Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


 

 


 

 

 


 

 


 

 


 

 

 


 

O Μετροπόντικας στην πλ. Ελευθερίας
 
25 Νοεμβρίου 2014


 

Gastronomic Cities
Διήμερη Διακρατική Συνάντηση

29-30 Σεπτεμβρίου 2014


 


 


  

Η νέα πλατεία Μέμου

Αύγουστος 2014

 

 


 


 
 


 


 


 


 


 


 


 

 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού


Εκπαιδευτική Κοινότητα

Αποτελέσματα Εθνικών εκλογών 2009


με μια ματιά


  • Επόμενη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Τρίτη 10 Μαρτίου και ώρα 20.30
  • Επόμενη συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Τετάρτη 11 Μαρτίου και ώρα 12.00
  • Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης - Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο ECDL, City & Guilds, Cisco

 

 

  • Επόμενη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Τρίτη 10 Μαρτίου και ώρα 20.30
  • Επόμενη συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Τετάρτη 11 Μαρτίου και ώρα 12.00
  • Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης - Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο ECDL, City & Guilds, Cisco

 

 

Συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις Κατεβάστε Περιεχόμενα Οδηγίες Χρήσης

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης

τελευταία νέα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της δίκης της "Χρυσής Αυγής" στον Κορυδαλλό Πέμπτη 2 Απριλίου, στις 12

Κλιμάκωση των αντιδράσεων κατά της διεξαγωγής της δίκης της «Χρυσής Αυγής» στη δικαστική αίθουσα των Φυλακών Κορυδαλλού, αποφασίστηκε ομόφωνα χθες σε νέα σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κορυδαλλού με πρωτοβουλία του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη και τη συμμετοχή βουλευτών της Β’ Πειραιά, όλων των δημοτικών παρατάξεων, εκπροσώπων των καθηγητών, δασκάλων και γονέων. Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο Χρήστος Βρεττάκος, Δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, περιοχή στην οποία δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε για τη συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νίκο Παρασκευόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι συμφωνεί με το αίτημα του Δήμου και επιδιώκει να συμβάλλει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και της νομιμότητας, καθώς και για τις συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας Τάσο Κουράκη και τον Αναπληρωτή Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση.
Στη διάρκεια της σύσκεψης εκφράστηκε ομόφωνα η θέληση να μην υπάρξει καθυστέρηση στην πραγματοποίηση της δίκης αλλά να μεταφερθεί σε κατάλληλο χώρο εκτός Κορυδαλλού. Τονίστηκαν, για μια ακόμα φορά, οι κίνδυνοι για την πόλη και ιδιαίτερα για τους χιλιάδες μαθητές που φοιτούν στις 11 σχολικές μονάδες και στους Παιδικούς Σταθμούς, που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την δικαστική αίθουσα των Φυλακών.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Ομόφωνο ψήφισμα κατά της διεξαγωγής της δίκης της «Χρυσής Αυγής» στον Κορυδαλλό

Σήμερα συνάντηση Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη με τον Υπουργό Δικαιοσύνης

Ζητά παρέμβαση και των Υπουργών Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη 

Την αντίθεση τους στην διεξαγωγή της δίκης της «Χρυσής Αυγής» στη δικαστική αίθουσα των Φυλακών Κορυδαλλού εξέφρασαν χθες ομόφωνα με ψήφισμα τους όλοι οι συμμετέχοντες στην έκτακτη σύσκεψη που κάλεσε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης. Βουλευτές όλων των κομμάτων της, εκτός της Χρυσής Αυγής, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, όλες οι δημοτικές παρατάξεις, εκπρόσωποι της ΕΛΜΕ, του Συλλόγου Διδασκάλων, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, της κίνησης «Δεν Ξεχνάμε», εκπροσωπώντας τους φίλους και την οικογένεια του Παύλου Φύσσα. 

Στη σύσκεψη αναλύθηκαν όλες οι πτυχές και οι κίνδυνοι για την πόλη και ιδιαίτερα για τους μαθητές, πολλοί από τους οποίους καλούνται να συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις στη σκιά συγκεντρώσεων, αντισυγκεντρώσεων και αστυνομοκρατίας. 

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Δήμαρχος Κορυδαλλού: Όχι στη διεξαγωγή της δίκης της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό

Έκτακτη σύσκεψη σήμερα στο Δημαρχείο

Τη βεβαιότητα ότι θα διακοπεί  η λειτουργία των σχολικών μονάδων και των αθλητικών κέντρων που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τις Φυλακές Κορυδαλλού, λόγω της δίκης των κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής από τις 20 Απριλίου, επισημαίνει ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης.
Εκτός από την αναστολή των μαθημάτων, δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στην κεντρική οδό Σολωμού.
Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, ενόψει της δίκης, η οποία αναμένεται να διαρκέσει επί αρκετούς μήνες, έχει αποστείλει ήδη επιστολή προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο, ζητώντας τη μη διεξαγωγή της δίκης στον Κορυδαλλό, επειδή θα προκαλέσει τεράστια κοινωνική αναστάτωση στη λειτουργία της πόλης και των έντεκα σχολικών μονάδων, των τριών Βρεφονηπιακών Σταθμών και των δύο Αθλητικών Κέντρων της περιοχής.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Εορτασμός Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, το Δημοτικό Συμβούλιο
και οι εργαζόμενοι του Δήμου σας προσκαλούμε στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

********

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Γενικός σημαιοστολισμός, Δημοσίων, Δημοτικών, Ιδιωτικών καταστημάτων και οικιών.

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Πανηγυρικός εορτασμός στα σχολεία.

11:30 Εκδηλώσεις στους Δημόσιους Οργανισμούς και Υπηρεσίες.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Παρουσίαση του βιβλίου «Ελεύθερες Γυναίκες»

 Σε ξεχωριστά ενδιαφέρουσα συζήτηση εξελίχθηκε η παρουσίαση, την Τετάρτη 18 Μαρτίου στον Κορυδαλλό, του βιβλίου «Ελεύθερες Γυναίκες», των Ωρίν Κρεμιέ και Ελέν Ζυλίεν, σε μετάφραση Βασιλικής Τσίγκανου που εξέδωσαν οι Εκδόσεις Εύμαρος σε συνεργασία με την Διεθνή Αμνηστία, την οποία οργάνωσαν, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Γραφείο Ισότητας του Δήμου Κορυδαλλού, ο Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού και ο εκδοτικός οίκος.

Στο βιβλίο παρουσιάζονται 14 από τις εκατομμύρια βιογραφίες γυναικών που περιλαμβάνει η ιστορία της ανθρωπότητας. 14 ιστορίες πόνου, διώξεων, καταπίεσης, βίας αλλά και αντίστασης, αγώνα, αυτοπεποίθησης, ελπίδας, πίστης, ελευθερίας. Στις 190 σελίδες του διαπιστώνουμε ότι όλες αυτές οι ιστορίες δεν είναι κάτι «εξωτικό», κάτι που συμβαίνει σε πρωτόγονους λαούς και δεν μας αφορά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 1 από 231Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΦεβρουάριοςΜάρτιος 2015Απρίλιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2324252627281
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345


Κεντρικη Σελιδα | Δήμος | Εφημεριδα της Υπηρεσιας | Παρουσιαση Πολης | Ενημερωση - Επικοινωνια | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and