Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


 


 


 

 

 


 

"Κυριακές χωρίς μεσάζοντες"

14 Δεκεμβρίου 2014
 


 

O Μετροπόντικας στην πλ. Ελευθερίας
 
25 Νοεμβρίου 2014


 

Gastronomic Cities
Διήμερη Διακρατική Συνάντηση

29-30 Σεπτεμβρίου 2014


 


 


  

Η νέα πλατεία Μέμου

Αύγουστος 2014

 

 


 


 


   
 


 


 


 


 


 


 


 

 


 

 


Ελεύθερο Δωρεάν Ιντερνετ


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού


Εκπαιδευτική Κοινότητα

Αποτελέσματα Εθνικών εκλογών 2009


με μια ματιά


  • Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης - Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο ECDL, City & Guilds, Cisco
  • Ο Δήμος Κορυδαλλού διαθέτει διαχειριστική επάρκεια για τα έτη 2007 - 2013

 

  • Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης - Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο ECDL, City & Guilds, Cisco
  • Ο Δήμος Κορυδαλλού διαθέτει διαχειριστική επάρκεια για τα έτη 2007 - 2013

 

Συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις Κατεβάστε Περιεχόμενα Οδηγίες Χρήσης

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης

 


 


τελευταία νέα

Επιτυχίες για 4ο ΓΕΛ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ- η ομάδα μπάσκετ αγοριών πρωταθλήτρια Πειραιά

Τα συγχαρητήρια και τις ευχές του έστειλε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, Σταύρος Κασιμάτης στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς του 4ου Λυκείου και ειδικά στην ομάδα καλαθοσφαίρισης. Σε χθεσινή επιστολή του ο Δήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων: «Η συμμετοχή των παιδιών μας τόσο στις τοπικές όσο και στις περιφερειακές διοργανώσεις και η ανάδειξή τους σε πρωταθλητές,  αποτελεί ξεχωριστή προβολή για την πόλη του Κορυδαλλού αλλά και τιμή για τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές τους, αφού αυτοί στέκονται υποστηρικτές σε κάθε τους προσπάθεια.» H ομάδα καλαθοσφαίρισης μαθητών του 4ου ΓΕΛ Κορυδαλλού συμμετείχε στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης και κατέκτησε την 1η θέση στην Α΄ φάση μεταξύ των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Πειραιά. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Δήμος Κορυδαλλού και Ένωση Γονέων βράβευσαν 450 νέους φοιτητές

Σταύρος Κασιμάτης: Εκδήλωση αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον

Σε ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών του Κορυδαλλού στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας, που διοργάνωσε ο Δήμος Κορυδαλλού και η Ένωση των Συλλόγων Γονέων.
Στην κατάμεστη από μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς αίθουσα του «Σινέ Παράδεισος» βραβεύτηκαν 450 μαθητές των πέντε γενικών Λυκείων, του ΕΠΑΛ, καθώς και απόφοιτο του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, που πέρασαν με επιτυχία τις Πανελλήνιες Εξετάσεις του περασμένου Ιουνίου.
«450 νέοι φοιτητές, 450 ακόμη ακαδημαϊκοί πολίτες προστιθέμενοι στο σημαντικό επιστημονικό δυναμικό της πόλης θεμελιώνουν ακόμη πιο αισιόδοξα την πορεία μας προς το αύριο. Τιμώντας εσάς, επιβραβεύουμε την προσπάθεια, τον αγώνα, τ
ην στόχευση, την προσωπική θυσία. Τιμούμε όμως και αυτούς που είναι αποφασισμένοι είτε να ξαναδώσουν τη μάχη, είτε να βγουν σε άλλους στίβους, να αγωνιστούν και να κερδίσουν» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Ενημέρωση αιτούντων για τα voucher κατάρτισης ανέργων ηλικίας 29-64

Η μοριοδότηση των αιτούντων για το πρόγραμμα Voucher κατάρτισης ανέργων ηλικίας 29- 64 ετών θα ανακοινωθεί αποκλειστικά στη σελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11.00 π.μ. Οι σχετικοί πίνακες θα παραμείνουν αναρτημένοι έως τις 5 Ιανουαρίου 2015.

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
O κόσμος των Χριστουγέννων στο Cine Παράδεισος 25 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου/ 12.00-21.00

Σε Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία μεταμορφώνεται ο Cine Παράδεισος του Δήμου Κορυδαλλού από τα Χριστούγεννα ως τα Θεοφάνεια με γιορτινές εκδηλώσεις, δραστηριότητες και φυσικά φανταστικές ταινίες.
Η διοργάνωση ανήκει στον Δήμο και στο πρόγραμμα «Τα παιδιά πάνε σινεμά», που κάνει την έκπληξη δημιουργώντας έναν παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο κόσμο 2.000 m2 για όλη την οικογένεια, από την εξωτερική πλατεία και τους ισόγειους χώρους, τους ορόφους και την τα-ράτσα του θερινού κινηματογράφου.
Όλος αυτός ο κόσμος είναι ανοιχτός σε όλα τα παιδιά, τα οποία μπορούν να απολαύσουν δωρεάν (με την επίδειξη της ειδικής πρόσκλησης) τρεις κινηματογραφικές προβολές, δυο εισόδους στον παιδότοπο και να όλες τις δραστηριότητες και τα παιχνίδια.
Το Christmas World περιλαμβάνει:
- Το δωμάτιο του Αι Βασίλη, ένα αληθινό σπίτι 100τμ, στον εσωτερικό χώρο δίπλα στον διάδρομο εξόδου. Ο Αγαπημένος Άγιος των παιδιών περιμένει τους μικρούς μας φίλους να φωτογραφηθεί μαζί τους και να ακούσει τις ευχές τους. Σε ένα παραδοσιακό σκηνικό, ο Άγιος Βασίλης θα υποδεχθεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους του.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Υπενθύμιση: αύριο η δημοπρασία εκμίσθωσης του κυλικείου εντός του Δημαρχείου

Αύριο 17/12/2014, μεταξύ 11.00 π.μ και 12. 00 μ.μ πραγματοποιείται η δημοπρασία εκμίσθωσης του κυλικείου με την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής και την κατάθεση νομιμοποιητικών εγγράφων των συμμετεχόντων. Η δημοπρασία είναι πλειοδοτική, φανερή και προφορική και θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειο του Δημαρχείου (Γρ. Λαμπράκη 240 και Νικηφορίδη, στο ισόγειο του κτιρίου, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου). Επισυνάπτεται η Διακήρυξη ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Σελίδα 1 από 223Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΝοέμβριοςΔεκέμβριος 2014Ιανουάριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
567891011


Κεντρικη Σελιδα | Δήμος | Εφημεριδα της Υπηρεσιας | Παρουσιαση Πολης | Ενημερωση - Επικοινωνια | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and