Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

 

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


Νέο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
 


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πεζογέφυρας Γρ. Λαμπράκη

ΚΛΙΚ στην εικόνα 

 

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


 


 


CLICKNSPOT

 

Στείλε το αίτημά σου με ένα Click

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ

Καθαριότητα, πράσινο, λάμπες, εγκαταλελειμμένα οχήματα κ.λ.π. 

Click στην εικόνα ή τον σύνδεσμο, εγγραφή,

 

δηλώστε e-mail, όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης

 

και ... είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.


 


Δασικές Πυρκαγιές


 

               *Νέο 


Με ένα κλικ δείτε πληροφορίες για το πρόγραμμα

Δείτε το φυλλάδιο εδώ

Κατεβάστε την αίτηση 

 

 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 


 


 


 

 

 

 


 


 


 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.
 
Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 

Ο Δήμαρχος

Νίκος Χουρσαλάς

 

 

 


Τελευταία Νέα

Ο Δήμαρχος Νίκος Χουρσαλάς σε αγιασμούς των σχολείων

Τη δέσμευση ότι η νέα δημοτική αρχή θα βρίσκεται κοντά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, συμπαραστάτης σε όλα τα θέματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα, εξέφρασε μαζί με τις ευχές του για μια δημιουργική σχολική χρονιά, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς.
Ο κ. Χουρσαλάς, που παρευρέθηκε σήμερα σε αγιασμούς σχολείων, έδωσε το στίγμα των προτεραιοτήτων της δημοτικής αρχής σε θέματα παιδείας. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης της συνεργασίας με τους Συλλόγους Γονέων για την ανάπτυξη κοινών δράσεων, την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα ανακύκλωσης αλλά και τον στόχο της λειτουργίας «ανοιχτών σχολείων».
Αναλυτικά το μήνυμα του:
«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για όλους μας, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς.
Η αρχή της σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί τους στόχους μας, που είναι πάντα υψηλοί. Η αξιοποίηση της γνώσης και των εφοδίων που προσφέρει το σχολείο αποτελεί το μεγαλύτερο εχέγγυο για ένα καλύτερο μέλλον.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Κάλεσμα συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τις ανάγκες παιδιών του Δήμου μας

Ο Δήμος Κορυδαλλού, στα πλαίσια λειτουργίας των Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας, σας καλεί να συγκεντρώσουμε και φέτος σχολικά είδη (τσάντες, τετράδια, γραφική ύλη κ.λ.π) καινούρια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα, ώστε να διατεθούν σε οικογένειες ωφελουμένων των δομών της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών, που αδυνατούν να καλύψουν αυτά τα έξοδα. Οι προσφορές γίνονται δεκτές καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, 9.00- 14.00, στο χώρο της ιματιοθήκης, υπόγειο κτιρίου της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών (Ξενοφώντος 5 και Πελοπίδα, πλατεία Μέμου). Απευθυνόμαστε σε απλούς πολίτες αλλά και σε καταστήματα σχολικών ειδών/ βιβλιοπωλεία και ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκρισης σας.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Σε κλίμα συναίνεσης το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου- Νέα Πρόεδρος η Μερόπη Κατσάνου

Σε κλίμα συναίνεσης το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού εξέλεξε χθες, Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019, στην πρώτη του συνεδρίαση το νέο Προεδρείο του σώματος και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη η Μερόπη Κατσάνου, μετά από κοινή πρόταση των παρατάξεων «Ένα Βήμα μπροστά» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Νίκο Χουρσαλά και «Δήμος για όλους» με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Δημόπουλο. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Σπύρος Αγιώτατος από την παράταξη «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» και γραμματέας ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δήμος για όλους» Στέφανος Βαγενάς.
Μετά την εκλογή της νέας Προέδρου, κατέθεσαν την ανεξαρτητοποίηση τους από την παράταξη «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Μελάς, Μιχάλης Λώνας, Ελευθερία Κωτσίδου, Ιωάννα Καλομπράτσου, Παναγιώτης Μακρυγιάνης, Ηλίας Κοσμίδης, Θεόδωρος Μερεντίτης, Γιώργος Γκόγκος και Μαρία Γιαννακάκη.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Ορίστηκαν οι νέοι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Κορυδαλλού

Με απόφαση του Δημάρχου Νίκου Χουρσαλά και μετά από την σύμπραξη των παρατάξεων «Κορυδαλλός- Ένα Βήμα Μπροστά» και «Δήμος για Όλους», ορίστηκαν ως Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με αντικείμενο την εποπτεία και τον συντονισμό συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου, πέντε Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας. Συγκεκριμένα:
Απόστολος Αρώνης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για το Περιβάλλον και την εμπορική Δραστηριότητα στο Δήμο μας,
Νίκος Ζήσης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την Υγεία και την Πρόληψη,
Φίλιππος Θεοφιλίδης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων,
Δημήτρης Παπαδογεωργής, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα υποδομών στις περιοχές Σχιστού και Δεξαμενής, στον Άνω Κορυδαλλό.
Μιχάλης Τζιρίτας, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την ανάπτυξη του Πρασίνου στην πόλη μας.

 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών κ.Τάκη Θεοδωρικάκου στο Δημαρχείο Κορυδαλλού

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019, επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου στο Δημαρχείο Κορυδαλλού μετά από πρόσκληση του Δημάρχου κ. Νίκου Χουρσαλά.
Υποδεχόμενος τον Υπουργό ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίηση του γιατί με το νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση εξασφαλίστηκε η κυβερνησιμότητα του Δήμου και η δυνατότητα της νέας διοίκησης να εφαρμόσει το πρόγραμμα για το οποίο υπερψηφίστηκε από τους πολίτες.
Ο Δήμαρχος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην εξαγγελία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για άμεση απομάκρυνση των Φυλακών από τον Κορυδαλλό, υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί χρόνιο και πάνδημο αίτημα της πόλης, ενώ ο Δήμος θέλει να είναι συμμέτοχος και συνδιαμορφωτής των προτάσεων για την αξιοποίηση της έκτασης μετά την απομάκρυνση.
Ο Υπουργός Εσωτερικών μετέφερε στον Δήμαρχο και στους Δημοτικούς Συμβούλους το μεγάλο ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την περιοχή, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την δέσμευσή του για απομάκρυνση των φυλακών,

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 4 από 380Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΣεπτέμβριοςΟκτώβριος 2019Νοέμβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and