Λειτουργία:  
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

 

 Ακολουθείστε το Δήμο Κορυδαλλού

 


 

 

 

 

 

Επίκαιρα

 

 

 

 

 

 

 

 


Πρόγραμμα CLEAR (Erasmus+) για την Κυκλική Οικονομία


Τρίτη 10/12/2019: Επίσημη παρουσιάση του προγράμματος CLEAR στην Ελλάδα | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση


Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα του ΔΗ.ΚΕΠ.Ι


Εκμάθηση ξένων γλωσσών | Νέα Τμήματα


Ταχύρρυθμα Τμήματα Πληροφορικής


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Σας ενδιαφέρουν

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

  

Υπηρεσίες για τον πολίτη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού

 

 

 

 

 Οδηγίες Πολιτικής Προστασίας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

Καλωσορίσατε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Κορυδαλλού

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στον διαδικτυακό μας τόπο θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού, στους ετεροδημότες και στους απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη ενημέρωση. 
Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας αποτελεί μια σημαντική πηγή ιστορική πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
  
Καλή περιήγηση
 

Ο Δήμαρχος

Νίκος Χουρσαλάς

 

Τελευταία Νέα

Δεντροφύτευση στο Δημαρχείο- Κυριακή 24 Νοεμβρίου, ώρα 13.00

Με μεγάλη χαρά ο Δήμος Κορυδαλλού υποδέχεται τον Οργανισμό WE4all και τον εκπαιδευτικό οργανισμό "Όραμα Παιδείας" για να δεντροφυτεύσουμε το χώρο έξω από το Δημαρχείο.
Η δεντροφύτευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 13.00 στην οδό Νικηφορίδη. 
Η ποικιλία φυτών, δέντρων, θάμνων ανθοφόρων και αρωματικών επιλέχθηκαν από την υπηρεσία πρασίνου του Δήμου, ώστε να διασφαλιστεί η καταλληλότητά τους με βάση την εποχή φύτευσης.
Στόχος του Δήμου είναι πέρα από την αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος, η προώθηση του εθελοντισμού και η ευαισθητοποίηση, κυρίως των νέων ανθρώπων, σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος
.

 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης

Συνεδριάζει την Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 20:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (ισόγειο Δημαρχείου) η νέα Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Κορυδαλλού, που αποτελείται από εκπροσώπους φορέων και πολίτες.

Στην συνεδρίαση, που έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της διοίκησης, οι δημοτικές παρατάξεις και εκπρόσωποι τοπικών οργανώσεων κομμάτων, θα συζητηθούν το σχέδιο του Τεχνικού Προγράμματος 2020 και το προσχέδιο του Προϋπολογισμού 2020 του Δήμου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνεδρίαση θα επαναληφθεί την Παρασκευή, 22.11.2019 στον ίδιο τόπο και ώρα, χωρίς νεότερη πρόσκληση.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Σύμφωνο συνεργασίας Δήμου Κορυδαλλού και του Γεν.Νοσοκομείου Δυτ. Αττικής "Η Αγ. Βαρβάρα"

Με την υπογραφή συμφώνου μεταξύ του Δημάρχου Κορυδαλλού Νίκου Χουρσαλά και της Αναπληρώτριας Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Η Αγ. Βαρβάρα» Αργυρώς Χρυσάγη εγκαινιάζεται μια σημαντική συνεργασία των δύο φορέων στον τομέα πρόληψης υγείας.

Στόχος της συνεργασίας είναι να προσφέρει σε δημότες, μαθητές και ενήλικες, τη δυνατότητα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων αλλά και αγωγή υγείας και πρόληψης.
Ανάμεσα στις υπηρεσίες που θα παρέχονται είναι:

1. Η κάλυψη προληπτικών εξετάσεων δημοτών, σύμφωνα με τις δυνατότητες του νοσοκομείου και στα πλαίσια των προτεραιοτήτων που θέτουν οι αντίστοιχες υπηρεσίες του Δήμου
2. Κάλυψη εξετάσεων υγείας στους εργαζόμενους του Δήμου, σύμφωνα με τη νομοθεσία

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Εκδήλωση για τον Διαβήτη με αφορμή την 14η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη

Με μια επιστημονική εκδήλωση για όλες τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με τον Διαβήτη και την βελτίωση της ζωής του ασθενούς, τίμησε την 14η Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη ο Δήμος Κορυδαλλού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες με επιτυχία, σε συνεργασία με το Διαβητολογικό Κέντρο του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας- Πειραιά και την συμμετοχή γνωστών επιστημόνων. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Νίκος Χουρσαλάς, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι: «Ως νέα δημοτική αρχή έχουμε θέσει ψηλά στην ατζέντα των προτεραιοτήτων τα θέματα πρόληψης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για θέματα υγείας. Όχι μόνο γιατί είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τους πολίτες αλλά και γιατί πιστεύουμε ότι η αυτοδιοίκηση, ως ο πιο κοντινός θεσμός στον πολίτη μπορεί να προωθήσει την ανάπτυξη δικτύων μεταξύ των τοπικών κοινωνιών με έγκυρους επιστήμονες και φορείς υγείας. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Εξυπηρέτηση ατόμων με προβλήματα ακοής στα ΚΕΠ

Δήλωση Δημάρχου Κορυδαλλού, Νίκου Χουρσαλά, για τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος και την εγκατάσταση στο ΚΕΠ ειδικού φορητού υπολογιστή για την εξυπηρέτηση ατόμων με προβλήματα ακοής:

"Από την πρώτη στιγμή ιεραρχήσαμε ως πρώτη προτεραιότητα τα ζητήματα που βελτιώνουν τη ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας με αναπηρία και την εξασφάλιση της αυτόνομης διαβίωσής τους. Από εδώ και πέρα σε κάθε απόφαση, έργο και δράση του Δήμου θα δίνεται ιδιαίτερη σημασία στα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία ώστε να καταστεί ο Κορυδαλλός πιο φιλικός και προσβάσιμος σε αυτούς. Στο πλαίσιο αυτό, αυτονόητη ήταν για εμάς, η παρουσία της διερμηνέως που μετέφραζε στη νοηματική γλώσσα τις ομιλίες και το τελετουργικό στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου. Την παρουσία ειδικού διερμηνέα θα την καθιερώσουμε σε όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις από εδώ και στο εξής. Επίσης, μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνο Σϊμψη, προωθούμε δράσεις που διευκολύνουν τα άτομα με προβλήματα ακοής. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 4 από 385Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΝοέμβριοςΔεκέμβριος 2019Ιανουάριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and