Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

 

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


Νέο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
 


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πεζογέφυρας Γρ. Λαμπράκη

ΚΛΙΚ στην εικόνα 


 


CLICKNSPOT

 

Στείλε το αίτημά σου με ένα Click

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ

Καθαριότητα, πράσινο, λάμπες, εγκαταλελειμμένα οχήματα κ.λ.π. 

Click στην εικόνα ή τον σύνδεσμο, εγγραφή,

 

δηλώστε e-mail, όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης

 

και ... είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.


 


Δασικές Πυρκαγιές


 

 

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 Δημοτικές Εκλογές 2019

26ης Μαΐου 2019 (Α' Γύρος)

02ης Ιουνίου 2019 (Β' Γύρος)

.

© Τμ. Εξυπηρέτησης Πολιτών

Τμ. Πληροφορικής Δήμου Κορυδαλλού


 


 

© Τμ. Εξυπηρέτησης Πολιτών

Τμ. Πληροφορικής Δήμου Κορυδαλλού


 

               *Νέο 


Με ένα κλικ δείτε πληροφορίες για το πρόγραμμα

Δείτε το φυλλάδιο εδώ

Κατεβάστε την αίτηση 

 

 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 


 

Καλό Καλοκαίρι σας περιμένουμε τον Σεπτέμβριο 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
2019 - 2020  

 


 


 


 

 

 

 


 


 


 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

Τελευταία Νέα

Υπογράφηκε η σύμβαση για την ιστορική ανάπλαση στα 88 στρέμματα

 Αναβαθμίζεται ο μεγαλύτερος κοινόχρηστος χώρος του Κορυδαλλού

Μετά την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου, ξεκινά άμεσα ένα ακόμα μεγαλόπνοο έργο στον Δήμο Κορυδαλλού. Πρόκειται για την πρώτη ριζική ανάπλαση του κοινόχρηστου χώρου των 88 στρεμμάτων, του μεγαλύτερου αστικού χώρου πρασίνου και αναψυχής του Κορυδαλλού, από την δεκαετία του 1980, οπότε διαμορφώθηκε. Το έργο υλοποιείται από τον Δήμο με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο.
Στην έκταση, που περιβάλλεται από τις οδούς Σολωμού, Χειμμάρας και Πλαταιών, φιλοξενούνται σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, το Δημοτικό Αμφιθέατρο “Θανάσης Βέγγος”, το Κλειστό Αθλητικό Κέντρο και το Ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδο μπάσκετ, βόλεϊ και φυσικά κοινόχρηστοι χώροι πρασίνου και περιπάτου. 

“Τα 88 στρέμματα είναι το κέντρο των ελεύθερων χώρων της πόλης. Ένας μεγάλος χώρος πρασίνου, αθλητισμού και πολιτισμού. Με την ανάπλαση του, με την κατασκευή του Κλειστού Κολυμβητηρίου, το νέο πάρκο πρασίνου και αναψυχής στα 10 στρέμματα των πρώην Γυναικείων Φυλακών και την ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου και του Κλειστού Αθλητικού Κέντρου, δημιουργείται έναν ενιαίος πόλο αναψυχής, πολιτισμού, αθλητισμού και ποιότητας ζωής, μια πραγματική όαση για τη νεολαία και όλες τις ηλικίες. &l

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Νέα αθλητικά έργα: Εγκρίθηκαν εργασίες ανακατασκευής σε Ανοιχτό και Κλειστό γήπεδο

Ο αθλητισμός και η ενίσχυση του με την δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων βρίσκεται στην αιχμή της δράσης του Δήμου Κορυδαλλού. Αυτό είναι το σύνθημα της δημοτικής αρχής, αφού μετά το μεγάλο έργο του Κλειστού Κολυμβητηρίου που βρίσκεται σε εξέλιξη, σειρά παίρνουν εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου, του Κλειστού ΔΑΚ, η δημιουργία τρίτου γηπέδου στο Δημαρχείο και η αντικατάσταση του χλοοτάπητα στα γηπεδάκια 5Χ5 και 8Χ8.
Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αντικατάστασης του ταρτάν στίβου στο ανοιχτό γήπεδο του ΔΑΚ, οι εργασίες ανακαίνισης συνεχίζονται με νέο έργο που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος». Το νέο έργο περιλαμβάνει αντικατάσταση του χλοοτάπητα, δημιουργία υποδομών για αθλήματα στίβου (ύψος, ρίψεις κ.λ.π), ανακατασκευή των αποδυτηρίων και τοποθέτηση φωτισμού led.
Παράλληλα, ξεκινούν οι διαδικασίες για το έργο της ανακαίνισης του Κλειστού Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου, στο οποίο θα αντικατασταθούν όλα τα πάνελ, τα αλουμίνια και θα γίνει πλήρης ανακατασκευή των αποδυτηρίων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Ο γνωστός κωμικός & youtuber Κ. Μαλιάτσης στον Κορυδαλλό για την ενίσχυση των Κοινωνικών Υπηρεσιών

 Πέμπτη 2 Μαΐου, 20.00, Δημοτικό Αμφιθέατεο «Θανάσης Βέγγος»- Αντί εισιτηρίου οι ενδιαφερόμενοι θα παραδίδουν τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του προγράμματος Σίτισης του Δήμου Κορυδαλλού, αλλά και την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς σε θέματα αλληλεγγύης, ο γνωστός κωμικός και youtuber Κώστας Μαλιάτσης ενώνει τις δυνάμεις του με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου.
Την Πέμπτη 2 Μαΐου, ώρα 20.00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» ο Κώστας Μαλιάτσης θα παρουσιάσει την παράσταση «Ένα για τα ΑΝΤΑ». Μαζί του στη σκηνή, ο Ηλίας Φουντούλης. Για την είσοδο στην παράσταση, που δίνεται αφιλοκερδώς από τους καλλιτέχνες, αντί εισιτηρίου οι θεατές θα πρέπει να προμηθευτούν προσκλήσεις παραδίδοντας τρόφιμα στις Κοινωνικές Υπηρεσίες, Ξενοφώντος και Πελοπίδα, πλατεία Μέμου.
Η διανομή των προσκλήσεων ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι την εξάντληση τους, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 11.00- 16.00. Η ελάχιστη ποσότητα που πρέπει να παραδίδεται για κάθε πρόσκληση είναι 2 πακέτα μακαρόνια, 1 πακέτο ζάχαρη και 2 κονσέρβες ντομάτας. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2132129333-4-5.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Ο ΕΡΜΗΣ Κορυδαλλού στον τελικό για την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία

Ο ΕΡΜΗΣ Κορυδαλλού μια από τις ιστορικότερες ομάδες της πόλης μας, μετά από μια δύσκολη αλλά πετυχημένη χρονιά, θα εκπροσωπήσει τον Κορυδαλλό στον τελικό του κυπέλλου Πειραιά, σε έναν αγώνα γιορτή για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο.
Απέναντι στην ομάδα της πόλης μας θα βρεθεί η ιστορική ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ σε ένα παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ το «Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ» την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 16:00.
Ταυτόχρονα ο ΕΡΜΗΣ βρίσκεται μια ανάσα από το να κατακτήσει το πρωτάθλημα του Πειραιά που θα τον οδηγήσει στην Γ’ Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Σας καλούμε όλους να βρεθούμε δίπλα στην ομάδα σε αυτή τη μεγάλη γιορτή την Τετάρτη 17/4/2019 ώρα 16:00. Εισιτήρια διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του ΕΡΜΗ Αγγ. Σικελιανού 6 πίσω από το Δημαρχείο. ΔΩΡΕΑΝ πούλμαν θα μεταφέρουν τον κόσμο στο γήπεδο με αναχώρηση στις 15:00 μπροστά από το Δημαρχείο. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 693 17 63 794 - 6
94 46 60 903.

  Εκδηλώσεις
Φροντίζουμε αυτούς που φροντίζουν

 Πρόγραμμα υποστήριξης κι εκπαίδευσης οικογενειακών φροντιστών ασθενών με Άνοια 

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πρόγραμμα «Φροντίζουμε αυτούς που φροντίζουν» της  Εταιρείας  Alzheimer Αθηνών. Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα φροντίδας κατ’ οίκον που εστιάζει στην  εκπαίδευση και υποστήριξη από διεπιστημονική ομάδα (ψυχολόγο, νοσηλευτή, κοινωνικό λειτουργό) των οικογενειακών φροντιστών ατόμων με άνοια και έχει ως προτεραιότητα την ανακούφισή τους από το φορτίο της φροντίδας. 

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Ανακοινώσεις Κοινωνικών Υπηρεσιών
Σελίδα 7 από 374Πρώτη   Προηγούμενη   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΙούλιοςΑύγουστος 2019Σεπτέμβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and