Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

  


 

 

 Πρόσκληση σε Δημόσια διαβούλευση

για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Ελευθερίας  

    

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  


 


 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 

 

 

 


 

 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

 ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΝΕΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 

ΑΝΑΒΟΛΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 2018-2019 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ 

 ΕΝΤΥΠΟ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΒΡΕΦΩΝ & ΝΗΠΙΩΝ 2018-2019  

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗΣ  

  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΣΠΑ 2018 - 2019 

  ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ ΓΙΑ ΕΣΠΑ

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

*** 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ 2017 

ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ 

ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΒΡΕΦΙΚΩΝ 

Β' ΠΑΙΔΙΚΟΣ 

Γ' ΠΑΙΔΙΚΟΣ 

Δ' ΠΑΙΔΙΚΟΣ 

Ε' ΠΑΙΔΙΚΟΣ 

Α' ΒΡΕΦΙΚΟΣ 

Β' ΒΡΕΦΙΚΟΣ 

Δ' ΒΡΕΦΙΚΟΣ 

 

 

 

  


 


 

 


 


 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER 29-64


 


 


 


 

9η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/06/2018 ΩΡΑ 12.00

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

τελευταία νέα

Δήλωση Δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη για το λουτρό αίματος στη Γάζα

 Η χθεσινή σφαγή στη Γάζα με τις μαζικές δολοφονίες Παλαιστίνιων διαδηλωτών, ανάμεσά τους παιδιά και ένα βρέφος, αλλά και τους χιλιάδες τραυματίες προκαλεί αποτροπιασμό, αγανάκτηση και οργή. Η προκλητική στάση Ισραήλ και ΗΠΑ δεν μπορούν να μας καθιστούν θεατές των συνεχών βάρβαρων επιθέσεων και της διαρκούς παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εναντίον ενός λαού, που διεκδικεί το δικαίωμα δημιουργίας του δικού του κράτους. Ως Δήμαρχος της πόλης, που έχει αδελφοποιηθεί με τον Δήμο του Μπέιτ Σαχούρ της Παλαιστίνης, θέλω να εκφράσω τα αισθήματα ομόθυμης καταδίκης του Κορυδαλλιώτικου λαού εναντίον της νέας επίθεσης του ισραηλινού στρατού, που συνιστά δολοφονία από πρόθεση.
ΟΗΕ, Ευρωπαϊκή Ένωση, κάθε διεθνής οργανισμός οφείλουν να καταδικάσουν απερίφραστα και χωρίς υποσημειώσεις, τη μαζική δολοφονία. Επίσης, να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλίες για ειρήνευση στην περιοχή και άμεση επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Τέλος, ζητάμε από την Ελληνική Κυβέρνηση και το Κοινοβούλιο να προχωρήσουν σε αποφάσεις αναγνώρισης του Παλαιστινιακού κράτους.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Εκδήλωση Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κορυδαλλού"Μπαμπάδες,απλοί θεατές ή συμπρωταγωνιστές"

 Ο ρόλος του πατέρα στην σύγχρονη ελληνική οικογένεια είναι το θέμα της εκδήλωσης, που διοργανώνουν οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Κορυδαλλού, με τίτλο «Μπαμπάδες, απλοί θεατές ή συμπρωταγωνιστές;». Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Τετάρτη 16 Μαϊου, 7 μ.μ στην αίθουσα «Πλειάδες» του Πνευματικού Κέντρου, Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης.

Στην έναρξη της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν μια βιωματική δράση από την ομάδα «Μπαμπάδες Εν Δράσει» και πρωταγωνιστές τους ίδιους τους μπαμπάδες, με υπεύθυνη την Γερασιμία Παπαδάτου, Εργοθεραπεύτρια των  Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κορυδαλλού. Επίσης, θα προβληθεί  βίντεο με  δράσεις των παιδαγωγών με παιδιά που είναι αφιερωμένες στους μπαμπάδες.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σύσκεψη για θέματα παιδείας

Σε θετικό κλίμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κορυδαλλού σύσκεψη εργασίας για θέματα παιδείας παρουσία του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη με την συμμετοχή όλων των Διευθυντών των Δημοτικών σχολείων και των προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων της πόλης. Συμμετείχαν επίσης ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης Μαρίας Γιαννακάκη και ο Πρόεδρος του σωματείου δασκάλων νηπιαγωγών Κορυδαλλού- Αγίας Βαρβάρας Βασίλης Αρβανίτης.
Η συνάντηση ξεκίνησε με ενημέρωση από τον Δήμαρχο αναφορικά με τις κτηριακές παρεμβάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, τα προγραμματισμένα έργα για το επόμενο διάστημα, καθώς και για την ένταξη του Δήμου στο πρόγραμμα του Υπουργείου για τα δωρεάν Σχολικά γεύματα. Ο Δήμαρχος επανέλαβε τη δέσμευση της δημοτικής αρχής για την ολόπλευρη στήριξη της στη λειτουργία των δημόσιων σχολείων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Με βράβευση του Γιάννη Σμαραγδή ξεκινά ο θερινός «Σινέ Παράδεισος»

 Οχταήμερο προβολών με ελεύθερη είσοδο

Με τιμητική εκδήλωση- αφιέρωμα στον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, ο οποίος θα τιμηθεί από τον Δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη, ξεκινούν την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, ώρα 8.30 μμ, οι φετινές προβολές στην θρυλική ταράτσα του «Σινέ Παράδεισος».
Στην εκδήλωση, που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Άθλησης & Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού, ο γνωστός σκηνοθέτης θα τιμηθεί για την συνολική προσφορά του στον κινηματογράφο και τον πολιτισμό, ενώ θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας του «Καβάφης» (1996).
Με την εκδήλωση ξεκινά και το οχταήμερο προβολών με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, που έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια ο αγαπημένος θερινός κινηματογράφος. Οι φετινές προβολές είναι αφιερωμένες στον ελληνικό κινηματογράφο και σε 3 γενιές Ελλήνων σκηνοθετών, οι περισσότεροι από τους οποίους θα παραστούν στις προβολές και θα συζητήσουν με τον κοινό.
Οι προβολές ξεκινούν την Παρασκευή 18 Μαΐου και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 25 Μαΐου, κάθε βράδυ στις 9. Σε περίπτωση βροχής, οι προβολές θα μεταφερθούν στην χειμερινή αίθουσα.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Αγαπώ και προστατεύω το πράσινο της πόλης μου: Μήνυμα αισιοδοξίας από τους μαθητές του Κορυδαλλού

Με μεγάλη επιτυχία, σε μια αίθουσα κατάμεστη από μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Αγαπώ και προστατεύω το πράσινο της πόλης μου», που διοργάνωσε η Διεύθυνση Πάρκων και Κηποτεχνίας του Δήμου Κορυδαλλού. Στη διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του πιλοτικού προγράμματος ευαισθητοποίησης μαθητών, που υλοποίησε η υπηρεσία πρασίνου σε 9 σχολεία του Δήμου.
Κατά την έναρξη της ημερίδας, ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία του προγράμματος, που έχει στόχο να εμπνεύσει τους μελλοντικούς πολίτες του Κορυδαλλού να σεβαστούν και βεβαίως να συμβάλλουν στην φροντίδα και στην αύξηση του αστικού και του περιαστικού πρασίνου. Τόνισε δε, μεταξύ άλλων, ότι το έργο ανάπλασης της έκτασης των 10 στρεμμάτων των πρώην γυναικείων φυλακών θα ξεκινήσει ως το φθινόπωρο και θα αποτελεί ένα νέο χώρο πρασίνου, μαζί με τις άλλες δραστηριότητες αναψυχής, που θα περιλαμβάνει. Στην ίδια περιοχή θα κατασκευαστεί το νέο σύγχρονο Κολυμβητήριο, το οποίο δημοπρατείται το επόμενο διάστημα. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 6 από 340Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΜάιοςΙούνιος 2018Ιούλιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and