Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

  


 

Πληροφορίες: 210 4990410 , 595 

Αίτηση Μαθητών

  Αίτηση Εθελοντών 

 


 


 


 


 


 

 

 

 


 


 


 


 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


 


με μια ματιά

 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Κορυδαλλού
 
 


Δασικές Πυρκαγιές


 

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ 

 


 

 

 

 

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης
 

Τελευταία Νέα

Ο γνωστός κωμικός & youtuber Κ. Μαλιάτσης στον Κορυδαλλό για την ενίσχυση των Κοινωνικών Υπηρεσιών

 Πέμπτη 2 Μαΐου, 20.00, Δημοτικό Αμφιθέατεο «Θανάσης Βέγγος»- Αντί εισιτηρίου οι ενδιαφερόμενοι θα παραδίδουν τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του προγράμματος Σίτισης του Δήμου Κορυδαλλού, αλλά και την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς σε θέματα αλληλεγγύης, ο γνωστός κωμικός και youtuber Κώστας Μαλιάτσης ενώνει τις δυνάμεις του με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου.
Την Πέμπτη 2 Μαΐου, ώρα 20.00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» ο Κώστας Μαλιάτσης θα παρουσιάσει την παράσταση «Ένα για τα ΑΝΤΑ». Μαζί του στη σκηνή, ο Ηλίας Φουντούλης. Για την είσοδο στην παράσταση, που δίνεται αφιλοκερδώς από τους καλλιτέχνες, αντί εισιτηρίου οι θεατές θα πρέπει να προμηθευτούν προσκλήσεις παραδίδοντας τρόφιμα στις Κοινωνικές Υπηρεσίες, Ξενοφώντος και Πελοπίδα, πλατεία Μέμου.
Η διανομή των προσκλήσεων ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι την εξάντληση τους, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 11.00- 16.00. Η ελάχιστη ποσότητα που πρέπει να παραδίδεται για κάθε πρόσκληση είναι 2 πακέτα μακαρόνια, 1 πακέτο ζάχαρη και 2 κονσέρβες ντομάτας. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2132129333-4-5.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Ο ΕΡΜΗΣ Κορυδαλλού στον τελικό για την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία

Ο ΕΡΜΗΣ Κορυδαλλού μια από τις ιστορικότερες ομάδες της πόλης μας, μετά από μια δύσκολη αλλά πετυχημένη χρονιά, θα εκπροσωπήσει τον Κορυδαλλό στον τελικό του κυπέλλου Πειραιά, σε έναν αγώνα γιορτή για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο.
Απέναντι στην ομάδα της πόλης μας θα βρεθεί η ιστορική ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ σε ένα παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ το «Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ» την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 16:00.
Ταυτόχρονα ο ΕΡΜΗΣ βρίσκεται μια ανάσα από το να κατακτήσει το πρωτάθλημα του Πειραιά που θα τον οδηγήσει στην Γ’ Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Σας καλούμε όλους να βρεθούμε δίπλα στην ομάδα σε αυτή τη μεγάλη γιορτή την Τετάρτη 17/4/2019 ώρα 16:00. Εισιτήρια διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του ΕΡΜΗ Αγγ. Σικελιανού 6 πίσω από το Δημαρχείο. ΔΩΡΕΑΝ πούλμαν θα μεταφέρουν τον κόσμο στο γήπεδο με αναχώρηση στις 15:00 μπροστά από το Δημαρχείο. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 693 17 63 794 - 6
94 46 60 903.

  Εκδηλώσεις
Φροντίζουμε αυτούς που φροντίζουν

 Πρόγραμμα υποστήριξης κι εκπαίδευσης οικογενειακών φροντιστών ασθενών με Άνοια 

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πρόγραμμα «Φροντίζουμε αυτούς που φροντίζουν» της  Εταιρείας  Alzheimer Αθηνών. Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα φροντίδας κατ’ οίκον που εστιάζει στην  εκπαίδευση και υποστήριξη από διεπιστημονική ομάδα (ψυχολόγο, νοσηλευτή, κοινωνικό λειτουργό) των οικογενειακών φροντιστών ατόμων με άνοια και έχει ως προτεραιότητα την ανακούφισή τους από το φορτίο της φροντίδας. 

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Ανακοινώσεις Κοινωνικών Υπηρεσιών
Ξεκίνησε η λειτουργία της 1ης και 2ης Τοπικής Μονάδας Υγείας (Τ.Ο.Μ.Υ) στον Δήμο Κορυδαλλού

Με στόχο την παροχή δωρεάν, καθολικής, κατάλληλης, αποτελεσματικής, αποδοτικής, ποιοτικής και ανθρωποκεντρικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) και την ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών στις υπηρεσίες υγείας, ξεκίνησε η λειτουργία της 1ης και 2ης Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ) στον Δήμο Κορυδαλλού.
Οι ΤΟ.Μ.Υ Κορυδαλλού λειτουργούν στο κτίριο Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, επί της Ξενοφώντος και Πελοπίδα. Για την καλύτερη λειτουργία τους, η 2η Υγειονομική Περιφέρεια σε συνεργασία με τον Δήμο Κορυδαλλού, προχώρησαν σε πλήρη ανακαίνιση και αναδιαμόρφωση του 1ου ορόφου του κτιρίου, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στέγασης και λειτουργίας τους.
Οι ΤΟ.Μ.Υ λειτουργούν σε δύο βάρδιες, από 7 το πρωί έως 10 το βράδυ και στελεχώνονται από διεπιστημονική ομάδα (ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό). Συγκεκριμένα, από έναν Γενικό γιατρό, έναν παιδίατρο, δύο νοσηλευτές, έναν κοινωνικό λειτουργό, μία επισκέπτρια υγείας και έναν διοικητικό υπάλληλο. Παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, στο σύνολο του πληθυσμού, ενώ ειδική μέριμνα λαμβάνεται για τις ευάλωτες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Η Ρέα Κατσαρά νέο μέλος του Δημ. Συμβουλίου- Οι αρμοδιότητες στους Α.Καπιτσίνο και Δ.Χριστοφορίδη

Η Ρέα Κατσαρά θα είναι το νέο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού, στη θέση του Κώστα Καλούδη, που απεβίωσε την προηγούμενη εβδομάδα. Η κα Κατσαρά είναι βοηθός φαρμακοποιός. Ασχολείται με τα κοινά του Δήμου Κορυδαλλού από το 1986. Έχει διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος, Πρόεδρος του 1ου Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού, ο οποίος κατά την θητεία της αποπερατώθηκε και τέθηκε σε λειτουργία. Ήταν μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής 2ου Γυμνασίου- 2ου Λυκείου. Επίσης, έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της Διαδημοτικής Επιτροπής για το περιβάλλον των Δήμων του Πειραιά.

Επίσης, με απόφαση του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη, η αρμοδιότητα των Τεχνικών Υπηρεσιών και η προεδρία της Οικονομικής Επιτροπής ανατίθεται στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Ανδρέα Καπιτσίνο. Καθήκοντα Αντιδημάρχου με αρμοδιότητες την Καθαριότητα, Ανακύκλωση και τα Τεχνικά Συνεργεία αναλαμβάνει ο, έως σήμερα, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Χριστοφορίδης. 

  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 1 από 368Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΜάρτιοςΑπρίλιος 2019Μάιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
6789101112


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and