Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


 

 

 


 


 

 

ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 


 

 


 


 

 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER 29-64


 


 

12η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΡΙΤΗ 28/03/2017 ΩΡΑ 12.00 μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 

 

 


 


 

5η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/03/2017 ΩΡΑ 13.00 μ.μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

6η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/03/2017 ΩΡΑ 13.30 μ.μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

Συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις Κατεβάστε Περιεχόμενα Οδηγίες Χρήσης

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης

 

 

 


τελευταία νέα

Μονοπάτια Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας από τον Δήμο Κορυδαλλού και τη Skywalker

H γνωριμία των συμμετεχόντων με την Κοινωνική Οικονομία και η παροχή αρχικής εκπαίδευσης στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, είναι ο στόχος του προγράμματος «7ο Μονοπάτι Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας» που διοργανώνει το skywalker.gr με την υποστήριξη του Δήμου Κορυδαλλού, το οποίο θα διεξαχθεί 16 έως 20 Ιανουαρίου 2017, 10:00 έως 16:00.  
Στόχος του προγράμματος είναι μέσα από εκπαίδευση και βιωματικά εργαστήρια, να προσεγγίσουν τις βασικές αρχές και αξίες της κοινωνικής οικονομίας και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, να γνωρίσουν το ελληνικό και διεθνές οικοσύστημα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και να κατανοήσουν τις μεθόδους, τα εργαλεία, το νομικό, το φορολογικό και το χρηματοδοτικό πλαίσιο στην παραγωγή και διάθεση κοινωνικών αγαθών και υπηρεσιών μέσα από συλλογική κοινωνική δράση. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
«Η κατάθλιψη στη σύγχρονη εποχή»: Εκδήλωση ευαισθητοποίησης με Μαλέλη, Ασκητή, Γλαβίνα

Με ομιλητές τον Σταμάτη Μαλέλη, συγγραφέα και γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του ΣΚΑΙ, τον Δρ. Θάνο Ασκητή, νευρολόγο- ψυχίατρο και πρόεδρο του Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας και την Δανάη Γλαβίνα, σύμβουλο ψυχικής υγείας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, 7.00 μ.μ, στον Δήμο Κορυδαλλού, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, ισόγειο Δημαρχείου, Γρ. Λαμπράκη & Νικηφορίδη, εκδήλωση- συζήτηση με θέμα «Η κατάθλιψη στη σύγχρονη εποχή».
Η εκδήλωση είναι η μοναδική που πραγματοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά στο πλαίσιο σειράς συναντήσεων ευαισθητοποίησης που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα με πρωτοβουλία του Σταμάτη Μαλέλη, συγγραφέα ήδη δυο βιβλίων, με θέμα την κατάθλιψη.
Σύμφωνα με στοιχεία, που παρουσιάστηκαν το 2015 στο πλαίσιο του 2ου Συνεδρίου Ψυχικής Υγείας, οι ασθενείς με κατάθλιψη στην Ελλάδα εκτιμάται ότι ξεπέρασαν τους 500.000. 
Αν και πρόκειται για μια πολυπαραγοντική νόσο, τα στοιχεία δείχνουν ότι η οικονομική και κοινωνική κρίση έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην αύξηση των ασθενών, ενώ στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχει ανατραπεί η κλασική επιδημιολογία που αναγνωρίζει τις γυναίκες ως τα βασικά θύματα της κατάθλιψης.

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Ανοιχτά στη διάρκεια της τριήμερης κακοκαιρίας όλο το 24ωρο Δημαρχείο και Κοινωνικές Υπηρεσίες

Ενόψει των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν το ερχόμενο τριήμερο, τίθενται σε επιφυλακή οι υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού για την άμεση αντιμετώπιση των συνεπειών και την προστασία του πληθυσμού.  Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, 8 το βράδυ και έως τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου 2016, η δημοτική αρχή θέτει στη διάθεση των ευπαθών ομάδων πληθυσμού σε συνεχή 24ωρη βάση, την αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου (Γρ. Λαμπράκη και Νικηφορίδη) καθώς και το ισόγειο του κτηρίου των Κοινωνικών Υπηρεσιών (Ξενοφώντος και Πελοπίδα).
Επίσης, οι δημότες που μπορεί να χρειαστούν αλάτι, μπορούν να προμηθευτούν από τις υπηρεσίες του Δήμου. Πληροφορίες για το αλάτι στο τηλέφωνο: 210 4941174.
Δημαρχείο, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου και φουαγιέ Δημαρχείου, τηλ. 210-4990400.
Κτήριο Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ξενοφώντος και Πελοπίδα, τηλ. 2104951006.
Τηλέφωνο Αντιδημάρχου υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας Μ. Ευθυμιάδη: 6970032577.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Συνεχίζεται η παιδικά παράσταση «Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα» από την Θεατρική Ομάδα

Κυριακή 8 Ιανουαρίου, Πνευματικό Κέντρο-

Είσοδος Ελεύθερη

Tην τρίτη της παράσταση με το κλασσικό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν "Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα" σε σκηνοθεσία Μπάμπη Κλαλιώτη, δίνει η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κορυδαλλού την ερχόμενη Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017, 6.30 μ.μ στην αίθουσα Πλειά-δες» του Πνευματικού Κέντρου.
Μετά την επιτυχία και τα θετικά σχόλια που απέσπασε η παράσταση από μικρούς και μεγάλους, ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου προγραμματίζει και άλλες παραστάσεις σε νέες ημερομηνίες, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν περισσότερα παιδιά.
Σε μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης στα προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται σε δομές όμoρων Δήμων, το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών Κορυδαλλού συγκεντρώνει στην είσοδο της αίθουσας σχολικά είδη και παιχνίδια.
Η υπόθεση
Ένα παραμύθι με πολύ γέλιο και σοφά διδάγματα για μικρούς και μεγάλους φίλους. Πρόκειται για έναν βασιλιά, που το πάθος του για υλικά αγαθά, αλλά και για πανάκριβα και όμορφα ρούχα, τον έχει κάνει να μην ενδιαφέρεται για τον λαό του και να τον παραμελεί.
&

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Αλλαγή ημερομηνίας για τη δράση "Κυριακές χωρίς μεσάζοντες"

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν, η προγραμματισμένη για τις 8/1/2016 δράση "Κυριακή χωρίς Μεσάζοντες", θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15/1/2016. Για τα προϊόντα και τις τιμές τους, θα υπάρξει εγκαίρως αναλυτική ενημέρωση.

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Σελίδα 8 από 302Πρώτη   Προηγούμενη   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΦεβρουάριοςΜάρτιος 2017Απρίλιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
272812345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and