Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

  


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 


 


 


 

 

 Πρόσκληση σε Δημόσια διαβούλευση

για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Ελευθερίας  

    

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  


 

 

 

 


 


 


 


 

 


 


 


 


 


 

2η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ 

ΤΡΙΤΗ 12/02/2019 ΩΡΑ 12:30 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


Δασικές Πυρκαγιές


 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 

τελευταία νέα

Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πλατεία Ελευθερίας: Κάλεσμα του Δήμου σε διαβούλευση

Στο πλαίσιο της διαδικασίας διαβούλευσης για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στην πλατεία Ελευθερίας μετά την ολοκλήρωση του Μετρό, ο Δήμος Κορυδαλλού και το τμήμα Περιβάλλοντος  καλούν κατοίκους και επαγγελματίες σε ενημερωτική συνάντηση και συζήτηση, την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18.00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, ισόγειο Δημαρχείου, Γρ. Λαμπράκη 240 και Νικηφορίδη.
Στόχος της συνάντησης είναι η καλύτερη δυνατή ενημέρωση των δημοτών και η ανταλλαγή απόψεων, προκειμένου να διαμορφωθεί η τελική πρόταση και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Κοπή πίτας Δήμου Κορυδαλλού: Το 2019, χρονιά- σταθμός για την αναβάθμιση της πόλης

Σε εορταστική ατμόσφαιρα, κλίμα αισιοδοξίας και σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, παρά το τσουχτερό κρύο, πραγματοποιήθηκε την Πρωτοχρονιά στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Δήμου Κορυδαλλού. Ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, ο π. Γεώργιος Ζώρζος ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη κ. Αλέξιου, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, βουλευτές, μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, εκπρόσωποι μαζικών φορέων της πόλης, της σχολικής κοινότητας, του αθλητισμού, του πολιτισμού, κοινωνικών φορέων της πόλης και πολλοί δημότες, υποδέχθηκαν όλοι μαζί το 2019, τελευταία χρονιά της δημοτικής περιόδου και χρονιά εκλογών.
Στην καθιερωμένη ομιλία του ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, έκανε τον συνοπτικό απολογισμό του 2018 και παρουσίασε τον προγραμματισμό του 2019, χαρακτηρίζοντας το νέο έτος, χρονιά- σταθμό για τον Κορυδαλλό, αφού θα παραδοθούν σημαντικά έργα και κατακτήσεις προσπαθειών 40 ετών: το νέο πάρκο 10 στρεμμάτων στη θέση των πρώην Γυναικείων Φυλακών, το Μετρό, η νέα πλατεία Ελευθερίας, η κατασκευή σύγχρονου Κλειστού Κολυμβητηρίου και γηπέδων τένις, αλλά και η πρώτη, μετά από 30 χρόνια, μεγάλη ανάπλαση του κοινόχρηστου χώρο
υ των 88 στρεμμάτων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Εκδήλωση για την κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δήμου Κορυδαλλού

Ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης και το Δημοτικό Συμβούλιο σας προσκαλούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δήμου, την Τρίτη 1η Ιανουαρίου, ώρα 11.30, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, ισόγειο Δημαρχείου, Γρ. Λαμπράκη 240.

Καλή χρονιά, με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία. 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Δήμος Κορυδαλλού και Ένωση Γονέων βράβευσαν τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

 Σε ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης των μαθητών του Κορυδαλλού, αποφοίτων των πέντε γενικών Λυκείων και του ΕΠΑΛ της πόλης, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε και φέτος από τον Δήμο Κορυδαλλού και το τμήμα Παιδείας σε συνεργασία με την Ένωση των Συλλόγων Γονέων και βραβεύθηκαν 400 νέοι φοιτητές και φοιτήτριες, απόφοιτοι των σχολείων της πόλης.
Στην κατάμεστη από μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης καλωσόρισε και συνεχάρη τις νέες, τους νέους, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους, τονίζοντας ότι η εκδήλωση αποτελεί «μέρα γιορτής για την μάθηση και την γνώση, για την προσπάθεια και την επιτυχία, για την αξία, τελικά, της εκπαίδευσης».
Στον χαιρετισμό της η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Άννα Τζαβαλή, συνεχάρη επίσης τους νέους φοιτητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους και, ανάμεσα στα άλλα, παρότρυνε τους νέους και τις νέες, «να μην αρκεστούν στο λίγο, αλλά να διεκδικήσουν το πολύ που τους αξίζει».

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Μετά τις γιορτές ξεκινούν οι τελικές εργασίες για την έλευση του Μετρό στην πλατεία Ελευθερίας

Οι εργασίες διαμόρφωσης της πλατείας Ελευθερίας και η παράδοση της ταυτόχρονα με την λειτουργία του Μετρό στον Κορυδαλλό, τον Ιούνιο 2019, ήταν το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη, στο γραφείο του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη. Συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη της «Αττικό Μετρό» και της κατασκευάστριας κοινοπραξίας, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης και πολυμελής αντιπροσωπεία των επιχειρηματιών εστίασης της περιοχής. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου, προκειμένου να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων πλευρών για το έργο και το χρονοδιάγραμμά του, ενώ είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλες συναντήσεις του τόσο με την «Αττικό Μετρό», όσο και με τον εμπορικό κόσμο της πόλης.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, η έλευση του Μετρό στον Κορυδαλλό, όπως και στους γειτονικούς Δήμους θα γίνει 2 χρόνια νωρίτερα από τον Πειραιά, ενώ η πλατεία Ελευθερίας όπου κατασκευάζεται ο σταθμός, θα περιλαμβάνει κατασκευή δρόμων ήπιας κυκλοφορίας, σύγχρονα συντριβάνια και πράσινο με νέες φυτεύσεις, νέα παιδική χαρά για παιδιά και βρέφη, σύγχρονο φωτισμό καθώς και καθιστικά. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 4 από 363Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΙανουάριοςΦεβρουάριος 2019Μάρτιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728123
45678910


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and