Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


 

 

 

 

 


 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 

 

 

 


 


 


 

 

ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ 

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

 

 


 

 


 

 


 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER 29-64


 


 

40η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/10/2017 ΩΡΑ 13.00

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 

 

 

 


 


 

13η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 11/10/2017 ΩΡΑ 13.00 μ.μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

 

 

 


τελευταία νέα

Αναβολή παράστασης

 Λόγω ασθενείας ενός εκ των συντελεστών, αναβάλλεται για τις 16 Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 21.00 η προγραμματισμένη για σήμερα παράσταση της «Λυσιστράτης» στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος».
Οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια μπορούν είτε να τα χρησιμοποιήσουν στη νέα ημερομηνία είτε να τα εξαργυρώσουν.
Όσοι ενδιαφέρονται να εξαργυρώσουν τα εισιτήριά τους μπορούν να προσέλθουν σήμερα Πέμπτη 7/9 στο Ταμείο του Δημοτικού Αμφιθεάτρου «Θανάσης Βέγγος» από τις 19.00 έως τις 21.30. Επίσης όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια από την προπώληση του Δήμου μπορούν να τα εξαργυρώσου και Δευτέρα 11/9 έως Τετάρτη 13/9 και ώρες 9.00 έως 14.00 στην Γραμματεία του Πνευματικού Κέντρου, Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης .
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 4963914 και 210 4970475.

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Σε ετοιμότητα όλα τα σχολεία του Κορυδαλλού για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Η απόλυτη ετοιμότητα των σχολείων ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς επιβεβαιώθηκε μετά την ευρεία σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Κορυδαλλού, με τη συμμετοχή μελών της διοίκησης του Δήμου. Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε με εντολή του Δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη και συντόνισε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Παιδείας, Δια βίου μάθησης και Περιβάλλοντος Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Καλούδης, Πρασίνου Μαρία Διακάτου και Οικονομικών Ανδρέας Καπιτσίνος, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι για θέματα Καθαριότητας Δημήτρης Χριστοφορίδης, Επικοινωνίας Παύλος Γερακάρης και Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Ευθυμιάδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΠ Βάϊος Μανώλης και οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Α΄θμιας Εκπαίδευσης Μαρία Γιαννακάκη και Β΄θμιας Γιάννης Πάχος.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Ξεκίνησε ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2017 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο "Θανάσης Βέγγος"

Με την παράσταση «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια και τους Αιμίλιο Χειλάκη, Αθηνά Μαξίμου και Λένα Παπαληγούρα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, συνεχίζεται το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης του Δήμου Κορυδαλλού, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος». Οι εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν έως την 1η Οκτωβρίου 2017, περιλαμβάνουν τις πιο ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις του καλοκαιριού, συναυλίες, παραγωγές των καλλιτεχνικών ομάδων του Δήμου και ένα διήμερο αφιέρωμα στο παιδικό σινεμά.
Ξεχωριστή στιγμή των φετινών εκδηλώσεων αποτελεί η συναυλία με την Ελένη Βιτάλη και τον Νίκο Ζιώγαλα στις 27 Σεπτεμβρίου, που θα πραγματοποιηθεί με την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής στον παραχωρημένο χώρο των Γυναικείων Φυλακών, μετά το ιστορικό γκρέμισμα των πτερύγων και της μάντρας, που είναι πλέον πραγματικότητα. Προπώληση εισιτηρίων από τον Οργανισμό Άθλησης και Πολιτισμού στο Πνευματικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης 4, ισόγειο, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 έως 14.00. Πληροφορίες 2014963914-2104970475.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Κανένα παιδί χωρίς σχολικά: Πρωτοβουλία των βιβλιοπωλείων σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες

Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη γνώση και στην εκπαίδευση και η οικονομική κρίση δεν πρέπει να στερεί από κανένα παιδί τα είδη που είναι απαραίτητα για την εκπαιδευτική διαδικασία. Με αυτό το σκοπό ο Δήμος Κορυδαλλού σε συνεργασία με όλα τα βιβλιοπωλεία της πόλης υλοποιούν για πρώτη φορά μια ενέργεια κοινωνικού χαρακτήρα με στόχο την υποστήριξη σε σχολικά είδη των μαθητών της πόλης, που έχουν ανάγκη.
Η πρωτοβουλία ανήκει στους βιβλιοπώλες του Κορυδαλλού, οι οποίοι αποφάσισαν να στηρίξουν τους μαθητές οικονομικά αδύναμων οικογενειών, ενισχύοντας το πρόγραμμα «ΣτηρίΖΩ» και την Τράπεζα ειδών πρώτης ανάγκης των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού. Για τον σκοπό αυτό, καλούν τους δημότες που θα κάνουν τις αγορές τους για τη νέα σχολική χρονιά από τα συνοικιακά βιβλιοπωλεία να εκφράσουν την κοινωνική τους αλληλεγγύη, αγοράζοντας κάποιο επιπλέον προϊόν, το οποίο μπορούν να αφήσουν στο ειδικό σημείο συλλογής σχολικών προϊόντων που θα υπάρχει σε κάθε κατάστημα.
Η πρωτοβουλία θα διαρκέσει όλο τον Σεπτέμβριο με στόχο την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη όλα τα σχολικά είδη που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν στις Κοινωνικές Υπηρεσίες και στους μαθητές.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Συγχαρητήρια του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Τα συγχαρητήρια και τις ευχές του για καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία εκφράζει, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης προς τους επιτυχόντες μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Αναλυτικά, το μήνυμα:
«Σήμερα ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο οι προσπάθειες και οι κόποι σας για εισα-γωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Φτάσατε στο τέλος του αγώνα, δίνοντας με επιτυχία την «πρώτη μάχη» της ζωής σας, ώστε πορευτείτε σε νέους δρόμους γνώσης. Εύχομαι οι σπουδές στις σχολές που επιλέξατε να σας ανοίξουν νέους δρόμους και ορίζοντες γνώσης και προσωπικής εξέλιξης.
Όμως ο δρόμος της προόδου εκπλήρωσης των ονείρων μας δεν περνά μόνο μέσα από την ακαδημαϊκή εκπαίδευση. Σε ένα δύσκολο, ανταγωνιστικό και διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον, όπως είναι αυτό που καλείστε να ζήσετε, οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες είναι μια διαρκής πρόκληση, που προϋποθέτουν συνεχή αγώνα, διάθεση για μάθηση και συνεχή επιμόρφωση. Γι’ αυτό εύχομαι και προτρέπω όλες και όλους, ανεξάρτητα από τα σημερινά αποτελέσματα, να συνεχίσετε να προσπαθείτε και να αναζητάτε ευκαιρίες και νέους δρόμους, ώστε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Ως δημοτική αρχή, όπως και τα προηγούμενα χρόνια που φοιτήσατε στα σχολεία της πόλης μας, θα είμαστε στο πλάι όλων των νέων μας, αρωγοί και συμπαραστάτες».

  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 4 από 317Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΣεπτέμβριοςΟκτώβριος 2017Νοέμβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and