Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


 

 


 

 


 

Ρύθμιση Ληξιπρόθεσμων οφειλών
προς Δήμο Κορυδαλλού


 


 


 

 

 


 

 


 

O Μετροπόντικας στην πλ. Ελευθερίας
 
25 Νοεμβρίου 2014


 

Gastronomic Cities
Διήμερη Διακρατική Συνάντηση

29-30 Σεπτεμβρίου 2014


 


 


  

Η νέα πλατεία Μέμου

Αύγουστος 2014

 

 


 

NEO!


 
 


 


 


 


 


 


 


 

 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού


Εκπαιδευτική Κοινότητα

Αποτελέσματα Εθνικών εκλογών 2009


με μια ματιά


  • Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης - Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο ECDL, City & Guilds, Cisco

 

 

  • Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης - Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο ECDL, City & Guilds, Cisco

 

 

Συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις Κατεβάστε Περιεχόμενα Οδηγίες Χρήσης

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης

τελευταία νέα

Έως τις 30 Μαϊου οι εγγραφές στα νέα ταχύρρυθμα προγράμματα του ΔΗΚΕΠΙ

Το Δημοτικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Κορυδαλλού ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών νέων ταχύρρυθμων προγραμμάτων για εκμάθηση Η/Υ. Οι κύκλοι σπουδών των σεμιναρίων αναφέρονται στις παρακάτω ενότητες:

1. Επεξεργασία Κειμένου (Word)
2. Λογιστικά Φύλλα (Excel)
3. Βάσεις Δεδομένων ( Access)
4. Παρουσιάσεις (Power Point)
5. Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet-Outlook)
σε επίπεδο CORE (Βασικό) , ADVANCE (Προχωρημένο) με δυνατότητα πιστοποίησης πτυχίου αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ. Επίσης παρέχεται επιμόρφωση για κοινωνική Δικτύωση : Facebook , Twitter, Instagram, μαθήματα για Πιστοποίηση Α’ και Β’ επιπέδου ΕκπαιδευτικώνΑ’ θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης, μαθήματα για Πιστοποίηση Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης του ΕΟΠΠΕΠ.
Τα μαθήματα παραδίδονται από εξειδικευμένο προσωπικό με πολύχρονη εμπειρία.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέσω του mail: education@korydallos.gr καθώς και στα γραφεία Ζάππα 1, (έναντι Σινέ Παράδεισος), καθημερινά από τις 09.00 - 14:00, τηλ: 2104956717 / 6937075025.
 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Είμαστε όλοι πολίτες: νέο καινοτόμο πείραμα ηλεκτρονικής, συμμετοχικής δημοκρατίας

Ο Δήμος Κορυδαλλού σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και την ΜΚΟ Δίκτυο Απασχόλησης & Κοινωνικής Μέριμνας είναι εταίροι στην Ομάδα Έργου για το Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Συμμετοχικής Μεθοδολογίας και e-Πλατφόρμας για τη Χάραξη Ολοκληρωμένης Πολιτιστικής Πολιτικής σε Τοπικό Επίπεδο – Πιλοτική Εφαρμογή στο Δήμο Κορυδαλλού» – DemoCU το οποίο χρηματοδοτείται από το Συγχρηματοδοτούμενο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Είμαστε όλοι Πολίτες».
Κύριος στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση της συμμετοχικής δημοκρατίας με πεδίο εφαρμογής τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.
Η πρώτη συνάντηση ενημέρωσης πολιτιστικών, αθλητικών φορέων, σχολικών ομάδων και άτυπων συλλογικοτήτων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (ισόγειο Δημαρχείου).

  Νέα-Δελτία Τύπου
Δωρεάν γυναικολογικός έλεγχος και Test Pap από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες

Δωρεάν Προληπτικό Γυναικολογικό Έλεγχο και TEST PAP πραγματοποιούν, για μια ακόμα φορά, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού στον χώρο των Δημοτικών Ιατρείων (Ξενοφώντος και Πελοπίδα, πλ. Μέμου) την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015.
Η δράση υλοποιείται σε συνεργασία με την Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου και την Παιδική Πολυκλινική Πειραιά.
Προτεραιότητα θα δοθεί στις γυναίκες κατοίκους του δήμου μας που δεν καλύπτονται από ασφαλιστικό φορέα υγείας. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής με την γραμματεία των Δημοτικών Ιατρείων στο 210 4954814.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Μήνυμα Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη για τις Πανελλαδικές 2015

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,
Σήμερα ξεκινάτε μια ακόμη μάχη για την πρόοδο και το μέλλον σας, την μάχη της εισόδου σας στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.
Στην δωδεκάχρονη πορεία σας στο σχολείο κερδίσατε εφόδια και γνώσεις για την μάχη αυτή και σήμερα καλείστε να αναμετρηθείτε με τον εαυτό σας, με τους κόπους και τις προσπάθειές σας, και να βγείτε νικητές, αξιοποιώντας τα αποτελέσματα της εκπαίδευσής σας και τιμώντας τόσο τις οικογένειές σας που στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια τα όνειρά σας, όσο και τους εκπαιδευτικούς σας που συνέβαλλαν με την επιστημονική τους επάρκεια και την φιλοτιμία τους, για να διεκδικήσετε τους στόχους σας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Διακόπηκε η δίκη της Χρυσής Αυγής για τις 4 Ιουνίου- Δήλωση Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη

Για μια ακόμα μέρα η πόλη του Κορυδαλλού είχε κοπεί στα δυο. Τα γειτονικά σχολεία δεν μπόρεσαν να λειτουργήσουν, ενώ ακόμα και οι διευθυντές των Λυκείων που έπρεπε να μετακινηθούν στα σχολεία τους για την προετοιμασία των Πανελληνίων εξετάσεων, εμποδίστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις.
Από την άλλη, τα γεγονότα εντός της δικαστικής αίθουσας των Φυλακών Κορυδαλλού αποδεικνύουν περίτρανα ότι η δικαστική αίθουσα των Φυλακών Κορυδαλλού δεν εξασφαλίζει κατάλληλες συνθήκες για την απρόσκοπτη συνέχιση της δίκης.
Η απόφαση του Δικαστηρίου για διακοπή της δίκης έως τις 4 Ιουνίου μπορεί να διασφαλίζει την διεξαγωγή των Πανελληνίων Εξετάσεων για τους μαθητές του Κορυδαλλού, αλλά όχι των ενδοσχολικών εξετάσεων για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, που συνεχίζονται και μετά την επανάληψη της δίκης.
Ζητάμε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Νίκο Παρασκευόπουλο στις 4 Ιουνίου η δίκη της Χρυσής Αυγής να συνεχιστεί στο Εφετείο Αθηνών, σύμφωνα με την πρόταση που έχουμε υποβάλλει μαζί με την Πολιτική Αγωγή και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) για μεταφορά έως τον Σεπτέμβριο της δίκης της ΧΑ στο Εφετείο με αντίστοιχη μεταφορά στον Κορυδαλλό δίκης που εξελίσσεται στο Εφετείο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 1 από 239Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΑπρίλιοςΜάιος 2015Ιούνιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημεριδα της Υπηρεσιας | Παρουσιαση Πολης | Ενημερωση - Επικοινωνια | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and