Λειτουργία:  
Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

 

 Ακολουθείστε το Δήμο Κορυδαλλού

 


 

 

 

 

 

Επίκαιρα

 

 

 

 

 

 

 

 


Πρόγραμμα CLEAR (Erasmus+) για την Κυκλική Οικονομία


Τρίτη 10/12/2019: Επίσημη παρουσιάση του προγράμματος CLEAR στην Ελλάδα | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση


Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα του ΔΗ.ΚΕΠ.Ι


Εκμάθηση ξένων γλωσσών | Νέα Τμήματα


Ταχύρρυθμα Τμήματα Πληροφορικής


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Σας ενδιαφέρουν

Τηλέφωνα & Διευθύνσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

  

Υπηρεσίες για τον πολίτη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού

 

 

 

 

 Οδηγίες Πολιτικής Προστασίας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


 

Καλωσορίσατε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Κορυδαλλού

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στον διαδικτυακό μας τόπο θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού, στους ετεροδημότες και στους απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη ενημέρωση. 
Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας αποτελεί μια σημαντική πηγή ιστορική πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
  
Καλή περιήγηση
 

Ο Δήμαρχος

Νίκος Χουρσαλάς

 


  


Τελευταία Νέα

Έργα καθαρισμού και διαγράμμισης στο Δημοτικό χώρο Στάθμευσης

 

Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης μας, στη συμβολή των οδών Γρ. Λαμπράκη 204 και Πλαταιών βρίσκεται ο Δημοτικός χώρος Στάθμευσης. Τα τελευταία χρόνια ο χώρος αυτός είχε εγκαταλειφθεί πλήρως με αποτέλεσμα ο Δήμος μας να χάνει πολύτιμα έσοδα και ταυτόχρονα να αποτελεί εστία μόλυνσης αλλά και παραβατικότητας.

Πριν λίγες μέρες ο χώρος καθαρίστηκε, έγιναν καινούριες διαγραμμίσεις με αποτέλεσμα την αύξηση της χωρητικότητάς του, μπήκε φωτισμός, ενώ το αμέσως προσεχές διάστημα θα φυτευτούν δένδρα, θα ολοκληρωθεί η περίφραξη και θα μπει σύστημα αυτόματης εισόδου.

Ο σεβασμός και η αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας προς όφελος των δημοτών είναι αδιαπραγμάτευτη αρχή μας.

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Εκδήλωση με θέμα την Κυκλική Οικονομία, Διευρυμένη Εξυπηρέτηση & Πράσινη Επιχειρηματικότητα

Εκδήλωση με θέμα την Κυκλική Οικονομία, Διευρυμένη Εξυπηρέτηση & Πράσινη Επιχειρηματικότητα διοργανώνει ο Δήμος Κορυδαλλού, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού (ισόγειο Δημαρχείου) και ώρα από 17.00 έως 20.30.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει η επίσημη παρουσίαση στην Ελλάδα του έργου CLEAR: «Εκπαιδευτική Εργαλειοθήκη Κυκλικής Οικονομίας για Ενήλικες: Επαναχρησιμοποιώντας τη Γνώση» (Circular Economy Adult Training ToolBox- Knowledge ReUse) Αριθμός έργου 2017-1-ES01-KA204-038172. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus + και αφορά στην ευαισθητοποίηση πολιτών και επιχειρήσεων για την Κυκλική Οικονομία (Κ.Ο.)

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus + και αφορά στην ευαισθητοποίηση πολιτών και επιχειρήσεων για την Κυκλική Οικονομία (Κ.Ο.)

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Εκπαιδευτικό Βιωματικό Σεμινάριο για ανέργους

 

 (Κάντε κλικ στην εικόνα και δείτε σε μεγέθυνση)

Ο Δήμος Κορυδαλλού και το Γραφείο Στήριξης Ανέργων σε συνεργασία με την ομάδα επικοινωνιολόγων της εταιρείας "Charisma Academy" διοργανώνουν δωρεάν τρίωρο Εκπαιδευτικό Βιωματικό Εργαστήριο που απευθύνεται σε ανέργους κάθε ηλικίας.Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, 17:00 - 20:00, ισόγειο Δημαρχείου αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού συμβουλίου, Γρ. Λαμπράκη 240 και απευθύνεται σε ανέργους, καθώς και σε όσους επιθυμούν να αλλάξουν εργασία ή να μάθουν τεχνικές αυτοβελτίωσης.

Τα θέματα, που θα αναπτυχθούν είναι: Βιογραφικό, συνέντευξη και συμπεριφορά.

Αναλυτικότερα θα παρουσιαστούν: Η Γλώσσα του Σώματος, οι μικροεκφράσεις του προσώπου, οι λεκτικές προσεγγίσεις και οι τεχνικές πειθούς. Μετά το τέλος του τρίωρου σεμιναρίου, οι εκπαιδευόμενοι θα γνωρίζουν πώς να προσεγγίσουν τις επιχειρήσεις, πώς να προετοιμαστούν για τη συνέντευξη και πώς να συμπεριφερθούν κατά τη διάρκεια αυτής.

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Συγκέντρωση τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης από το 8ο Σύστημα Προσκόπων για τις Κοινωνικές Υπηρεσίες

 

Με σύνθημα «Πράξη ελπίδας, Μήνυμα ζωής» τα μέλη του 8ου Συστήματος Προσκόπων αναλαμβάνουν δράση στήριξης των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού και των ευπαθών ομάδων πολιτών.

Την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, τα λυκόπουλα και οι πρόσκοποι του 8ου Συστήματος θα βρίσκονται έξω από τα super market ΑΒ Βασιλόπουλος (πλ. Μέμου) και Σκλαβενίτης (Κανάρια) για να συγκεντρώσουν τρόφιμα για την ενίσχυση του προγράμματος «ΣτηρίΖΩ», του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της παροχής Συσσιτίου.

Με δήλωση του ο Δήμαρχος Νίκος Χουρσαλάς εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τα στελέχη και τα μέλη του 8ου συστήματος, τονίζοντας ότι αποτελούν παράδειγμα εθελοντικής και ανιδιοτελούς κοινωνικής δράσης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στους συμπολίτες, που χρειάζονται τη βοήθεια μας.

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Ιατρείο Μνήμης, Ομάδες Νοητικής Ενδυνάμωσης και Νευρολόγος στον Δήμο Κορυδαλλού

Το Τμήμα Προστασίας Προαγωγής Δημόσιας Υγείας & Δημόσιας Υγιεινής της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού ανακοινώνει τη λειτουργία Ιατρείου Μνήμης στο χώρο των Δημοτικών Ιατρείων σε συνεργασία με την Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρεία και την Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο Νέστωρ».

Στο Ιατρείο Μνήμης του Δήμου Κορυδαλλού, το μόνο που λειτουργεί σε κοινοτικό επίπεδο στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, προσφέρεται δωρεάν έλεγχος της μνήμης.

Ο έλεγχος, που πραγματοποιείται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του Δήμου, γίνεται μέσα από σταθμισμένες δοκιμασίες και ερωτηματολόγια για την αξιολόγηση της νοητικής, λειτουργικής και συναισθηματικής κατάστασης του εξεταζόμενου. Ο έλεγχος αφορά σε άτομα άνω των 60 ετών.

Η λειτουργία του ιατρείου, η αποδοχή του οποίου αποδεικνύεται από την πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα του με περισσότερα από 360 άτομα να έχουν ωφεληθεί από τις προληπτικές υπηρεσίες του μέχρι σήμερα, ενισχύεται με την παροχή υπηρεσιών Ιατρού Νευρολόγου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 1 από 385Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΝοέμβριοςΔεκέμβριος 2019Ιανουάριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and