Λειτουργία:  
Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε το Δήμο Κορυδαλλού 

 


 

 


 

 

 


 


 


 


 

Η νέα πλατεία Μέμου

Αύγουστος 2014

 

 


 

 


 


 


 


   


 

 


 


 
 


 


 


 


 


 


 


 


 

 


 

 


Ελεύθερο Δωρεάν Ιντερνετ


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού


Εκπαιδευτική Κοινότητα

Αποτελέσματα Εθνικών εκλογών 2009


με μια ματιά


  • Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης - Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο ECDL, City & Guilds, Cisco
  • Ο Δήμος Κορυδαλλού διαθέτει διαχειριστική επάρκεια για τα έτη 2007 - 2013

 

  • Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης - Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο ECDL, City & Guilds, Cisco
  • Ο Δήμος Κορυδαλλού διαθέτει διαχειριστική επάρκεια για τα έτη 2007 - 2013

 

Συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις Κατεβάστε Περιεχόμενα Οδηγίες Χρήσης

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης

τελευταία νέα

Συγκέντρωση σχολικών ειδών από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες και το Σινέ Παράδεισος

Ο Δήμος Κορυδαλλού, το φεστιβάλ "Τα Παιδιά Πάνε cinema" και το Cine Παράδεισος στηρίζουν τις οικογένειες που πλήττονται από την κρίση και αδυνατούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα σχολικά είδη για τα παιδιά τους.
Tο Σαββατοκύριακο 20 και 21 Σεπτεμβρίου στις 17.00 και 19.00 στο Cine Παράδεισος (Αγ. Γεωργίου και Ζάππα) θα προβληθεί το υπέροχο Free Birds (μεταγλωττισμένο) με αποκλειστικό στόχο την συγκέντρωση σχολικών ειδών. Η είσοδος είναι δωρεάν για τα παιδιά, ενώ οι γονείς έχουν σαν υποχρέωση να φέρουν Σχολικά είδη. Την συλλογή και την διανομή και την συμπαραγωγή της εκδήλωσης έχει ο Δήμος Κορυδαλλού, ενώ διοργανωτές είναι η Κινηματογραφική Λέσχη Κορυδαλλού και το Cine Παράδεισος.
Στοιχεία προβολής: Ταινία FREE BIRDS- Ώρες /Ημέρες Σάββατο- Κυριακή 20-21 Σεπτεμβρίου 17.00 και 19.00.
Ο Ρέτζι είναι μια έξυπνη κι αιρετική στις απόψεις της γαλοπούλα, η οποία αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον μεγαλόσωμο, θαρραλέο και άμυαλο Τζέικ σε ένα περιπετειώδες ταξίδι πίσω στο 17ο αιώνα, με σκοπό την αλλαγή του παραδοσιακού μενού της Ημέρας των Ευχαριστιών.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Ένας χρόνος από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα - Δήλωση Σταύρου Κασιμάτη

Ένα χρόνο μετά την άνανδρη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, ο Δήμος Κορυδαλλού, οι φίλοι του, η οικογένειά τους, αλλά και όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες αυτής της χώρας, «Δεν Ξεχνάμε». Απομονώνουμε τους νοσταλγούς του φασισμού που καπηλεύονται κάθε έννοια αγάπης για την πατρίδα, μόνο και μόνο για να εκμεταλλευτούν την αβεβαιότητα και την αγωνία των πολιτών που πλήττονται από την κρίση. Στη μνήμη του Παύλου, οι τοπικές κοινωνίες, απομονώνουμε την Χρυσή Αυγή, αντιδρούμε σύσσωμες και καταδικάζουμε αυτούς που προσπαθούν να σπείρουν τον τρόμο, το μίσος και την βία στις δημοκρατικές γειτονιές της Β’ Πειραιά. Η εκπαίδευση, η οικογένεια, κάθε οργανωμένος θεσμός, όλοι εμείς, έχουμε χρέος και καθήκον να υπογραμμίζουμε την ανθελληνική, ανήθικη και παράνομη δράση τους, έχουμε χρέος να υψώνουμε το ανάστημά μας ενάντια στον φασισμό. Τιμούμε τον έναν χρόνο από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα με αγώνες διεκδίκησης, με κοινωνική αλληλεγγύη και ανθρωπιά. 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι

Με απόφαση του ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης όρισε τους Αντιδημάρχους της νέας θητείας. Η θητεία των πέντε Αντιδημάρχων έχει διάρκεια έως τον Μάρτιο 2017. Νέο πρόσωπο είναι ο Γιάννης Σούλης, που αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών. Στις θέσεις τους παραμένουν οι Κώστας Βράκας, Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Λαμπρινή Μάνου Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και Ισότητας των φύλων. Ο Μιχάλης Ευθυμιάδης αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος θεμάτων Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας. Τέλος, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, ο οποίος εκτός από την Καθαριότητα αναλαμβάνει και το Πράσινο.
Τις επόμενες μέρες θα οριστούν και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι, που θα αναλάβουν τη διοίκηση του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης.

 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Ξεκινά η παραλαβή αιτήσεων για την εγγραφή στο ΚΔΑΠ/ ΜΕΑ Δήμου Κορυδαλλού

Από 15 έως 30 Σεπτεμβρίου, θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις εγγραφής στο ΚΔΑΠ/ ΜΕΑ Δήμου το οποίο από το 2013 στο σύγχρονο και απόλυτα προσβάσιμο κτήριο της οδού Πλαταιών 1. 

Ο Δήμος Κορυδαλλού καλύπτει απόλυτα, με ίδιες δυνάμεις και χωρίς καμία χρηματοδότηση, τις λειτουργικές ανάγκες της δομής με προσωπικό που ήδη εργάζεται στον Δήμο και είναι κατάλληλο για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του προγράμματος. Η συμμετοχή των παιδιών στην δομή είναι ΔΩΡΕΑΝ. 

Πληροφορίες -Αιτήσεις: Πλαταιών 1 

Δευτέρα έως Παρασκευή, 9.00-14.00 

Τηλ.: 210 4960824 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ματαιώνεται η παράσταση της Παρασκευής 12/9/2014 «Μαρία Πενταγιώτισσα»

 Με ευθύνη της παραγωγής ματαιώνεται η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 12/9/2014 παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα». Ζητάμε συγγνώμη από το κοινό, παρότι ο Δήμος δεν έχει καμία ευθύνη για την ματαίωση. 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Σελίδα 1 από 214Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΑύγουστοςΣεπτέμβριος 2014Οκτώβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930123