Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 

ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ  


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 


 


 


 

 

 Πρόσκληση σε Δημόσια διαβούλευση

για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Ελευθερίας  

    

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  


 

 

 

 


 


 


 


 

 


 


 


 


 


 

15η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ 

ΠΕΜΠΤΗ 06/12/2018 ΩΡΑ 12:30 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


Δασικές Πυρκαγιές


 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

τελευταία νέα

Μείωση των δημοτικών τελών και στους τρίτεκνους

 Στόχος η έμπρακτη υποστήριξη τους απέναντι στο πρόβλημα της υπογεννητικότητας

Μείωση κατά 50% των δημοτικών τελών στις τρίτεκνες οικογένειες της πόλης, καθώς η οικονομική κατάσταση του Δήμου το επιτρέπει, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού, μετά από εισήγηση της δημοτικής αρχής. Η μείωση έρχεται σε συνέχεια σχετικών αποφάσεων για τους πολύτεκνους, τους απόρους, τα άτομα με αναπηρία, τους κατόχους Κάρτας Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), όσους λαμβάνουν επίδομα αναπηρίας και ΤΕΒΑ, στηρίζοντας την λαϊκή οικογένεια. Στόχος μάλιστα είναι, η μείωση να διευρυνθεί σε όλες τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.
Όπως ανάφερε στη διάρκεια της συνεδρίασης ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, στόχος της δημοτικής αρχής είναι η στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και οικογενειών που έχουν πληγεί από την κρίση, στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων του Δήμου. Κυρίως όμως να στηριχθούν και να επιβραβευθούν οι οικογένειες απέναντι στο μεγάλο πρόβλημα της υπογεννητικότητας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
78η επέτειος 28ης Οκτωβρίου 1940: Με πρόταση του Δημάρχου, π πανηγυρικός από την μαθητική κοινότητα

Για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης, ο πανηγυρικός της ημέρας για τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 78η επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 2018, εκφωνήθηκε από εκπρόσωπο της μαθητικής κοινότητας. Η πρόταση και πρωτοβουλία ανήκει στον Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη και έχει ως στόχο τη μεγαλύτερη συμμετοχή της μαθητικής κοινότητας στις εκδηλώσεις εορτασμού των εθνικών επετείων, ως ευκαιρία γνώσης της ιστορίας και έμπρακτης έμπνευσης της νέας γενιάς από τα μηνύματα των αγώνων του λαού μας.
Ο φετινός πανηγυρικός εκφωνήθηκε από την μαθήτρια της Β΄ τάξης του 1ου Λυκείου «Μίκης Θεοδωράκης» Νεφέλη Ελευθεριάδη, η οποία επελέγη από τον Διευθυντή του σχολείου της. Θα ακολουθήσουν στις επόμενες εθνικές επετείους μαθητές εκπρόσωποι όλων των Λυκείων της πόλης, με ευθύνη, πάντα, των Διευθυντών των σχολείων τους. 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου: Δευτέρα 29 & Τρίτη 30 Οκτωβρίου

H Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού διοργανώνει μια ακόμα Εθελοντική Αιμοδοσία την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, 4 το απόγευμα έως 8 το βράδυ και την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018, 9 το πρωί έως 2 το μεσημέρι, στο ισόγειο του Δημαρχείου, Γρ. Λαμπράκη 240 & Νικηφορίδη.
Το να δώσουμε αίμα είναι πολύ απλό και ανώδυνο. Η αξία όμως της προσφοράς είναι ανεκτίμητη. Ένας τραυματίας από τροχαίο ατύχημα, ένα παιδί με Μεσογειακή Αναιμία, ένας ασθενής με λευχαιμία, μια χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς έχουν μια κοινή ανάγκη. Την ανάγκη για αίμα. Η τακτική συμμετοχή σε μια εθελοντική αιμοδοσία είναι η μοναδική λύση, είναι δώρο ζωής, που μπορεί ο καθένας να προσφέρει στον συνάνθρωπο του.
Στηρίζοντας την Τράπεζας Αίματος του Δήμου Κορυδαλλού, δίνοντας λίγα λεπτά από το χρόνο μας κι ελάχιστο από το αίμα μας, γινόμαστε κάτι σημαντικότερο από εθελοντές αιμοδότες. Γινόμαστε πρότυπα κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.
Το αίμα που προσφέρουμε εξετάζεται, διαχωρίζεται σε ερυθρά αιμοσφαίρια, αιμοπετάλια και πλάσμα, που θα μεταγγιστούν σε τρεις διαφορετικούς ασθενείς, ανάλογα με το συστατικό που χρειάζονται για την θεραπεία τους.

 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Καρκίνος μαστού: Η πρόληψη σώζει- Ημερίδα ευαισθητοποίησης σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Μεταξά

Η ανάγκη συνεχούς ενημέρωσης για την αξία της πρόληψης και του τακτικού ελέγχου για τον καρκίνο του μαστού αναδείχθηκε στην ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Κορυδαλλού από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου με την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής (Π.Ε. Πειραιά) και σε συνεργασία με την Μονάδα Μαστού του Ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά». Τις εισηγήσεις έκαναν η Ελευθερία Ιγνατιάδου, Χειρουργός Επιμελήτρια Α΄ Μονάδος Μαστού, ο Κυριάκος Καλογεράκος, Χειρουργός, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών και Συντονιστής Διευθυντής της Μονάδος Μαστού και ο Χρήστος Αγιαννίδης, Πλαστικός Χειρουργός στη Μονάδα Μαστού.
Ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης ευχαρίστησε τους ομιλητές και διαβεβαίωσε ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί.
Σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο καρκίνος του μαστού τείνει να προσλάβει τη μορφή μάστιγας μεταξύ των γυναικών, αφού είναι η συχνότερη αιτία θανάτου στις ηλικίες 35 – 55 ετών.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, το Δημοτικό Συμβούλιο
και οι Εργαζόμενοι του Δήμου, σας προσκαλούμε στον εορτασμό της
Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

********
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

Το έργο που κοσμεί την φετινή πρόσκληση είναι αφίσα του Κώστα Γραμματόπουλου με τίτλο: «Ηρωίδες του 1940». 

  Εκδηλώσεις
Σελίδα 5 από 359Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΝοέμβριοςΔεκέμβριος 2018Ιανουάριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and