Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

 

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 Δημοτικές Εκλογές 2019

26ης Μαΐου 2019 (Α' Γύρος)

02ης Ιουνίου 2019 (Β' Γύρος)

.

© Τμ. Εξυπηρέτησης Πολιτών

Τμ. Πληροφορικής Δήμου Κορυδαλλού


 


 

© Τμ. Εξυπηρέτησης Πολιτών

Τμ. Πληροφορικής Δήμου Κορυδαλλού


 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

  

               *Νέο 


Με ένα κλικ δείτε πληροφορίες για το πρόγραμμα

Δείτε το φυλλάδιο εδώ

Κατεβάστε την αίτηση 

 

 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 


 


 


 


 


 

 

 

 


 


 


 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


Δασικές Πυρκαγιές


 

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ 

 


καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

Τελευταία Νέα

Συνάντηση του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη για επέκταση του δικτύου Φυσικού Αερίου

Με αντικείμενο την επέκταση του δικτύου Φυσικού Αερίου στον Δήμο Κορυδαλλού, πραγματοποιήθηκε σε γόνιμο κλίμα συνεργασίας, συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη και του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Σπύρου Αγιώτατου, αρμόδιου για το φυσικό αέριο και θέματα υποδομών στις περιοχές Σχιστού και Δεξαμενής, με τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης και Υποδομών της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής Α.Ε Ιωάννη Ντρούκα. Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Άκης Κουφής, Διευθυντής σχεδιασμού και προγραμματισμού, Χρήστος Χασαπόπουλος, μηχανικός σχεδιασμού και υποδομών και η Σοφία Καββαδία, εκπρόσωπος ανάπτυξης BB καταναλωτών και επαγγελματικών.
Ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση της εταιρείας, ο Δήμαρχος ζήτησε την επιτά-χυνση των διαδικασιών επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και τις ανάγκες δημοτικών κτιρίων, κατοίκων και επαγγελματιών. Με το τέλος της συνάντησης, αποφασίστηκαν:

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Επιστολή του Δημάρχου προς την Αττικό Μετρό

Την διατήρηση των υφιστάμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πλατεία Ελευθερίας και μετά τη λειτουργία του Μετρό, επιβεβαίωσε με επιστολή του στην "Αττικό Μετρό Α.Ε" ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης. Η επιστολή αποτελεί συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις 10/1/2019 στο Δημαρχείο, με την συμμετοχή του Δημάρχου, εκπροσώπων της "Αττικό Μετρό Α.Ε", της κατασκευάστριας εταιρείας και συγκοινωνιολόγου. Αποφασίστηκε επίσης η αισθητική αποκατάσταση της πλατείας και ενός οικοδομικού τετραγώνου γύρω από αυτήν. 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Καμία αλλαγή στην κυκλοφορία στην πλατεία Ελευθερίας μετά την λειτουργία του Μετρό

 Σε συνέχεια της συνάντησης- ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 7/1/19 στα πλαίσια της διαβούλευσης του δήμου και των πολιτών που αφορούσε τις ενδεχόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μετά την λειτουργία του Μετρό, ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης κάλεσε σήμερα 10/1 την Διοίκηση της Αττικό Μετρό και τους εκπροσώπους της κοινοπραξίας και αποφάσισαν από κοινού ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές στην κίνηση των οχημάτων παρά μόνο παρεμβάσεις αισθητικού χαρακτήρα στην πλατεία Ελευθερίας και ένα οικοδομικό τετράγωνο πέριξ αυτής.

Αποφασίστηκε επίσης οι εργασίες ανακατασκευής της πλατείας και οι συνεπαγόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι την ολοκλήρωση της ανάπλασής της, που επρόκειτο να ξεκινήσουν στις 20/1, να αρχίσουν το τελευταίο δεκαήμερο Φεβρουαρίου.

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης: Νέο τμήμα πληροφορικής για πιστοποίηση

Το «Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού» ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών σε νέο τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, προκειμένου οι υποψήφιοι να αποκτήσουν Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση για τον ΑΣΕΠ.  Η διάρκεια μαθημάτων είναι 4 εβδομάδες και διδάσκουν πιστοποιημένοι και έμπειροι εκπαιδευτικοί. Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία του ΔΗ.Κ.ΕΠΙ Ζάππα 1 Κορυδαλλός, (έναντι Σινέ Παράδεισος), καθημερινά από τις 09.00- 13:00 & 17:00- 20:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-4956717. 

Οι άνεργοι, οι πολύτεκνοι και οι φοιτητές έχουν ειδικές τιμές. 
Φορέας Πιστοποίησης: Vellum – Global Education Servives. Έναρξη Σεμιναρίου: 15/01/19. 
Λήξη Σεμιναρίου: 07/02/19. Εξετάσεις Πιστοποίησης: 12/02/19. 
 

 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 Μετά από αυτοψία του δημάρχου και των αντιδημάρχων στην περιοχή του Σχιστού και της Δεξαμενής και με δεδομένο ότι αυτή της στιγμή υπάρχει ασθενής χιονόπτωση στο σύνολο της πόλης θεωρούμε επιβεβλημένο τα σχολεία αύριο Τρίτη 8/1 να παραμείνουν κλειστά. 

Από το πρωί της Δευτέρας έχουν ενημερωθεί οι διευθυντές ώστε να εξασφαλίσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την φιλοξενία των μαθητών.

Οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοιχτοί και είναι στην διακριτική ευχέρεια των γονέων αν θα στείλουν τα παιδιά τους.   

Η φωτογραφία είναι από την οδό Καραβά, περιοχή Δεξαμενής  

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Σελίδα 10 από 371Πρώτη   Προηγούμενη   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΜάιοςΙούνιος 2019Ιούλιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and