Λειτουργία:  
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

 

 Ακολουθείστε το Δήμο Κορυδαλλού

 


 

 

 

 

 

Επίκαιρα

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Πρόγραμμα CLEAR (Erasmus+) για την Κυκλική Οικονομία


Τρίτη 10/12/2019: Επίσημη παρουσιάση του προγράμματος CLEAR στην Ελλάδα | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση


Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα του ΔΗ.ΚΕΠ.Ι


Εκμάθηση ξένων γλωσσών | Νέα Τμήματα


Ταχύρρυθμα Τμήματα Πληροφορικής


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Σας ενδιαφέρουν

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

  

Υπηρεσίες για τον πολίτη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού

 

 

 

 

 Οδηγίες Πολιτικής Προστασίας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

Καλωσορίσατε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Κορυδαλλού

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στον διαδικτυακό μας τόπο θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού, στους ετεροδημότες και στους απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη ενημέρωση. 
Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας αποτελεί μια σημαντική πηγή ιστορική πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
  
Καλή περιήγηση
 

Ο Δήμαρχος

Νίκος Χουρσαλάς

 

Τελευταία Νέα

Δωρεάν Γυναικολογικός έλεγχος και λήψη Τεστ ΠΑΠ από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες

 

Το Τμήμα Προστασίας - Προαγωγής Δημόσιας Υγείας & Δημόσιας Υγιεινής της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού σε συνεργασία με του Κέντρο Υγείας Νίκαιας της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, θα διενεργήσει την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 δωρεάν γυναικολογικό έλεγχο - λήψη ΤΕΣΤ ΠΑΠ στο χώρο των Δημοτικών Ιατρείων, Ξενοφώντος 5 & Πελοπίδα.

Ο προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από Ιατρό Γυναικολόγο και Μαία του Κ.Υ Νίκαιας, με την υποστήριξη του νοσηλευτικού προσωπικού των Δημοτικών Ιατρείων και αφορά σε όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες κατοίκους του Δήμου μας, με προτεραιότητα στις ανασφάλιστες και στις δικαιούχους του ΚΕΑ.

Για δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία των Δημοτικών Ιατρείων στο 213 2129311.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Νέα συνεργασία του Δήμου Κορυδαλλού με το Αττικό Νοσοκομείο

Στο πλαίσιο υποστήριξης των δημοτών σε θέματα πρόληψης, το Γραφείο Υγείας και Πρόληψης Δήμου Κορυδαλλού εγκαινιάζει νέα συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΑΤΤΙΚΟΝ». Η συνεργασία αφορά δημότες που νοσούν από το Σύνδρομο Ευερέθιστου εντέρου(Σπαστική Κολίτιδα) οι οποίοι μπορούν να ενταχθούν σε ερευνητικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει εξατομικευμένη παρακολούθηση και διατροφική φροντίδα από πιστοποιημένους στην εφαρμογή της Low FODMAP Diet διαιτολόγους του Τμήματος Διατροφής του νοσοκομείου. Η φροντίδα και η παρακολούθηση παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και οι δημότες Κορυδαλλού θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2105832575, 9.00- 14.30. Πληροφορίες για τη νόσο εδώ.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Εκδήλωση για την 46η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

 Η Βιβλιοθήκη του Δήμου Κορυδαλλού σας προσκαλεί στην εκδήλωση- αφιέρωμα για τα 46 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου: «Μελετάμε την ιστορική πείρα, θωρακίζουμε την πάλη μας ενάντια στον φασισμό» , στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κορυδαλλού – Αίθουσα Πλειάδες το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και ώρα 19.30.
Ομιλήτρια: Μαρίνα Νύκτα,  Προϊσταμένη Πολιτισμού- Έφορος Βιβλιοθήκης. Συμμετέχει το Δημοτικό Ωδείο Κορυδαλλού με τους μουσικούς Μαρία Ρουμάνη, Βασίλης Παπαδόπουλος, Θάνος Κουϊμτζόγλου, Απόστολος Χασάπη, οι οποίοι θα μας συντροφεύσουν με τραγούδια- λάβαρα αντίστασης, που λειτούργησαν καταλυτικά στην αφύπνιση και την πάλη του λαού. Παράλληλα, στην Αίθουσα «Κ», 1oς όροφος του Πνευματικού Κέντρου, 30 Νοεμβρίου και 1η Δεκεμβρίου, θα εκτίθενται έργα ζωγραφικής των μαθητών 1ου ΕΠΑΛ, 7ου Γυμνασίου και των Δημοτικών Σχολείων 5ου, 13ου, 18ου. Ώρες λειτουργίας έκθεσης 18.00- 21.00μ.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Εθελοντική δεντροφύτευση στο Δημαρχείο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική δεντροφύτευση στο Δημαρχείο Κορυδαλλού σε συνεργασία με τον Οργανισμό WE4all και τον εκπαιδευτικό οργανισμό Όραμα Παιδείας .
Στην δεντροφύτευση συμμετείχαν δεκάδες παιδιά και νέοι με τη συνδρομή μελών της διοίκησης και εργαζόμενων του Δήμου.

Το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Νίκος Χουρσαλάς, ο οποίος ευχαρίστησε τους δύο οργανισμούς για την πρωτοβουλία και την συνεργασία τους, καθώς και τους εθελοντές, που διέθεσαν τον ελεύθερο χρόνο τους, δίνοντας ζωντανό παράδειγμα ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον, την προστασία και την ανάδειξη του.

Η επιλογή δέντρων, θάμνων και φυτών, ανθοφόρων και αρωματικών, έγινε από την υπηρεσία πρασίνου του Δήμου, με κριτήριο την καταλληλότητα φύτευσης τους την συγκεκριμένη εποχή.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
«Το Αστερόπαιδο» από την Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κορυδαλλού- Είσοδος ελεύθερη

 Αίθουσα «Πλειάδες» Πνευματικού Κέντρου- Είσοδος ελεύθερη

Την αγαπημένη παιδική παράσταση «Το αστερόπαιδο» του Όσκαρ Ουάιλντ ανεβάζει για δεύτερη χρονιά και για τρεις παραστάσεις, η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κορυδαλλού στην αίθουσα «Πλειάδες» του Πνευματικού Κέντρου, Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης. Παιδιά και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την παράσταση με ελεύθερη είσοδο την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, το Σάββατο 7 και 14 Δεκεμβρίου. Ώρα έναρξης όλων των παραστάσεων 12 το μεσημέρι.

Λίγα λόγια για το έργο
Μια κρύα νύχτα ένα αστέρι πέφτει σ΄ ένα μικρό χωριό. Ένας ξυλοκόπος στη θέση του αστεριού που έπεσε βρίσκει ένα μωρό τυλιγμένο με χρυσό μανδύα. Αν και φτωχός το παίρνει κοντά του και το μεγαλώνει μαζί με τα δικά του παιδιά με αγάπη και τρυφερότητα. Όσο μεγαλώνει, τόσο γίνεται και πιο όμορφο. Όλο το χωριό 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 5 από 388Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΔεκέμβριοςΙανουάριος 2020Φεβρουάριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΔΗΜΟΣ | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and