Λειτουργία:  
Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Καλωσορίσατε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Κορυδαλλού

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Η κατάσταση που βιώνουμε όλες και όλοι είναι πρωτόγνωρη αλλά και εξαιρετικά κρίσιμη.
Τώρα είναι η ώρα της ατομικής ευθύνης για να  προστατεύσουμε τον εαυτό μας αλλά και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τους γονείς μας, τους παππούδες μας, τον φίλο και την φίλη μας που μπορεί να ανήκει σε μία ευάλωτη ομάδα του πληθυσμού και κινδυνεύει άμεσα από την πανδημία του κορωνοϊού.
Στο χέρι μας είναι να κάνουμε ένα απλό πράγμα ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων.

Να μείνουμε σπίτι!

Για πρώτη ίσως φορά, η παραμονή εντός της οικίας μας δεν είναι παθητική στάση. Δεν αποτελεί παραίτηση. Αντίθετα, είναι πράξη στήριξης και αλληλεγγύης σε αυτούς που κινδυνεύουν. Είναι πράξη σεβασμού στους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους.
Σε όλους τους δημόσιους λειτουργούς που κρατούν όρθιες αυτές τις κρίσιμες ώρες τις υπηρεσίες που λαμβάνει ο πολίτης. Από την καθαριότητα, τα ΚΕΠ, τα προγράμματα των κοινωνικών υπηρεσιών μέχρι και τους υπαλλήλους της πολιτικής προστασίας. Στους εργαζόμενους των καταστημάτων που μένουν ανοικτά για να εξυπηρετήσουν το κοινωνικό σύνολο. 

Μένουμε σπίτι αλλά δεν νιώθουμε μόνοι!

Ο Δήμος Κορυδαλλού προσαρμόζει και ενισχύει τις υπηρεσίες του, για να είναι δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. 
Μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 2104990500 ή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@korydallos.gr παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα βοήθειας και στήριξης στο σπίτι.
Εξειδικευμένη ψυχολογική υποστήριξη από τους ψυχολόγους του Δήμου αλλά και απλές συμβουλές για να αντιμετωπίσουμε τη νέα καθημερινότητα που δημιουργεί η παραμονή στο σπίτι. 
Υπηρεσίες διανομής και προμήθειας ειδών πρώτης ανάγκης  και φαρμάκων για τους συμπολίτες μας που δεν μπορούν να μετακινηθούν ή ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.
Επέκταση των δομών κοινωνικής προστασίας και του προγράμματος σίτισης στους πληττόμενους από την κρίση συμπολίτες μας.
Ενημέρωση για τις υπηρεσίες και συναλλαγές που μπορεί ο πολίτης να διεκπεραιώσει ηλεκτρονικά.
Να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε και αυτή τη μάχη με αλληλεγγύη και ανθρωπιά, με σεβασμό και υπευθυνότητα και προπαντός με ψυχραιμία και σχέδιο ώστε να βγούμε όλες και όλοι αλώβητοι και πιο δυνατοί!
 
 

Ο Δήμαρχος

Νίκος Χουρσαλάς

 

Επίκαιρα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

        Σας προσκαλούμε στην Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Κορυδαλλού, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν. 4555/2018.

Για περισσότερα πατήστε εδώ

Διαβάστε Περισσότερα... Επίκαιρα
Σελίδα 1 από 3Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  Eπόμενη   Τελευταία   

Τελευταία Νέα

Καθορισμός Λειτουργίας Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού λόγω COVID-19 από 16.10.2020

 Λαμβάνοντας υπ΄ όψιν ότι η περιφερειακή ενότητα Πειραιά  εντάσσεται στο τρίτο επίπεδο των προληπτικών μέτρων (υψηλό) και στο πλαίσιο λήψης μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του Κορωνοϊού  Covid-19 κατ’ εφαρμογών των σχετικών εγκυκλίων, η εξυπηρέτηση του κοινού από τις υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού (Γρ. Λαμπράκη 240) για το χρονικό διάστημα από 16.10.2020 και μέχρι την ανάκληση της παρούσας, θα πραγματοποιείται τηλεφωνικά, ή μέσω  e-mail ή και μέσω κατ’ ίδιαν συνάντησης, κατόπιν προηγούμενης  συνεννόησης με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου σύμφωνα με τη συνημμένη απόφαση που παρατίθεται παρακάτω.

Απόφαση Καθορισμού Λειτουργίας Υπηρεσιών.

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
«10η χρονιά Εθελοντισμού ΑΒ»

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους εργαζομένους του υποκαταστήματος "ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ", στη Σερρών Κορυδαλλού, για την πολύτιμη πρωτοβουλία κοινωνικής υπευθυνότητας που ανέλαβαν, με αφορμή τη «10η χρονιά Εθελοντισμού ΑΒ», ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα και άλλα είδη, για τις ανάγκες της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών και συγκεκριμένα του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Μαγειρείου.
Τόσο η εταιρία όσο και οι εργαζόμενοι της, αποδεικνύουν έμπρακτα την στήριξη και την αρωγή τους στο έργο που έχει αναλάβει ο Δήμος μας, υποστηρίζοντας καθημερινά μεγάλο αριθμό συνανθρώπων μας που αδυνατούν να καλύψουν την πλέον βασική ανθρώπινη ανάγκη, αυτή της σίτισης.»
Ευχαριστούμε θερμά!

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Πρόγραμμα της KLINEX «ΚΑΘΑΡΟΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ»

Τα Δημοτικά σχολεία της πόλης μας εντάχθηκαν στο πρόγραμμα της KLINEX (UNILEVER HELLAS), «ΚΑΘΑΡΟΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ» ,πρόγραμμα προσφοράς δωρεάν καθαριστικών προϊόντων, σε ετήσια βάση, σε Δημόσια Δημοτικά Σχολεία όλης της Ελλάδας.
Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία κοινωνικής υπευθυνότητας, ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη περίοδο, στηρίζει την προσπάθειά μας για την υγιεινή καθαριότητα των χώρων μέσα στους οποίους ζουν καθημερινά τα παιδιά μας.
Ευχαριστούμε θερμά την Klinex Greece για την προσφορά και τη συμβολή της. 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Δηλώσεις του Δημάρχου Νίκου Χουρσαλά για την έναρξη λειτουργίας των ΕΡΤΕΚΟ

"Μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συνεργασία είχα σήμερα με τον πρόεδρο του ΟΑΠ Γιάννη Πάχο και το καλλιτεχνικό προσωπικό των εργαστηρίων τέχνης (ΕΡΤΕΚΟ) του Δήμου μας, με αφορμή την έναρξη της λειτουργίας τους για τη νέα χρονιά.
Κύριο θέμα συζήτησης ήταν ο τρόπος λειτουργίας των ΕΡΤΕΚΟ στις νέες συνθήκες που δημιουργεί η πανδημία του Covid ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του προσωπικού και των μαθητευόμενων. Στο πλαίσιο αυτό όλοι οι εργαζόμενοι υποβλήθηκαν σε προληπτικό τεστ, ο χώρος των εργαστηρίων απολυμάνθηκε σχολαστικά και φυσικά τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις και όλα τα μέτρα του ΕΟΔΥ.
Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου το προσωπικό των εργαστηρίων γιατί παράγουν τέχνη και πολιτισμό υψηλού επιπέδου και με πολλή προσπάθεια έχουν καταφέρει τα εργαστήρια τέχνης του Δήμου Κορυδαλλού να ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους. Κυρίως όμως ευχαριστώ τους συμπολίτες που αγκάλιασαν την προσπάθεια του Δήμου Κορυδαλλού με τις εγγραφές για τη νέα χρονιά να ξεπερνούν τις 300 και ελπίζω, φέτος, να καταφέρουμε να εκθέσουμε όλα τα έργα σε μία μεγάλη γιορτή πολιτισμού της πόλης μας."

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Έναρξη νέων τμημάτων Πληροφορικής και Ξένων Γλωσσών

Εκ μέρους του Δημοτικού Κέντρου Επιμόρφωσης και των εκπαιδευτικών μας, σας καλωσορίζουμε στο ξεκίνημα αυτής της νέας χρονιάς.
Στο Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού δίνεται η δυνατότητα για:
-Εκμάθηση Υπολογιστών (με ή χωρίς Πιστοποίηση ΑΣΕΠ) σε όλες τις ενότητες: WORD / EXCEL / INTERNET / OUTLOOK / POWERPOINT / WINDOWS / ACCESS. Το Πιστοποιητικό χρήσης Η/Υ που αποκτάται από το πρόγραμμα, είναι αναγνωρισμένο εφ’ όρου ζωής από τον ΕΟΠΠΕΠ, το Ελληνικό Δημόσιο και το ΑΣΕΠ. Τα μαθήματα των εξετάσεων είναι ταχύρρυθμα και οι Εξετάσεις πιστοποίησης διεξάγονται 2 φορές το μήνα!
-Εκμάθηση Ξένων Γλωσσών για όλα τα Επίπεδα: ΑΓΓΛΙΚΑ / ΙΣΠΑΝΙΚΑ / ΙΤΑΛΙΚΑ / ΓΑΛΛΙΚΑ / ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ.
-Εκμάθηση Ελληνικών για ξένους με δυνατότητα Πιστοποίησης όλων των Επιπέδων (Α1/Α2/Β1/Β2/Γ1/Γ2). Ειδικές τιμές σε ανέργους, τρίτεκνους, πολύτεκνους και ευπαθείς ομάδες.
Στόχος και προσδοκία όλων μας είναι οι σπουδαστές μας μέσα από τις παρεχόμενες γνώσεις του Κέντρου μας, να αποκτήσουν όλα εκείνα τα εφόδια, που θα τους καταστήσουν ικανούς, να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής, να επεκτείνουν τις γνώσεις και αναπτύξουν τους ορίζοντές τους. 
Η ομάδα του ΔΗ.Κ.ΕΠΙ θα βρίσκεται στο πλευρό σας για να πετύχετε τους στόχους σας. 
«Η γνώση είναι δύναμη»!! Ας την κατακτήσουμε!!
Δηλώστε συμμετοχή για όποιο μορφωτικό αντικείμενο σας ενδιαφέρει, στα τηλ. 2104956717 ή 6907906881.
Τα μαθήματα θα πραγμ

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Σελίδα 1 από 420Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

 

 Άθλητισμός & Πολιτισμός


 

Ενημερώσεις


 

Δήμος Κορυδαλλού | Ανοικτή Διακυβέρνηση


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΔΗΜΟΣ | ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΛΗΣ | ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and