Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


 

 

ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 25/11/2015 ΩΡΑ 12.00.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 


 


 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 02/12/2015 ΩΡΑ 12.00

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 


 


 

 

 


 

Συνεχίζουν οι Αιτήσεις Μαθητών
& Εθελοντών
 
για το Κοινωνικό Φροντιστήριο
του Δήμου 


 Ρεπορτάζ της ΕΡΤ για το
Κοινωνικό Φροντιστήριο
του Δήμου Κορυδαλλού


 


 

 


 


 


 

 

 


 


 

NEO!


 

Η νέα πλατεία Μέμου

Αύγουστος 2014

 

 


 
 


 


 


 


 


 


 

 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού


Εκπαιδευτική Κοινότητα

Αποτελέσματα Εθνικών εκλογών 2009


με μια ματιά


 

 

 

 

Συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις Κατεβάστε Περιεχόμενα Οδηγίες Χρήσης

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης

τελευταία νέα

Συνάντηση με τους Διευθυντές για τα προβλήματα των σχολείων

Ευρεία συνάντηση με τους διευθυντές, τις διευθύντριες, προϊσταμένους των σχολικών μονάδων του Κορυδαλλού και τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής για θέματα Παιδείας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 στην αίθουσα του Δη-μοτικού Συμβουλίου.
Κεντρικό θέμα της συνάντησης ήταν η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των υπαρχόντων πόρων για τις συντηρήσεις των σχολικών κτηρίων, βασισμένες στη διαφάνεια, στην ισοτιμία και σε πνεύμα συνεργασίας. Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας Γρηγόρης Γουρδομιχάλης μετέφερε τον χαιρετισμό του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη και υπογράμμισε τον σημαντικό ρόλο των διευθυντών των σχολικών μονάδων.
Παρευρέθηκαν η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Ιωάννα Καλομπράτσου, οι Πρόεδροι της Α’βαθμιας Σχολικής Επιτροπής Βάϊος Μανώλης και Β’βαθμιας Σχολικής Επιτροπής, Κώστας Καλούδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της Επιτρο-πής Παιδείας του Δημοτικού Συμβουλίου, Παύλος Γερακάρης και Γιάννης Πάχος, καθώς και εκπρόσωποι της Β’ ΕΛΜΕ και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α’ θμιας Εκπαίδευσης Κορυδαλλού –Αγ. Βαρβάρας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Κάρτα Αλληλεγγύης από τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο Πειραιά και για τους κατοίκους Κορυδαλλού

Tη δημιουργία της Κάρτας Αλληλεγγύης για ευάλωτες οικονομικά ομάδες, ανακοίνωσαν ο Ιατρικός και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά, στις περιοχές ευθύνης των οποίων ανήκει και ο Δήμος Κορυδαλλού.
Η Κάρτα θα παρέχεται απολύτως δωρεάν σε όποιον πολίτη το επιθυμεί, με προκαθορισμένα οικονομικά κριτήρια προσαυξημένα για κάθε επιπλέον άτομο ανά οικογένεια. Συγκεκριμένα τα όρια διαμορφώθηκαν ως εξής:
Για 1 άτομο 12.000 ευρώ. Για 2 άτομα 19.000. Για 3 άτομα 25.000 και 5.000 για κάθε επιπλέον άτομο.
Όπως αναφέρθηκε στην κοινή συνέντευξη τύπου των δυο Συλλόγων στη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού Λαμπρινή Μάνου, με το παραπάνω τιμολόγιο οι δικαιούχοι μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στις ιδιωτικές δομές Πρωτοβάθμιας Υγείας, σε τιμές απίστευτα χαμηλές, με αξιοπρέπεια και προπαντός την επιστημονική εγγύηση του Ιατρικού και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση ενημέρωσης για τον HIV

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας η δράση "Πάρε φόρα, εξετάσου", στo πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Εξέτασης για τον HIV και τις ηπατίτιδες Β και C, ενόψει και της 1ης Δεκεμβρίου Παγκόσμιας Ημέρας κατά του HIV/AIDS από την κινητή μονάδα της ΜΚΟ Praksis σε συνεργασία με τον Δήμο Κορυδαλλού. Συμμετείχαν συνολικά 21 άτομα, τα οποία ενημερώθηκαν και εξετάστηκαν χωρίς αιμοληψία ανώνυμα, γρήγορα και δωρεάν με το γρήγορο τεστ (rapid test).
Η καμπάνια ξεκίνησε φέτος από τον Δήμο Κορυδαλλού, ο οποίος μαζί με τον Δήμο Πειραιά φιλοξενούν την δράση στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, η οποία έως την επόμενη Παρασκευή 27/11, θα συνεχιστεί σε διάφορους δήμους της Αττικής και σε κεντρικά σημεία της Αθήνας.
Μετά το τέλος της δράσης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Λαμπρινή Μάνου, ευχαρίστησε την ομάδα των γιατρών και κοινωνικών λειτουργών της Praksis, καθώς και το προσωπικό των Κοινωνικών Υπηρεσιών, για την άψογη διοργάνωση.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Ενημέρωση και δωρεάν τεστ HIV στην πλατεία Ελευθερίας από την Praksis

Με σύνθημα «Πάρε Φόρα- Εξετάσου» η ΜΚΟ Praksis υλοποιεί και φέτος, ενόψει της 1ης Δεκεμβρίου Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Aids, το πρόγραμμα «Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης και Εξέτασης για τον H.I.V.»
Η φετινή καμπάνια ξεκινά από τον Κορυδαλλό, την ερχόμενη Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου. Η Κινητή Μονάδα θα βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας και Δημητρακοπούλου, δίνοντας την ευκαιρία για άμεση εξέταση χωρίς ραντεβού χωρίς αιμοληψία, γρήγορα και ανώνυμα. Εθελοντές και στελέχη της PRAKSIS, κοινωνικός λειτουργός και ιατρός θα ενημερώνουν για τον H.I.V. και την Ηπατίτιδα Β και C και θα παρέχουν τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να κάνουν το γρήγορο τεστ, (rapid test) δωρεάν και ανώνυμα
.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Συνεχίζονται οι Κυριακές χωρίς Μεσάζοντες

Κυριακή 22 Νοεμβρίου στο Δημοτικό παρκινγκ Κορυδαλλού

Συνεχίζεται η επιτυχημένη δράση του Δήμου Κορυδαλλού «Κυριακές χωρίς μεσάζοντες» με αγορά προϊόντων απ΄ ευθείας από τους παραγωγούς στο χώρο του Δημοτικού παρ-κινγκ, Γρ. Λαμπράκη και Πλαταιών από τις 9.00 πμ-14.30μμ . Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος  η δράση θα πραγματοποιείται κάθε 3 εβδομάδες περίπου, ενώ οι δημότες ενημερώνονται εγκαίρως για τα προϊόντα που θα διατίθενται και τις τιμές τους. Έως τα τέλη Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθούν συνολικά δεκατέσσερις δράσεις σε προγραμματισμένες ημερομηνίες. Επόμενη Κυριακή χωρίς μεσάζοντες έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου. Τα προϊόντα που θα διατεθούν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου είναι:

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Σελίδα 1 από 255Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΟκτώβριοςΝοέμβριος 2015Δεκέμβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and