Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


 

 

ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 


 


 

 Αιτήσεις από 22 Αυγούστου 2016

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 


 

 


 

 

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ & ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ FORUM   


 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ - ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/07/2016 ΩΡΑ 12.00 μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 


 


 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 27/07/2016 ΩΡΑ 12.00 μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 


 


  


 


 


 


 


 

 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού


 


με μια ματιά


 

 

 

 

Συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις Κατεβάστε Περιεχόμενα Οδηγίες Χρήσης

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης

 

 

 


τελευταία νέα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης "διακοπές στην πόλη μου"

 Τέσσερεις εβδομάδες ζωντάνιας, άθλησης και δημιουργικότητας για τριακόσιους μαθητές 6 έως 12 χρόνων, οι οποίοι συμμετείχαν στην φετινή έβδομη διοργάνωση του προγράμματος «διακοπές στην πόλη μου», έφτασαν στο τέλος τους με τις καλύτερες αναμνήσεις για παιδιά και μεγάλους.   

Το πρόγραμμα, το οποίο υλοποιείται από τον Δήμο Κορυδαλλού και τον Οργανισμός Ά-θλησης και Πολιτισμού, με σκοπό την στήριξη των εργαζομένων γονέων και την παροχή δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας στα παιδιά που δεν έχουν την πολυτέλεια των διακοπών μετά το κλείσιμο των σχολείων, ολοκληρώθηκε στις 15 Ιουλίου προσφέροντας μοναδικές δυνατότητες συμμετοχής με σκοπό την ανάπτυξη των Αθλητικών δυνατοτήτων και της Αισθητικής Αγωγής, την καλλιέργεια της Φιλαναγνωσίας, την βελτίωση της Παραγωγής Λόγου, την ενδυνάμωση της Κοινωνικοποίησης, μέσα από ένα σύνολο οργανωμένων βιωματικών προγραμμάτων κατάλληλων γι αυτές τις ηλικίες των παιδιών.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ

Κατόπιν επικοινωνίας μας με την αρμόδια Υπηρεσία της ΕΥΔΑΠ ενημερώνουμε ότι θα υπάρξει γενική διακοπή νερού στην περιοχή μας, από σήμερα 13/7/2016 και ώρα 8:00 το απόγευμα μέχρι αύριο 14/7/2016 ώρα 12:00 το μεσημέρι. 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Τους εθελοντές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Κορυδαλλού τίμησε ο Σταύρος Κασιμάτης

 Από 22 Αυγούστου οι αιτήσεις μαθητών και εθελοντών για την επόμενη χρονιά

 
Την ευχή, πολύ σύντομα, να εκλείψουν οι συνθήκες που γέννησαν την ανάγκη λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου μας, εξέφρασε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης στην εκδήλωση προς τιμή των εθελοντών που εργάστηκαν ολόκληρο το σχολικό έτος στην δράση. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εθελοντές εκπαιδευτικοί και γονείς που υποστηρίζουν τις διοικητικές ανάγκες του Φροντιστηρίου.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε για την προσφορά τους υπογραμμίζοντας ότι η λειτουργία του βασίζεται στη δική τους προσφορά και στην έμπρακτη αλληλεγγύη που δείχνουν σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για πολλές οικογένειες. «Όσο όμως η κρίση πιέζει τις οικογένειες, θα είμαστε κοντά για να στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο», τόνισε, υπογραμμίζοντας βέβαια την υποχρέωση της πολιτείας να λειτουργεί για όλα τα παιδιά προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας.

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Στιγμές συγκίνησης από την Θεατρική Ομάδα του Δήμου για τους ασθενείς του Νοσοκομείου Κρατουμένων

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία για τους ασθενείς του Νοσοκομείου Κρατουμένων πήρε ο Δήμος Κορυδαλλού και ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού, με στόχο να χαρίσουν λίγες ώρες διε-ξόδου από τον εγκλεισμό και την δύσκολη καθημερινότητα τους. 

Προσφέροντας μια ιδιαίτερη εμπειρία στους κρατούμενους ασθενείς, η Θεατρική Ομάδα του Δήμου σε συνεργασία με το Δίκτυο για τον Πολιτισμό και την Εκπαίδευση στις Φυλακές «Γεώργιος Ζουγανέλης», παρουσίασε την παράσταση «Ο Δράκος» του Ε. Σβαρτς, δημιουργώ-ντας μοναδικές στιγμές συγκίνησης. 

«Η "εξωστρέφεια" των δράσεων του Δήμου πρέπει να διαπερνά και τα "τείχη εντός" και αυτό συμβαίνει σε κάθε ευκαιρία είτε με τα εικαστικά προγράμματα και την συνεργασία μας με το Σχολείο των Φυλακών, είτε με δράσεις πολιτισμού που υλοποιούμε όλα αυτά τα χρόνια. Μπράβο στα παιδιά της Θεατρικής Ομάδας. Ευχαριστούμε όσους συνέβαλλαν», ανέφερε ο πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού Γιώργος Μακρυνός. Μεταφέροντας τον θερμό χαιρετισμό του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη υπογράμμισε την πάγια πολιτική της δημοτικής αρχής, που αποσυνδέει τα κτίρια από τους ανθρώπους. «Ο Δήμος Κορυδαλλού διεκδικεί με επιμονή την συνολική απομάκρυνση των Φυλακών. Όσο όμως παραμένουν στην πόλη, διεκδικούμε και συμβάλλουμε στη βελτίωση των συνθηκών κράτησης σε όλα τα επίπεδα». 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΒΑ

Τρίτη 5/7/2016 & Τετάρτη 6/7/2016, ώρες 11:00-14:00,στον υπόγειο χώρο στάθμευσης στο Δημαρχείο (επί της οδού Νικηφορίδη), πραγματοποιείται η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ. 

 
Οι δικαιούχοι ενημερώνονται με μήνυμα στο κινητό που έχουν δηλώσει. Απαραίτητα δικαιολογητικά:ταυτότητα, αίτηση & ΑΜΚΑ.
 
(Να έχετε μαζί σας καρότσι λαϊκής)                                                                                      
               
  Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 Πληροφορίες: 2104963917, 2104958947
 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Σελίδα 1 από 277Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΙούνιοςΙούλιος 2016Αύγουστος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and