Λειτουργία:  
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

 

 Ακολουθείστε το Δήμο Κορυδαλλού

 


 

 

 

 

 

Επίκαιρα

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Πρόγραμμα CLEAR (Erasmus+) για την Κυκλική Οικονομία


Τρίτη 10/12/2019: Επίσημη παρουσιάση του προγράμματος CLEAR στην Ελλάδα | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση


Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα του ΔΗ.ΚΕΠ.Ι


Εκμάθηση ξένων γλωσσών | Νέα Τμήματα


Ταχύρρυθμα Τμήματα Πληροφορικής


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Σας ενδιαφέρουν

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

  

Υπηρεσίες για τον πολίτη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού

 

 

 

 

 Οδηγίες Πολιτικής Προστασίας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

Καλωσορίσατε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Κορυδαλλού

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στον διαδικτυακό μας τόπο θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού, στους ετεροδημότες και στους απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη ενημέρωση. 
Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας αποτελεί μια σημαντική πηγή ιστορική πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
  
Καλή περιήγηση
 

Ο Δήμαρχος

Νίκος Χουρσαλάς

 

Τελευταία Νέα

«Κυριακές χωρίς μεσάζοντες»

Συνεχίζεται και αυτή τη Κυριακή 13/10/2019 η επιτυχημένη δράση του Δήμου Κορυδαλλού «Κυριακές χωρίς Μεσάζοντες» με την αγορά προϊόντων απ’ ευθείας από τους παραγωγούς. Στόχος της δράσης, που πραγματοποιείται για 9η συνεχή χρονιά, είναι η στήριξη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, αφού μέρος των προϊόντων διατίθεται για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και των ευπαθών κοινωνικά ομάδων. Οι δράσεις πραγματοποιούνται κάθε τρίτη Κυριακή και  διοργανώνονται από την εθελοντική οργάνωση του Δήμου «Ανάσα Ζωής» σε συνεργασία με το Τμήμα Έρευνας, Τοπικής Ανάπτυξης και Προγραμματισμού. Η «Ανάσα Ζωής Κορυδαλλού» είναι σωματείο με στόχο την κοινωνική προσφορά μέσω της εθελοντικής συμμετοχής των πολιτών. Πρόεδρος είναι ο εκάστοτε Δήμαρχος, ενώ στο διοικητικό συμβούλιο εκπροσωπούνται όλες οι δημοτικές παρατάξεις.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
«Αθλητισμός και διαμόρφωση προτύπων»

Ο Δήμος Κορυδαλλού, με την ευκαιρία της προβολής του ντοκιμαντέρ «Ντιέγκο Μαραντόνα» του βραβευμένου σκηνοθέτη Ασίφ Καπάντια, διοργανώνει εκδήλωση, με θέμα «Αθλητισμός και διαμόρφωση προτύπων» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16/10/2019 και ώρα 18:30, στον κινηματογράφο «Σινέ Παράδεισος», (Αγ. Γεωργίου και Ζάππα 4, Κορυδαλλός).
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι: Γιώργος Μαυρωτάς, Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Νίκος Κατσαρός, Δημοσιογράφος, Αντώνης Πανούτσος, Δημοσιογράφος, Άριελ Ιμπαγάσα, Μέλος του τμήματος σκάουτινγκ Ακαδημιών Ολυμπιακού.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος Παύλος Γερακάρης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Ντιέγκο Μαραντόνα» (Diego Maradona, 2019) που αναφέρεται στην πολυτάραχη ζωή του μεγάλου Αργεντίνου ποδοσφαιριστή και δημιουργήθηκε από το προσωπικό αρχείο του που προβάλλεται για πρώτη φορά δημόσια. 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου- Έναρξη αιτήσεων μαθητών και εθελοντών καθηγητών

Ο Δήμος Κορυδαλλού έχοντας ως άμεση προτεραιότητα τη στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν πραγματική ανάγκη, λειτουργεί Κοινωνικό Φροντιστήριο.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που κατοικούν στη πόλη και φοιτούν στα σχολεία του Δήμου Κορυδαλλού, οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις της πρόσθετης διδακτικής στήριξης.
Κριτήριο ένταξης των ενδιαφερομένων στο Κοινωνικό Φροντιστήριο είναι το συνολικό εισόδημα των οικογενειών, ενώ θα λαμβάνονται υπόψη παράγοντες όπως η οικογενειακή κατάσταση, τα κοινωνικά προβλήματα ή η ανεργία.
Παράλληλα, το Κοινωνικό Φροντιστήριο καλεί εκπαιδευτικούς, εν ενεργεία ή συνταξιού-χους, καθώς και φοιτητές να προσφέρουν τις γνώσεις, την εμπειρία και μέρος από τον ελεύθερο χρόνο τους.
Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να στέλνονται ηλεκτρονικά στο enimerosi@korydallos.gr και στο Δημαρχείο, Γρ. Λαμπράκη 240, 2ος όροφος, γραφείο 205. Πληροφορίες στο 210- 4990410.

 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Συγκροτείται η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης- Έως 31/10 οι δηλώσεις συμμετοχής από φορείς & δημότες

 Στη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης προχωρά ο Δήμος Κορυδαλλού. Με ανακοίνωσή του, ο Δήμαρχος Νίκος Χουρσαλάς καλεί συλλόγους, μαζικούς φορείς της πόλης και δημότες να συμμετάσχουν στον σημαντικό αυτό θεσμό, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση των εξελίξεων στην πόλη. Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος, η συμμετοχή στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης είναι βαρύνουσας σημασίας, αφού τα μέλη της Επιτροπής γνωμοδοτούν και διατυπώνουν απόψεις για σημαντικά θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, όπως το Επιχειρησιακό και Τεχνικό Πρόγραμμα, καθώς και αναπτυξιακά προγράμματα και προγράμματα δράσης του Δήμου. Επίσης, εξετάζουν και επιλύουν τοπικά προβλήματα, εισηγούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο τη διεξαγωγή δημοτικού δημοψηφίσματος και διατυπώνουν απλή γνώμη επί του προσχεδίου του Προϋπολογισμού.
Τόσο οι φορείς, όσο και οι δημότες μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής έως τις 31 Οκτωβρίου 2019 ηλεκτρονικά στην διεύθυνση pr@korydallos.gr, συμπληρώνοντας το σχετικό έντυπο που θα βρουν στην ιστοσελίδα του Δήμου ή στο Δημαρχείο Κορυδαλλού, Γρ. Λαμπράκη 240, 2ος όροφος, γραφε
ίο 205.

  Επιτροπή Διαβούλευσης
Ξεκινούν οι Ομάδες Γονέων από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες

Με κύριο στόχο να στηρίξουν τους γονείς στον γονεϊκό τους ρόλο, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού συνεχίζουν για 7η χρονιά την λειτουργία Ομάδων Γονέων.
Οι τομείς και τα θέματα που αποτελούν προτεραιότητα των ομάδων είναι: η ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων στο γονεϊκό τους ρόλο μέσω βιωματικής ομαδικής εκπαίδευσης, η διαχείριση των συγκρούσεων- όρια- τιμωρίες, η επίλυση προβλημάτων επικοινωνίας γονέων- παιδιών- εκπαιδευτικών, η αναμόρφωση κοινωνικών αναπαραστάσεων και στερεοτύπων των συμμετεχόντων σε σχέση με το σχολικό περιβάλλον π.χ αντιμετώπιση περιστατικών σχολικού εκφοβισμού, παιδαγωγικές παρεμβάσεις- στρατηγικές σε μαθησιακά προβλήματα, η διαχείριση θεμάτων εφηβείας (σεξουαλικότητα, ανυπακοή, άγχος εξετάσεων) αλλά και θέματα ελεύθερου χρόνου, όπως κίνητρα για ανάπτυξη δεξιοτήτων, αθλητισμός και πρωταθλητισμός. Οι ομάδες παραμένουν ανοικτές στην προσθήκη νέων μελών
και θεματολογίας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 10 από 388Πρώτη   Προηγούμενη   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΔεκέμβριοςΙανουάριος 2020Φεβρουάριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΔΗΜΟΣ | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and