Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 


EΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

 

 

 

 


 


 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 

 

 

 


 


 


 

 

ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ 

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

 

 


 

 


 

 


 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER 29-64


 


 

7η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/02/2018 ΩΡΑ 10.00 π.μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 

 

 

 

 


 


 

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ - 2η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/02/2018 ΩΡΑ 13.30

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

τελευταία νέα

Επιμορφωτικό σεμινάριο για τις γυναίκες σε θέσεις πολιτικής ευθύνης από το ΚΕΘΙ και τον Δήμο

Διήμερο σεμινάριο για την επιμόρφωση των γυναικών που ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν θέσεις πολιτικής ευθύνης, διοργανώνει το Γραφείο Ισότητας του Δήμου Κορυδαλλού σε συνεργασία με το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ). Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2108, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού «Μελίνα Μερκούρη», σκηνή Γκαράζ, Γ. Λαμπράκη και Καρυταίνης 4. Η πρωτοβουλία απευθύνεται σε γυναίκες που ενδιαφέρονται να μπουν δυναμικά στον πολιτικό στίβο και να διεκδικήσουν θέσεις πολιτικής ευθύνης, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με στόχο την ενίσχυση και εμψύχωση τους, προκειμένου να διεκδικήσουν και να πετύχουν όχι μόνο τη συμμετοχή τους στην πολιτική αλλά και την εκλογή τους.
Το σεμινάριο εντάσσεται στις δράσεις του Γραφείου Ισότητας του Δήμου και έχει στόχο να συμβάλλει ενεργά στη γυναικεία κοινωνική έκφραση και συμμετοχή, στην προώθηση των ίσων ευκαιριών ανάμεσα στους άνδρες και τις γυναίκες και στην παρακολούθηση και εφαρμογή του υπάρχοντος θεσμικού πλαισίου στην Ελλάδα
.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Ο Δήμος Κορυδαλλού και ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού τίμησαν τον Παναγιώτη Σκούφη

Τον συγγραφέα και μεταφραστή Παναγιώτη Σκούφη τίμησε ο Δήμος Κορυδαλλού και ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού στην τελευταία παράσταση του «Μορμόλη» του έργου το οποίο παρουσίασε με εξαιρετική επιτυχία το Θεατρικό Σπουδαστήρι του Δήμου σε σκηνοθεσία Τάκη Λιατζιβίρη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Πλειάδες παρουσία πλήθους κόσμου, μικρών και μεγάλων θεατών, καθώς και του Μιχάλη Λώνα, Προέδρου του Οργανισμού ο οποίος απένειμε τιμητική πλακέτα στον τιμώμενο. Ο Γιώργος Μακρυνός, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Πολιτισμού, ο οποίος εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη, καλωσόρισε τον συγγραφέα, εξαίροντας την σεμνότητά του, την δημόσια πορεία και το ήθος του αλλά και το σπουδαίο μεταφραστικό του έργο.  

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Αποκριάτικο ξεφάντωμα για όλα τα παιδιά από τον Δήμο και τον Οργανισμό Άθλησης & Πολιτισμού

Σαββατοκύριακα 10-11 και 17-18 Φεβρουαρίου σε Cine Παράδεισος και Κλειστό ΔΑΚ
Είσοδος ελεύθερη

Δυο Σαββατοκύριακα γεμάτα εκπλήξεις, θέαμα, παιχνίδια, μουσική και κέφι περιμένει όλα τα παιδιά στον Κορυδαλλό τα δυο τελευταία Σαββατοκύριακα των Αποκριών.
Ο Δήμος Κορυδαλλού και ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού υποδέχονται τους μικρούς μασκαράδες στο Σινέ Παράδεισος (Αγ. Γεωργίου και Ζάππα) και στο Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο για να απολαύσουν κινηματογραφικές ταινίες, θεατρικές παραστάσεις και να ξεφαντώσουν με ατέλειωτα παιχνίδια στο μεγάλο πάρτι και τη συναυλία με το αγαπημένο συγκρότημα των παιδιών Xana Zoo.
Το Cine Παράδεισος γίνεται το επίκεντρο του απόλυτου αποκριάτικου ξεφαντώματος. Και τα δυο Σαββατοκύριακα, τα παιδιά περιμένει παράσταση τσίρκο από την ομάδα Mr and Mrs Bubble, karaoke και χορός από την Komfeti –Team αλλά και σούπερ θέαμα από τους υπέροχους Μάγους Φαντάστικο, Μπαλτάζαρ και Λούκο. Τα πιο μικρά παιδιά θα υποδεχθεί ο Καραγκιόζης αλλά και κουκλοθέατρο, ενώ δεν θα λείπει και μεγάλος διαγωνισμός ‘’Survivor της Χλαπάτσας’’, στην θερινή αίθουσα. Και φυσικά ένας μικρός μαραθώνιος παιδικών ταινιών με ελεύθερ
η είσοδο στην κεντρική χειμερινή αίθουσα.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Με επιτυχία η εκδήλωση απονομής ζώνης στα παιδιά της Ακαδημίας Taekwondo του ΟΑΠ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο 2ο Κλειστό Γυμναστή-ριο Κορυδαλλού στον Άνω Κορυδαλλό, οι εξετάσεις και η εκδήλωση απονομής ζώνης στα μέλη της Ακαδημίας Taekwondo του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Taekwondo.
Πήραν μέρος συνολικά 120 παιδιά από τα 180 συνολικά μέλη της Ακαδημίας, τα οποία εξετάστηκαν σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, σε συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του αθλήματος και έλαβαν την αντίστοιχη ζώνη. Εξεταστής εκ μέρους της Ομοσπονδίας ήταν ο Γιώργος Σιδερής, ενώ εκπαιδευτής της Οργανισμού είναι ο Γιώργος Κουτσούκης.
Ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στα τμήματα και τις ακαδημίες του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Τελευταίες παραστάσεις του Μορμόλη από το Θεατρικό Σπουδαστήρι και εκδήλωση τιμή για τον μεταφραστή

Τιμητική εκδήλωση για τον μεταφραστή του «Μορμόλη» Παναγιώτη Σκούφη
Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, Πνευματικό Κέντρο- αίθουσα Πλειάδες, ώρα 6 μ.μ., Είσοδος ελεύθερη
Τελευταίες παραστάσεις από το Θεατρικό Σπουδαστήρι, 3 & 4 Φεβρουαρίου

Τιμητική εκδήλωση για τον μεταφραστή του «Μορμόλη» Παναγιώτη Σκούφη, οργανώνει ο Δήμος Κορυδαλλού και ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού, στο πλαίσιο των τελευταίων παραστάσεων του έργου το οποίο παρουσίασε με εξαιρετική επιτυχία το Θεατρικό Σπουδαστήρι του Δήμου σε σκηνοθεσία Τάκη Λιατζιβίρη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο - αίθουσα Πλειάδες, στις 6 μ.μ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για μικρούς και μεγάλους. Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει συζήτηση του τιμώμενου συγγραφέα με το κοινό.
Ο Παναγιώτης Σκούφης, διαπρεπής νομικός, πολυγραφότατος συγγραφέας, άριστος μεταφραστής θεατρικών έργων, νομικών και κοινωνιολογικών συγγραμμάτων, απέδωσε με εξαίρετη ζωντάνια στη γλώσσα μας το θεατρικό έργο του Ράινερ Χάχφελντ το οποίο από το 1973 που πρωτοπαρουσιάστηκε είναι διαρκώς στην επικαιρότητα, κερδίζοντας τις καρδιές των μικρών και των μεγάλων του φίλων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 2 από 326Πρώτη   Προηγούμενη   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΙανουάριοςΦεβρουάριος 2018Μάρτιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627281234
567891011


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and