Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

  


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 


 


 


 

 

 Πρόσκληση σε Δημόσια διαβούλευση

για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Ελευθερίας  

    

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  


 

 

 

 


 


 


 


 

 


 


 


 


 


 

2η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ 

ΤΡΙΤΗ 12/02/2019 ΩΡΑ 12:30 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


Δασικές Πυρκαγιές


 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 

τελευταία νέα

Αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου: Δευτέρα 29 & Τρίτη 30 Οκτωβρίου

H Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού διοργανώνει μια ακόμα Εθελοντική Αιμοδοσία την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, 4 το απόγευμα έως 8 το βράδυ και την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018, 9 το πρωί έως 2 το μεσημέρι, στο ισόγειο του Δημαρχείου, Γρ. Λαμπράκη 240 & Νικηφορίδη.
Το να δώσουμε αίμα είναι πολύ απλό και ανώδυνο. Η αξία όμως της προσφοράς είναι ανεκτίμητη. Ένας τραυματίας από τροχαίο ατύχημα, ένα παιδί με Μεσογειακή Αναιμία, ένας ασθενής με λευχαιμία, μια χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς έχουν μια κοινή ανάγκη. Την ανάγκη για αίμα. Η τακτική συμμετοχή σε μια εθελοντική αιμοδοσία είναι η μοναδική λύση, είναι δώρο ζωής, που μπορεί ο καθένας να προσφέρει στον συνάνθρωπο του.
Στηρίζοντας την Τράπεζας Αίματος του Δήμου Κορυδαλλού, δίνοντας λίγα λεπτά από το χρόνο μας κι ελάχιστο από το αίμα μας, γινόμαστε κάτι σημαντικότερο από εθελοντές αιμοδότες. Γινόμαστε πρότυπα κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.
Το αίμα που προσφέρουμε εξετάζεται, διαχωρίζεται σε ερυθρά αιμοσφαίρια, αιμοπετάλια και πλάσμα, που θα μεταγγιστούν σε τρεις διαφορετικούς ασθενείς, ανάλογα με το συστατικό που χρειάζονται για την θεραπεία τους.

 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Καρκίνος μαστού: Η πρόληψη σώζει- Ημερίδα ευαισθητοποίησης σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Μεταξά

Η ανάγκη συνεχούς ενημέρωσης για την αξία της πρόληψης και του τακτικού ελέγχου για τον καρκίνο του μαστού αναδείχθηκε στην ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Κορυδαλλού από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου με την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής (Π.Ε. Πειραιά) και σε συνεργασία με την Μονάδα Μαστού του Ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά». Τις εισηγήσεις έκαναν η Ελευθερία Ιγνατιάδου, Χειρουργός Επιμελήτρια Α΄ Μονάδος Μαστού, ο Κυριάκος Καλογεράκος, Χειρουργός, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών και Συντονιστής Διευθυντής της Μονάδος Μαστού και ο Χρήστος Αγιαννίδης, Πλαστικός Χειρουργός στη Μονάδα Μαστού.
Ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης ευχαρίστησε τους ομιλητές και διαβεβαίωσε ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί.
Σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο καρκίνος του μαστού τείνει να προσλάβει τη μορφή μάστιγας μεταξύ των γυναικών, αφού είναι η συχνότερη αιτία θανάτου στις ηλικίες 35 – 55 ετών.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, το Δημοτικό Συμβούλιο
και οι Εργαζόμενοι του Δήμου, σας προσκαλούμε στον εορτασμό της
Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

********
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

Το έργο που κοσμεί την φετινή πρόσκληση είναι αφίσα του Κώστα Γραμματόπουλου με τίτλο: «Ηρωίδες του 1940». 

  Εκδηλώσεις
Ενημερωτική εκδήλωση για τον εμβολιασμό ενηλίκων στα ΚΑΠΗ στο πλαίσιο εκστρατείας του ΕΔΔΥΠΥ

Ο εμβολιασμός ενηλίκων για υγιή και ενεργό γήρανση ήταν το θέμα της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο 5ο  ΚΑΠΗ του Δήμου Κορυδαλλού, την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018. Στην ενημερωτική εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα οφέλη του εμβολιασμού σε μια περίοδο που παλαιά νοσήματα αποτελούν ξανά σημαντική απειλή για τη Δημόσια Υγεία, όπως η επιδημία ιλαράς. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στα εμβόλια που αφορούν στους ενήλικες, και συγκεκριμένα το εμβόλιο έναντι της εποχικής γρίπης του πνευμονιόκοκκου και του έρπητα ζωστήρα, τα οποία παρέχουν προστασία από λοιμώδη νοσήματα, που μπορεί να εξελιχθούν απειλητικά για τη ζωή.
Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις, είναι μία πρωτοβουλία του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ. (ΕΔΔΥΠΠΥ) και τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΕΔΔΥΠΠΥ, Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργο Πατούλη, ο εμβολιασμός αποτελεί πράξη ατομικής προστασίας και ευθύνης με κοινωνικές προεκτάσεις για την ανοσία της κοινότητας και την προστασία των ευά-λωτων κοινωνικών ομάδων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Κάλεσμα στην αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία το Σάββατο 20 Οκτώβρη στο Πέραμα

Ο Δήμος Κορυδαλλού καλεί όλους τους Κορυδαλλιώτες να πάρουν μέρος στην αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία στο Πέραμα (Καραβάκια), στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου. 

Η συμμετοχή μας είναι ένα μήνυμα ότι οι γειτονιές του Πειραιά έχουν μηδενική ανοχή στον φασισμό, τον ρατσισμό και την μισαλλοδοξία. 

 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 10 από 363Πρώτη   Προηγούμενη   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΙανουάριοςΦεβρουάριος 2019Μάρτιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728123
45678910


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and