Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

 

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


Νέο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
 


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πεζογέφυρας Γρ. Λαμπράκη

ΚΛΙΚ στην εικόνα 


 


CLICKNSPOT

 

Στείλε το αίτημά σου με ένα Click

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ

Καθαριότητα, πράσινο, λάμπες, εγκαταλελειμμένα οχήματα κ.λ.π. 

Click στην εικόνα ή τον σύνδεσμο, εγγραφή,

 

δηλώστε e-mail, όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης

 

και ... είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.


 


Δασικές Πυρκαγιές


 

 

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 Δημοτικές Εκλογές 2019

26ης Μαΐου 2019 (Α' Γύρος)

02ης Ιουνίου 2019 (Β' Γύρος)

.

© Τμ. Εξυπηρέτησης Πολιτών

Τμ. Πληροφορικής Δήμου Κορυδαλλού


 


 

© Τμ. Εξυπηρέτησης Πολιτών

Τμ. Πληροφορικής Δήμου Κορυδαλλού


 

               *Νέο 


Με ένα κλικ δείτε πληροφορίες για το πρόγραμμα

Δείτε το φυλλάδιο εδώ

Κατεβάστε την αίτηση 

 

 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 


 

Καλό Καλοκαίρι σας περιμένουμε τον Σεπτέμβριο 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
2019 - 2020  

 


 


 


 

 

 

 


 


 


 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

Τελευταία Νέα

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών

 Αποχαιρέτησαν τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς 240 νήπια για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στη Α/βαθμια εκπαίδευση. Στην εκδήλωση τους η θεατρική σκηνή του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Θανάσης Βέγγος πλημύρισε από δημιουργία και ζωντάνια με την φροντίδα των δασκάλων τους και συνολικά του προσωπικού των Σταθμών. Θέατρο με θέμα: Ο πόλεμος των άστρων, εξαίρετη χορωδία με τραγούδια για την φιλία, την αλληλεγγύη, την αγάπη, την συνεργασία και βεβαίως γυμναστική με τους νεαρούς αθλητές μας να συναγωνίζονται σε άνεση και επιδεξιότητα.
Η εντεταλμένη για τους Παιδικούς Σταθμούς Ελένη Γαλανοπούλου-Γιαννούλη χαιρέτησε την εκδήλωση αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι: «στο Δήμο μας η φιλοξενία όλων των παιδιών είναι δωρεάν και οι σταθμοί είναι πλήρως στελεχωμένο με το απαραίτητο προσωπικό. Έχουμε παιδίατρο, εργοθεραπεύτρια και ψυχολόγο και λειτουργούμε σχολή γονέων αποκλειστικά για τους γονείς των Σταθμών. Εργαζόμαστε καθημερινά και έχουμε πάρει την έγκριση σε 4 προγράμματα ΕΣΠΑ για την ανακαίνιση των χωρών των Σταθμών. Ευχαριστώ όλους εσάς για την παρουσία και την αδιάκοπη εμπιστοσύνη σας. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη που τόσα χρόνια μου επιστέφθηκε τον ευαίσθητο αυτόν τομέα και επίσης όλο το προσωπικό των Σταθμών για την άψογη συνεργασία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών στα παιδιά μας».

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ανακοίνωση των Κοινωνικών Υπηρεσιών για την διανομή ΚΕΑ – ΤΕΒΑ 9/7, 10/7 και 11/7/2019

 

Ανοίξτε εδώ το αρχείο pdf

 

 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Εγγραφές στο πρόγραμμα "Θαλάσσια Μπάνια"

Ο Δήμος Κορυδαλλού υλοποιεί και φέτος το πρόγραμμα ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΠΑNIA 2019 από 8 Ιουλίου- 19 Ιουλίου 2019 (10 θαλάσσια μπάνια) στους Αγ. Θεοδώρους. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται  έως 28/6/2019. Απαραίτητες προϋποθέσεις εγγραφής: 

1. Λογαριασμό ΟΤΕ/ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ, για να βεβαιωθεί η διεύθυνση κατοικίας
2. Μία πρόσφατη φωτογραφία
3. Με την εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσόν των 20 ευρώ για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα
4. ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ 1Ο ΕΤΩΝ
5. Για δημότες που έχουν υπερβεί τo 50ο έτος της ηλικίας τους, υπεύθυνη δήλωση ότι είναι υγιείς.
6. Για παιδιά που δεν συνοδεύονται από γονείς, είναι απαραίτητη η υπεύθυνη δήλωση του γονέα, (επικυρωμένη) που θα ορίζει τον ενήλικα που θα τα συνοδεύει, (συνοδεία μέχρι δύο παιδιά). 

Οι εγγραφές γίνονται:

1. Στο Δημαρχείο (Γρ. Λαμπράκη 240 & Νικηφορίδη) καθημερινά 9:00 π.μ - 12:00 μ.μ.
2. Στα Τμήματα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων Δήμου Κορυδαλλού (KAΠΗ)
Α΄: Ηπείρου 115, Β΄: Παπακυριαζή & Αρκαδίου 12, Γ΄: Μπουμπουλίνας 30, Δ΄: Θήρας 41

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ενόψει της δημοσίευσης, εντός της ερχόμενης εβδομάδας, σε ΦΕΚ της ΚΥΑ η οποία αφορά την παράταση 4 μηνών του προγράμματος με τίτλο «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας» σας γνωρίζουμε τα κάτωθι προς αποφυγή παρερμηνειών και για την ορθή ενημέρωση όλων:
• Στις περιπτώσεις των ωφελούμενων οι συμβάσεις των οποίων έχουν λήξει ή πρόκειται να λήξουν πριν τη δημοσίευση της ΚΥΑ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η τοποθέτηση τους στο φορέα παύει μέχρι τη δημοσίευση της απόφασης. Οι εν λόγω ωφελούμενοι εγγράφονται στον ΟΑΕΔ και εκδίδουν κάρτα ανεργίας. Επί αυτού η Διοίκηση του ΟΑΕΔ έχει ήδη ενημερώσει τα κατά τόπους ΚΠΑ.
• Εφόσον δημοσιευτεί στο ΦΕΚ η απόφαση επέκτασης του προγράμματος ο φορέας, κατόπιν επικοινωνίας με τον ωφελούμενο και μετά τη σύμφωνη γνώμη του, προχωρά σε επανατοποθέτηση του για τους υπόλοιπους 4 μήνες οι οποίοι προβλέπονται.
• Οι φορείς δεν νομιμοποιούνται σε καμία περίπτωση να διατηρούν τους ωφελούμενους, οι συμβάσεις των οποίων έχουν λήξει, στις θέσεις εργασίας τους μέχρι τη δημοσίευση της ΚΥΑ.
• Η επέκταση χρόνου δεν θα έχει αναδρομική ισχύ ως προς την πληρωμή των ωφελουμένων επομένως σε περίπτωση που απασχολούνται ωφελούμενοι των οποίων οι συμβάσεις έχουν λήξει, αυτοί δεν θα μπορούν να πληρωθούν για το μεσοδιάστημα κατά το οποίο λογίζονται ως άνεργοι.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Αιμοδοσία: πράξη ελπίδας, μήνυμα ζωής Πέμπτη 27 Ιουνίου, Δημαρχείο Κορυδαλλού

H Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού διοργανώνει μια ακόμα Εθελοντική Αιμοδοσία την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, 9 το πρωί έως 2 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο, Γρ. Λαμπράκη 240 & Νικηφορίδη, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.
Το να δώσουμε αίμα είναι πολύ απλό και ανώδυνο. Η αξία όμως της προσφοράς είναι ανεκτίμητη. Ένας τραυματίας από τροχαίο ατύχημα, ένα παιδί με Μεσογειακή Αναιμία, ένας ασθενής με λευχαιμία, μια χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς έχουν μια κοινή ανάγκη: Την ανάγκη για αίμα. Η τακτική συμμετοχή σε μια εθελοντική αιμοδοσία είναι η μοναδική λύση, είναι δώρο ζωής, που μπορεί ο καθένας να προσφέρει στον συνάνθρωπο του.
Στηρίζοντας την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Κορυδαλλού, δίνοντας λίγα λεπτά από το χρόνο μας κι ελάχιστο από το αίμα μας, γινόμαστε κάτι σημαντικότερο από εθελοντές αιμοδότες: γινόμαστε πρότυπα κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.
Το αίμα που προσφέρουμε εξετάζεται, διαχωρίζεται σε ερυθρά αιμοσφαίρια, αιμοπετάλια και πλάσμα που θα μεταγγιστούν σε τρεις διαφορετικούς ασθενείς, ανάλογα με το συστατικό που χρειάζονται για την θεραπεί
α τους.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 3 από 374Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΙούλιοςΑύγουστος 2019Σεπτέμβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and