Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

  


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 


 


 


 

 

 Πρόσκληση σε Δημόσια διαβούλευση

για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Ελευθερίας  

    

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  


 

 

 

 


 


 


 


 

 


 


 


 


 


 

2η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ 

ΤΡΙΤΗ 12/02/2019 ΩΡΑ 12:30 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


Δασικές Πυρκαγιές


 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 

τελευταία νέα

Βράβευση επιτυχόντων μαθητών και μαθητριών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση για την βράβευση των επιτυχόντων μαθητών και μαθητριών των σχολείων του Δήμου μας σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 7 μ.μ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, ισόγειο Δημαρχείου. Η παρουσία σας θα τιμήσει την προσπάθεια και επιτυχία των νέων φοιτητριών και φοιτητών.

 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ο Δήμος Κορυδαλλού και η εθελοντική οργάνωση «Ανάσα Ζωής» τίμησαν την «Κιβωτό του Κόσμου»

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα και με μια πολύ συγκινητική εκδήλωση, ο Δήμος Κορυδαλλού και η εθελοντική οργάνωση «Ανάσα Ζωής Κορυδαλλού», στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου, τίμησαν την εθελοντική οργάνωση «Η Κιβωτός του Κόσμου», που συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια ζωής.
Για τρίτη χρονιά, η «Ανάσα Ζωής», η εθελοντική οργάνωση του Δήμου και τα μέλη της, αφού στόλισαν το «Δέντρο των Ευχών» έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης, προσφοράς και ελπίδας , όπως κάνουν καθημερινά πράξη με την παρουσία τους στην πόλη.
Ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην δυναμική και πολύτιμη παρουσία των εθελοντριών της «Ανάσας Ζωής» στον Κορυδαλλό και ευχαρίστησε για την στήριξη στο σημαντικό έργο των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου και όσων έχουν ανάγκη. Τιμώντας το σημαντικό έργο της «Κιβωτού του Κόσμου», ο Δήμαρχος υπογράμμισε, μεταξύ άλλων ότι, με την προσφορά της, χωρίς διακρίσεις εθνικότητας ή θρησκείας, έθεσε νέες βάσεις σε αυτό που κάποτε ονομαζόταν «φιλανθρωπία»: Έβαλε βάσεις ουσιαστικής αλληλεγγ
ύης και αδελφικής αγάπης.

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Χριστούγεννα 2018 στον Κορυδαλλό: "Μια πόλη φωτεινή, Μια πόλη γιορτινή", Εκδηλώσεις 16 έως 30/12

Ο Δήμος Κορυδαλλού και ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού, υποδέχονται τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς του 2018 σε "Μια Πόλη φωτεινή- Μια πόλη γιορτινή", από την Κυριακή 16 έως την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, με ελεύθερη είσοδο.
«Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι μέρες χαράς, ελπίδας και ανθρωπιάς. Με πλούσιες εκδηλώσεις σε όλη την πόλη, στο κέντρο και της γειτονιάς, γιορτάζουμε και μοιραζόμαστε το μήνυμα της χαράς, της ελπίδας και της αγάπης. Ο Κορυδαλλός φορά το πιο λαμπερό του χαμόγελο και περιμένει τα παιδιά και τους γονείς τους να διασκεδάσουν, να παίξουν, να χαρούν», αναφέρει μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.
Για δύο εβδομάδες, το πνεύμα των Χριστουγέννων θα επισκεφθεί όλες τις γωνίες της πόλης με θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, happenings και εκδηλώσεις σε όλα τα κεντρικά σημεία, τις πλατείες, το Πνευματικό κέντρο και το Δημαρχείο. Επίσης, από το Σάββατο 22.12.2018 έως τη Δευτέρα 31.12.2018 στην Πλατεία Ελευθερίας έρχεται η μαγική χιονόμπαλα "Big Chrismas Snowball"  καλώντας στα πιο μαγικά Χριστούγεννα. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Ο Δήμος Κορυδαλλού ολοκλήρωσε το έργο συμμόρφωσης με το νέο Κανονισμό για τα προσωπικά δεδομένα

Με ταχύτατους ρυθμούς, ο Δήμος Κορυδαλλού προχωρά στην εφαρμογή του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι ένας από τους πρώτους Δήμους της χώρα, που ολοκληρώνει το έργο αποτύπωσης των πραγματικών αναγκών και προτεραιοτήτων του Δήμου και πώς αυτές πρέπει να συμμορφωθούν άμεσα στο νέο κανονισμό.
Με την υλοποίηση της διαδικασίας, ο Δήμος Κορυδαλλού έχει πλέον στη διάθεση του πλήρη και λεπτομερή εικόνα για την διαχείριση των προσωπικών δεδομένων των πολιτών, καθώς και των ενεργειών, που απαιτείται να τηρούν όλες οι Διευθύνσεις και τα τμήματα.  
Την ικανοποίηση του για την ταχύτατη ολοκλήρωση ενός τόσο πολύπλοκου έργου, εξέφρασε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, ο οποίος τόνισε ότι
«Ο σεβασμός της ευρωπαϊκής νομοθεσίας σε σχέση με τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών τέθηκε ψηλά στην ατζέντα των προτεραιοτήτων του Δήμου μας το προηγούμενο διάστημα. Οι υπηρεσίες ανταποκρίθηκαν άμεσα σε μια σημαντική υποχρέωση που απορρέει από το νομικό σύστημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού: Συντριπτικό «ναι» στον Προϋπολογισμό του 2019

Με συντριπτική πλειοψηφία, που ξεπέρασε το 80%, υπερψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός για το 2019 του Δήμου Κορυδαλλού. Η έγκριση του νέου προϋπολογισμού με το εντυπωσιακό αυτό ποσοστό, καταδεικνύει τον ρεαλισμό και την αξιοπιστία των στοιχείων του.
Ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:
«Είμαι υπερήφανος για το συντελεσθέν έργο της δημοτικής αρχής. Μέσα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης, με περικοπές πάνω από 60% για την αυτοδιοίκηση, εξυγιάναμε οικονομικά τον Δήμο και δημιουργούμε υποδομές, τις οποίες περίμεναν οι δημότες πάνω από 30 χρόνια. Ο προϋπολογισμός διασφαλίζει οικονομική και κοινωνική σταθερότητα και ενισχύει την ποιότητα ζωής των πολιτών. Όλα αυτά και άλλα που προγραμματίζονται, σηματοδοτούν την πορεία προς το μέλλον της πόλης μας. Ο Δήμος Κορυδαλλού δεν οφείλει σε τρίτους ούτε ένα ευρώ, ενώ έχει δημιουργήσει και πλεόνασμα.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 5 από 363Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΙανουάριοςΦεβρουάριος 2019Μάρτιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728123
45678910


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and