Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 


ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 


 


 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 

 

 

 


 


 


 

 

ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ 

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

 

 


 

 


 

 


 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER 29-64


 


 

49η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 13/12/2017 ΩΡΑ 13.00

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 

 

 

 

 


 


 

15η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΤΡΙΤΗ 28/11/2017 ΩΡΑ 13.00 μ.μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

 

 

 


τελευταία νέα

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για 13 νέους ωφελούμενους στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

«ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΕΚΑΤΡΙΑ (13) ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ».

Ο Δήμος Κορυδαλλού ως Δικαιούχος της Πράξης με Τίτλο «Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) Δήμου Κορυδαλλού», με κωδικό ΟΠΣ «5001565» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, προσκαλεί
τους ωφελούμενους (ηλικιωμένους, μη δυναμένους να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα των οποίων το περιβάλλον που τα φροντίζει εργάζεται ή αντιμετωπίζει σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας και αδυνατεί να ανταποκριθεί στη φροντίδα που έχει αναλάβει. Το ΚΗΦΗ αναπληρώνει αυτό το κενό με την παροχή οργανωμένης κοινωνικής φροντίδας, από ειδικευμένο προσωπικό, εθελοντές και άλλους φορείς κοινωνικής αλληλεγγύης της κοινότητας, σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους ημερήσιας ή και ολιγόωρης παραμονής), να καταθέσουν αίτηση και δικαιολογητικά εγγραφής για την πλήρωση δεκατριών (13) θέσεων στο ΚΗΦΗ Δ. Κορυδαλλού.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση εγγραφής όλο το χρόνο μέχρι να καλυφθούν οι δεκατριών (13) κενές θέσεις.                            

Διαβάστε Περισσότερα...  Ανακοινώσεις Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων
Δήμος Κορυδαλλού: Παρουσίαση βιβλίου του καθηγητή Μανόλη Μπεχράκη «Ταξίδι Μνήμης»

Ο Δήμος Κορυδαλλού και οι εκδόσεις Αστάρτη σας προσκαλούν, την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, στις 7 το απόγευμα  στο Δημαρχείο Κορυδαλλού, στην παρουσίαση του βιβλίου «Ταξίδι Μνήμης- Πρόσωπα, γεγονότα, απόψεις» του καθηγητή οφθαλμολογίας και Κορυδαλλιώτη Μανόλη Μπεχράκη. 
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, ενώ για το βιβλίο θα μιλήσουν ο ομότιμος καθηγητής Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Χριστόφορος Χαραλαμπάκης και ο συγγραφέας. Συντονίζει η Ιόλη Σίμου, υπεύθυνη των εκδόσεων Αστάρτη και αποσπάσματα θα διαβάσουν ο Τάκης Λουκάτος, ηθοποιός, σκηνοθέτης, χορογράφος και ο Κώστας Φαλελάκης, ηθοποιός. 
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία του Κορυδαλλού λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 17/11/2017 όλα τα Σχολεία του Κορυδαλλού, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Γυμνάσια και Λύκεια, λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων και της έντονης βροχόπτωσης, ύστερα από απόφαση του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά. 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Μήνυμα του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη για την 44η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

 Η 17η Νοέμβρη 1973 και η εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο ως σύμβολο κορύφωσης της αντιδικτατορικής πάλης, σαράντα τέσσερα χρόνια μετά, παραμένει ζωντανή στη μνήμη του ελληνικού λαού. Το μήνυμα για «ψωμί, παιδεία, ελευθερία» παραμένει επίκαιρο, γιατί συμβολίζει τις διεκδικήσεις για αλλαγές των πολιτικών που εφαρμόζονται σε βάρος της πλειονότητας της κοινωνίας αλλά έχει ξεπεράσει οριστικά τις βεβαιότητες του παρελθόντος.
Εκφράζει τη νέα γενιά που φεύγει για το εξωτερικό ή συνθλίβεται από την ανεργία και νοιώθει να ματαιώνονται οι ελπίδες και τα όνειρα της. Διαμαρτύρεται για τη δημόσια παιδεία που υποβαθμίζεται διαρκώς, αφού επί δεκαετίες δεν δημιουργήθηκε ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της νέας γενιάς και της χώρας. Αναζητά όραμα μετά την πολύχρονη ηθική κρίση, τις βίαιες οικονομικές περικοπές, την υπερφορολόγηση και την ύφεση που βιώνει η κοινωνία έχουν οδηγήσει στην απελπισία μεγάλα τμήματα της κοινωνίας μας και απειλούν τον κοινωνικό ιστό. Διεκδικεί τη λήψη μέτρων κοινωνικής προστασίας, δίκαιων μεταρρυθμίσεων, προστασία των θεσμών, υπεράσπιση της δημοκρατίας. Τη δημιουργία συνθηκών που θα επιτρέψουν ξανά στη νεολαία μας να ονειρεύεται και να διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον. Τιμή και δόξα στους αγωνιστές της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Ενημερωτική εκδήλωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2 και την Κολπική Μαρμαρυγή

 Δωρεάν εξέταση (μέτρηση γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης)

στο Δήμο Κορυδαλλού
 

 Ο Δήμος Κορυδαλλού και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση πολιτών με θέμα: 

 

 Όλα όσα πρέπει να γνωρίζω:-για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2 και την Κολπική Μαρμαρυγή
- Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 στις 10.30π.μ., στο Δημαρχείο Κορυδαλλού, Λεωφόρος Γρ. Λαμπράκη 240.
 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 3 από 320Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΝοέμβριοςΔεκέμβριος 2017Ιανουάριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and