Σάββατο, 21 Απριλίου 2018
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

  

 

 Πρόσκληση σε Δημόσια διαβούλευση

για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Ελευθερίας  

    

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  


 


 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 

 

 

 


 


 


 


 

 


 

 


 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER 29-64


 


 

16η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΡΙΤΗ 24/04/2018 ΩΡΑ 13.00

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 

 

 

 

 


 


 

5η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/04/2018 ΩΡΑ 13.30

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

τελευταία νέα

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορυδαλλού για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ρατσισμού

 ΨΗΦΙΣΜΑ
του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορυδαλλού
της 14ης MAΡTΙOY 2018

 

Η 21η Μάρτη έχει ανακηρυχθεί από τον Ο.Η.Ε., ως Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη των φυλετικών διακρίσεων.
Ο σεβασμός των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της διαφορετικότητας αποτελούν βασικές αξίες της δημοκρατικής παράδοσης της πόλης.
Το Δημοτικό Συμβούλιο καλεί όλους τους συμπολίτες μας να ενώσουμε τις φωνές μας για τα θύματα του ρατσισμού, φυλετικών διακρίσεων, ξενοφοβίας και μισαλλοδοξίας.

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ημερίδα για τα ναρκωτικά στα σχολεία από το Υπουργείο Υγείας και τον Δήμο Κορυδαλλού

Ο ρόλος του σχολείου και των εκπαιδευτικών στην πρόληψη, αναγνώριση και αντιμετώπιση της χρήσης ψυχοτρόπων ουσιών στα σχολεία, συζητήθηκαν στη διάρκεια της ημερίδας «Σχολείο, τοπική κοινωνία και ναρκωτικά», που διοργάνωσε το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού.
Στόχος της ημερίδας είναι η ανάπτυξη τοπικών δικτύων για την πρόληψη, αναγνώριση και αντιμετώπιση της χρήσης ψυχοτρόπων ουσιών στα σχολεία. Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα έρευνας ανάμεσα σε χρήστες και πρώην χρήστες, ενώ οι ομιλητές αναφέρθηκαν αναλυτικά στο ρόλο της οικογένειας, των Συλλόγων Γονέων, των ομάδων μαθητών και στην κοινωνική διαχείριση αυτού του δύσκολα αντιμετωπίσιμου κοινωνικού προβλήματος.
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ελευθερία Κωτσίδου μετέφερε τον χαιρετισμό του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη και ανέφερε, μεταξύ άλλων ότι
«τα ναρκωτικά δεν είναι φαινόμενο ενός άλλου κόσμου, είναι μια ασθένεια του δικού μας και οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε, χωρίς προκατάληψη, χωρίς ντροπή, με αγάπη και ετοιμότητα, ειδικά όταν πρόκειται για περιπτώσεις που πιθανά παρουσιάζονται στα σχολεία μας».

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Αιμοδοσία: πράξη ελπίδας, μήνυμα ζωής Τετάρτη 14 & Πέμπτη 15 Μαρτίου στο Δημαρχείο

 H Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού διοργανώνει μια ακόμα Εθελοντική Αιμοδοσία την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, 4 το απόγευμα έως 8 το βράδυ και την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018, 9 το πρωί έως 2 το μεσημέρι στο Δημαρχείο, Γρ. Λαμπράκη 240 & Νικηφορίδη, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου.  Το να δώσουμε αίμα είναι πολύ απλό και ανώδυνο. Η αξία όμως της προσφοράς είναι ανεκτίμητη. Ένας τραυματίας από τροχαίο ατύχημα, ένα παιδί με Μεσογειακή Αναιμία, ένας ασθενής με λευχαιμία, μια χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς έχουν μια κοινή ανάγκη. Την ανάγκη για αίμα. Η τακτική συμμετοχή σε μια εθελοντική αιμοδοσία είναι η μοναδική λύση, είναι δώρο ζωής, που μπορεί ο καθένας να προσφέρει στον συνάνθρωπο του.
Στηρίζοντας την Τράπεζας Αίματος του Δήμου Κορυδαλλού, δίνοντας λίγα λεπτά από το χρόνο μας κι ελάχιστο από το αίμα μας, γινόμαστε κάτι σημαντικότερο από εθελοντές αιμοδότες: γινόμαστε πρότυπα κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.
Το αίμα που προσφέρουμε εξετάζεται, διαχωρίζεται σε ερυθρά αιμοσφαίρια, αιμοπετάλια και πλάσμα που θα μεταγγισθούν σε τρεις διαφορετικούς ασθενείς, ανάλογα με το συστατικό που χρειάζονται για τη θεραπεία τους.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Ημερίδα για την πρόληψη και τα ναρκωτικά από το Υπουργείο Υγείας και τον Δήμο Κορυδαλλού

«Σχολείο, τοπική κοινωνία και ναρκωτικά» είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού την Δευτέρα 12 Μαρτίου, ώρα 18.00 στο Δημαρχείο, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (ισόγειο). Στόχος της ημερίδας είναι η ανάπτυξη τοπικών δικτύων για την πρόληψη, αναγνώριση και αντιμετώπιση της χρήσης ψυχοτρόπων ουσιών στα σχολεία. Στη διάρκεια της ημερίδας θα συζητηθούν θέματα όπως, ο ρόλος της οικογένειας, των Συλλόγων Γονέων, των ομάδων μαθητών και η κοινωνική διαχείριση αυτού του δύσκολα αντιμετωπίσιμου κοινωνικού προβλήματος, που συνήθως διογκώνεται σε συνθήκες οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.
«Η οικονομική κρίση έχει επιτείνει τα προβλήματα εξαρτήσεων, όπως δείχνουν επίσημα στοιχεία. Ως φορέας αυτοδιοίκησης συνεργαζόμαστε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να δημιουργήσουμε ένα δίχτυ ασφάλειας και πρόληψης και για τους ενήλικες και για τη νέα γενιά» υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Έναρξη διαβούλευσης για την πλατεία Ελευθερίας ενόψει Μετρό

 Κάλεσμα του Δημάρχου σε κατοίκους & επαγγελματίες να καταθέσουν προτάσεις

Τη διαβεβαίωση ότι η διαβούλευση θα συνεχισθεί έδωσε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης στην πρώτη ανοιχτή συζήτηση με κατοίκους και επαγγελματίες με θέμα τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πλατεία Ελευθερίας μετά την λειτουργία του Μετρό, τον Ιούνιο 2019.
Στην πρώτη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας με τη συμμετοχή πάνω από εκατό κατοίκων και επαγγελματιών, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού ενημέρωσε αναλυτικά για τις εξελίξεις στην ολοκλήρωση της γραμμής 3 μετά τη δέσμευση του Δ.Σ της Αττικό Μετρό για τμηματική παράδοση της γραμμής 3 και λειτουργία των τριών σταθμών Αγ. Βαρβάρας, Πλατείας Ελευθερίας στον Κορυδαλλό και Αγ. Νικολάου στη Νίκαια έως τις 30 Ιουνίου 2019, μετά από σχετική πρόταση των Δημάρχων των τριών πόλεων.
Όπως ανέφερε, ο Δήμος Κορυδαλλού προετοιμάζεται εγκαίρως, ώστε να εξασφαλίσει την καλύτερη λειτουργία της πόλης μετά την λειτουργία του σταθμού στην πλατεία Ελευθερίας αλλά και την μείωση τυχόν αρνητικών συνεπειών με αύξηση εκροών.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 5 από 332Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΜάρτιοςΑπρίλιος 2018Μάιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and