Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 


 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


 

 

ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 


 


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΕ ΕΝΑ "ΚΛΙΚ" ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ 

 


 

 


 

 

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ & ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ FORUM   


 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/06/2016 ΩΡΑ 12.00 μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 


 


 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/06/2016 ΩΡΑ 10.00 π.μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 


 


 


  


 


 


 


 


 

 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού


 


με μια ματιά


 

 

 

 

Συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις Κατεβάστε Περιεχόμενα Οδηγίες Χρήσης

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης

 

 

 


τελευταία νέα

Από 18 έως 29 Ιουλίου τα Θαλάσσια Μπάνια του Δήμου Κορυδαλλού

Ξεκινούν την Τρίτη 28 Ιουνίου και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 8 Ιουλίου, οι αιτήσεις εγγραφής στο πρόγραμμα «Θαλάσσια Μπάνια» που διοργανώνει και φέτος ο Δήμος Κορυδαλλού.
Συνολικά θα πραγματοποιηθούν δέκα μπάνια από 18 έως 29 Ιουλίου στην παραλία των Αγ. Θεοδώρων Κορινθίας, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν δωρεάν οι κάτοχοι κάρτας ΤΕΒΑ με τα παιδιά τους, οι κάτοχοι κάρτας αλληλεγγύης ή σίτισης και τα παιδιά μέχρι 12 ετών, ενώ το κόστος για τις υπόλοιπες κατηγορίες είναι 3 ευρώ το μπάνιο. Οι δημότες που έχουν υπερβεί το 50ο έτος της ηλικίας τους πρέπει να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση ότι είναι υγιείς.
Δικαιολογητικά εγγραφής:
1. Λογαριασμός ΟΤΕ/ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ, για να βεβαιωθεί η διεύθυνση κατοικίας 2. Μία πρόσφατη φωτογραφία 3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, για να βεβαιωθεί ότι οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα είναι κάτοικοι ή δημότες Κορυδαλλού 4. Χρηματικό ποσό. Για τα παιδιά που δεν συνοδεύονται από γονείς είναι απαραίτητη υπεύθυνη δήλωση του γονέα (επικυρωμένη) που θα ορίζει τον ενήλικα που θα τα συνοδεύει (συνοδεία έως δυο παιδιά).

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας και 2500 θέσεις απασχόλησης από ΟΑΕΔ

Ο Δήμος Κορυδαλλού στο πλαίσιο ενημέρωσης των δημοτών του για θέματα απασχόλησης ενημερώνει για την Έναρξη προγράµµατος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε ∆ήµους και σε Υπηρεσίες Α’ υποδοχής, ασύλου και διαχείρισης προσφυγικών ροών – Α΄ ΚΥΚΛΟΣ, για 2.500 θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΟΑΕΔ: 

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόµενους, εγγεγραµµένους στο µητρώο του ΟΑΕ∆ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινά σήµερα Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 στις 12 το µεσηµέρι και λήγει στις 12 το µεσηµέρι της ∆ευτέρας 4 Ιουλίου 2016. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται µε απλό τρόπο - αποκλειστικά µέσω του διαδικτύου - στην ιστοσελίδα του ΟΑΕ∆ (www.oaed.gr), χρησιµοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης. Σύµφωνα µε το περιεχόµενο της µε αριθµό 6/2016 ∆ηµόσιας Πρόσκλησης, δικαίωµα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων, διαδικτυακά, στα προγράµµατα Κοινωφελούς Χαρακτήρα έχουν µόνο οι εγγεγραµµένοι άνεργοι στα µητρώα ανέργων του ΟΑΕ∆ που ανήκουν σε –τουλάχιστον- µία από τις παρακάτω κατηγορίες:
• Εγγεγραµµένοι στα µητρώα ανέργων του ΟΑ

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης τιμά τους εθελοντές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Με ειδική εκδήλωση προς τιμήν των εθελοντών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, ο Δήμος Κορυδαλλού ολοκληρώνει την τρίτη χρονιά επιτυχημένης λειτουργίας του.
Την Δευτέρα 27 Ιουνίου και ώρα 7.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», Γρ. Λαμπράκη & Καρυταίνης 1ος όροφος, στο αίθριο της αίθουσας «Κ», ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης και στελέχη της δημοτικής αρχής υποδέχονται τους εθελοντές εκπαιδευτικούς και γονείς για να ανταλλάξουν απόψεις και να τους ευχαριστήσουν για τη συμμετοχή και την προσφορά τους σε μαθητές οικογενειών με χαμηλό εισόδημα που αδυνατούν να προσφέρουν στα παιδιά τους την υποστήριξη που έχουν ανάγκη.
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί εδώ και τρεις σχολικές χρονιές, με ανοδική και αυξητική πορεία. Η αρχική πρόταση της Ένωσης Γονέων στηρίχθηκε από την μεγάλη προσέλευση εθελοντών φοιτητών, αδιόριστων και συνταξιούχων καθηγητών και δασκάλων. Την τελευταία χρονιά ενισχύθηκε και με διορισμένους εκπαιδευτικούς από την Β’ ΕΛΜΕ Πειραιά με την ανάπτυξη παραρτήματος στο 4ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού.
Απευθύνεται σε μαθητές και των δύο βαθμίδων, ενώ από το 2015 – 2016 πραγματοποιήθηκαν και μαθήματα Αγγλικών. Τη φετινή χρονιά δίδαξαν 39 δάσκαλοι και καθηγητές, ενώ παρακολούθησαν 180 μαθητές. Επίσης, συμμετείχαν εθελοντικά 14 γονείς, οι οποίοι πρόσφεραν διοικητική υποστήριξη για την εύρυθμη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου. 
Καινοτομία της φετινής χρονιάς ήταν η έναρξη της συνεργασίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου με ιδιωτικά φροντιστήρια Μέση

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Εργαστήρια Τέχνης Κορυδαλλού: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ετήσια έκθεση των σπουδαστών

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη ετήσια έκθεση των Εργαστηρίων Τέχνης Κορυδαλλού (ΕΡ.ΤΕ.ΚΟ) με έργα σπουδαστών όλων των τμημάτων. Στην έκθεση συμμετείχαν με έργα τους οι σπουδαστές όλων των τμημάτων:ζωγραφικής ενηλίκων, παιδικής- εφηβικής ζωγραφική, φωτογραφίας, κοσμήματος, κοπτικής- ραπτικής, γλυπτικής, κατασκευής μαριονέτας, κεραμικής, αγιογραφίας, τοιχογραφίας, ψηφιδωτού, καθώς και των τριών νέων τμημάτων που λειτούργησαν φέτος για πρώτη χρονιά και προσέλκυσαν μεγάλο ενδιαφέρον. Πρόκειται για τα τμήματα comics- animation, αναπαλαίωση επίπλων και μπατίκ- κερί- χαρτί. Από τα έργα των σπουδαστών δεν έλειψαν και οι αναφορές στην επικαιρότητα και ιδιαίτερα στο προσφυγικό και στον αντιφασιστικό αγώνα. Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, ο οποίος συνεχάρη καθηγητές και σπουδαστές για την εξαιρετική δουλειά τους. Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού Γιώργος Μακρυνός ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την στήριξη του πολιτισμού και του αθλητισμού

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Κλιματιζόμενοι χώροι στον Δήμο Κορυδαλλού λόγω υψηλών θερμοκρασιών

Για την αντιμετώπιση των συνεπειών του καύσωνα η δημοτική αρχή Κορυδαλλού θέτει στην διάθεση των ευπαθών ομάδων πληθυσμού το Σάββατο 18/6/2016 και την Κυριακή 19/6/2016 και για τις ώρες από 8.00 πμ  έως 10.00 μ.μ. την αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, Γρ. Λαμπράκη 240, όπου υπάρχει κλιματιζόμενος χώρος. 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ
• Αποφύγετε την ηλιοθεραπεία. Παραμείνετε σε σκιερά και δροσερά μέρη αποφεύγοντας τους χώρους όπου επικρατεί συνωστισμός.

• Αποφύγετε τη βαριά σωματική εργασία, ιδιαίτερα μάλιστα σε χώρους με υψηλή θερμοκρασία, άπνοια και μεγάλη υγρασία. Αποφύγετε το βάδισμα για πολύ ώρα ή το τρέξιμο κάτω από τον ήλιο.
 

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 1 από 276Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΜάιοςΙούνιος 2016Ιούλιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and