Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 

ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ  


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 


 


 


 

 

 Πρόσκληση σε Δημόσια διαβούλευση

για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Ελευθερίας  

    

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  


 

 

 

 


 


 


 


 

 


 


 


 


 


 

15η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ 

ΠΕΜΠΤΗ 06/12/2018 ΩΡΑ 12:30 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


Δασικές Πυρκαγιές


 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

τελευταία νέα

Εκδήλωση για τη διαχείριση του στρες από την Διεθνή Ιατρική Εταιρεία Προηγμένης Ομοιοπαθητικής

«Ο έλεγχος και η διαχείριση του στρες με την Προηγμένη Ομοιοπαθητική, μια εφαρμογή για τους Ιατρούς Όλων των Ειδικοτήτων» είναι το θέμα της ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργανώνει η Διεθνής Ιατρική Εταιρεία Προηγμένης Ομοιοπαθητικής, την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, 6.30 μ.μ στο Δημαρχείο Κορυδαλλού, Γρ. Λαμπράκη 240 και Νικηφορίδη.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Κορυδαλλού, του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά.
Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, ενώ το θέμα θα αναπτύξουν οι: Πέρσα Κυβέλου, γενική ιατρός, Γιώτα Σουπίδου, γενική ιατρός, η Μαρία Σιναπλίδου, φυσίατρος, η Κατερίνα Βουρεξάκη, φαρμακοποιός, ο Γεώργιος Αγγελίνας, γενικός γιατρός και Νίκος Σωτηρόπουλος, χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Στο τέλος της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί μέτρηση του στρες σε όσους επιθυμούν.
 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Ιστορική εξέλιξη: Υπογράφηκε η σύμβαση κατασκευής του νέου πάρκου 10 στρεμμάτων

Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την κατασκευή του πάρκου πρασίνου και αναψυχής στην έκταση 10 στρεμμάτων των πρώην Γυναικείων Φυλακών επί της οδού Γρ. Λαμπράκη, με την σημερινή (Παρασκευή 9 Νοεμβρίου) υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου στο Δημαρχείο της πόλης.
Πρόκειται για μια εμβληματική στιγμή με διπλή σημασία, επισήμανε ο Δήμαρχος της πόλης Σταύρος Κασιμάτης.
«Σήμερα προσθέτουμε στον Κορυδαλλό ένα νέο πνεύμονα πρασίνου. Ένα νέο πάρκο 10 στρεμμάτων στο κέντρο της πόλης, που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων, διευρύνει τις δυνατότητες ανάπτυξης της πόλης, προσφέρει νέες δυνατότητες αναψυχής στους κατοίκους. Ταυτόχρονα, το έργο αυτό σηματοδοτεί το πάγιο και διαρκές αίτημα του λαού του Κορυδαλλού για την απομάκρυνση των Φυλακών. Γιατί αποδεικνύεται περίτρανα ότι, όταν ένα αίτημα είναι δίκαιο,  με επιμονή και αγώνα μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Είναι η  πρώτη φορά που ενεργό τμήμα του Σωφρονιστικού συγκροτήματος, κατεδαφίστηκε και μετατρέπεται σε πάρκο. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Δεν εφησυχάζουμε, δεν σταματάμε μέχρι να φύγει από τον Κορυδαλλό και το τελευταίο κελί!».  

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Καταβλήθηκαν τα προνοιακά επιδόματα στους δικαιούχους του Δήμου Κορυδαλλού

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018, η καταβολή στους δικαιούχους του προνοιακού επιδόματος του Δήμου Κορυδαλλού του διμήνου Σεπτεμβρίου- Οκτωβρίου 2018. Πρόκειται για την τελευταία δόση που αποδίδεται από τον Δήμο, αφού από το επόμενο δίμηνο η αρμοδιότητα περνά από την αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Σε όλο το διάστημα των δύο ετών που είχε την αρμοδιότητα, ο Δήμος Κορυδαλλού με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης που έχει αναλάβει απέναντι στους πολίτες που έχουν ανάγκη, έθεσε σε απόλυτη προτεραιότητα την έγκαιρη καταβολή τους, ολοκληρώνοντας ταχύτατα τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε τα χρήματα να φτάνουν εγκαίρως στους δικαιούχους.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Σε πλήρη εξέλιξη το έργο ανακατασκευής και βελτίωσης του οδικού δικτύου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα έργα στον Δήμο Κορυδαλλού στον τομέα της οδοποιίας, με ανακατασκευή και βελτίωση του οδικού δικτύου της πόλης σε 385 τμήματα οδών σε όλες τις γειτονιές, συνολικού μήκους 20 χιλιομέτρων. Το έργο έχει υλοποιηθεί κατά 50%, αφού ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή του Σχιστού, σε τμήμα του Άνω Κορυδαλλού, στις περιοχές από Μ. Ασίας έως Δωδεκανήσου και Γεννηματά έως Γρ. Λαμπράκη. Τις επόμενες μέρες οι εργασίες θα προχωρήσουν στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Σικελιανού, Γρ. Λαμπράκη, Ατταλείας, Καραολή και Δημητρίου και Αριστάρχου. Το έργο θα ολοκληρωθεί με ασφαλτροστρώσεις στην περιοχή μεταξύ Γρ. Λαμπράκη, Λήμνου, Παράσχου, Αχιλλέως, και Πατρόκλου. Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής, ενώ η μελέτη συντάχθηκε από τον Δήμο Κορυδαλλού. 

 Στόχος της δημοτικής αρχής είναι μέχρι το 2019 να υπάρξει νέα προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Αττικής για την βελτίωση και του υπόλοιπου οδικού δικτύου της πόλης.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Συγχαρητήρια Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη στον «Α.Σ Αετός Κορυδαλλού»

Σημαντικές ευρωπαϊκές επιτυχίες έφερε στην πόλη του Κορυδαλλού ο Α.Σ Αετός Κορυδαλλού, κερδίζοντας τρία χάλκινα μετάλλια στο 10ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε, που πραγματοποιήθηκε 25 έως 28 Οκτωβρίου στο Τακάλι της Μάλτας από την Παγκόσμια Ομοσπονδία WUKF, με τη συμμετοχή 2.600 αθλητών απ΄ όλο τον κόσμο.
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο της πόλης, αντιπροσωπεία του Συλλόγου, αποτελούμενη από αθλητές και προπονητές, ενημέρωσε τον Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη για την συμμετοχή στην διοργάνωση και τις επιτυχίες που σημείωσαν.
Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Σύλλογο και τα παιδιά και τόνισε ότι η δημοτική αρχή βρίσκεται κοντά στους αθλητικούς συλλόγους, στηρίζοντας την δράση τους, με όλα τα δυνατά μέσα. Υπογράμμισε επίσης ότι, ο αθλητισμός και η δημιουργία υποδομών αποτελούν προτεραιότητα για την δημοτική αρχή και ενημέρωσε για την κατασκευή του Κολυμβητηρίου, την ανακατασκευή του ανοιχτού γηπέδου και το έργο ανάπλασης των 88 στρεμμάτων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 4 από 359Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΝοέμβριοςΔεκέμβριος 2018Ιανουάριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and