Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

  

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 


 


Δασικές Πυρκαγιές


 


 


 

 

 Πρόσκληση σε Δημόσια διαβούλευση

για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Ελευθερίας  

    

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  


 

 

 

 


 


 


 


 

 


 


 


 


 


 

13η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/10/2018 ΩΡΑ 11:30 π.μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

τελευταία νέα

Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί: Ανακοίνωση για Β΄φάση ΕΣΠΑ

Σας ενημερώνουμε ότι, τα Τμήματα της Διεύθυνσης Βρεφονηπιακών Σταθμών δεν διαθέτουν πλέον κενές θέσεις για τις ωφελούμενες μητέρες της Β’ φάσης της δράσης της Ε.Ε.Τ.Α.Α. «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2018-2019.
Για όσα βρέφη και νήπια έχουν επιλεγεί με το σύστημα της μοριοδότησης του Δήμου και έχουν ήδη τοποθετηθεί σε τμήματα των Βρεφονηπιακών Σταθμών, δίνεται η δυνατότητα μετατροπής της θέσης Μοριοδότησης σε θέση ΕΣΠΑ. Οι ωφελούμενες μητέρες της Β’ φάσης των οποίων τα παιδιά ήδη φιλοξενούνται στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, μπορούν να προσέλθουν στο γραφείο του Τμήματος Υποστήριξης (Σολωμού και Χειμάρας 2-4) από την Δευτέρα 17/09/2018 έως την Δευτέρα 24/09/2018 και ώρες από 09:00 έως 15:00 για την αποδοχή και εξασφάλιση της θέσης των παιδιών τους. Η τελική έγκριση της Μετατροπής θα δοθεί από την Ε.Ε.Τ.Α.Α.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-4949298, 210-4946113 και 210-494613
5

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα προγράμματα επιμόρφωσης ενήλικων του ΔΗΚΕΠΙ

Τα τμήματα αφορούν όλα τα επίπεδα ξένων γλωσσών (Γαλλικά/ Ισπανικά/ Αγγλικά/ Ιταλικά) και Πληροφορικής, με πιστοποιημένους  και έμπειρους εκπαιδευτικούς.

Στην Πληροφορική θα γίνουν ταχύρρυθμα τμήματα διάρκειας ενός μήνα (24 ώρες) στις ενότητες  WORD/EXCEL/INTERNET καθώς επίσης και τμήματα για αρχάριους. 
Οι εγγραφές γίνονται  στα γραφεία του ΔΗ.Κ.ΕΠΙ Ζάππα 1 Κορυδαλλός, (έναντι Σινέ Παράδεισος), καθημερινά από τις 09.00 - 20:00
Τηλέφωνα επικοινωνίας για εγγραφές : 210-4956717.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ιστορική ανάπλαση στα 88 στρέμματα- Αλλάζει όψη ο μεγαλύτερος κοινόχρηστος χώρος του Κορυδαλλού

Η πρώτη μεγάλη ανάπλαση από την δημιουργία του κοινόχρηστου χώρου των 88 στρεμμάτων, του μεγαλύτερου αστικού χώρου πρασίνου και αναψυχής του Κορυδαλλού, υλοποιείται από τον Δήμο Κορυδαλλού με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο. Πρόκειται για την μεγαλύτερη παρέμβαση, από την δεκαετία του '80, που αποκτήθηκε η έκταση από τον Δήμο, η οποία περιβάλλεται από τις οδούς Σολωμού, Χειμμάρας και Πλαταιών. Στις εγκαταστάσεις, που φιλοξενούνται στον χώρο περιλαμβάνονται τα περισσότερα σχολεία της πόλης, Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, το Δημοτικό Αμφιθέατρο “Θανάσης Βέγγος”, το Κλειστό Αθλητικό Κέντρο και το Ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδο μπάσκετ, βόλεϊ και φυσικά κοινόχρηστοι χώροι πρασίνου και περιπάτου.

Ως δημοτική αρχή οραματιστήκαμε την δημιουργία ενός ενιαίου χώρου αναψυχής, πρασίνου, άθλησης, εκπαίδευσης και πολιτισμού. Η έκταση των 88 στρεμμάτων, αποτελεί εδώ και χρόνια την “καρδιά” της πόλης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Ο Δήμος Κορυδαλλού συμμετέχει στις εκδηλώσεις για τα 5 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Πέντε χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ο Δήμος Κορυδαλλού συμμετέχει στις αντιφασιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται, με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, από μαζικούς φορείς, συνδικάτα και αντιρατσιστικές κινήσεις. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Ομόνοια το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 5μμ και διαδήλωση έως τη Βουλή, καθώς και συναυλία στις 7μμ στο Σύνταγμα.
Την απόφαση έλαβε με ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο τον περασμένο Ιούλιο, μετά από εισήγηση του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη. Όπως αναφέρεται στο ψήφισμα: "Πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι. Η συνεχιζόμενη δίκη της Χρυσής Αυγής έχει αναδείξει ότι οι δολοφονίες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, οι επιθέσεις κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και των αιγύπτιων αλλιεργατών, κατά αγωνιστών κοινωνικών χώρων είχαν σχεδιαστεί κεντρικά και εκτελέστηκαν από τα τάγματα εφόδου με εντολές του ναζιστικού μορφώματος. Στις γειτονιές μας η ναζιστική κατοχή στο παρελθόν έχει αφήσει τα σημάδια της. Απαιτούμε με την ολοκλήρωση της δίκης να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία των νεοναζί. Ο Δήμος Κορυδαλλού θεωρεί την Χρυσή Αυγή ανεπιθύμητη. Συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις για τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και στέλνουμε το μήνυμα της μηδενικής ανοχής στο φασισμό, το ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία".

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Έναρξη σχολικής χρονιάς: Σε ετοιμότητα όλα τα σχολεία- 3 μεγάλα αθλητικά έργα ανακοινώνει ο Δήμαρχος

Έτοιμα να υποδεχθούν τη νέα χρονιά, που ξεκινά την ερχόμενη Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, είναι τα σχολεία του Κορυδαλλού, μετά τις εργασίες συντήρησης και επισκευών που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια των θερινών διακοπών. Όλες οι παρεμβάσεις έγιναν από τεχνικά συνεργεία και πόρους του Δήμου Κορυδαλλού και περιλαμβάνουν ελαιοχρωματισμούς, οικοδομικές, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες και επιμέλεια των κήπων των σχολείων, παρεμβάσεις που θα συνεχιστούν και στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
Παράλληλα, στη διάρκεια του καλοκαιριού, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση αναβάθμισης αύλιων χώρων 8 σχολείων, ενώ το επόμενο διάστημα το έργο θα επεκταθεί σε όλα τα σχολεία του Κορυδαλλού.
Τις ευχές του προς εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς για μια δημιουργική χρονιά, με μικρές και μεγάλες επιτυχίες, εκφράζει ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, τονίζοντας ότι η δημοτική αρχή θέτει σε πρώτη προτεραιότητα τα ζητήματα που αφορούν το σύνολο της σχολικής κοινότητας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 7 από 353Πρώτη   Προηγούμενη   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΣεπτέμβριοςΟκτώβριος 2018Νοέμβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
567891011


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and