Λειτουργία:  
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

 

 Ακολουθείστε το Δήμο Κορυδαλλού

 


 

 

 

 

 

Επίκαιρα

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Πρόγραμμα CLEAR (Erasmus+) για την Κυκλική Οικονομία


Τρίτη 10/12/2019: Επίσημη παρουσιάση του προγράμματος CLEAR στην Ελλάδα | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση


Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα του ΔΗ.ΚΕΠ.Ι


Εκμάθηση ξένων γλωσσών | Νέα Τμήματα


Ταχύρρυθμα Τμήματα Πληροφορικής


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Σας ενδιαφέρουν

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

  

Υπηρεσίες για τον πολίτη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού

 

 

 

 

 Οδηγίες Πολιτικής Προστασίας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

Καλωσορίσατε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Κορυδαλλού

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στον διαδικτυακό μας τόπο θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού, στους ετεροδημότες και στους απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη ενημέρωση. 
Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας αποτελεί μια σημαντική πηγή ιστορική πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
  
Καλή περιήγηση
 

Ο Δήμαρχος

Νίκος Χουρσαλάς

 

Τελευταία Νέα

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης

Συνεδριάζει την Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 20:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (ισόγειο Δημαρχείου) η νέα Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Κορυδαλλού, που αποτελείται από εκπροσώπους φορέων και πολίτες.

Στην συνεδρίαση, που έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της διοίκησης, οι δημοτικές παρατάξεις και εκπρόσωποι τοπικών οργανώσεων κομμάτων, θα συζητηθούν το σχέδιο του Τεχνικού Προγράμματος 2020 και το προσχέδιο του Προϋπολογισμού 2020 του Δήμου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνεδρίαση θα επαναληφθεί την Παρασκευή, 22.11.2019 στον ίδιο τόπο και ώρα, χωρίς νεότερη πρόσκληση.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Σύμφωνο συνεργασίας Δήμου Κορυδαλλού και του Γεν.Νοσοκομείου Δυτ. Αττικής "Η Αγ. Βαρβάρα"

Με την υπογραφή συμφώνου μεταξύ του Δημάρχου Κορυδαλλού Νίκου Χουρσαλά και της Αναπληρώτριας Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Η Αγ. Βαρβάρα» Αργυρώς Χρυσάγη εγκαινιάζεται μια σημαντική συνεργασία των δύο φορέων στον τομέα πρόληψης υγείας.

Στόχος της συνεργασίας είναι να προσφέρει σε δημότες, μαθητές και ενήλικες, τη δυνατότητα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων αλλά και αγωγή υγείας και πρόληψης.
Ανάμεσα στις υπηρεσίες που θα παρέχονται είναι:

1. Η κάλυψη προληπτικών εξετάσεων δημοτών, σύμφωνα με τις δυνατότητες του νοσοκομείου και στα πλαίσια των προτεραιοτήτων που θέτουν οι αντίστοιχες υπηρεσίες του Δήμου
2. Κάλυψη εξετάσεων υγείας στους εργαζόμενους του Δήμου, σύμφωνα με τη νομοθεσία

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Εκδήλωση για τον Διαβήτη με αφορμή την 14η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη

Με μια επιστημονική εκδήλωση για όλες τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με τον Διαβήτη και την βελτίωση της ζωής του ασθενούς, τίμησε την 14η Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη ο Δήμος Κορυδαλλού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες με επιτυχία, σε συνεργασία με το Διαβητολογικό Κέντρο του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας- Πειραιά και την συμμετοχή γνωστών επιστημόνων. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Νίκος Χουρσαλάς, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι: «Ως νέα δημοτική αρχή έχουμε θέσει ψηλά στην ατζέντα των προτεραιοτήτων τα θέματα πρόληψης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για θέματα υγείας. Όχι μόνο γιατί είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τους πολίτες αλλά και γιατί πιστεύουμε ότι η αυτοδιοίκηση, ως ο πιο κοντινός θεσμός στον πολίτη μπορεί να προωθήσει την ανάπτυξη δικτύων μεταξύ των τοπικών κοινωνιών με έγκυρους επιστήμονες και φορείς υγείας. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Εξυπηρέτηση ατόμων με προβλήματα ακοής στα ΚΕΠ

Δήλωση Δημάρχου Κορυδαλλού, Νίκου Χουρσαλά, για τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος και την εγκατάσταση στο ΚΕΠ ειδικού φορητού υπολογιστή για την εξυπηρέτηση ατόμων με προβλήματα ακοής:

"Από την πρώτη στιγμή ιεραρχήσαμε ως πρώτη προτεραιότητα τα ζητήματα που βελτιώνουν τη ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας με αναπηρία και την εξασφάλιση της αυτόνομης διαβίωσής τους. Από εδώ και πέρα σε κάθε απόφαση, έργο και δράση του Δήμου θα δίνεται ιδιαίτερη σημασία στα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία ώστε να καταστεί ο Κορυδαλλός πιο φιλικός και προσβάσιμος σε αυτούς. Στο πλαίσιο αυτό, αυτονόητη ήταν για εμάς, η παρουσία της διερμηνέως που μετέφραζε στη νοηματική γλώσσα τις ομιλίες και το τελετουργικό στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου. Την παρουσία ειδικού διερμηνέα θα την καθιερώσουμε σε όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις από εδώ και στο εξής. Επίσης, μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνο Σϊμψη, προωθούμε δράσεις που διευκολύνουν τα άτομα με προβλήματα ακοής. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Παραδίδεται στην κυκλοφορία η πλατεία Ελευθερίας- Προγραμματισμός Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Στην κυκλοφορία παραδίδεται, τις επόμενες μέρες η πλατεία Ελευθερίας.

Η πλατεία παρέμενε κλειστή για την κυκλοφορία των ΙΧ και των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, λόγω των έργων διαμόρφωσης ενόψει της λειτουργίας του Σταθμού Μετρό.

Με την παράδοση στην κυκλοφορία μπαίνουν στην τελική ευθεία και οι εργασίες στο εσωτερικό της πλατείας, καθώς και η λειτουργία του Μετρό, ενός έργου πνοής, που θα εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες κατοίκους, επιχειρήσεις και επισκέπτες, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της πόλης και αναδεικνύοντας την σε πόλο έλξης για την ευρύτερη περιοχή.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 7 από 388Πρώτη   Προηγούμενη   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΔεκέμβριοςΙανουάριος 2020Φεβρουάριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΔΗΜΟΣ | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and