Λειτουργία:  
Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Καλωσορίσατε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Κορυδαλλού

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Η κατάσταση που βιώνουμε όλες και όλοι είναι πρωτόγνωρη αλλά και εξαιρετικά κρίσιμη.
Τώρα είναι η ώρα της ατομικής ευθύνης για να  προστατεύσουμε τον εαυτό μας αλλά και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τους γονείς μας, τους παππούδες μας, τον φίλο και την φίλη μας που μπορεί να ανήκει σε μία ευάλωτη ομάδα του πληθυσμού και κινδυνεύει άμεσα από την πανδημία του κορωνοϊού.
Στο χέρι μας είναι να κάνουμε ένα απλό πράγμα ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων.

Να μείνουμε σπίτι!

Για πρώτη ίσως φορά, η παραμονή εντός της οικίας μας δεν είναι παθητική στάση. Δεν αποτελεί παραίτηση. Αντίθετα, είναι πράξη στήριξης και αλληλεγγύης σε αυτούς που κινδυνεύουν. Είναι πράξη σεβασμού στους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους.
Σε όλους τους δημόσιους λειτουργούς που κρατούν όρθιες αυτές τις κρίσιμες ώρες τις υπηρεσίες που λαμβάνει ο πολίτης. Από την καθαριότητα, τα ΚΕΠ, τα προγράμματα των κοινωνικών υπηρεσιών μέχρι και τους υπαλλήλους της πολιτικής προστασίας. Στους εργαζόμενους των καταστημάτων που μένουν ανοικτά για να εξυπηρετήσουν το κοινωνικό σύνολο. 

Μένουμε σπίτι αλλά δεν νιώθουμε μόνοι!

Ο Δήμος Κορυδαλλού προσαρμόζει και ενισχύει τις υπηρεσίες του, για να είναι δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. 
Μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 2104990500 ή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@korydallos.gr παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα βοήθειας και στήριξης στο σπίτι.
Εξειδικευμένη ψυχολογική υποστήριξη από τους ψυχολόγους του Δήμου αλλά και απλές συμβουλές για να αντιμετωπίσουμε τη νέα καθημερινότητα που δημιουργεί η παραμονή στο σπίτι. 
Υπηρεσίες διανομής και προμήθειας ειδών πρώτης ανάγκης  και φαρμάκων για τους συμπολίτες μας που δεν μπορούν να μετακινηθούν ή ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.
Επέκταση των δομών κοινωνικής προστασίας και του προγράμματος σίτισης στους πληττόμενους από την κρίση συμπολίτες μας.
Ενημέρωση για τις υπηρεσίες και συναλλαγές που μπορεί ο πολίτης να διεκπεραιώσει ηλεκτρονικά.
Να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε και αυτή τη μάχη με αλληλεγγύη και ανθρωπιά, με σεβασμό και υπευθυνότητα και προπαντός με ψυχραιμία και σχέδιο ώστε να βγούμε όλες και όλοι αλώβητοι και πιο δυνατοί!
 
 

Ο Δήμαρχος

Νίκος Χουρσαλάς

 

Επίκαιρα

Κάντε κλικ πάνω στα εικονίδια

 

Διαβάστε Περισσότερα... Επίκαιρα

Τελευταία Νέα

Συνάντηση λογοτεχνίας και μουσικής στον Κορυδαλλό

Πέντε γνωστοί συγγραφείς παρουσιάζουν έργα τους
Ώρα έναρξης: 8.00 μ.μ, Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ, Πλ. Ελευθερίας

Μια εξαιρετική συνάντηση πέντε σημαντικών νέων συγγραφέων με τον κόσμο της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 8. 30 το βράδι όσοι βρεθούν στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό.

Διαβάστε Περισσότερα...  Εκδηλώσεις
KorEvents-44f538dd988e89.12521781.jpg
Φεστιβάλ Νεολαίας - BUNGEE JUMPING

Ώρα έναρξης: 11.00 έως 21.00, Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ, ΕΑΚ ΑΝΟΙΧΤΟ

• BUNGEE JUMPING

• ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

• Work Shops Juggling
Μαθήματα ζογκλέρ σε μικρούς και μεγάλους.
Work shops από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ διάρκειας μίας ώρας και στο ακόλουθο πρόγραμμα :
11:00 – 12:00
13:30 – 14:30
16:00 – 17:00
18:30 – 19:30
Μέσα σ’αυτά τα τέσσερα work shops οι νεαροί φίλοι θα μυηθούν στην τέχνη του juggling και θα μπορέσουν να μάθουν διάφορα παιχνίδια με μπαλάκια, κορίνες, κοντάρι, κορδέλες...
Στο τέλος της ημέρας όλοι οι ζογκλέρ καθηγητές θα μας δείξουν ένα δείγμα από την δουλειά τους.

Διαβάστε Περισσότερα...  Εκδηλώσεις
KorEvents-44f537782aea24.49276379.jpg
Συναυλία Ορχήστρας Σαξοφώνων - Νομαρχία Πειραία

Ώρα έναρξης: 21.00, Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ, Δημοτικό Aμφιθέατρο «Θανάσης Bέγγος»

Η Ορχήστρα Σαξοφώνων, με διευθυντή τον διεθνούς φήμης, βιρτουόζο σαξοφωνίστα Θεόδωρο Κερκέζο αποτελεί την αιχμή του «πολιτιστικού δόρατος» της Νομαρχίας Πειραιά και είναι η μοναδική στην περιοχή των Βαλκανίων.
Αποτελούμενη από καταξιωμένους μουσικούς, η Ορχήστρα Σαξοφώνων, μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε και θεωρείται ως ένα από τα σημαντικότερα μουσικά σύνολα της χώρας μας, όπου η φήμη της ολοένα και εξαπλώνεται, αφού από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση στην τηλεόραση της ΕΤ1, σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Διαβάστε Περισσότερα...  Εκδηλώσεις
KorEvents-44f536c8961b90.02113382.jpg
Μετά τη βροχή του Σέρτζι Μπελμπέλ - Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Κορυδαλλού σε σκηνοθεσία του Τάκη Λιατ

Ώρα έναρξης: 21.00, Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ (ΚΑΝΑΡΙΑ)

Το έργο εκτυλίσσεται στην ταράτσα ενός ουρανοξύστη, όπου οι υπάλληλοι μιας πολυεθνικής χρηματιστηριακής εταιρίας καταφεύγουν για να καπνίσουν κρυφά, επειδή το κάπνισμα απαγορεύται αυστηρά σε όλο το κτήριο. Τον συγγραφέα βέβαια δεν τον απασχολούν τα βάσανα των καπνιστών, μελετάει τις προσωπικές σχέσεις των ανθρώπων, μέσα σε μια απάνθρωπη κοινωνία και απεικονίζει τις εντάσεις, την υποβόσκουσα βία και την δίψα για επικοινωνία που χαρακτηρίζουν την εποχή μας. Το έργο είναι μια αλληγορία της σύγχρονης ανθρώπινης τραγωδίας, που συνδιάζει την ωμότητα με την ποίηση, τον παραλογισμό των καταστάσεων με καταλυτικό χιούμορ.

Διαβάστε Περισσότερα...  Εκδηλώσεις
KorEvents-44f53683f13eb6.10917233.jpg
Το Μεγάλο Ταξίδι του Μικρού Γίγαντα - ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΩ (Αιμιλία Υψηλάντη)

Ώρα έναρξης: 21.00, Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ, Δημοτικό Aμφιθέατρο «Θανάσης Bέγγος»

Η ιστορία μας είναι για έναν τυραννικό βασιλιά που εξορίζει τους πιο καλούς και τίμιους πολίτες της χώρας του μαζί και το μικρό βασιλόπουλο- διάδοχο. Οι εξόριστοι, μετά από περιπέτειες, καταφεύγουν σε μια νέα χώρα, όπου θα προσπαθήσουν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους και να μεγαλώσουν με αγάπη το μικρό βασιλόπουλο. Όσο καλή και αν είναι η ζωή τους, θυμούνται με νοσταλγία την πατρίδα τους και ζουν με το όνειρο να γυρίσουν μια μέρα πίσω, να την ελευθερώσουν από τον τύραννο και να ζήσουν όλοι με ελευθερία και δικαιοσύνη. Ένα έργο πλούσιο σε παιδαγωγικές αξίες, διασκεδαστικό, γεμάτο μουσική και χορό.

Διαβάστε Περισσότερα...  Εκδηλώσεις
Σελίδα 390 από 410Πρώτη   Προηγούμενη   385  386  387  388  389  [390]  391  392  393  394  Eπόμενη   Τελευταία   

 

 Άθλητισμός & Πολιτισμός


 

Ενημερώσεις


 

Δήμος Κορυδαλλού | Ανοικτή Διακυβέρνηση


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΔΗΜΟΣ | ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΛΗΣ | ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and