Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 

ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ  


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 


 


 


 

 

 Πρόσκληση σε Δημόσια διαβούλευση

για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Ελευθερίας  

    

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  


 

 

 

 


 


 


 


 

 


 


 


 


 


 

15η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ 

ΠΕΜΠΤΗ 06/12/2018 ΩΡΑ 12:30 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


Δασικές Πυρκαγιές


 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

τελευταία νέα

Γιορτινή επίσκεψη της Χορωδίας των ΚΑΠΗ Κορυδαλλού στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα

Τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Κορυδαλλού και η Χορωδία του τμήματος Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων, προγραμματίζουν επίσκεψη στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα, όπου θα έχουν την ευκαιρία, ενόψει των εορτών, να τραγουδήσουν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και Κάλαντα μαζί με τους νεαρούς κρατούμενους και να προσφέρουν τα δώρα και τις ευχές όλων μας.
Με αφορμή την επίσκεψη, ως τις 13 Δεκεμβρίου, ο Δήμος Κορυδαλλού συγκεντρώνει στο χώρο του κάθε ΚΑΠΗ τα εξής είδη:

• Συσκευασμένα γλυκίσματα (κρουασάν, μπισκότα, σοκολάτες, φρυγανιές, παξιμάδια, πατατάκια).
• Είδη ατομικής υγιεινής (αφρόλουτρα, σαπούνια, σαμπουάν, ξυραφάκια, αφρούς και λοσιόν ξυρίσματος, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες).
• Τηλεκάρτες.
• Σχολικά είδη (τετράδια, στυλό, μολύβια).
Να σημειώσουμε ότι στο ΕΚΚΝ Αυλώνα κρατούνται νέο
ι άνδρες έως 25 χρόνων. 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης: Έκτακτο τμήμα Η/Υ για απόκτηση πιστοποίησης

Το «Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού»  ανακοινώνει την έναρξη Εγγραφών για το έκτακτο τμήμα Η/Υ, προκειμένου οι υποψήφιοι να αποκτήσουν αναγνωρισμένη πιστοποίηση για ΑΣΕΠ στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές πριν τα Χριστούγεννα. Η διάρκεια των μαθημάτων είναι 3 εβδομάδες, συνολικής διάρκειας  24 ωρών, με πιστοποιημένους και έμπειρους εκπαιδευτικούς.
Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία του ΔΗ.Κ.ΕΠΙ Ζάππα 1 Κορυδαλλός, (έναντι Σινέ Παράδεισος), καθημερινά από τις 09.00 - 13:00 & 17:00 – 20:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας για εγγραφές: 210-4956717. Οι άνεργοι, οι πολύτεκνοι και οι φοιτητές θα έχουν ειδικές τιμές και θα επιλεγούν με σειρά  προτεραιότητας. Φορέας Πιστοποίησης: Vellum – Global Education Servives. 
Έναρξη Σεμιναρίου: 03/12/18. Λήξη Σεμιναρίου: 19/12/18. Εξετάσεις Πιστοποίησης: 19/12/18. 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης: Ιδιαίτερα θετική εξέλιξη η ένταξη στο ΕΣΥ του Νοσοκομείου των Φυλακών

Αναμένουμε και την ένταξη του Ψυχιατρείου

Την ικανοποίησή του για την ένταξη του Νοσοκομείου Κρατουμένων στο ΕΣΥ, εκφράζει με δήλωσή του ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, υπογραμμίζοντας ότι ένα από τα αιτήματα της δημοτικής αρχής, των κρατουμένων και της κοινωνίας, που αφορούν στη βελτίωση συνθηκών ζωής των κρατουμένων, γίνεται πραγματικότητα. Παράλληλα, ζητά να προχωρήσει άμεσα η ένταξη και του Ψυχιατρείου των Φυλακών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Αναλυτικά, η δήλωση:
«Η δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος για την ένταξη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, του Νοσοκομείου Κρατούμενων με την δημιουργία του Ειδικού Κέντρου Υγείας Κρατουμένων Κορυδαλλού αποτελεί ιδιαίτερα θετικό βήμα. Ως δημοτική αρχή Κορυδαλλού εκφράζουμε την ικανοποίηση μας, γιατί ανταποκρίνεται σε ένα πάγιο και σταθερό αίτημα μας για τη βελτίωση των συνθηκών κράτησης, την προστασία της υγείας και της αξιοπρέπειας των κρατουμένων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Τεχνικό πρόγραμμα 2019: «Ναι» με ευρεία πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο

Σημαντικά έργα που αλλάζουν θεαματικά το ανάγλυφο της πόλης του Κορυδαλλού παρουσιάστηκαν στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2019, το οποίο εγκρίθηκε με αυξημένη πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού.
Το Τεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα και παρεμβάσεις, τα οποία είναι σε πλήρη εξέλιξη και αφορούν σε όλους τους τομείς λειτουργίας της περιοχής. Ταυτόχρονα, αποκαλύπτεται η δημιουργική τροχιά στην οποία βρίσκεται ο Κορυδαλλός, με τη δημιουργία υποδομών και εκτέλεση έργων που θα συμβάλουν αποφασιστικά στην ανάπτυξη, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, του περιβάλλοντος, του αθλητισμού και γενικότερα της καθημερινότητας χιλιάδων κατοίκων της.
«Οι εξελίξεις που σηματοδοτούν τα έργα αυτά είναι ιστορικές για την πόλη μας, αφού πρόκειται για πολύχρονες διεκδικήσεις των δημοτών μας. Σε μια περίοδο συνεχιζόμενης κρίσης, κάνουμε πράξη, όσα οραματιστήκαμε και δεσμευθήκαμε στους πολίτες». Όλα τα νέα έργα, δεν είναι «σχέδια επί χάρτου» αλλά έργα σε εξέλιξη με εξασφαλισμένες χρηματοδ
οτήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης,  

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Η διαχείριση του στρες με την συμβολή της προηγμένης ομοιοπαθητικής

 Μια ακόμα πετυχημένη εκδήλωση για θέματα πρόληψης υγείας στον Δήμο Κορυδαλλού

Πώς μπορεί να συμβάλλει η Προηγμένη Ομοιοπαθητική στον έλεγχο και τη διαχείριση του στρες; Σε αυτό το ερώτημα κλήθηκαν να απαντήσουν οι διακεκριμένοι επιστήμονες, ομιλητές στην εκδήλωση την οποία πραγματοποίησε η Διεθνής Ιατρική Εταιρεία Προηγμένης Ομοιοπαθητικής (Δ.Ι.Ε.Π.Ο), την περασμένη στο Δημαρχείο της πόλης, υπό την αιγίδα του Δήμου Κορυδαλλού και του Ιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά, με την παρουσία πλήθους κόσμου.
Ομιλητές ήταν οι κ.κ. Νίκος Σωτηρόπουλος, Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος, Πέρσα Κυβέλου, Γενική Ιατρός, Μαρία Σιναπλίδου, Φυσίατρος, Γιώτα Σουπίδου, Γενική Ιατρός, Γεώργιος Αγγελίνας, Γενικός Ιατρός και Κατερίνα Βουρεξάκη, Φαρμακοποιός.
Στις εισηγήσεις αναλύθηκε διεξοδικά και περιεκτικά τί είναι στρες και πώς μπορεί ο οργανισμός του ανθρώπου να το ελέγξει και να το διαχειριστεί με φυσικό τρόπο και χωρίς παρενέργειες, με τη βοήθεια των εξειδικευμένων ομοιοπαθητικών φαρμακευτικών σχημάτων της Προηγμένης Ομοιοπαθητική
ς.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 2 από 359Πρώτη   Προηγούμενη   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΝοέμβριοςΔεκέμβριος 2018Ιανουάριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and