Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


 

 

ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 


 

 

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ & ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ FORUM   


 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06/05/2016 ΩΡΑ 12.00 μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 


 


 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΠΕΜΠΤΗ 05/05/2016 ΩΡΑ 13.00 μ.μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 


 


 


  


 


 


 


 


 

 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού


 


με μια ματιά


 

 

 

 

Συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις Κατεβάστε Περιεχόμενα Οδηγίες Χρήσης

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης

 

 

 


τελευταία νέα

Εορτασμός τοπικής επετείου Ζωοδόχου Πηγής

72 χρόνια από την έκρηξη στην αποθήκη πυρομαχικών των Γερμανών στον «Στρατώνα», 21 Απριλίου 1944, ανήμερα της Ζωοδόχου Πηγής. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε στον καθιερωμένο εορτασμό της τοπικής επετείου, στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, την Πέμπτη 5 και την Παρασκευή 6 Μαϊου 2016.

Ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης & το Δημοτικό Συμβούλιο

Πρόγραμμα

Πέμπτη 5 Μαϊου
19.00: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος.

Παρασκευή 6 Μαϊου
07.00 : Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
19.00 : Παράκλησις εις την Υπεραγία Θεοτόκο.

 

  Εκδηλώσεις
10 τόνοι τρόφιμα ως πασχαλινό βοήθημα σε 500 οικογένειες από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες Κορυδαλλού

Με στόχο να μη μείνει καμιά οικογένεια  και κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα και να νιώσει τη χαρά της Ανάστασης και του Πάσχα, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού παρέδωσαν και φέτος πασχαλινό βοήθημα σε τρόφιμα σε 500 οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης. 
Το βοήθημα, που ξεπέρασε συνολικά τους 10 τόνους, περιλάμβανε νωπό κρέας, ζυμαρικά, λάδι, όσπρια, αλεύρι κ.α αλλά και τσουρέκι, σοκολατένια αυγά και άλλα γλυκίσματα για τα παιδιά.
Όλες οι οικογένειες πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια που έχουν θέσει οι Κοινωνικές Υπηρεσίες  και έχουν ελεγχθεί από τις κοινωνικές λειτουργούς του Δήμου. 
«Στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής ύφεσης παραμένει προτεραιότητα μας η στήριξη της κοινωνικής συνοχής και των συμπολιτών μας που έχουν πληγεί από την κρίση. Με διαφάνεια αλλά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με διακριτικότητα και σεβασμό στην προσωπικότητα αλλά και στις δυσκολίες τους» αναφέρει ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ημερίδας για τη Συμμετοχική Δημοκρατία στη χάραξη τοπικών πολιτικών

Με τη δέσμευση ότι τόσο η εμπειρία του προγράμματος, όσο και η ηλεκτρονική πλατφόρμα www.democu.gr θα αξιοποιηθούν και θα αποτελέσουν χρήσιμο εργαλείο διαβούλευσης και συμμετοχής στη χάραξη πολιτικών πολιτισμού και αθλητισμού, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ημερίδας “Συμμετοχική Δημοκρατία και Χάραξη Πολιτικής σε Τοπικό Επίπεδο - Μια Σύγχρονη Πρόκληση” στον Δήμο Κορυδαλλού. Με την ημερίδα ολοκληρώνεται το έργο DemoCu, που ξεκίνησε πριν από 18 μήνες και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δίκτυο Απασχόλησης και Κοινωνικής Μέριμνας, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και την SciFY.
Με την ολοκλήρωση του έργου, παραδίδεται πλέον στον Δήμο η ηλεκτρονική πλατφόρμα, μέσα από την οποία οι πολίτες έχουν πλέον μια συνολική εικόνα όλων των δραστηριοτήτων πολιτισμού και αθλητισμού στον Κορυδαλλό, ενώ μπορούν να πληροφορηθούν για όλους τους φορείς, δημοτικούς και μη, που δραστηριοποιούνται στα όρια της πόλης. Το καινοτόμο όμως στοιχείο είναι, ότι οι ίδιοι οι πολίτες

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Συλλέγω εμπειρίες» από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Ολοκληρώνονται σήμερα οι δράσεις του εκπαιδευτικού προγράμματος «Συλλέγω Εμπειρίες» που υλοποίησε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορυδαλλού. Το πρόγραμμα και οι εκδηλώσεις του εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», που υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), από το ΚΠΙΣΝ σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή (www.nationalopera.gr) και το Future Library (www.futurelibrary.gr) και με την υποστήριξη της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (www.nlg.gr).
Από τις 6 έως τις 21 Απριλίου, στο χώρο της βιβλιοθήκης, στο 5ο και στο 8ο Δημοτικό, υλο-ποιήθηκαν εφτά δράσεις που απευθύνονταν σε παιδιά ηλικίας 9 έως 13 ετών. Με τη βοήθεια της εφόρου της Βιβλιοθήκης Μαρίνας Νύκτα, της ζωγράφου Δέσποινας Πανταζή και του σκηνοθέτη Αντώνη Παπαδόπουλου, τα παιδιά προσέγγισαν γνωστά βιβλία με διαφορετικούς και διασκεδαστικούς τρόπους.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Έως 4 Μαϊου οι αιτήσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα Διαμονής σε Παιδικές Κατασκηνώσεις ΟΑΕΔ

Αιτήσεις και στο Δημαρχείο

Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται στις 4 Μαϊου 2016 η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων κατασκηνωτικών επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις του ΟΑΕΔ, έτους 2016, το οποίο θα υλοποιηθεί από τις 15 Ιουνίου 2016 έως τις α) 3 Σεπτεμβρίου 2016 για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και β) 10 Σεπτεμβρίου 2016 για τα παιδιά με αναπηρία. Η υποβολή αιτήσεων γίνεται από πιστοποιημένους χρήστες, αποκλειστικά μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Διαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr). Όσοι δικαιούχοι αδυνατούν να υποβάλλουν αίτηση, μπορούν να απευθύνονται και στον Δήμο Κορυδαλλού, Δημαρχείο, 2ος όροφος, Διεύθυνση Ανάπτυξης και Προγραμματισμού, γραφείο 213. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 1 από 270Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΑπρίλιοςΜάιος 2016Ιούνιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and