Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


 

 

 

 

 


 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 

 

 

 


 


 


 

 

ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ 

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

 

 


 

 


 

 


 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER 29-64


 


 

40η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/10/2017 ΩΡΑ 13.00

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 

 

 

 


 


 

13η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 11/10/2017 ΩΡΑ 13.00 μ.μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

 

 

 


τελευταία νέα

Υποτροφίες σπουδών από τον Δήμο Κορυδαλλού με τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά και το Mediterranean College

Ο Δήμος Κορυδαλλού και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες σε συνεργασία με τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά προσφέρουν υποτροφίες σπουδών συνολικής αξίας 47.600€ για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. Στόχος της δράσης είναι να υποστηρίξει νέες και νέους του Κορυδαλλού, που επιθυμούν να αποκτήσουν επαγγελματική εκπαίδευση σε συγκεκριμένους τομείς και αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.
Συγκεκριμένα προσφέρονται:
1. MEDITERRANEAN COLLEGE
Υποτροφία για Bachelor αξίας 5.600 € (στα δίδακτρα) για το α’ έτος σπουδών, σε σχολές τετραετούς φοιτήσεως. Για τη συνέχιση των σπουδών με υποτροφία, ο υπότροφος θα πρέπει να έχει συνεχή φοίτηση και καλή επίδοση, με βαθμολογία έτους >60%. Στην υποτροφία δεν περιλαμβάνονται τα ετήσια fees του Βρετανικού Πανεπιστημίου (1.320€ έως 1.500€) και τα τέλη έκδοσης πτυχίου/αποφοίτησης (150€).

2. ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Πλήρεις ετήσιες υποτροφίες αξίας 3.000 € έκαστη για το α΄ έτος σπουδών, ενώ η φοίτηση είναι διετής.

3. ΑΛΦΑ Επιλογή (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2)
Πλήρεις ετήσιες υποτροφίες αξίας 3.000 € έκαστη για το α΄έτος σπουδών, ενώ η φοίτηση είναι
διετής.

Διαβάστε Περισσότερα...  Ανακοινώσεις Κοινωνικών Υπηρεσιών
Γραφείο στήριξης ανέργων στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού

Στην υποστήριξη των πολιτών που βρίσκονται αντιμέτωποι με την ανεργία στοχεύει να συμβάλλει ο Δήμος Κορυδαλλού και η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών, με τη δημιουργία Γραφείου στήριξης ανέργων. Στις υπηρεσίες που παρέχει το γραφείο περιλαμβάνεται συμβουλευτική και εκπαίδευση με προετοιμασία, κινητοποίηση και υποστήριξη για την ανάπτυξη των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων, ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε όσους το επιθυμούν, καθώς και συνεχής πληροφόρηση για νέες θέσεις εργασίας. Ήδη έχει δημιουργηθεί σχετική σελίδα στο facebook με όνομα: Γραφείο Στήριξης Ανέργων Δήμου Κορυδαλλού, η οποία ενημερώνεται καθημερινά με αγγελίες.
Το γραφείο ξεκινά τη λειτουργία του την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 και θα στεγάζεται στον 3ο όροφο του κτιρίου των Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ξενοφώντος και Πελοπίδα, πλ. Μέμου. Μέρες λειτουργίας Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, από 9.00 έως 14.00. Οι δημότες μπορούν να εξυπηρετηθούν κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο 2132129348.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης: έναρξη εγγραφών, νέα τμήματα και καθιέρωση κοινωνικών κριτηρίων

Ολοκληρώνοντας ένα κύκλο δέκα χρόνων το Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού συνεχίζει τη λειτουργία του με στόχο να παράσχει διαρκή επιμόρφωση σε ενήλικες που επιδιώκουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σ' ένα ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον.
Οι εγγραφές ήδη ξεκίνησαν και θα λειτουργήσουν τμήματα πληροφορικής για αρχάριους και για πιστοποιήσεις σε word, internet και access. Επίσης, τμήματα όλων των επιπέδων στην αγγλική, ισπανική και ιταλική γλώσσα με πιστοποιημένους και έμπειρους εκπαιδευτικούς.
Το κέντρο, κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, διευρύνει τις δυνατότητες συμμετοχής με την ένταξη κοινωνικών κριτηρίων. Δικαιούχοι των ειδικών τιμών είναι άνεργοι και άτομα με χαμηλό εισόδημα που ανήκουν στις κατηγορίες: γονείς μονογονεϊκών οικογενειών με ένα από τα παραπάνω δύο κριτήρια, φοιτητές και φοιτήτριες με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, άτομα με ειδικές ανάγκες και χαμηλό εισόδημα, πολύτεκνοι με χαμηλό εισόδημα, δικαιούχοι του επιδόματος ΚΕΑ.
Πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά 9:00- 20:00 στα γραφεία Ζάππα 1, (έναντι Σινέ Παράδεισος), τηλ.: 2104956717/ 693243413, εγγραφές και στο education@korydallos.gr.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Ευχές Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη για τη νέα σχολική χρονιά

Τις ευχές του για καλή σχολική χρονιά έστειλε σε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς τους ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης. Ο Δήμαρχος παρευρέθηκε στους αγιασμούς στο 4ο Δημοτικό και στο 2ο Γυμνάσιο, ενώ εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής παρευρέθηκαν στους αγιασμούς που τελέστηκαν σε όλα τα σχολεία. Αναλυτικά, το μήνυμα του:
«Με την ευκαιρία του σημερινού αγιασμού εύχομαι καλή κι επιτυχημένη σχολική χρονιά.
Και είμαι βέβαιος ότι θα είναι καλή η σχολική χρονιά για τα παιδιά μας, γιατί εκτός από τις νέες γνώσεις και τις νέες εμπειρίες που τα περιμένουν, έχουν κοντά τους άξιους εκπαιδευτικούς καθώς και τις οικογένειές τους οι οποίες τα στηρίζουν σε κάθε τους βήμα.
Ο Δήμος Κορυδαλλού βρίσκεται πάντα κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια ώστε να ανταποκρίνεται στα αιτήματα και τις ανάγκες των σχολείων με την συντονισμένη προσπάθεια όλων των υπηρεσιών. 
Η χρονιά όμως θα είναι καλή  και για την πόλη. Νέα έργα δρομολογούνται και άλλα ολοκληρώνονται. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ "ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ"

 Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα 9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου, υποδεχόμαστε τα παιδιά του Κορυδαλλού στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος», στο καθιερωμένο μας «Μαθητικό αντάμωμα», ένα τριήμερο με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για όλους, γεμάτο Κινηματογράφο, Θέατρο, Μουσική και παιδικές δραστηριότητες. Σας περιμένουμε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 9/9 &ΚΥΡΙΑΚΗ 10/9 – ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20.30
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ»
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕ ΣΙΝΕΜΑ

Ένα διήμερο γεμάτο προβολές παιδικών ταινιών - θεατρικό παιχνίδι - δημιουργικές δράσεις έρχεται για τους μικρούς μας φίλους σε συνεργασία με το Δημοτικό Κινηματογράφο «Σινέ Παράδεισος»
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Σελίδα 3 από 317Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΣεπτέμβριοςΟκτώβριος 2017Νοέμβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and