Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

  

 

 Πρόσκληση σε Δημόσια διαβούλευση

για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Ελευθερίας  

    

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  


 


 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 

 

 

 


 


 


 


 

 


 

 


 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER 29-64


 


 

16η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΡΙΤΗ 24/04/2018 ΩΡΑ 13.00

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 

 

 

 

 


 


 

5η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/04/2018 ΩΡΑ 13.30

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

τελευταία νέα

20 χιλιόμετρα νέων ασφαλτοστρώσεων από τον Δήμο Κορυδαλλού

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το μεγάλο έργο συντήρησης του οδικού δικτύου του Δήμου Κορυδαλλού που θα καλύψει δρόμους συνολικού μήκους 20 χιλιομέτρων. Το έργο, προϋπολογισμού 2.337.400,00 € χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής και εκτελείται από τον Δήμο Κορυδαλλού.
Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης τόνισε ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα οδοποιίας που έχουν γίνει στην πόλη και ένα από τα πιο σημαντικά έργα ασφάλειας για τους δημότες. Υπογράμμισε επίσης ότι, εκτός από ένα σημαντικό έργο για τη βελτίωση της καθημερινότητας, είναι και ένα ακόμα σημαντικό βήμα αλλαγής της εικόνας της πόλης σε συνδυασμό με τα μεγάλα έργα του Μετρό, της ανάπλασης της έκτασης των πρώην φυλακών και του Κλειστού Κολυμβητηρίου.
Οι εργασίες, που ξεκίνησαν από την περιοχή του Σχιστού και θα διαρκέσουν περίπου δύο μήνες, περιλαμβάνουν την ανακατασκευή συνολικά 385 οδών και τμημάτων οδών. Θα ακολουθήσουν η περιοχή της Δεξαμενής και του Άνω Κορυδαλλού και στη συνέχεια των περιοχών του Ι.Ν Ταξιαρχών, της Πλατείας Μερκάτη και του κεντρικού Κορυδαλλού. Το σύνολο του έργου αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Δημοτική αντιπροσωπεία του Κορυδαλλού στον «αδελφό» Δήμο Αγ. Δομετίου Κύπρου για την εθνική επέτειο

Επίσημη επίσκεψη στον Δήμο Αγ. Δομετίου στην Κύπρο στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής επετείου της 1ης Απριλίου 1955, ημέρας έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα, πραγματοποιεί αντιπροσωπεία του Δήμου Κορυδαλλού με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρο Μερεντίτη, μετά από πρόσκληση του «αδερφού» Δήμου Αγ. Δομετίου και του Δημοτικού του Συμβουλίου.
Στην αντιπροσωπεία συμμετέχουν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Μαρία Διακάτου και Ελευθερία Κωτσίδου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Βάϊος Μανώλης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού Μιχάλης Λώνας και η ειδική συνεργάτης του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη, Ελένη Λιντζαροπούλου.
Στο πλαίσιο των πολιτιστικών ανταλλαγών των δύο Δήμων, η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κορυδαλλού συμμετέχει στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Αγ. Δομετίου με την παράσταση «Ματωμένος Γάμος» του Φρεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, σε διασκευή και σκηνοθεσία Μπάμπη Κλαλιώτη, που θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Κυριακή στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου.
(Φωτό: Δημαρχείο Αγ. Δομετίου). 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σύσκεψη για το παραεμπόριο στις λαϊκές αγορές του Κορυδαλλού

Ευρεία σύσκεψη για την αντιμετώπιση του προβλήματος του παραεμπορίου στα όρια των λαϊκών αγορών, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κορυδαλλού με την συμμετοχή εκπροσώπων του Δήμου, της Περιφέρειας Αττικής, της αστυνομίας, της τροχαίας, καθώς και των προέδρων των τριών σωματείων λαϊκών αγορών.
Την σύσκεψη συντόνισε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα περιβάλλοντος Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, ο οποίος επισήμανε την ανάγκη λήψης μέτρων για τον περιορισμού του προβλήματος , που απασχολεί, όχι μόνο τις λαϊκές αγορές, αλλά και τις τοπικές επιχειρήσεις της περιοχής.
Όλοι οι παριστάμενοι υπογράμμισαν την ανάγκη να αντιμετωπισθεί το φαινόμενο , που εκτός των άλλων, «συντηρεί» και ένα κύκλωμα λαθρεμπορίου τσιγάρων. Επίσης, οι εκπρόσωποι των φορέων αναφέρθηκαν στα προβλήματα στάθμευσης που δημιουργούνται και τα οποία η Τροχαία, παρά τις προσπάθειες της, δεν έχει αντιμετωπίσει.
Μετά από διεξοδική συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων συμφωνήθηκε να υπάρξει κοινή πρωτοβουλία για συγκρότηση μικτών συνεργείων για τον έλεγχο της κατάστασης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Εκδήλωση για την μάχη κατά των διακρίσεων στην εκπαίδευση: Στόχος το ανοιχτό και ασφαλές σχολείο

Με τη συμμετοχή αυτοδιοικητικών, εκπαιδευτικών, γονέων, μαθητών και εκπροσώπων φορέων, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση «Για ένα σχολείο της συμπε-ρίληψης: Η καθημερινή μάχη κατά των διακρίσεων και των αποκλεισμών στην εκπαίδευ-ση» που διοργάνωσε ο Δήμος Κορυδαλλού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων, με πρωτοβουλία του Τμήματος Παιδείας και των Γραφείων Ισότητας και Μεταναστευτικής Πολιτικής του Δήμου.
Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Κωστής Παπαϊωάννου, εκπαιδευτικός και πρώην Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ο Λευτέρη Παπαγιαννάκης, Αντιδήμαρχος Αθηναίων για θέματα Μεταναστών και Προσφύγων, μέλος του Δ.Σ της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.
Στον χαιρετισμό του κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, αφού συνεχάρη τους Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους Γρηγόρη Γουρδομιχάλη, Γιώργο Μακρυνό και Λαμπρινή Μάνου για την πρωτοβουλία τους, υπογράμμισε ότι οι προκλήσεις αλλά και οι ανάγκες του παρόντος και του μέλλοντος, επιβάλλουν εδώ και χρόνια στην αυτοδιοίκηση να δίνει παράλληλα με το σχολείο και την οικογένεια, τη μάχη ενάντια σε κάθε είδους προκατάληψη και αποκλεισμό, για μια κοινωνία και ένα σχολείο που θα δίνουν ίσες ευκαιρίες σε όλους.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
«Έλα στον κύκλο μας για ένα βιώσιμο περιβάλλον»

Το περιβαλλοντικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ο Χαρτοφάγος» που εκπονούν και συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Αττικής και ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (Ε.Δ.Σ.Ν.Α.) στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ανακύκλωση στα σχολεία, ήταν το θέμα συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κορυδαλλού μεταξύ των Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων Περιβάλλοντος, Παιδείας Γρηγόρη Γουρδομιχάλη και Καθαριότητας, Ανακύκλωσης Δημήτρη Χριστοφορίδη και των Περιφερειακών Συμβούλων Ειρήνης Μεταξά, Σοφίας Κορωναίου, η οποία είναι και μέλος της ΕΕ ΕΔΣΝΑ, και της προϊσταμένης του Τμήματος Διαλογής στην πηγή- ΕΔΣΝΑ και υπεύθυνης του προγράμματος Ευθυμίας Σταματοπούλου.
Ο Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι υπογράμμισαν το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη για τα θέματα ανακύκλωσης και ευαισθητοποίησης της σχολικής κοινότητας και δήλωσε ότι ο Δήμος θα υποστηρίξει με κάθε προσπάθεια. Όπως ενημέρωσαν οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας, ο Ε.Δ.Σ.Ν.Α. ως αρμόδιος φορέας για τη διαχείριση των απορριμμάτων του λεκανοπεδίου Αττικής «απλώνει γέφυρες» στα σχολεία με στόχο να ευαισθητοποιήσει σε θέματα ανακύκλωσης του χαρτιού.

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 3 από 332Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΜάρτιοςΑπρίλιος 2018Μάιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and