Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 


EΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

 

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018 

 

 

 


 


 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 

 

 

 


 


 


 

 

ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ 

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

 

 


 

 


 

 


 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER 29-64


 


 

6η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 21/02/2018 ΩΡΑ 13.00

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 

 

 

 

 


 


 

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ - 2η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/02/2018 ΩΡΑ 13.30

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

τελευταία νέα

Ενημέρωση για τις έκτακτες διακοπές στον ηλεκτροφωτισμό

 Όπως μας ενημέρωσαν από την ΔΕΗ, οι διακοπές στον ηλεκτροφωτισμό σε ορισμένες οδούς της πόλης μας οφείλονται σε εκτεταμένες βλάβες του δικτύου στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Με επιτυχία η εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «100 χρόνια από τον Κόκκινο Οκτώβρη», που διοργάνωσε ο Δήμος Κορυδαλλού σε συνεργασία με την Εφημερίδα των Συντακτών και αφορμή την έκδοση σειράς βιβλίων της εφημερίδας για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση.
Κάτοικοι του Κορυδαλλού και της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά βρέθηκαν την Τρίτη στο Πνευματικό Κέντρο, όπου παρουσιάστηκαν τα βιβλία του αφιερώματος σε μια λογική «διαλόγου» ανάμεσα στο κοινό και στους συγγραφείς.
Καλωσορίζοντας ομιλητές και παρευρισκόμενους, ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «η Οκτωβριανή Επανάσταση ενέπνευσε διαχρονικά αιτήματα που θεμελίωσαν μιαν άλλη, ολότελα διαφορετική προοπτική, για την οικονομία, την ηθική, την τέχνη, την διακυβέρνηση, την κοινωνική διαστρωμάτωση, τον πόλεμο, την ειρήνη, την ανθρώπινη ζωή» και τόνισε ότι «ίσως χρειαστούν 100 κι άλλα 100 χρόνια για να αποτιμήσουμε ή και να γνωρίσουμε τα γεγονότα της Οκτωβριανής Επανάστασης». Τέλος, ευχαρίστησε την εφημερίδα γιατί, μεταξύ άλλων, είχε καταλυτική συμβολή στην αποκάλυψη και στην ανάδειξη του εγκληματικού χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής, αφού η Β’ Πειραιά έχει βιώσει πραγματικά τις εγκληματικές ενέργειες αυτής της ναζιστικής οργάνωσης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Δήμαρχοι και Περιφέρεια τάσσονται μαζί για το Μετρό

Στο μεγάλο έργο του ΜΕΤΡΟ, της νέας διαδρομής που κατασκευάζεται από την Αγία Βαρβάρα, τον Κορυδαλλό, τη Νίκαια, τα Μανιάτικα, μέχρι τον Πειραιά, ξαναγήθηκαν την Τρίτη 19 Δεκέμβρη, οι Δήμαρχοι Γιώργος Καπλάνης, Σταύρος Κασιμάτης και Γιώργος Ιωακειμίδης. Μαζί τους ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης.
Είχαν την ευκαιρία, να δουν από κοντά το μεγαλύτερο και σημαντικότερο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στο λεκανοπέδιο και να ενημερωθούν από τους υπεύθυνους για την πορεία των εργασιών.
Σε ένα χρόνο περίπου από σήμερα, προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί και να λειτουργήσει το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής, από την Αγία Βαρβάρα μέχρι και τη Νίκαια.
Έργο που θα αναβαθμίσει τις πόλεις, θα λύσει τα προβλήματα της καθημερινής μετακίνησης εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων και θα τονώσει την εμπορική κίνηση.
Οι τρεις Δήμαρχοι και ο Αντιπεριφερειάρχης, διαπίστωσαν για άλλη μια φορά ότι η καλή σχέση και η συνεργασία των ανθρώπων της Αυτοδιοίκησης, μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα σε όφελος των πολιτών και εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να συνεχίσουν να δουλεύουν στην ίδια κατεύθυνση.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Νέες πράσινες και ανθισμένες γωνιές στον Δήμο Κορυδαλλού

Σε σειρά παρεμβάσεων σε κοινόχρηστους χώρους με νέες φυτεύσεις εκατοντάδων, μικρών και μεγάλων, φυτών, προχωρά ο Δήμος Κορυδαλλού. Πρόκειται για εικαστικές παρεμβάσεις με φυσικά και τεχνικά στοιχεία, που μετέτρεψαν υπάρχοντες κοινόχρηστους χώρους σε καλαίσθητα παρτέρια με άποψη. Δέντρα, θάμνοι, πολυετή και εποχιακά με πλούσια άνθηση, φυτά με ιδιαίτερο σχήμα και άλλα είδη με χαρισματική μορφή δίνουν χρώμα και ανάσα ζωής στην πόλη, αξιοποιώντας πρωτότυπες προτάσεις και επιτυχείς συνδυασμούς σε κάθε γωνιά της πόλης. Παράλληλα, αντικαταστάθηκαν ξερά δέντρα, ενώ τοποθετήθηκε» έτοιμος χλοοτάπητας για να πρασινίσει εδαφικά κενά. Το πρόγραμμα βρίσκεται σε εξέλιξη και θα συνεχιστεί σε όλες τις περιοχές του Κορυδαλλού.
«Η αισθητική βελτίωση του δημόσιου χώρου, η προστασία και η επέκταση του αστικού πρασίνου είναι διαρκής και καθημερινός στόχος της δημοτικής αρχής, που δεν αποτελεί ευχολόγιο αλλά βρίσκεται στην ατζέντα της καθημερινότητας μας» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.
Από την πλευρά της, η Αντιδήμαρχος Πρασίνου Μαρία Διακάτου καλεί κατοίκους και επαγγελματίες να συμβάλλουν στη προστασία του πρασίνου: «Πρέπει όλοι να συνδράμουμε για ένα πράσινο περιβάλλον και να προστατεύουμε τους φυτικούς οργανισμούς. Να βοηθάμε στη φροντίδα τους, ακόμα και με λίγο καθαρό νερό. Έτσι μόνο θα εξασφαλιστεί το δυναμικό έργο της Διεύθυνσης Πάρκων και Κηποτεχνίας και δεν θα πάει χαμένη η προσπάθεια για την μεγάλη αλλαγή».

  Νέα-Δελτία Τύπου
Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους- Σε πάνω από 500 οικογένειες το χριστουγεννιάτικο βοήθημα

Με σύνθημα «Στρώνουμε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε κάθε σπίτι» ο Δήμος Κορυδαλλού πρόσφερε και φέτος το χριστουγεννιάτικο βοήθημα σε οικογένειες που αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι. Ημέρα προσφοράς ήταν η 19η Δεκεμβρίου, όπου από τις 12 το μεσημέρι στο κτίριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών οι εργαζόμενοι παρέδωσαν σε 530 οικογένειες πακέτα προσφοράς με κρέας, κοτόπουλα, γαλοπούλες, τυρί, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, λάδι, ζάχαρη, αλεύρι, γάλα, πελτέ, βασιλόπιτες αλλά και γλυκίσματα και αναψυκτικά για τα 310 παιδιά που αντιστοιχούν στις 530 οικογένειες. «Με την επιβαλλόμενη διακριτικότητα συνεχίζουμε να στηρίζουμε κάθε μέρα τους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί περισσότερο από την οικονομική κρίση, διπλασιάζοντας τον προϋπολογισμό της βοήθειας στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, δεδομένου ότι το ποσοστό των συμπολιτών μας που πλήττονται δυστυχώς αυξάνεται συνεχώς» ανέφερε ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, ανοίγοντας ακόμη περισσότερο την προοπτική συμπαράστασης σε όσους τη χρειάζονται.
«Είναι το περισσότερο που μπορούμε, αλλά το ελάχιστο που πρέπει να προσφέρουμε σε συμπολίτες μας, οι οποίοι χρειάζονται για το σπιτικό τους τα βασικά, όχι μόνο για το γιορτινό αλλά και για το καθημερινό τραπέζι», διευκρίνισε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ελευθερία Κωτσίδου. 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 5 από 326Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΙανουάριοςΦεβρουάριος 2018Μάρτιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627281234
567891011


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and