Λειτουργία:  
Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Καλωσορίσατε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Κορυδαλλού

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Η κατάσταση που βιώνουμε όλες και όλοι είναι πρωτόγνωρη αλλά και εξαιρετικά κρίσιμη.
Τώρα είναι η ώρα της ατομικής ευθύνης για να  προστατεύσουμε τον εαυτό μας αλλά και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τους γονείς μας, τους παππούδες μας, τον φίλο και την φίλη μας που μπορεί να ανήκει σε μία ευάλωτη ομάδα του πληθυσμού και κινδυνεύει άμεσα από την πανδημία του κορωνοϊού.
Στο χέρι μας είναι να κάνουμε ένα απλό πράγμα ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων.

Να μείνουμε σπίτι!

Για πρώτη ίσως φορά, η παραμονή εντός της οικίας μας δεν είναι παθητική στάση. Δεν αποτελεί παραίτηση. Αντίθετα, είναι πράξη στήριξης και αλληλεγγύης σε αυτούς που κινδυνεύουν. Είναι πράξη σεβασμού στους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους.
Σε όλους τους δημόσιους λειτουργούς που κρατούν όρθιες αυτές τις κρίσιμες ώρες τις υπηρεσίες που λαμβάνει ο πολίτης. Από την καθαριότητα, τα ΚΕΠ, τα προγράμματα των κοινωνικών υπηρεσιών μέχρι και τους υπαλλήλους της πολιτικής προστασίας. Στους εργαζόμενους των καταστημάτων που μένουν ανοικτά για να εξυπηρετήσουν το κοινωνικό σύνολο. 

Μένουμε σπίτι αλλά δεν νιώθουμε μόνοι!

Ο Δήμος Κορυδαλλού προσαρμόζει και ενισχύει τις υπηρεσίες του, για να είναι δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. 
Μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 2104990500 ή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@korydallos.gr παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα βοήθειας και στήριξης στο σπίτι.
Εξειδικευμένη ψυχολογική υποστήριξη από τους ψυχολόγους του Δήμου αλλά και απλές συμβουλές για να αντιμετωπίσουμε τη νέα καθημερινότητα που δημιουργεί η παραμονή στο σπίτι. 
Υπηρεσίες διανομής και προμήθειας ειδών πρώτης ανάγκης  και φαρμάκων για τους συμπολίτες μας που δεν μπορούν να μετακινηθούν ή ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.
Επέκταση των δομών κοινωνικής προστασίας και του προγράμματος σίτισης στους πληττόμενους από την κρίση συμπολίτες μας.
Ενημέρωση για τις υπηρεσίες και συναλλαγές που μπορεί ο πολίτης να διεκπεραιώσει ηλεκτρονικά.
Να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε και αυτή τη μάχη με αλληλεγγύη και ανθρωπιά, με σεβασμό και υπευθυνότητα και προπαντός με ψυχραιμία και σχέδιο ώστε να βγούμε όλες και όλοι αλώβητοι και πιο δυνατοί!
 
 
 

Ο Δήμαρχος

Νίκος Χουρσαλάς

 


 

Επίκαιρα

Κάντε κλικ πάνω στα εικονίδια

 

Διαβάστε Περισσότερα... Επίκαιρα

Τελευταία Νέα

Έκτακτα μέτρα λαμβάνει ο Δήμος Κορυδαλλού για την κακοκαιρία.

Σε απόλυτη ετοιμότητα και επιφυλακή  τέθηκαν οι υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού από τις  5 Ιανουαρίου 2020 για την  άμεση αντιμετώπιση  των προβλημάτων που θα δημιουργήσει το νέο κύμα κακοκαιρίας, καθώς και την προστασία των πολιτών. Σε επαγρύπνηση η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και οι Διασώστες της ΕΔΟΚ για παροχή βοήθειας. Η Υπηρεσία Καθαριότητας, από πολύ νωρίς το πρωί της 6ης Ιανουαρίου, διένειμε προληπτικά αλάτι σε κεντρικά σημεία του  Καραβά, της Δεξαμενής και πραγματοποίησε ρίψη αλατιού σε όλη σχεδόν την περιοχή του Σχιστού. Στη διάθεση των ευπαθών ομάδων, από το απόγευμα της 5ης Ιανουαρίου 2020 έως και την 6η Ιανουαρίου 2020, βρίσκεται θερμαινόμενη αίθουσα στο ισόγειο του Δημαρχείου (Γρ. Λαμπράκη 240). Για συνδρομή σε έκτακτα περιστατικά οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 210-4950014, 210-4950075.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Μέτρα προστασίας των πολιτών από τις χαμηλές θερμοκρασίες

Ενόψει της επικείμενης επιδείνωσης του καιρού με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, βάσει των προβλέψεων της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και με στόχο την προστασία των πολιτών από το κρύο, ο Δήμος Κορυδαλλού  ενημερώνει ότι από τις 17.00 της  Κυριακής 5/1/2020 μέχρι και τη Δευτέρα 6/1/2020,  θα έχει στη διάθεση  των ευπαθών ομάδων  θερμαινόμενη αίθουσα στο ισόγειο του Δημαρχείου (Γρ.Λαμπράκη 240). Για συνδρομή σε έκτακτα περιστατικά οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 210-4950014, 210-4950075.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Προληπτικά μέτρα για τις χαμηλές θερμοκρασίες λαμβάνει ο Δήμος Κορυδαλλού

Σε επιφυλακή τίθενται οι υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού από το απόγευμα της 28ης Δεκεμβρίου για την άμεση αντιμετώπιση των συνεπειών και την προστασία του πληθυσμού, ενόψει των χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν τις επόμενες μέρες. Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας διένειμε προληπτικά αλάτι σε κεντρικά σημεία του Σχιστού, Καραβά, Δεξαμενής. Στη διάθεση των ευπαθών ομάδων, από το πρωί της 29ης Δεκεμβρίου θα βρίσκεται θερμαινόμενη αίθουσα  στο ισόγειο του Δημαρχείου (Γρ. Λαμπράκη 240). Για συνδρομή σε έκτακτα περιστατικά οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 210-4950014, 210-4950075.

 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Ευχές Δημάρχου, Δημοτικού Συμβουλίου και Εργαζομένων του Δήμου Κορυδαλλού

 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Χριστούγεννα στον Κορυδαλλό

Τα φετινά Χριστούγεννα η πόλη μας γεμίζει με φως, μουσική και χαρά και γίνεται μια μεγάλη γιορτή για όλους.
Το τρενάκι των ευχών ξεκινά καθημερινά δρομολόγια από το σπίτι του Αη-Βασίλη, στην πλ. Ελευθερίας και διασχίζει όλη την πόλη.
Δωρεάν προβολές παιδικών παραστάσεων, ξωτικά, δρώμενα και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγαλούς μεταφέρουν τη μαγεία των Χριστουγέννων στον Κορυδαλλό.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 10 από 396Πρώτη   Προηγούμενη   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Eπόμενη   Τελευταία   

 

 Άθλητισμός & Πολιτισμός

 


 

Ενημερώσεις


 

Δήμος Κορυδαλλού | Ανοικτή Διακυβέρνηση


 

Προκηρύξεις | Διαγωνισμοί | Προσλήψεις


Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΔΗΜΟΣ | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and