Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


 

 

 

 

 


 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 

 

 

 


 


 


 

 

ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ 

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

 

 


 

 


 

 


 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER 29-64


 


 

40η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/10/2017 ΩΡΑ 13.00

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 

 

 

 


 


 

13η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 11/10/2017 ΩΡΑ 13.00 μ.μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

 

 

 


τελευταία νέα

Δημοπρατείται το σημαντικό έργο ανακατασκευής και βελτίωσης του οδικού δικτύου του Δήμου Κορυδαλλού

Ένα από τα μεγαλύτερα έργα στον τομέα της οδοποιίας πρόκειται να υλοποιηθεί στον Δήμο Κορυδαλλού. Πρόκειται για την ανακατασκευή και βελτίωση του οδικού δικτύου της πόλης μήκους πάνω από 20 χιλιόμετρα, ενώ συνολικά πρόκειται να ανακατα-σκευασθούν 385 οδοί και τμήματα οδών σε όλες τις περιοχές της πόλης. Το έργο, προϋπολογισμού 2.337.400,00 € χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής, ενώ η μελέτη συντάχθηκε από τον Δήμο Κορυδαλλού και ήδη έχει υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας.
Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης υπογράμμισε ότι πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά έργα ασφάλειας για τους δημότες και ευχαρίστησε την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη για τη συνεργασία και την κατανόηση των αναγκών της πόλης.
Το έργο, που δημοπρατείται τις επόμενες μέρες, έρχεται να ολοκληρώσει σειρά παρεμβάσεων της δημοτικής αρχής στον τομέα της οδοποιίας, που ξεκίνησε με την ανακατασκευή της οδού Δημητρακοπούλου και δρόμων γύρω από την πλατεία Μέμου και συνεχίστηκε το 2016.

  Νέα-Δελτία Τύπου
«Παιχνίδι με τις οθόνες κλειστές»: Μια εξαιρετική εκδήλωση των Βρεφονηπιακών Σταθμών

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή εκατοντάδων γονέων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Κορυδαλλού « Παιχνίδι με τις οθόνες κλειστές». Στόχος της εκδήλωσης ήταν να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους γονείς για το παιχνίδι και την αναγκαιότητα του στην προσχολική ηλικία, αφού αποτελεί τον κατ΄ εξοχήν αναπτυξιακό παράγοντα για τη σωματική, ψυχική και νοητική εξέλιξη του παιδιού.
Η εκδήλωση συμπίπτει με μία περίοδο που γίνεται μεγάλη συζήτηση για την προσχολική αγωγή και για το πόσο είναι απαραίτητη για τα παιδιά και την κοινωνία η ύπαρξη των παιδικών σταθμών στην άμεση προσχολική ηλικία. Το παιχνίδι είναι το πραγματικό σχολείο των παιδιών προσχολικής ηλικίας και οι Παιδικοί Σταθμοί έρχονται να αντικαταστήσουν τις χαμένες γειτονιές των δικών μας παιδικών χρόνων, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στη διάρκεια της εκδήλωσης, δίνοντας ουσιαστικά απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι μπορεί να αντικατασταθεί πρόωρα το περιβάλλον του παιδικού σταθμού.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Μαθητικό Φεστιβάλ 2017 «Χίλια Πρόσωπα Εμείς»- 28 Μαΐου έως 12 Ιουνίου 2017

Αφιερωμένο στη διαφορετικότητα είναι το φετινό Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Κορυδαλλού «Χίλια Πρόσωπα Εμείς», που διοργανώνεται για μια ακόμα χρονιά σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Κορυδαλλού. Οι εκδηλώσεις του ξεκινούν την ερχόμενη Κυριακή 28 Μαΐου και θα διαρκέσουν έως την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και υλοποιούνται από τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, το Τμήμα Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης και τον Οργανισμό Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου, ως επιστέγασμα του συνόλου των μαθητικών εκδηλώσεων που ξεδιπλώνονται σε όλη την πόλη κάθε Μάιο και Ιούνιο.
Στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι η κατανόηση της διαφορετικότητας και του πλούτου που αυτή μας τροφοδοτεί, καθώς και η ανάδειξη του ανοικτού σχολείου και της δημιουργικής συνεργασίας με την τοπική κοινωνία, την οποία κάνουν πράξη με τη συνεργασία τους ο Δήμος Κορυδαλλού και οι Σύλλογοι Γονέων περισσότερα από 20 χρόνια. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:
• Κυριακή 28 Μαΐου 2017, 18.30, Πλατεία Αλησμόνητων Πατρίδων. «Διάφοροι διαφορετικοί φίλοι» με καλλιτεχνικές δράσεις από τα 6ο, 8ο Δημοτικά και 7ο Γυμνάσιο. Στο χώρο θα λειτουργεί παζάρι με δημιουργίες των γονέων του 1ου Ειδικού Σχολείου. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Ημέρα ενημέρωσης για την Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια

Το τμήμα Προστασίας Προαγωγής Δημόσιας Υγείας & Δημόσιας Υγιεινής της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού διοργανώνει με την συνεργασία της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας δωρεάν Σπιρομετρικό Έλεγχο για τους κατοίκους του Κορυδαλλού την Πέμπτη 25 Μαϊου 2017, 9:00 έως 14:00 στο Δημαρχείο, Γρ. Λαμπράκη 240 & Νικηφορίδη (φουαγιέ αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου).
Τα αποτελέσματα του ελέγχου θα εξετάζονται από ειδικούς Πνευμονολόγους, οι οποίοι θα συμβουλεύουν και θα δίνουν κατευθυντήριες οδηγίες στους συμμετέχοντες σχετικά με την Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια. Πληροφορίες και εγγραφές στο τμήμα Προστασίας Προαγωγής Δημόσιας Υγείας και Δημόσιας Υγιεινής, τηλ. 213 21
29311.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού: Εντυπωσίασε το Αθλητικό Φεστιβάλ 2017

Μπροστά σε ένα θερμό κοινό που κατέκλυσε τις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου του Αθλητικού Κέντρου Κορυδαλλού περισσότερα από 350 παιδιά, νέες και νέοι παρουσίασαν και φέτος το Αθλητικό Φεστιβάλ, ένα δίωρο πρόγραμμα με ρυθμό, κίνηση, χορό και μουσική. Αθλητές και εργαζόμενοι των αθλητικών προγραμμάτων και τμημάτων του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα, που περιλάμβανε παιδαγωγική γυμναστική, παιδικό αερόμπικ, ενόργανη γυμναστική –έδαφος, δοκός ισορροπίας, άλμα και ρυθμική γυμναστική–κορύνες, σκοινάκι, μπάλα και στεφάνι ολοκλήρωσαν μια δημιουργική χρονιά με μια εκδήλωση γεμάτη κέφι, δημιουργικότητα και θετική ενέργεια.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού Μιχάλης Λώνας, ο οποίος, μεταφέροντας και τον χαιρετισμό του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι ο Δήμος Κορυδαλλού διατηρεί και ενισχύει τα αθλητικά του προγράμματα προσφέροντας χαρά και δημιουργική διέξοδο στα εκατοντάδες παιδιά και δημότες, που συμμετέχουν στα τμήματα του και συνεχάρη τους γυμναστές και όλο το προσωπικό του Οργανισμο
ύ.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 10 από 317Πρώτη   Προηγούμενη   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΣεπτέμβριοςΟκτώβριος 2017Νοέμβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and