Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

© Τμ. Εξυπηρέτησης Πολιτών

Τμ. Πληροφορικής Δήμου Κορυδαλλού


 


26/5/2019

Ευρωεκλογές, περιφερειακές, αυτοδιοικητικές εκλογές


 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

  

               *Νέο 


Με ένα κλικ δείτε πληροφορίες για το πρόγραμμα 

 


 


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 


 


 


 


 


 

 

 

 


 


 


 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


Δασικές Πυρκαγιές


 

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ 

 


καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 
 

Τελευταία Νέα

Ξεκίνησε το πρόγραμμα ανανέωσης του μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου

Δύο νέα πολυμηχανήματα που θα συμβάλλουν στους τομείς της καθαριότητας, του πρασίνου, των έργων καθημερινότητας και της πολιτικής προστασίας παρέλαβε σήμερα ο Δήμος Κορυδαλλού. Τα δύο μηχανήματα χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών και δεν επιβαρύνουν το δημοτικό ταμείο.
Παρών στην παραλαβή ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης τόνισε ότι με τη νέα προμήθεια ξεκινά το πρόγραμμα ανανέωσης του μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου, που θα συμβάλλει στην βελτίωση αντιμετώπισης των θεμάτων καθημερινότητας και στην άμεση ανταπόκριση σε αιτήματα των πολιτών.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Μήνυμα του Δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη για τις επερχόμενες εκλογές

Αγαπητέ συνδημότη, αγαπητή συνδημότισσα, 

Στις  εκλογές της 26ης Μαΐου η πόλη έχει ανάγκη την παρουσία σου. 

Η άσκηση του εκλογικού σου δικαιώματος είναι δύναμη για τον Κορυδαλλό, ενίσχυση της συμμετοχής, υπεράσπιση των δημοκρατικών θεσμών.  

Η συμμετοχή σου στις εκλογές ισχυροποιεί πρωτίστως την πόλη μας. Ισχυροποιεί τις διεκδικήσεις μας και εσένα τον ίδιο και τα αιτήματά σου. 

Σε καλώ να αξιοποιήσεις την δύναμή σου. Να αποφασίσεις εσύ για το μέλλον του Κορυδαλλού, για το μέλλον όλων μας. 

Κάνε όποια επιλογή ψήφου θεωρείς σωστότερη, αλλά έλα να ψηφίσεις.

Ο Δήμαρχος 

Σταύρος Κασιμάτης 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Εγκαίνια των 2 Τοπικών Μονάδων Υγείας Κορυδαλλού- Δημιουργία και 3ης ζήτησε ο Δήμαρχος Σ.Κασιμάτης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των δύο Τοπικών Μονάδων Υγείας Κορυδαλλού, που λειτουργούν στο Κέντρο Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, παρουσία του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη, του αναπληρωτή Υπουργού Παύλου Πολάκη, του αναπληρωτή Γ.Γ του Υπουργείου Υγείας Σταμάτη Βαρδαρού, της Προέδρου και του Αντιπροέδρου της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής Όλγας Ιορδανίδου και Γιώργου Αντύπα και της Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών Ελευθερίας Κωτσίδου.
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Η λειτουργία των ΤΟΜΥ Κορυδαλλού, που λειτουργούν παράλληλα με τα Δημοτικά Ιατρεία στους χώρους που παραχωρήσαμε στο κτήριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών, είναι ένα σημαντικό βήμα για την πρωτοβάθμια υγεία».
Υπογράμμισε ότι ο Κορυδαλλός έχει στην πρώτη θέση την Κοινωνική Αλληλεγγύη, την υγεία και την πρόληψη για όλους, ενώ η προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος ενισχύεται από την προσπάθεια του Υπουργείου για παροχή δωρεάν, καθολικής και αποτελεσματικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας αλλά και για την ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών στις υπηρεσίες πρόληψης. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Εγκαίνια ΤΟΜΥ Κορυδαλλού

 Εγκαίνια των 1ης & 2ης ΤΟΜΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 13.30, με την παρουσία των κ. Παύλου Πολάκη, Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας και κ. Σταμάτη Βαρδαρού, Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Π.Φ.Υ. του Υπουργείου. 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ξεκίνησε το έργο ανακατασκευής όλων των Παιδικών Χαρών

Από τις παιδικές χαρές της πλατείας Μέμου ξεκίνησε το μεγάλο έργο ανακατασκευής των παιδικών χαρών του Δήμου και αντικατάστασης όλων των οργάνων και του εξοπλισμού τους. Το έργο που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» έχει στόχο να είναι χώροι ελκυστικοί και ασφαλείς και τα παιδιά, μέσα από το παιχνίδι να αθλούνται, να ψυχαγωγούνται, να δραστηριοποιούνται και να κινητοποιούνται για άσκηση στην ύπαιθρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί η πιστοποίηση όλων των παιδικών χαρών.
Οι παιδικές χαρές στις οποίες θα γίνει αντικατάσταση των οργάνων είναι:
Πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης (πλ. Μέμου), πλατεία Βενιζέλου, πλατεία Μερκάτη, πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Αγ. Γεωργίου), πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Κανάρια), Φιλίππου & Μενελάου, πλατεία Κολοκοτρώνη, Ποταμού-Κοζάνης-Αιόλου, Μαρδοχαίου Φριζή, πλατεία Μητέρας Πελοποννήσου & Ματσούκα, πλατεία 25ης Μαρτίου, πλατεία Άνω Δεξαμενής, πλατεία Αλέκου Παναγούλη, Διαμάντως Κουμπάκη, πλατεία Έλληνα Δασκάλου, Ηλ. Αποστόλου & Καρπενησίου, Πελοποννήσου & Χειμάρρας, Πλατεία Διαμαντίδη & Σκρά Ηπείρου & Σάμου.
Εξάλλου, τις επόμενες ημέρες ξεκινά το έργο επισκευών σε μια σειρά οδών, όπως η Δημητρακοπούλου, η Αθ. Διάκου κ.α.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 1 από 369Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΑπρίλιοςΜάιος 2019Ιούνιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and