Λειτουργία:  
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

 

 Ακολουθείστε το Δήμο Κορυδαλλού

 


 

 

 

 

 

Επίκαιρα

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Πρόγραμμα CLEAR (Erasmus+) για την Κυκλική Οικονομία


Τρίτη 10/12/2019: Επίσημη παρουσιάση του προγράμματος CLEAR στην Ελλάδα | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση


Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα του ΔΗ.ΚΕΠ.Ι


Εκμάθηση ξένων γλωσσών | Νέα Τμήματα


Ταχύρρυθμα Τμήματα Πληροφορικής


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Σας ενδιαφέρουν

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

  

Υπηρεσίες για τον πολίτη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού

 

 

 

 

 Οδηγίες Πολιτικής Προστασίας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

Καλωσορίσατε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Κορυδαλλού

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στον διαδικτυακό μας τόπο θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού, στους ετεροδημότες και στους απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη ενημέρωση. 
Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας αποτελεί μια σημαντική πηγή ιστορική πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
  
Καλή περιήγηση
 

Ο Δήμαρχος

Νίκος Χουρσαλάς

 

Τελευταία Νέα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μίσθωσης θέσεων στάθμευσης Δημοτικού Πάρκινγκ

Ο Δήμος Κορυδαλλού πρόκειται να προβεί σε μίσθωση των θέσεων στάθμευσης του Δημοτικού Πάρκινγκ επί των οδών Γρ. Λαμπράκη 204 και Πλαταιών.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μισθωτές, όπως υποβάλλουν σχετικές γραπτές αιτήσεις από την Πέμπτη 28/11/2019, στο πρωτόκολλο του Δήμου, οι οποίες θα συνοδεύονται υποχρεωτικά από αντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος που πρόκειται να σταθμεύσει και από υπεύθυνη δήλωση αποδοχής όλων των όρων της μίσθωσης που τους έχουν γνωστοποιηθεί και περιέχονται στην αριθμ. 272/2018 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: Ψ7ΖΤΩΛΩ-13Δ/28.11.18).
Για την μίσθωση των χώρων στάθμευσης θα ακολουθηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας των ανωτέρω αιτήσεων. Αιτήσεις που έχουν γίνει σε προηγούμενο χρονικό διάστημα δε θα γίνουν δεκτές.
Το μίσθωμα καθορίζεται μηνιαίο και θα καταβάλλεται τις τρεις πρώτες ημέρες κάθε μισθωτικού μήνα
Το μηνιαίο μίσθωμα καθορίζεται ως ακολούθως: ΙΧ – ΦΔΧ - ΤΡΕΙΛΕΡ - Κ.Λ.Π
ΕΩΣ 4.00m: 80 €, 4.00-5.00m: 100 €, 5.01-8.00m: 110 €, 8.01-9.00m: 120 €, 9.01-10.00m: 140 €, 10.01-2.00m: 160 €, 12.01m ΚΑΙ ΑΝΩ: 180 €, ΜΗΧΑΝΕΣ: 30 €. 
Σε περίπτωση μη καταβολής ενός μισθώματος, η θέση θα παραχωρείται στον επόμενο ενδιαφερόμενο.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ενημέρωση για την επικείμενη κακοκαιρία

Καθώς αναμένεται ισχυρή καταιγίδα με πολλή βροχή και θυελλώδεις ανέμους, από τις βραδινές μέχρι και τις πρωινές ώρες, που πιθανότατα θα πλήξουν και το δήμο μας, σας ενημερώσουμε ότι:
1) Όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί θα ανοίξουν στις 10:00
2) Σήμερα, θα γίνει έκτακτη αποκομιδή απορριμμάτων στις 21:00 και γι’ αυτό παρακαλούμε να μη βγάλετε απορρίμματα μετά την αποκομιδή
3) Παρακαλούμε να ελέγξετε τα λούκια και τις υδρορροές και να ασφαλίσετε ή να αποσύρετε αντικείμενα που μπορεί να αποκολληθούν από στέγες και μπαλκόνια
4) Συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας και να αποφύγετε τη διέλευσή σας κάτω από πινακίδες, μαρκίζες και μπαλκόνια.
Ο Δήμος μας με συνεργεία του θα βρίσκεται σε συνεχή επιφυλακή και μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2104950014 για άμεση παρέμβαση.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού για 8η συνεχή χρονιά, δίπλα στην σχολική κοινότητα

Με ομιλίες και παρεμβάσεις του επιστημονικού προσωπικού των Κοινωνικών Υπηρεσιών στα σχολεία, συνεχίζεται η στενή συνεργασία του Δήμου Κορυδαλλού με την σχολική κοινότητα. Στόχος της δράσης είναι η υποστήριξη των μαθητών στην ενεργοποίηση των δεξιοτήτων και ικανοτήτων τους, καθώς και των γονέων, στην αντιμετώπιση ζητημάτων που τους απασχολούν στην άσκηση του γονεϊκού τους ρόλου.
Στο πλαίσιο αυτό και μετά από πρόσκληση των Διευθυντών των σχολείων σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, έχουν προγραμματισθεί απογευματινές ομιλίες για θέματα που απασχολούν εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές από τον Ψυχολόγο των Κοινωνικών Υπηρεσιών Άγγελο Σπυρόπουλο, σε συνεργασία με την Κοινωνική Λειτουργό της 2ης (ΤΟ.Μ.Υ) Τοπικής Μονάδας Υγείας Κορυδαλλού, Δήμητρα Φιλιππίδου.
Το πρόγραμμα των ομιλιών σε Συλλόγους Γονέων και Κηδ
εμόνων:

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σεμινάριο για την επιμόρφωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών από τον Δήμο Κορυδαλλού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο του Δήμου Κορυδαλλού για την επιμόρφωση των αιρετών, καθώς και των διοικητικών και οικονομικών στελεχών του Δήμου. Η πρωτοβουλία ανήκει στο γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου και στην Πρόεδρο Μερόπη Κατσάνου, η οποία ανέφερε ότι πρόκειται για το πρώτο σειράς σεμιναρίων με σκοπό την επιμόρφωση εκλεγμένων και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου Κορυδαλλού.
Το σεμινάριο παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η πλειοψηφία των αιρετών, των Διευθυντών και προϊσταμένων του Δήμου.
Στόχος του σεμιναρίου ήταν να παράσχει στους συμμετέχοντες βασικές διοικητικές γνώσεις για την άσκηση των αρμοδιοτήτων διοίκησης με σκοπό την νομιμότητα και την αποτελεσματική λειτουργία του Δήμου.
Ανάμεσα στα θέματα που παρουσιάστηκαν ήταν γενικά θέματα εφαρμογής του κώδικα διοικητικής διαδικασίας, όπως η έννοια της αρμοδιότητας, η διάκριση των αρμοδιοτήτων, οι αποφάσεις και ο τρόπος λήψης τους, καθώς και θέματα που αφορούν τα όργανα διοίκησης.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Δεντροφύτευση στο Δημαρχείο- Κυριακή 24 Νοεμβρίου, ώρα 13.00

Με μεγάλη χαρά ο Δήμος Κορυδαλλού υποδέχεται τον Οργανισμό WE4all και τον εκπαιδευτικό οργανισμό "Όραμα Παιδείας" για να δεντροφυτεύσουμε το χώρο έξω από το Δημαρχείο.
Η δεντροφύτευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 13.00 στην οδό Νικηφορίδη. 
Η ποικιλία φυτών, δέντρων, θάμνων ανθοφόρων και αρωματικών επιλέχθηκαν από την υπηρεσία πρασίνου του Δήμου, ώστε να διασφαλιστεί η καταλληλότητά τους με βάση την εποχή φύτευσης.
Στόχος του Δήμου είναι πέρα από την αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος, η προώθηση του εθελοντισμού και η ευαισθητοποίηση, κυρίως των νέων ανθρώπων, σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος
.

 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 6 από 388Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΔεκέμβριοςΙανουάριος 2020Φεβρουάριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΔΗΜΟΣ | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and