Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

  

 

 Πρόσκληση σε Δημόσια διαβούλευση

για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Ελευθερίας  

    

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  


 


 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 

 

 

 


 


 


 


 

 


 

 


 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER 29-64


 


 

16η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΡΙΤΗ 24/04/2018 ΩΡΑ 13.00

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 

 

 

 

 


 


 

5η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/04/2018 ΩΡΑ 13.30

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

τελευταία νέα

8η Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Δήλωση Δημάρχου Στ. Κασιμάτη & εκδήλωση Επιτροπής Ισότητας

Η 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, παραμένει μέρα προβληματισμού για την ενίσχυση του ρόλου της γυναίκας σε όλους τους τομείς. Γιατί, παρά τα βήματα που έχουν γίνει με την συμμετοχή των γυναικών στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή, δεν έχουν εκλείψει βαθιά ριζωμένες αντιλήψεις και διακρίσεις σε βάρος τους, ενώ η πολύχρονη οικονομική κρίση έχει επιτείνει τις ανισότητες, αναφέρει σε δήλωση του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης.
Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος: «Οι γυναίκες είναι τα μεγάλα θύματα των χαμηλών αμοιβών, της ανασφάλιστης εργασίας και των υψηλών ποσοστών ανεργίας. Οι νέες γενιές γυναικών, αν και διαθέτουν το υψηλότερο από ποτέ μορφωτικό επίπεδο, αναγκάζονται να κάνουν εκπτώσεις στα όνειρα τους. Ο ρόλος της μητρότητας δοκιμάζεται επιπλέον, αφού οι κοινωνικές παροχές έχουν περιοριστεί δραματικά.
Στις δύσκολες αυτές συνθήκες, η αυτοδιοίκηση είναι ο θεσμός που στηρίζει εμπράκτως τη γυναίκα στους πολλαπλούς της ρόλους με δομές, όπως οι Παιδικοί Σταθμοί, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», τα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 26ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Κορυδαλλού

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες του 26ου Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος Σκάκι, που διοργάνωσε ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου Λυκείου Κορυδαλλού. Στο πρωτάθλημα, που είναι πλέον θεσμός για την πόλη, συμμετείχαν παρά τις ακραίες καιρικές συνθήκες, πάνω από 160 αγόρια και κορίτσια από όλα τα σχολεία της περιοχής.
Στη τελετή λήξης και απονομής των μεταλλίων χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και την αγάπη τους στο σκάκι και τόνισε ότι ο Δήμος Κορυδαλλού θα συνεχίσει να στηρίζει το άθλημα και την εξά-πλωση του σε όλα τα σχολεία, προσφέροντας την δωρεάν εκμάθηση του στους μαθητές. Ενημέρωσε επίσης τους παρευρισκόμενους για τις εξελίξεις στο μεγάλο έργο του Κολυμβητηρίου και τα γήπεδα τένις στα 88 στρέμματα.
Στη τελετή παρευρέθηκαν και έκαναν απονομές ο Πρόεδρος του Οργανισμού Μιχάλης Λώνας, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Γιώργος Μακρυνός, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Βιδάλης και η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Άννα Τζαβαλή.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Για δεύτερη σεζόν από την Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κορυδαλλού η παράσταση "Νίνα 2" στην Σκηνή Γκαράζ

 Μετά τις επιτυχημένες περσινές παραστάσεις του θεατρικού έργου της Κάτιας Σπερελάκη, "Νίνα 2", το οποίο παρουσιάστηκε από την Θεατρική Ομάδα του Δήμου σε σκηνοθεσία Μπάμπη Κλαλιώτη, συνεχίζουμε και φέτος κάθε Τετάρτη μέχρι τις 28 Μάρτη, στις 9.00 μ.μ. στην Θεατρική Σκηνή Γκαράζ με Ελεύθερη Είσοδο.

Το έργο "Νίνα 2", είναι μια μελέτη για την μοναξιά, τα χαμένα όνειρα, την ματαιοδοξία και το θλιβερό και αβέβαιο παρόν. Η ηρωίδα του έργου, μια άνεργη, αποσυρμένη ηθοποιός, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη σκηνή. Μπερδεμένη ανάμεσα σε πρόσωπα των ρόλων που έπαιξε, ή δεν κατάφερε να παίξει, περιφέρεται στο δωμάτιό της καταφεύγοντας στον καθρέφτη της, στο ποτό, στο τσιγάρο, στις μνήμες της… Αναπολεί τα πρόσωπα που στοίχειωσαν την ζωή της... Μια παράσταση που φέρνει στην σκηνή πολλούς ήρωες από το κλασσικό και σύγχρονο θέατρο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Κλειστοί οι Παιδικοί Σταθμοί την Δευτέρα 26/2 – Απεργούν οι εργαζόμενοι

 Κλειστοί θα παραμείνουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Κορυδαλλού, όπως και όλης της χώρας, λόγω της απεργίας των εργαζομένων με απόφαση που έλαβαν από κοινού η ΚΕΔΕ με την Ομοσπονδία των εργαζομένων στους Δήμους (ΠΟΕ-ΟΤΑ) και των βρεφονηπιοκόμων ( ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ). Εργαζόμενοι και Δήμοι διαμαρτύρονται για την νομοθετική διάταξη με την οποία το Υπουργείο Παιδείας επιχειρεί να εντάξει τα παιδιά ηλικίας από τεσσάρων ετών στην υποχρεωτική εκπαίδευση. Οι εργαζόμενοι των Σταθμών του Δήμου Κορυδαλλού, ενημέρωσαν σήμερα τηλεφωνικά όλους τους γονείς και κηδεμόνες ώστε να αποφευχθεί πιθανή ταλαιπωρία των παιδιών και των οικογενειών τους.

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Η πρώτη φιλοζωική ταινία Re-action στο Σινέ Παράδεισος Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, είσοδος ελεύθερη

Η πρώτη φιλοζωική ταινία με τίτλο Re-action και σλόγκαν «δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή!», παρουσιάζεται σε πρώτη προβολή στη περιοχή του Πειραιά την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί στον κινηματογράφο Σινέ Παράδεισος του Δήμου Κορυδαλλού (Αγ. Γεωργίου και Ζάππα). Η προβολή διοργανώνεται από τον Σύλλογο Αδέσποτη Ελπίδα σε συνεργασία με τον Δήμο Κορυδαλλού και το πρόγραμμα «ΣτηρίΖΩ» των Κοινωνικών Υπηρεσιών.
Η ταινία αποτελεί μία συλλογική και αφιλοκερδή εργασία δεκάδων καταξιωμένων συντελεστών, ενώ το σενάριο υπογράφουν ο Αρτέμης Σαμοθράκης και ο Κορυδαλλιώτης Αλέξανδρος Κατσάρης, τη σκηνοθεσία ο Αρτέμης Σαμοθράκης και πρωταγωνιστές την Τάνια Τρύπη και τον Ντίνο Καρύδη.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και εναλλακτικά όποιος το επιθυμεί, μπορεί να προσφέρει αντί εισιτηρίου, τρόφιμα μακράς διαρκείας για το πρόγραμμα ΣτηρίΖΩ του Δήμου ή ζωοοτροφές στον Σύλλογο Αδέσποτη Ελπίδα.
Στην ταινία συμμετέχουν οι: Γιάννα Ζιάννη, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Θοδωρής Ανθόπουλος, Γιάννης Φραγκίσκος, Δημήτρης Παπαδάκης, Βησσαρίων Τσιώνας, Χρήστος Καρνάκης, Τίφανυ Δανιήλ, Τζένη Καζάκου, Αντρέας Σταματόπουλος και η σκυλίτσα Ρόξυ και ως guests οι: Άννα Αδριανού, Τζόυς Ευείδη, Άννα Κουρή, Γιώργος Μαυρίδης, Δημήτρης Μιλιόγλου και οι Ηλίας Μαραβέγιας, Άννα Νικολαίδη, Νίκος Παρτσώλης, Φωτεινή Πετρόγιαννη, Joy Κουμεντάκου.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 6 από 332Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΜάρτιοςΑπρίλιος 2018Μάιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and