Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


 

 

 

 

 


 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 

 

 

 


 


 


 

 

ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ 

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

 

 


 

 


 

 


 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER 29-64


 


 

40η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/10/2017 ΩΡΑ 13.00

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 

 

 

 


 


 

13η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 11/10/2017 ΩΡΑ 13.00 μ.μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

 

 

 


τελευταία νέα

Συνάντηση Δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη με τον ΓΓ Προστασίας του Πολίτη Δημήτρη Αναγνωστάκη

 Συνάντηση με θέμα την αντιμετώπιση των κρουσμάτων βανδαλισμών σε πλατείες, παιδικές χαρές και άλλους δημοτικούς χώρους, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μεταξύ του Γενικού Γραμματέα Δημήτρη Αναγνωστάκη και των Δημάρχων Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη και Αγ. Βαρβάρας Γιώργου Καπλάνη. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε αναλυτικά τον Γενικό Γραμματέα, αναφέροντας ότι έχει σημειωθεί αύξηση των καταστροφών δημοτικού εξοπλισμού με συνέπειες στο περιβάλλον, στον αστικό εξοπλισμό της πόλης, αλλά και στο αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων. Αναφερόμενος στην περιοχή του Σχιστού, υπογράμμισε ότι υπάρχει συστηματική παραβατικότητα, αφού οι κάτοικοι βρίσκονται αντιμέτωποι, καθημερινά πλέον, με κλοπές, ενώ αυξάνονται σταθερά τα περιστατικά ανέγερσης νέων αυθαιρέτων κτισμάτων και καταστροφών δημόσιου εξοπλισμού.
Ο Δήμαρχος ζήτησε την ενίσχυση του τμήματος της πόλης για να αντιμετωπισθεί το φαινόμενο, ενώ ο κ. Αναγνωστάκης δεσμεύθηκε ότι από τις αρχές Οκτωβρίου θα υπάρξει ενίσχυση, αφού το Υπουργείο ενισχύεται σε έμψυχο δυναμικό με την τοποθέτηση νέων αποφοίτων των Σχολών της Αστυνομίας.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Συναυλία με Ελένη Βιτάλη & Νίκο Ζιώγαλα αφιερωμένη στην κατεδάφιση των πρώην γυναικείων φυλακών

Είσοδος Ελεύθερη

Με μια μεγάλη συναυλία με την Ελένη Βιτάλη και τον Νίκο Ζιώγαλα, ο Δήμος Κορυδαλλού και η Περιφέρεια Αττικής γιορτάζουν ένα ιστορικό γεγονός για την πόλη: την κατεδάφιση της μάντρας των πρώην γυναικείων φυλακών στη λεωφόρο Γρ. Λαμπράκη και την παραχώρηση της έκτασης των 10 στρεμμάτων, η οποία θα μετατραπεί σε χώρο πρασίνου και αναψυχής.
Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, 8.30 το βράδυ, στο χώρο του Δημοτικού Πάρκιγκ, Γρ. Λαμπράκη και Πλαταιών, δίπλα στην παραχωρημένη έκταση, το κοινό θα απολαύσει τους δυο εκλεκτούς καλλιτέχνες σε ένα πρόγραμμα με επιλογές τραγουδιών από όλες τις μεγάλες δισκογραφικές τους επιτυχίες. Παράλληλα, θα υπογραμμίσουν ότι ο αγώνας συνεχίζεται έως την πλήρη και οριστική απομάκρυνση των φυλακών από την πόλη. Η συναυλία συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Αττικής- Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά. Είσοδος ελεύθερη. 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Για 7η χρονιά οι «Κυριακές χωρίς μεσάζοντες» από τον Δήμο Κορυδαλλού

Για έβδομη χρονιά συνεχή χρονιά διοργανώνεται και το 2017- 18 από τον Δήμο Κορυδαλλού η επιτυχημένη δράση «Κυριακές χωρίς μεσάζοντες» με αγορά προϊόντων απ΄ ευθείας από τους παραγωγούς. Η δράση ξεκινά την Κυριακή 8 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιείται κάθε 3 εβδομάδες, ενώ έως τον Ιούνιο θα υλοποιηθούν συνολικά 14 «Κυριακές» στο χώρο του δημοτικού πάρκιγκ, Γρ. Λαμπράκη και Πλαταιών. Όπως κάθε χρόνο οι δημότες θα ενημερώνονται εγκαίρως για τα προϊόντα, τους παραγωγούς και τον τόπο προέλευσης τους και φυσικά τις τιμές. Οι ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν οι δράσεις είναι: 08/10/2017, 22/10/2017, 12/11/2017, 03/12/2017, 17/12/2017, 07/01/2018, 28/01/2018, 18/02/2018, 11/03/2018, 01/04/2018, 22/04/2018, 13/05/2018, 03/06/2018 και 24/06/2018.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Ο Δήμος Κορυδαλλού υποδέχεται τον Δήμαρχο και αντιπροσωπεία του «αδελφού» Δήμου Αγ. Δομετίου

Επίσημη επίσκεψη στον Δήμο Κορυδαλλού πραγματοποιεί από την Παρασκευή 22 έως την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017, δημοτική αντιπροσωπεία του «αδελφού» Δήμου Αγ. Δομετίου Κύπρου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Δρ. Κώστα Πέτρου και τους υπευθύνους για τα ευρωπαϊκά, πολιτιστικά και κοινωνικά προγράμματα, Χάριν Αργυρού, Κωνσταντίνο Γιάγκου, Χάρη Θρασυβούλου και Μαργαρίτα Βρακά. Η επίσκεψη πραγματοποιείται μετά από πρόσκληση του Δήμου Κορυδαλλού με σκοπό την διεύρυνση της συνεργασίας των δυο Δήμων σε επίπεδο πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων και αξιοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης και το Δημοτικό Συμβούλιο θα υποδεχθούν τη δημοτική αντιπροσωπεία στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Στη διάρκεια της επίσκεψης τους ο Δήμαρχος Αγ. Δομετίου και τα μέλη της αντιπροσωπείας θα παρακολουθήσουν εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη, θα ξεναγηθούν στην πόλη, θα επισκεφθούν τον αναστηλωμένο βυζαντινό ναϊσκο των Αγ. Ασωμάτων, ενώ την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου θα έχουν συναντήσεις με μέλη της διοίκησης και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αγ. Δομετίου βρίσκεται δυτικά της Λευκωσίας, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του τελεί από το 1974 υπό τουρκική κατοχή. Οι Δήμοι Κορυδαλλού και Αγ. Δομετίου είναι αδελφοποιημένοι από το 2000.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Δήλωση Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη για την 4η επέτειο της δολοφονίας του Π. Φύσσα και τη δίκη της Χ.Α

Συμπληρώνονται φέτος τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 στο Κερατσίνι. Τέσσερα χρόνια από το γεγονός που θα αποτελεί για πάντα στίγμα για την πολιτική ζωή της χώρας μας και φυσικά της Β' Πειραιά. Χρειάστηκε η δολοφονία ενός νέου ανθρώπου από την συμμορία της Χρυσής Αυγής για να αποκαλυφθεί σε όλο της το εύρος η εγκληματική της δράση. Η τέταρτη επέτειος βρίσκει τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της ελεύθερους και τα θύματα της αδικαίωτα.
Ο Δήμος Κορυδαλλού διεκδίκησε και πέτυχε τη μεταφορά της δίκης της Χρυσής Αυγής από την δικαστική αίθουσα των φυλακών στο Εφετείο Αθηνών, όχι μόνο για να προστατεύσει την τοπική κοινωνία αλλά γιατί θεωρεί ότι στις σύγχρονες δημοκρατίες η δικαιοσύνη πρέπει να απονέμεται στα δικαστήρια. Με συνθήκες που διασφαλίζουν την ομαλή διεξαγωγή της, τη διαφάνεια και φυσικά την ταχύτητα και την απονομή της σε εύλογο χρόνο από την τέλεση των αδικημάτων. Σήμερα, σχεδόν 2,5 χρόνια από την έναρξη της δίκης και ενώ έχει ξεκινήσει η νέα δικαστική χρονιά, περιμένουμε να υλοποιηθεί η δέσμευση του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Σταύρου Κοντονή για τη διαμόρφωση νέας κατάλληλης δικαστικής αίθουσας σε χώρο κυριότητας του Υπουργείου Υγείας, ώστε η δίκη της Χ.Α να διεξάγεται απρόσκοπτα και χωρίς καθυστερήσεις.
Οι γειτονιές της Β’ Πειραιά, στις οποίες έδρασαν δολοφονικά τα τάγματα εφόδου, δεν ξεχνούν. Όπως δεν πρέπει να ξεχνά κανένας δημοκρατικός πολίτης αυτής της χώρας, υψώνοντας ανάστημα σε κάθε είδους φασισμό και ρατσισμό. Εχθρός είναι η λήθη και η επανάπαυση. Και γι' αυτό δεν αρκεί μόνο η αυτονόητη απονομή δικαιοσύνης. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 2 από 317Πρώτη   Προηγούμενη   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΣεπτέμβριοςΟκτώβριος 2017Νοέμβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and