Λειτουργία:  
Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Καλωσορίσατε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Κορυδαλλού

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Η κατάσταση που βιώνουμε όλες και όλοι είναι πρωτόγνωρη αλλά και εξαιρετικά κρίσιμη.
Τώρα είναι η ώρα της ατομικής ευθύνης για να  προστατεύσουμε τον εαυτό μας αλλά και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τους γονείς μας, τους παππούδες μας, τον φίλο και την φίλη μας που μπορεί να ανήκει σε μία ευάλωτη ομάδα του πληθυσμού και κινδυνεύει άμεσα από την πανδημία του κορωνοϊού.
Στο χέρι μας είναι να κάνουμε ένα απλό πράγμα ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων.

Να μείνουμε σπίτι!

Για πρώτη ίσως φορά, η παραμονή εντός της οικίας μας δεν είναι παθητική στάση. Δεν αποτελεί παραίτηση. Αντίθετα, είναι πράξη στήριξης και αλληλεγγύης σε αυτούς που κινδυνεύουν. Είναι πράξη σεβασμού στους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους.
Σε όλους τους δημόσιους λειτουργούς που κρατούν όρθιες αυτές τις κρίσιμες ώρες τις υπηρεσίες που λαμβάνει ο πολίτης. Από την καθαριότητα, τα ΚΕΠ, τα προγράμματα των κοινωνικών υπηρεσιών μέχρι και τους υπαλλήλους της πολιτικής προστασίας. Στους εργαζόμενους των καταστημάτων που μένουν ανοικτά για να εξυπηρετήσουν το κοινωνικό σύνολο. 

Μένουμε σπίτι αλλά δεν νιώθουμε μόνοι!

Ο Δήμος Κορυδαλλού προσαρμόζει και ενισχύει τις υπηρεσίες του, για να είναι δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. 
Μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 2104990500 ή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@korydallos.gr παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα βοήθειας και στήριξης στο σπίτι.
Εξειδικευμένη ψυχολογική υποστήριξη από τους ψυχολόγους του Δήμου αλλά και απλές συμβουλές για να αντιμετωπίσουμε τη νέα καθημερινότητα που δημιουργεί η παραμονή στο σπίτι. 
Υπηρεσίες διανομής και προμήθειας ειδών πρώτης ανάγκης  και φαρμάκων για τους συμπολίτες μας που δεν μπορούν να μετακινηθούν ή ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.
Επέκταση των δομών κοινωνικής προστασίας και του προγράμματος σίτισης στους πληττόμενους από την κρίση συμπολίτες μας.
Ενημέρωση για τις υπηρεσίες και συναλλαγές που μπορεί ο πολίτης να διεκπεραιώσει ηλεκτρονικά.
Να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε και αυτή τη μάχη με αλληλεγγύη και ανθρωπιά, με σεβασμό και υπευθυνότητα και προπαντός με ψυχραιμία και σχέδιο ώστε να βγούμε όλες και όλοι αλώβητοι και πιο δυνατοί!
 
 
 

Ο Δήμαρχος

Νίκος Χουρσαλάς


 

Επίκαιρα

Κάντε κλικ πάνω στα εικονίδια

 

Διαβάστε Περισσότερα... Επίκαιρα

Τελευταία Νέα

Στήριξη των πυροπαθών

Ο Δήμος Κορυδαλλού ενώνει τις δυνάμεις του με όλους τους Έλληνες για τη στήριξη των πυροπαθών- Ξεκίνησε η συγκέντρωση χρημάτων και ειδών άμεσης ανάγκης- εργαζόμενοι & εθελοντές μεταβαίνουν στην Ηλεία

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
«Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2007»

«Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2007» από τον Δήμο Κορυδαλλού: Ανανέωση, ποιότητα και πληθώρα εκδηλώσεων
Ένα πλούσιο πρόγραμμα που χαρακτηρίζεται από ποιοτικές εκδηλώσεις για όλα τα ενδιαφέροντα και όλες τις ηλικίες συνθέτει φέτος τον «Πολιτιστικό Σεπτέμβρη 2007». Από τις 26 Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν 33 συνολικά εκδηλώσεις στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» αλλά και σε πλατείες στο κέντρο και σε γειτονιές της πόλης. Η αποκέντρωση των εκδηλώσεων είναι ένας από τους στόχους της φετινής διοργάνωσης, δίνοντας το στίγμα για τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των δημοτών στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες έντεχνης, λαϊκής, εκκλησιαστικής και παραδοσιακής μουσικής αλλά και ρεμπέτικου και λυρικού τραγουδιού, ο πολιτισμός των μεταναστών που ζουν ανάμεσά μας αλλά και αφιέρωμα στην ομογένεια θα μας κρατήσουν συντροφιά τα τελευταία βράδια του Αυγούστου και όλο τον Σεπτέμβρη.
Οι φετινές εκδηλώσεις σηματοδοτούν παράλληλα και την έναρξη ενός σχεδιασμού συνολι-κής ανανέωσης και αναβάθμισης της πολιτιστικής πολιτικής του Δήμου Κορυδαλλού σε όλους τους τομείς, τις Σχολές και τα τμήματα του Δήμου αλλά και τη βελτίωση του κτιρίου του Πνευματικού Κέντρου που θα μετατραπεί σε πολυχώρο πολιτισμού.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Επίσκεψη Δημάρχου στον Υπουργό Δικαιοσύνης

Επίσκεψη Δημάρχου στον Υπουργό Δικαιοσύνης- Επιβεβαίωση για μεταφορά γυναικείων φυλακών- Νέα δέσμευση για αποσυμφόρηση των αντρικών το επόμενο διάστημα

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Ακούσατε... Ακούσατε...!

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού έχει τη μεγάλη χαρά να σας προσκαλέσει όλους εσάς, τους μικρούς μας φίλους αλλά και τους μεγάλους να παρακολουθήσετε τις παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών του Μιχάλη Ταυλάτου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Ανακοινώσεις Πνευματικού Κέντρου
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2007 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η λάμψη της αυγουστιάτικης πανσέληνου δίνει και φέτος τη σκυτάλη της στον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη. Έναν ανανεωμένο Σεπτέμβρη με πλούσιο πρόγραμμα που θα συναντήσουμε σε περισσότερα από ένα σημεία της πόλης μας καθώς η αποκέντρωση των εκδηλώσεων είναι ένας από τους στόχους της φετινής διοργάνωσης, δίνοντας το στίγμα για τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των δημοτών στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Έτσι, αξιόλογες θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, για όλα τα ενδιαφέροντα και όλες τις ηλικίες, θα φιλοξενηθούν στο Δημοτικό Αμφιθέατρο "Θανάσης Βέγγος" και στις πλατείες της πόλης μας.
Παράλληλα ο "Πολιτιστικός Σεπτέμβρης" φιλοξενεί το διήμερο Φεστιβάλ εθνικών κοινοτήτων μέσα στο οποίο συμπεριλαμβάνεται Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους με θέμα το μετανάστη.
Οι φετινές εκδηλώσεις σηματοδοτούν παράλληλα και την έναρξη ενός σχεδιασμού συνολικής ανανέωσης και αναβάθμισης της πολιτιστικής πολιτικής του Δήμου Κορυδαλλού σε όλους τους τομείς, τις Σχολές και τα τμήματα του Δήμου αλλά και τη βελτίωση του κτιρίου του Πνευματικού Κέντρου που θα μετατραπεί σε πολυχώρο πολιτισμού.

Διαβάστε Περισσότερα...  Ανακοινώσεις Κοινωνικών Υπηρεσιών
Σελίδα 369 από 403Πρώτη   Προηγούμενη   364  365  366  367  368  [369]  370  371  372  373  Eπόμενη   Τελευταία   

 

 Άθλητισμός & Πολιτισμός


 

Ενημερώσεις


 

Δήμος Κορυδαλλού | Ανοικτή Διακυβέρνηση


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΔΗΜΟΣ | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and