Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


 

 

 


 


 

 

ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 


 

 


 


 

 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER 29-64


 


 

12η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΡΙΤΗ 28/03/2017 ΩΡΑ 12.00 μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 

 

 


 


 

5η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/03/2017 ΩΡΑ 13.00 μ.μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

6η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/03/2017 ΩΡΑ 13.30 μ.μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

Συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις Κατεβάστε Περιεχόμενα Οδηγίες Χρήσης

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης

 

 

 


τελευταία νέα

Νέα τμήματα πληροφορικής από το Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού

Ταχύρυθμα μαθήματα Πληροφορικής διάρκειας ενός και δύο μηνών θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης. Θα διδαχθούν οι ενότητες Word, Excel, Internet, Power Point, Access, Windows, ενώ οι εκπαιδευόμενοι μετά το τέλος των σεμιναρίων θα παραλάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το Δήμο Κορυδαλλού και οι ενδιαφερόμενοι θα είναι σε θέση να δώσουν εξετάσεις για την πιστοποίηση ECDL.
Αιτήσεις έως Παρασκευή 10 Μαρτίου. Ώρες γραμματείας Δευτέρα έως Πέμπτη 09.00 – 13.00. Τηλέφωνα επικοινωνίας : 210-4956717, 6937075025.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Μετρό: Το πρώτο τρίμηνο 2019 η λειτουργία των σταθμών Αγ. Βαρβάρα- Κορυδαλλός- Νίκαια της γραμμής 3

Τη λειτουργία στις αρχές 2019 του τμήματος της γραμμής 3 του Μετρό ως τη Νίκαια, ανακοίνωσε σήμερα από τον Κορυδαλλό ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αττικό Μετρό Α.Ε Θεόδωρος Παπαδόπουλος.
Σε ειδική ενημερωτική συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο για την πρόοδο των εργασιών επέκτασης της Γραμμής 3 προς Πειραιά, με πρωτοβουλία του Δημάρχου της πόλης Σταύρου Κασιμάτη και παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη, του Δήμαρχου Αγ. Βαρβάρας Γιώργου Καπλάνη και του γεν. γραμματέα Νίκαιας- Ρέντη Κώστα Τσεφαλά, που εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Γιώργο Ιωακειμίδη, ανακοινώθηκε η συντόμευση των εργασιών επέκτασης και η παράδοση το πρώτο τρίμηνο του 2019 των τριών Σταθμών Αγ. Βαρβάρας- Κορυδαλλού και Νίκαιας. Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο διευθυντής της κατασκευάστριας κοινοπραξίας Νίκος Ρηγόπουλος.
Πρόκειται για πρόταση των τριών Δημάρχων, προκειμένου να συντομευθεί η λειτουργία των 3 από τους 6 συνολικά σταθμούς, αίτημα που ικανοποιήθηκε πλήρως από την πλευρά της Αττικό Μετρό.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Ενημέρωση για την πορεία των εργασιών στη γραμμή 3 του Μετρό- Τετάρτη 1η Μαρτίου, ώρα 13.00

Η πρόοδος των εργασιών, το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης και οι παρεμβάσεις για την επιτάχυνση του έργου επέκτασης της Γραμμής 3 προς Πειραιά (Αγ. Βαρβάρα- Κορυδαλλός- Νίκαια- Πειραιάς) είναι το θέμα της ενημερωτικής συνάντησης, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017, ώρα 13.00 στο Δημαρχείο Κορυδαλλού, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Γρ. Λαμπράκη 240.
Την ενημέρωση θα πραγματοποιήσει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αττικό Μετρό Α.Ε Θεόδωρος Παπαδόπουλος και θα συμμετάσχουν ο Δήμαρχος της πόλης Σταύρος Κασιμάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, καθώς και οι Δήμαρχοι Αγ. Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης και Νίκαιας- Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης. Στην συνάντηση έχουν προσκληθεί τοπικοί φορείς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης.

  Νέα-Δελτία Τύπου
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Τρίτο Ραντεβού στο Μουσείο…

Το Σάββατο 4 Μαρτίου το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Κορυδαλλού καλεί τους μαθητές και τους εθελοντές του να συμμετάσχουν στην ξενάγηση που προγραμματίζει στο Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής. 
Η είσοδος για μαθητές και εθελοντές είναι ελεύθερη, ενώ για φίλους και συνοδούς είναι 3€/άτομο μαζί με το πούλμαν. Η αναχώρηση θα γίνει στις 10.00 από το Δημαρχείο Κορυδαλλού. 
Πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα 2104990410 και 210 4990595. Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 25ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Κορυδαλλού

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες του 25ου Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος Σκάκι, που διοργάνωσε ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου Λυκείου. Στο πρωτάθλημα, που είναι πλέον θεσμός για την πόλη, συμμετείχαν 91 μαθητές όλων των ηλικιών. Επικεφαλής διαιτητής των αγώνων ήταν ο διεθνής κριτής Τάκης Νικολόπουλος.
Στη τελετή λήξης και απονομής των μεταλλίων χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και την αγάπη τους στο σκάκι και τόνισε ότι ο Δήμος Κορυδαλλού θα συνεχίσει να στηρίζει το άθλημα και την εξάπλωση του σε όλα τα σχολεία και δωρεάν για τους μαθητές. Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού Γιώργος Μακρυνός ανέφερε ότι το σκάκι είναι κομμάτι της αθλητικής και πολιτιστικής παράδοσης της πόλης και δεσμεύθηκε ότι ο Οργανισμός θα στηρίξει πρωτοβουλίες και σκακιστικές διοργανώσεις μεγαλύτερης εμβέλειας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 3 από 302Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΦεβρουάριοςΜάρτιος 2017Απρίλιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
272812345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and