Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

 

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


Νέο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
 


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πεζογέφυρας Γρ. Λαμπράκη

ΚΛΙΚ στην εικόνα 


 


CLICKNSPOT

 

Στείλε το αίτημά σου με ένα Click

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ

Καθαριότητα, πράσινο, λάμπες, εγκαταλελειμμένα οχήματα κ.λ.π. 

Click στην εικόνα ή τον σύνδεσμο, εγγραφή,

 

δηλώστε e-mail, όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης

 

και ... είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.


 


Δασικές Πυρκαγιές


 

 

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 Δημοτικές Εκλογές 2019

26ης Μαΐου 2019 (Α' Γύρος)

02ης Ιουνίου 2019 (Β' Γύρος)

.

© Τμ. Εξυπηρέτησης Πολιτών

Τμ. Πληροφορικής Δήμου Κορυδαλλού


 


 

© Τμ. Εξυπηρέτησης Πολιτών

Τμ. Πληροφορικής Δήμου Κορυδαλλού


 

               *Νέο 


Με ένα κλικ δείτε πληροφορίες για το πρόγραμμα

Δείτε το φυλλάδιο εδώ

Κατεβάστε την αίτηση 

 

 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 


 

Καλό Καλοκαίρι σας περιμένουμε τον Σεπτέμβριο 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
2019 - 2020  

 


 


 


 

 

 

 


 


 


 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

Τελευταία Νέα

Εγκαίνια των 2 Τοπικών Μονάδων Υγείας Κορυδαλλού- Δημιουργία και 3ης ζήτησε ο Δήμαρχος Σ.Κασιμάτης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των δύο Τοπικών Μονάδων Υγείας Κορυδαλλού, που λειτουργούν στο Κέντρο Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, παρουσία του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη, του αναπληρωτή Υπουργού Παύλου Πολάκη, του αναπληρωτή Γ.Γ του Υπουργείου Υγείας Σταμάτη Βαρδαρού, της Προέδρου και του Αντιπροέδρου της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής Όλγας Ιορδανίδου και Γιώργου Αντύπα και της Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών Ελευθερίας Κωτσίδου.
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Η λειτουργία των ΤΟΜΥ Κορυδαλλού, που λειτουργούν παράλληλα με τα Δημοτικά Ιατρεία στους χώρους που παραχωρήσαμε στο κτήριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών, είναι ένα σημαντικό βήμα για την πρωτοβάθμια υγεία».
Υπογράμμισε ότι ο Κορυδαλλός έχει στην πρώτη θέση την Κοινωνική Αλληλεγγύη, την υγεία και την πρόληψη για όλους, ενώ η προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος ενισχύεται από την προσπάθεια του Υπουργείου για παροχή δωρεάν, καθολικής και αποτελεσματικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας αλλά και για την ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών στις υπηρεσίες πρόληψης. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Εγκαίνια ΤΟΜΥ Κορυδαλλού

 Εγκαίνια των 1ης & 2ης ΤΟΜΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 13.30, με την παρουσία των κ. Παύλου Πολάκη, Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας και κ. Σταμάτη Βαρδαρού, Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Π.Φ.Υ. του Υπουργείου. 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ξεκίνησε το έργο ανακατασκευής όλων των Παιδικών Χαρών

Από τις παιδικές χαρές της πλατείας Μέμου ξεκίνησε το μεγάλο έργο ανακατασκευής των παιδικών χαρών του Δήμου και αντικατάστασης όλων των οργάνων και του εξοπλισμού τους. Το έργο που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» έχει στόχο να είναι χώροι ελκυστικοί και ασφαλείς και τα παιδιά, μέσα από το παιχνίδι να αθλούνται, να ψυχαγωγούνται, να δραστηριοποιούνται και να κινητοποιούνται για άσκηση στην ύπαιθρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί η πιστοποίηση όλων των παιδικών χαρών.
Οι παιδικές χαρές στις οποίες θα γίνει αντικατάσταση των οργάνων είναι:
Πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης (πλ. Μέμου), πλατεία Βενιζέλου, πλατεία Μερκάτη, πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Αγ. Γεωργίου), πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Κανάρια), Φιλίππου & Μενελάου, πλατεία Κολοκοτρώνη, Ποταμού-Κοζάνης-Αιόλου, Μαρδοχαίου Φριζή, πλατεία Μητέρας Πελοποννήσου & Ματσούκα, πλατεία 25ης Μαρτίου, πλατεία Άνω Δεξαμενής, πλατεία Αλέκου Παναγούλη, Διαμάντως Κουμπάκη, πλατεία Έλληνα Δασκάλου, Ηλ. Αποστόλου & Καρπενησίου, Πελοποννήσου & Χειμάρρας, Πλατεία Διαμαντίδη & Σκρά Ηπείρου & Σάμου.
Εξάλλου, τις επόμενες ημέρες ξεκινά το έργο επισκευών σε μια σειρά οδών, όπως η Δημητρακοπούλου, η Αθ. Διάκου κ.α.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Από τις 10 έως τις 30 Μαΐου οι εγγραφές στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Ξεκινούν στις 10 Μαΐου και θα διαρκέσουν έως τις 31 Μαΐου 2019, οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Κορυδαλλού για το εκπαιδευτικό έτος 2019- 20. Δικαίωμα εγγραφής έχουν βρέφη και παιδιά γεννημένα από το 2016 έως και τον Φεβρουάριο 2019. Αξίζει να σημειωθεί ότι η φιλοξενία όλων των παιδιών είναι δωρεάν, καθώς ο Δήμος έχει καταργήσει τα τροφεία.
Για πρώτη χρονιά, αιτήσεις και δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν και ηλεκτρονικά στην διεύθυνση www.preschool.korydallos.gr ή στην ιστοσελίδα του Δήμου www.korydallos.gr, αφού προηγηθεί ηλεκτρονική εγγραφή στην πλατφόρμα. Παράλληλα, λειτουργεί και η κατάθεση έντυπης αίτησης στο Γραφείο Γραμματειακής Υποστήριξης των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών, Σολωμού & Χειμάρας 2-4, τηλ. 2104946113– 210-4946135, καθημερινά 12.30 έως 15.00, καθώς και από τις 18.00 έως τις 20.00 στις 20/5, 22/5, 29/5 & 30/5. Αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά δεν θα παραλαμβάνονται. Αναλυτικά όλα τα δικαιολογητικά, αιτήσεις και πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.korydallos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Νέα Τμήματα Εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο ΔΗΚΕΠΙ

 Έναρξη εγγραφών για μαθημάτα στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, προκειμένου οι υποψήφιοι να αποκτήσουν Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση για ΑΣΕΠ σε 4 εβδομάδες. Οι άνεργοι, οι πολύτεκνοι και οι φοιτητές έχουν ειδικές τιμές.
Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία του ΔΗ.Κ.ΕΠΙ Ζάππα 1 Κορυδαλλός, (έναντι Σινέ Παράδεισος), καθημερινά από τις 09.00 - 13:00 & 17:00 – 20:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2014956717 - 6932434131.
Λήξη εγγραφών στις 17/05/2019.
Έναρξη μαθημάτων 20/05/2019.
Φορέας Πιστοποίησης: Vellum – Global Education Servives
Μάθετε Τώρα!

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Σελίδα 6 από 374Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΙούλιοςΑύγουστος 2019Σεπτέμβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and