Λειτουργία:  
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Καλωσορίσατε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Κορυδαλλού

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Η κατάσταση που βιώνουμε όλες και όλοι είναι πρωτόγνωρη αλλά και εξαιρετικά κρίσιμη.
Τώρα είναι η ώρα της ατομικής ευθύνης για να  προστατεύσουμε τον εαυτό μας αλλά και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τους γονείς μας, τους παππούδες μας, τον φίλο και την φίλη μας που μπορεί να ανήκει σε μία ευάλωτη ομάδα του πληθυσμού και κινδυνεύει άμεσα από την πανδημία του κορωνοϊού.
Στο χέρι μας είναι να κάνουμε ένα απλό πράγμα ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων.

Να μείνουμε σπίτι!

Για πρώτη ίσως φορά, η παραμονή εντός της οικίας μας δεν είναι παθητική στάση. Δεν αποτελεί παραίτηση. Αντίθετα, είναι πράξη στήριξης και αλληλεγγύης σε αυτούς που κινδυνεύουν. Είναι πράξη σεβασμού στους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους.
Σε όλους τους δημόσιους λειτουργούς που κρατούν όρθιες αυτές τις κρίσιμες ώρες τις υπηρεσίες που λαμβάνει ο πολίτης. Από την καθαριότητα, τα ΚΕΠ, τα προγράμματα των κοινωνικών υπηρεσιών μέχρι και τους υπαλλήλους της πολιτικής προστασίας. Στους εργαζόμενους των καταστημάτων που μένουν ανοικτά για να εξυπηρετήσουν το κοινωνικό σύνολο. 

Μένουμε σπίτι αλλά δεν νιώθουμε μόνοι!

Ο Δήμος Κορυδαλλού προσαρμόζει και ενισχύει τις υπηρεσίες του, για να είναι δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. 
Μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 2104990500 ή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@korydallos.gr παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα βοήθειας και στήριξης στο σπίτι.
Εξειδικευμένη ψυχολογική υποστήριξη από τους ψυχολόγους του Δήμου αλλά και απλές συμβουλές για να αντιμετωπίσουμε τη νέα καθημερινότητα που δημιουργεί η παραμονή στο σπίτι. 
Υπηρεσίες διανομής και προμήθειας ειδών πρώτης ανάγκης  και φαρμάκων για τους συμπολίτες μας που δεν μπορούν να μετακινηθούν ή ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.
Επέκταση των δομών κοινωνικής προστασίας και του προγράμματος σίτισης στους πληττόμενους από την κρίση συμπολίτες μας.
Ενημέρωση για τις υπηρεσίες και συναλλαγές που μπορεί ο πολίτης να διεκπεραιώσει ηλεκτρονικά.
Να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε και αυτή τη μάχη με αλληλεγγύη και ανθρωπιά, με σεβασμό και υπευθυνότητα και προπαντός με ψυχραιμία και σχέδιο ώστε να βγούμε όλες και όλοι αλώβητοι και πιο δυνατοί!
 
 

Ο Δήμαρχος

Νίκος Χουρσαλάς

 

Επίκαιρα

Δεν υπάρχουν Νέα
Σελίδα 5 από 2Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  Eπόμενη   Τελευταία   

Τελευταία Νέα

Διάγνωση αναγκών της τοπικής αγοράς εργασίας του Δήμου Κορυδαλλού

Το παρόν ερωτηματολόγιο συντάχθηκε με σκοπό την διάγνωση των αναγκών των τοπικών αγορών εργασίας και την ταχύτερη σύζευξη προσφοράς και ζήτησης εργασίας στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος του ΟΑΕΔ σε συνεργασία με τους Δήμους Δήμων Αμαρουσίου, Κορυδαλλού και Μάνδρας –Ειδυλλίας.

Παρακαλείσθε όπως απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις προκειμένου να εξαχθούν αξιόπιστα συμπεράσματα σχετικά με τις ανάγκες των επιχειρήσεων. Τα συμπεράσματα που θα προκύψουν, θα καθορίσουν τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του πιλοτικού προγράμματος.

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για το ερωτηματολόγιο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdqwWCJpGtoadAlOJm83_VS1IQbjEKqKGGOORqAJs1eb9uPpQ/viewform

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
"Πρόγραμμα οικονομικής στήριξης οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας"

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύτηκε από την Ε.Ε.Τ.Α.Α νέα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το «Πρόγραμμα οικονομικής στήριξης οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας», περιόδου 2020-2021, που αφορά γονείς εργαζόμενους που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους σε Βρεφικούς, Παιδικούς, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
1.Υπάλληλοι μόνιμοι και αορίστου χρόνου, του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ καθώς και των ΟΤΑ (α΄ και β΄ βαθμού), με την προϋπόθεση ότι το συνολικό οικογενειακό δηλωθέν ετήσιο εισόδημά τους δεν μπορεί να υπερβαίνει τις:
-30.000€ για αιτούντες που έχουν έως δύο (2) παιδιά
-33.000€ για αιτούντες που έχουν έως τρία (3) παιδιά
-36.000€ για αιτούντες που έχουν έως τέσσερα (4) παιδιά
-39.000€ για αιτούντες που έχουν έως πέντε (5) παιδιά και άνω

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Κατάθεση αιτήσεων για το πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους, κατόπιν ραντεβού, από Δευτέρα 07/09/2020 έως Παρασκευή 18/09/2020, στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού.

Τηλέφωνα για καθορισμό ραντεβού και πληροφορίες: 2132129359, 2132129347

Περισσότερες λεπτομέρειες βρείτε στο συννημένο έγγραφο:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Έναρξη της νέας χρονιάς Στο Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού (25/8/2020)

Εκ μέρους του Δημοτικού Κέντρου Επιμόρφωσης και των εκπαιδευτικών μας, σας καλωσορίζουμε στο ξεκίνημα αυτής της νέας χρονιάς. Στο Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού δίνεται η δυνατότητα για:
-Εκμάθηση Υπολογιστών (με ή χωρίς Πιστοποίηση ΑΣΕΠ) σε όλες τις ενότητες: WORD/EXCEL/INTERNET- OUTLOOK/POWERPOINT/WINDOWS/ACCESS. Το Πιστοποιητικό χρήσης Η/Υ που αποκτάται από το πρόγραμμα, είναι αναγνωρισμένο εφ’ όρου ζωής από τον ΕΟΠΠΕΠ, το Ελληνικό Δημόσιο και το ΑΣΕΠ. Τα μαθήματα των εξετάσεων είναι ταχύρρυθμα και οι Εξετάσεις πιστοποίησης διεξάγονται 2 φορές το μήνα!
-Εκμάθηση Ξένων Γλωσσών για όλα τα Επίπεδα: ΑΓΓΛΙΚΑ/ ΙΣΠΑΝΙΚΑ/ ΙΤΑΛΙΚΑ/ ΓΑΛΛΙΚΑ/ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ.
-Εκμάθηση Ελληνικών για ξένους με δυνατότητα Πιστοποίησης όλων των Επιπέδων (Α1/Α2/Β1/Β2/Γ1/Γ2). Ειδικές τιμές σε ανέργους, τρίτεκνους, πολύτεκνους και ευπαθείς ομάδες.
Στόχος και προσδοκία όλων μας είναι οι σπουδαστές μας μέσα από τις παρεχόμενες γνώσεις του Κέντρου μας, να αποκτήσουν όλα εκείνα τα εφόδια, που θα τους καταστήσουν ικανούς, να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής, να επεκτείνουν τις γνώσεις και αναπτύξουν τους ορίζοντές τους.
Η ομάδα του ΔΗ.Κ.ΕΠΙ θα βρίσκεται στο πλευρό σας για να πετύχετε τους στόχους σας. «Η γνώση είναι δύναμη»!! Ας την κατακτήσουμε. Δηλώστε συμμετοχή για όποιο μορφωτικό αντικείμενο σας ενδιαφέρει, στα τηλ. 210-4956717 ή 6907906881 από 25/08/20 – 13/09/20. Έναρξη μαθημάτων 14/09/2020. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται είτε διαδικτυακά είτε δια ζώσης. 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ξεκινούν τα προγράμματα αθλητισμού στις 28/09/2020


Ξεκινούν τα προγράμματα αθλητισμού στις 28/09/2020. Ενημερωθείτε για τα προγράμματα, το ωράριο εγγραφών, τις τιμές και την διαδικασία εγγραφών στα παρακάτω έγγραφα:

 

ΟΑΠ_Αθλητικά_Προγράμματα_2020-2021

ΟΑΠ_Ωράριο_Εγγραφών_2020-2021

ΟΑΠ_Ειδικές_Τιμές_2020-2021

ΟΑΠ_Αίτηση_Εγγραφής_2020-2021

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Σελίδα 5 από 417Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 

 Άθλητισμός & Πολιτισμός


 

Ενημερώσεις


 

Δήμος Κορυδαλλού | Ανοικτή Διακυβέρνηση


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΔΗΜΟΣ | ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΛΗΣ | ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and