Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

 

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


Νέο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
 


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πεζογέφυρας Γρ. Λαμπράκη

ΚΛΙΚ στην εικόνα 


 


CLICKNSPOT

 

Στείλε το αίτημά σου με ένα Click

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ

Καθαριότητα, πράσινο, λάμπες, εγκαταλελειμμένα οχήματα κ.λ.π. 

Click στην εικόνα ή τον σύνδεσμο, εγγραφή,

 

δηλώστε e-mail, όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης

 

και ... είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.


 


Δασικές Πυρκαγιές


 

 

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 Δημοτικές Εκλογές 2019

26ης Μαΐου 2019 (Α' Γύρος)

02ης Ιουνίου 2019 (Β' Γύρος)

.

© Τμ. Εξυπηρέτησης Πολιτών

Τμ. Πληροφορικής Δήμου Κορυδαλλού


 


 

© Τμ. Εξυπηρέτησης Πολιτών

Τμ. Πληροφορικής Δήμου Κορυδαλλού


 

               *Νέο 


Με ένα κλικ δείτε πληροφορίες για το πρόγραμμα

Δείτε το φυλλάδιο εδώ

Κατεβάστε την αίτηση 

 

 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 


 

Καλό Καλοκαίρι σας περιμένουμε τον Σεπτέμβριο 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
2019 - 2020  

 


 


 


 

 

 

 


 


 


 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

Τελευταία Νέα

Δήμος Κορυδαλλού: Εορτασμός,Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, το Δημοτικό Συμβούλιο

 και οι Εργαζόμενοι του Δήμου σας προσκαλούμε στον εορτασμό

                                          Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821&a

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Έγκαιρα μέτρα πρόληψης για τα κουνούπια

Με αντικείμενο την λήψη μέτρων πρόληψης και προστασίας από τα κουνούπια ενόψει της θερινής περιόδου, πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Κορυδαλλού ευρεία σύσκεψη με την συμμετοχή όλων των συναρμόδιων Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν όλα τα μέτρα πρόληψης, που πρέπει να ληφθούν εγκαίρως για την προστασία των κατοίκων από τα κουνούπια κατά τους θερινούς μήνες. Ανάμεσα στα μέτρα που αποφασίστηκαν είναι η ασφαλής εφαρμογή προνυμφοκτονίας κουνουπιών στην πόλη. Επίσης, αποφασίστηκε να ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης των κατοίκων για τα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τα κουνούπια. Ήδη, σχετικό ενημερωτικό banner έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου www.korydallos.gr.
Υπεύθυνος παρακολούθησης του έργου ορίστηκε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Αγιώτατος. Στην σύσκεψη πήραν μέρος ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Περιβάλλοντος Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, οι Αντιδήμαρχοι Πρασίνου Μαρία Διακάτου, Οικονομικών Ανδρέας Καπιτσίνος, Κοινωνικών Υπηρεσιών Ελευθερία Κωτσίδου, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Καθαριότητας Δημήτρης Χριστοφορίδης και ο Δημοτικός Σϋμβουλος Γεώργιος Μακρυνός.

 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Αιμοδοσία: πράξη ελπίδας, μήνυμα ζωής- Δευτέρα 18 & Τρίτη 19 Μαρτίου, Δημαρχείο Κορυδαλλού

H Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού διοργανώνει μια ακόμα Εθελοντική Αιμοδοσία την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019, 4 το απόγευμα έως 8 το βράδυ και την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019, 9 το πρωί έως 2 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο, Γρ. Λαμπράκη 240 & Νικηφορίδη, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.
Το να δώσουμε αίμα είναι πολύ απλό και ανώδυνο. Η αξία όμως της προσφοράς είναι ανεκτίμητη. Ένας τραυματίας από τροχαίο ατύχημα, ένα παιδί με Μεσογειακή Αναιμία, ένας ασθενής με λευχαιμία, μια χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς έχουν μια κοινή ανάγκη. Την ανάγκη για αίμα. Η τακτική συμμετοχή σε μια εθελοντική αιμοδοσία είναι η μοναδική λύση, είναι δώρο ζωής, που μπορεί ο καθένας να προσφέρει στον συνάνθρωπο του.
Στηρίζοντας την Τράπεζας Αίματος του Δήμου Κορυδαλλού, δίνοντας λίγα λεπτά από το χρόνο μας κι ελάχιστο από το αίμα μας, γινόμαστε κάτι σημαντικότερο από εθελοντές αιμοδότες: γινόμαστε πρότυπα κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.
Το αίμα που προσφέρουμε εξετάζεται, διαχωρίζεται σε ερυθρά αιμοσφαίρια, αιμοπετάλια και πλάσμα που θα μεταγγιστούν σε τρεις διαφορετικούς ασθενείς, ανάλογα με το συστατικό που χρειάζονται για την θεραπ
εία τους.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Δήλωση Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη για την 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

"Η συμμετοχή των γυναικών σε θέσεις ευθύνης, δεν είναι παραχώρηση αλλά ζήτημα δημοκρατίας. Γι΄ αυτό, στον Δήμο Κορυδαλλού η παρουσία γυναικών είναι αυξημένη, αφού το 60% των Αντιδημάρχων είναι γυναίκες, ενώ το ποσοστό των γυναικών που συμμετέχει στην διοίκηση του Δήμου είναι 40%". Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε δήλωση του με αφορμή την 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.
Αναλυτικά, η δήλωσή του:
«Η 8η Μαρτίου, παραμένει μέρα προβληματισμού για την ενίσχυση του ρόλου της γυναί-κας σε όλους τους τομείς. Γιατί, παρά τα βήματα που έχουν γίνει με την συμμετοχή των γυναικών στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή, δεν έχουν εκλείψει βαθιά ριζωμένες αντιλήψεις και διακρίσεις σε βάρος τους, ενώ η πολύχρονη οικονομική κρίση έχει επιτείνει τις ανισότητες.
Για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή γυναικών υποψηφίων, με την καθιέρωση της αυξημένης ποσόστωσης, 40% στα ψηφοδέλτια των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Το θετικό αυτό μέτρο, ελπίζω να αποτυπωθεί και στην κάλπη, αυξάνοντας την εκπροσώπηση των γυναικών στα Δημοτικά Συμβούλια.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Δημοπρατείται η τελική φάση κατασκευής του Ειδικού Σχολείου

Οι τελικές εργασίες για την ολοκλήρωση της κατασκευής του Ειδικού Σχολείου Κορυδαλλού δρομολογήθηκαν με την επαναδημοπράτηση του έργου από την ΚΤΥΠ Α.Ε (πρώην ΟΣΚ). Ήδη το έργο προκηρύχθηκε και ως το τέλος Μαρτίου θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι σχετικές διαδικασίες.
Πρόκειται για το νέο σύγχρονο διδακτήριο στην οδό Σταματοπούλου, στον Άνω Κορυδαλλό, που θα στεγάσει το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Ειδικής Αγωγής, το οποίο έχει κατασκευασθεί κατά 70% και απομένουν οι τελικές εργασίες για την ολοκλήρωση και παράδοση του.
Για τις σημαντικές καθυστερήσεις στην εξέλιξη του έργου είχαν αντιδράσει η δημοτική αρχή και ο Σταύρος Κασιμάτης, ο οποίος για τον σκοπό αυτό, είχε πραγματοποιήσει επα-νειλημμένες συναντήσεις με την διοίκηση της ΚΤΥΠ, προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να προχωρήσουν οι σχετικές διαδ
ικασίες.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 10 από 374Πρώτη   Προηγούμενη   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΙούλιοςΑύγουστος 2019Σεπτέμβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and