολογητικά εγγραφής για την πλήρωση δεκατριών (13) θέσεων στο ΚΗΦΗ Δ. Κορυδαλλού.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση εγγραφής όλο το χρόνο μέχρι να καλυφθούν οι δεκατριών (13) κενές θέσεις.                            

Διαβάστε Περισσότερα...  Ανακοινώσεις Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων
Σελίδα 8 από 326Πρώτη   Προηγούμενη   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΙανουάριοςΦεβρουάριος 2018Μάρτιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627281234
567891011


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and