Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

  

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 


 


Δασικές Πυρκαγιές


 


 


 

 

 Πρόσκληση σε Δημόσια διαβούλευση

για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Ελευθερίας  

    

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  


 

 

 

 


 


 


 


 

 


 


 


 


 


 

13η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/10/2018 ΩΡΑ 11:30 π.μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

τελευταία νέα

Αλλαγές στα Νομικά Πρόσωπα της Παιδείας

Μετά την αποδοχή παραίτησης της Δημοτικής Συμβούλου Μαρίας Γιαννακάκη από την θέση της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Α΄θμιας Εκπαίδευσης, τη θέση αναλαμβάνει ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΠ, Δημοτικός Σύμβουλος Βαϊος Μανώλης. Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας αναλαμβάνει η Δημοτική Σύμβουλος Ελένη Γαλανοπούλου. 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού στη συνεδρίαση της 25ης Σεπτεμβρίου 2018 εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα:

Ψήφισμα

Το Δημοτικό Συμβούλιο συζήτησε εκτάκτως προ ημερήσιας διάταξης, το θέμα της ποινικής δίωξης του επικεφαλής του κόμματος «Λαϊκή Ενότητα» και πρώην βουλευτή Β’ Πειραιά.
Το Δημοτικό Συμβούλιο ΟΜΟΦΩΝΑ:
1. Θεωρεί ότι είναι ανεπίτρεπτη η δίωξη αρχηγού κόμματος για την πολιτική του δράση.
2. Εκτιμά ότι η πρόκειται για προσπάθεια εκφοβισμού και υποχρέωσης σε συμμόρφωση της κοινής γνώμης.
3. Εκφράζει την αλληλεγγύη του στον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ο Πρόεδρος
Θεόδωρος Μερεντίτης

  Νέα-Δελτία Τύπου
1ο Φεστιβάλ Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων από τον Δήμο Κορυδαλλού

Το 1ο Φεστιβάλ Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων διοργανώνεται στο Δημαρχείο Κορυδαλλού το διήμερο Πέμπτη 27 και Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2018, με την συμμετοχή των ΚΗΦΗ Κρωπίας, Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας και Κορυδαλλού.
Την Πέμπτη, πρώτη μέρα του φεστιβάλ, θα παρουσιαστούν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Η θάλασσα, οι χελώνες κι εγώ» και το εργαστήριο κεραμικής με κατασκευή χελώνας από πηλό με την συμμετοχή της Στ΄ τάξης του 16ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού.
Την Παρασκευή, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Κέντρα Ημέρας για τις ειδικές ανάγκες στην Τρίτη Ηλικία». Θα μιλήσουν: Ιωάννα Σμυρνή, ψυχολόγος, επιστημονική υπεύθυνη της εταιρείας «Νέστωρ», Ειρήνη Κοτρώτσου, ψυχολόγος, επιστημονική υπεύθυνη της εταιρείας «Νέστωρ», Δημήτρης Τσερπελής, κλινικός ψυχολόγος, υπεύθυνος ΚΗΦΗ Ν. Φιλαδέλφειας και Σπύρος Κουταβάς, νοσηλευτής Δήμου Κορυδαλλού.
Στον χώρο του Φεστιβάλ θα λειτουργεί συμβουλευτικός σταθμός και έκθεση φωτο-γραφίας και έργων.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Προληπτικά μέτρα για τα έντονα καιρικά φαινόμενα λαμβάνει ο Δήμος Κορυδαλλού

Με αφορμή την αναμενόμενη εμφάνιση έντονων καιρικών φαινομένων με ισχυρούς θυελλώδεις ανέμους από αύριο Τετάρτη 26/9/2018 και την πιθανή εμφάνιση καταιγίδων στην Αττική από Παρασκευή, μετά τη σχετική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος Κορυδαλλού λαμβάνει όλα τα απαιτούμενα μέτρα ετοιμότητας και πρόληψης.
Ειδικότερα, οι υπηρεσίες του Δήμου θα βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση για την προστασία από την πτώση δέντρων και άλλων αντικειμένων και παρακαλεί τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες να ελέγξουν την εξωτερική ασφάλεια των ακινήτων τους και οτιδήποτε μπορεί να παρασυρθεί από ανέμους με κίνδυνο να προκληθούν τραυματισμοί ή και σοβαρές υλικές ζημιές.
Για το λόγο αυτό έχουν αναρτηθεί σχετικές ανακοινώσεις- δελτία τύπου στο διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) αλλά και στον ιστότοπο της Περιφέρειας Αττικής (στη θεματική ενότητα που αφορά την Πολιτική Προστασία) οδηγίες αυτοπροστασίας των πολιτών.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Αδιαφορία για την ειδική αγωγή καταλογίζει στην εταιρεία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε ο Δήμος Κορυδαλλού

 Τρία χρόνια «παγωμένη» η ολοκλήρωση του Ειδικού Σχολείου 

Αδικαιολόγητη καθυστέρηση και πλήρη αδιαφορία για την ολοκλήρωση του Ειδικού Σχολείου Κορυδαλλού καταλογίζει στην εταιρεία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης.  Πρόκειται για το νέο σύγχρονο διδακτήριο που πρόκειται να στεγάσει το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό της Ειδικής Αγωγής, η κατασκευή του οποίου έχει σταματήσει εδώ και τρία χρόνια. Το νέο κτίριο έχει κατασκευασθεί κατά 70% και απομένουν οι εργασίες για την ολοκλήρωσή του.
Όπως καταγγέλλει ο Δήμαρχος, εδώ και ένα χρόνο η εταιρεία αδιαφορεί και δεν στέλνει τα στοιχεία, που είναι απαραίτητα για την επαναδημοπράτηση του έργου στη Διαχειριστική Αρχή. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το έργο έπρεπε να είχε δημοπρατηθεί από τον περασμένο Απρίλιο και πέντε μήνες μετά δεν έχει ξεκινήσει καν η σχετική διαδικασία. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 5 από 353Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΣεπτέμβριοςΟκτώβριος 2018Νοέμβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
567891011


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and