Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

  

 

 Πρόσκληση σε Δημόσια διαβούλευση

για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Ελευθερίας  

    

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  


 


 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 

 

 

 


 


 


 


 

 


 

 


 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER 29-64


 


 

16η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΡΙΤΗ 24/04/2018 ΩΡΑ 13.00

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 

 

 

 

 


 


 

5η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/04/2018 ΩΡΑ 13.30

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

τελευταία νέα

Πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στα σχολεία από την Υπηρεσία Πρασίνου

 Ο Δήμος Κορυδαλλού «πρασινίζει» τα σχολεία

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης μαθητών των σχολείων σε θέματα πρασίνου, που υλοποιεί η Διεύθυνση Πάρκων και Κηποτεχνιών του Δήμου Κορυδαλλού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις και φυτεύσεις σε αύλιους χώρους με την συμμετοχή των μαθητών και εφαρμόζεται πιλοτικά σε επιλεγμένα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης: 1ο Δημοτικό Σχολείο, 3ο Δημοτικό Σχολείο, 9ο Δημοτικό Σχολείο, 13ο Δημοτικό Σχολείο, Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, 7ο Νηπιαγωγείο, 1ο Γυμνάσιο, 7 Γυμνάσιο και 8ο Γυμνάσιο.
Ο Δήμος Κορυδαλλού διαθέτει όλα τα φυτά και δενδρύλλια, ενώ συμμετέχει και με το επιστημονικό και τεχνικό του προσωπικό, οι οποίοι ενημερώνουν και καθοδηγούν τα παιδιά. Οι συναντήσεις επαναλαμβάνονται με σκοπό την πρόοδο του προγράμματος και την καθοδήγηση των μαθητών για τη σωστή εξέλιξη των εφαρμοζόμενων δράσεων.
Το πρόγραμμα θα κορυφωθεί με την πραγματοποίηση δυο ημερίδων τον ερχόμενο Μάιο και Ιούνιο. Η πρώτη ημερίδα έχει προγραμματισθεί την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 και στην οποία μαθητές, μαθήτριες και υπεύθυνοι της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα του προγράμματος. Η δεύτερη προγραμματίζεται στις 5 Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και θα έχει κύριο θέμα το αστικό πράσινο και τις πρωτοβουλίες του Δήμου για την ανάδειξη και προστασία του.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Δωρεάν Τεστ ΠΑΠ στις Κοινωνικές Υπηρεσίες: Τρίτη 27 Μαρτίου, Δημοτικά Ιατρεία, Ξενοφώντος & Πελοπίδα

Το Τμήμα Προστασίας - Προαγωγής Δημόσιας Υγείας & Δημόσιας Υγιεινής της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού, σε συνεργασία με την Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου και με φορέα υλοποίησης το Κέντρο Υγείας Νίκαιας, θα διενεργήσει Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 δωρεάν γυναικολογικό έλεγχο- λήψη ΤΕΣΤ ΠΑΠ στο χώρο των Δημοτικών Ιατρείων, Ξενοφώντος 5 & Πελοπίδα.
Ο προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από Ιατρό Γυναικολόγο και Μαία του Κ.Υ Νίκαιας, με την υποστήριξη του νοσηλευτικού προσωπικού των Δημοτικών Ιατρείων και αφορά σε όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες κατοίκους του δήμου μας, με προτεραιότητα στις ανασφάλιστες και στις δικαιούχους του ΚΕΑ. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν για δήλωση συμμετοχής με την γραμματεία των Δημοτικών Ιατρείων στο 213 2129311 – 316.

 

  Νέα-Δελτία Τύπου
«Πράσινο» φως από το Περιφερειακό Συμβούλιο για το Κλειστό Κολυμβητήριο και τα γήπεδα τένις

Το δεύτερο αποφασιστικό βήμα για την υλοποίηση ενός έργου πνοής για τον Κορυδαλλό, σηματοδοτεί η ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, που ενέκρινε την προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Κορυδαλλού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την κατασκευή του Κλειστού Κολυμβητηρίου και των δυο γηπέδων αντισφαίρισης (τένις) στην περιοχή του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά έργα, που θα συμβάλλει τόσο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, όσο και στην αθλητική της ανάπτυξη της πόλης.
Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Καλούδης. Ο Δήμαρχος, απευθυνόμενος στο σώμα υποστήριξε την ανάγκη ο Κορυδαλλός να αποκτήσει Κολυμβητήριο, αφού εκατοντάδες παιδιά και αθλούμενοι όλων των ηλικιών αναγκάζονται να διεκδικούν ώρες προπόνησης σε εγκαταστάσεις γειτονικών Δήμων. Υπογράμμισε επίσης ότι οι νέες εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με τη δημιουργία πάρκου πρασίνου και αναψυχής στην έκταση των 10 στρεμμάτων που παραχωρήθηκαν μετά την κατεδάφιση των δυο πτερύγων των γυναικείων φυλακών και των σχολικών μονάδων στην περιοχή των 88 στρεμμάτων, θα αποτελέσουν έναν ολοκληρωμένο πολυχώρο παιδείας, άθλησης και αναψυχής για τη νεολαία. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Δήμος Κορυδαλλού - Εορτασμός Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, το Δημοτικό Συμβούλιο 
και οι Εργαζόμενοι του Δήμου σας προσκαλούμε στον εορτασμό της
Εορτασμός Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821
 
********
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ
 
Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018
Πανηγυρικός εορτασμός στα σχολεία.
Γενικός σημαιοστολισμός, Δημοσίων, Δημοτικών, Ιδιωτικών καταστημάτων & οικιών.
11:30  Εκδηλώσεις στους Δημόσιους Οργανισμούς και Υπηρεσίες.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού: Εκδήλωση για την μάχη κατά των διακρίσεων στην εκπαίδευση

«Για ένα σχολείο της συμπερίληψης: Η καθημερινή μάχη κατά των διακρίσεων και των αποκλεισμών στην εκπαίδευση» είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει ο Δήμος Κορυδαλλού με αφορμή την 21η Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού, την Τετάρτη 21 Μαρτίου, ώρα 7 μ.μ στο Δημαρχείο, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Γρ. Λαμπράκη 240.
Κεντρικοί ομιλητές είναι ο Κωστής Παπαϊωάννου, εκπαιδευτικός, πρώην Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης, Αντιδήμαρχος Αθηναίων για θέματα Μεταναστών, Προσφύγων και Αποκέντρωσης, μέλος του Δ.Σ της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Τμήμα Παιδείας και τα Γραφεία Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ισότητας του Δήμου Κορυδαλλού και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα ρατσισμού, φασισμού, διακρίσεων και εξάλειψης των κοινωνικών αποκλεισμών κάθε είδους.
Σε δήλωση του με αφορμή την 21η Μαρτίου, ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης αναφέρει, μεταξύ άλλω
ν:

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 4 από 332Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΜάρτιοςΑπρίλιος 2018Μάιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and