Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

  


 

 

 Πρόσκληση σε Δημόσια διαβούλευση

για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Ελευθερίας  

    

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  


 


 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 

 

 

 


 

 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

 ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΝΕΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 

ΑΝΑΒΟΛΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 2018-2019 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ 

 ΕΝΤΥΠΟ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΒΡΕΦΩΝ & ΝΗΠΙΩΝ 2018-2019  

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗΣ  

  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΣΠΑ 2018 - 2019 

  ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ ΓΙΑ ΕΣΠΑ

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

*** 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ 2017 

ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ 

ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΒΡΕΦΙΚΩΝ 

Β' ΠΑΙΔΙΚΟΣ 

Γ' ΠΑΙΔΙΚΟΣ 

Δ' ΠΑΙΔΙΚΟΣ 

Ε' ΠΑΙΔΙΚΟΣ 

Α' ΒΡΕΦΙΚΟΣ 

Β' ΒΡΕΦΙΚΟΣ 

Δ' ΒΡΕΦΙΚΟΣ 

 

 

 

  


 


 

 


 


 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER 29-64


 


 


 


 

9η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/06/2018 ΩΡΑ 12.00

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

τελευταία νέα

Ενημερωτική ημερίδα για την Άνοια από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες

 Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού, η Ψυχογηριατρική Εταιρεία «ο Νέστωρ» και η Εταιρεία Alzheimer Αθηνών συνδιοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα για την Άνοια, τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 στις 11 π.μ. στο Δημαρχείο Κορυδαλλού, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Γρ. Λαμπράκη 240.
Στην ημερίδα, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των Κοινών Δράσεων για τη Δημιουργία Φιλικών Κοινοτήτων για την Άνοια, εξειδικευμένοι επιστήμονες θα παρουσιάσουν μια σειρά θεμάτων αναφορικά με την άνοια με βασικό στόχο να ενημερώσουν το κοινό σχετικά με την ασθένεια αλλά και τις επιπτώσεις της στην καθημερινή ζωή των ασθενών και των φροντιστών τους. Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ελευθερία Κωτσίδου και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για την Προστασία της Τρίτης Ηλικίας Ηλίας Κοσμίδης. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Γιορτές λήξης Βρεφονηπιακών Σταθμών

Ολοκληρώνοντας μια δημιουργική χρονιά, η Διεύθυνση Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κορυδαλλού διοργανώνει γιορτές λήξης όλων των τμημάτων. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων: 

Βρεφικά Τμήματα
- 7 Ιουνίου 2018, ώρα 19:00 στον αύλειο χώρο του Β΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού (Σολωμού 2-4 και Χειμάρας) με θέμα «Το δικό μας Λούνα Παρκ». Συμμετέχουν: Α΄ Βρεφικός Σταθμός, Β' Βρεφονηπιακός Σταθμός, Δ΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός.  

Παιδικά Τμήματα στον αύλειο χώρο των Σ
ταθμών:

 Β΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός, Σολωμού 2-4 και Χειμάρας, 6 Ιουνίου 2018. 
18:30 με θέμα «Σαν παλιό σινεμά», 19:30 με θέμα «Το ταξίδι του Μελένιου», 
20:30 με θέμα «Ταξίδι μας με οδηγό το Φεγγάρι". 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Σημαντική ενίσχυση του στόλου αυτοκινήτων του Δήμου Κορυδαλλού

Δωρεάν προσφορά για το έργο εγκατάστασης οπτικών ινών & γρήγορου Internet

Με δύο καινούρια αυτοκίνητα που θα εξυπηρετούν τα κοινωνικά προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» και «Σίτιση κατ΄οίκον», μια λάμα εκχιονισμού, ένα νέο μηχάνημα «αλατιέρα», ένα νέο απορριματοφόρο και κάδους καθαριότητας, ενισχύεται ο στόλος αυτοκινήτων και ο μηχανολογικός εξοπλισμός του Δήμου Κορυδαλλού.
Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα εκσυγχρονισμού των κοινωνικών υπηρεσιών, της καθαριότητας και της πολιτικής προστασίας, που συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης των δημοτών, της λειτουργίας των υπηρεσιών, αλλά και της εξοικονόμησης πόρων του Δήμου.
Το πιο αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι τα ολοκαίνουρια αυτοκίνητα των Κοινωνικών Υπηρεσιών, ένα μικρό wan και ένα ΙΧ, η λάμα εκχιονισμού και ο αλατοδιανομέας (μηχάνημα αλατιέρα) για την Πολιτική Προστασία, καθώς και οι νέοι κάδοι, αποκτήθηκαν χωρίς να επιβαρυνθεί το δημοτικό ταμείο, αφού η δημοτική αρχή διεκδίκησε και πέτυχε την δωρεάν προσφορά τους ως ανταποδοτικά οφέλη του έργου εγκατάστασης οπτικών ινών στον Δήμο μας, από την εται-ρεία πάροχο WIND Ελλάς, που έχει αναλάβει το έργο στον Κορυδαλλό.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Μέρες πολιτισμού από τις Καλλιτεχνικές Σχολές του Δήμου Κορυδαλλού

Εκθέσεις, συναυλίες, θέατρο, θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική αγωγή, μπαλέτο, σύγχρονος, παραδοσιακοί, μοντέρνοι και latin χοροί συνθέτουν το ψηφιδωτό των εκδηλώσεων των Καλλιτεχνικών Σχολών του Δήμου Κορυδαλλού, που διοργανώνει ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου από τις 4 έως τις 29 Ιουνίου 2018. Τα Εργαστήρια Τέχνης (ΕΡ.ΤΕ.ΚΟ), το Δημοτικό Ωδείο και τα τμήματα χορών παρουσιάζουν τις ετήσιες δραστηριότητες των σπουδαστών τους σε σειρά εκδηλώσεων αποδεικνύοντας για μια ακόμα χρονιά, ότι ο Κορυδαλλός επενδύει στον πολιτισμό και στην εκπαίδευση, διατηρώντας το υψηλό επίπεδο των Καλλιτεχνικών του Σχολών.
Αναλυτικά το πρόγραμμα
Μουσικοκινητική Αγωγή : Δευτέρα 4/6/2018, 17.30, αίθουσα «Πλειάδες» Πνευματικό Κέντρο (Γρ. Λαμπράκη & Καρυταίνης 4, 3ος Όροφος.
Μπαλέτο- Σύγχρονος χορός- Μοντέρνοι Χοροί- Λάτιν (τμήματα παιδιών- ενηλίκων): Σάββατο 9/6/2018, 20.00, αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» (Χειμάρρας & Πλαταιών).
Εργαστήρια Τέχνης Κορυδαλλού- Εγκαίνια Έκθεσης: Τετάρτη 13/6/2018, 20.00, αίθουσα ΕΡ.ΤΕ.ΚΟ (Μαλαγαρδή & Κοραή, πλ. Αγίου Γεωργίου).
Θεατρικό Παιχνίδι: Σάββατο 16/6/2018, 18.00 και Κυριακή 17/6/2018, 18.00, αίθουσα «Πλειάδες» Πνευματικό Κέντρο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Εργαστήριο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη βία κατά των γυναικών

Η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Κορυδαλλού και το Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη (ΚΕΔΕ) στο πλαίσιο του ERASMUS+ BREAKING THE CYCLE σας προσκαλούν σε εργαστήριο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με τίτλο: «Η βία κατά των γυναικών, ένα πρόβλημα που παραμένει επίκαιρο» την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, ώρες 17:30 – 20:30, στην Σκηνή Γκαράζ, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κορυδαλλού, Γρηγόρη Λαμπράκη και Καρυταίνης 4. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Το πρόγραμμα του εργαστηρίου:
5:30μ.μ- 6:00 μ.μ Εγγραφές.
6:00 μ.μ- 6:15 μ.μ Χαιρετισμός της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου και Προέδρου της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Κορυδαλλού Λαμπρινής Μάνου.
6:15 μ.μ- 6:30 μ.μ Παρουσίαση του Κέντρου Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη (ΚΕΔΕ) Φωτεινή Σιάνου.
6:30 μ.μ- 8:15 μ.μ Παρουσιάσεις, ομιλίες, βιωματική άσκηση Γιώργος Νικολαΐδης, Ευδοκία Κοσμάτου, Γιάννης Παναούσης.
8:15 μ.μ – 8:30 μ.μ Κλείσιμο εκδήλωσης.
Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής: Τμήμα Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων: 210 4990410 – pr@korydallos.gr. Συντονίστρια Προγραμμάτων ΚΕΔΕ: Φωτεινή Σιάνου, 6978258545, fotini.sianou@kede.org. Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη www.kede.org.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 3 από 340Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΜάιοςΙούνιος 2018Ιούλιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and