Λειτουργία:  
Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε το Δήμο Κορυδαλλού 

 


 


 


 


 


   


 

 


 


 
 
 


 


 


 


 


 


 


 


 

 


 

 


Ελεύθερο Δωρεάν Ιντερνετ


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού


Εκπαιδευτική Κοινότητα

Αποτελέσματα Εθνικών εκλογών 2009


με μια ματιά


  • Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης - Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο ECDL, City & Guilds, Cisco
  • Ο Δήμος Κορυδαλλού διαθέτει διαχειριστική επάρκεια για τα έτη 2007 - 2013

 

  • Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης - Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο ECDL, City & Guilds, Cisco
  • Ο Δήμος Κορυδαλλού διαθέτει διαχειριστική επάρκεια για τα έτη 2007 - 2013

 

Συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις Κατεβάστε Περιεχόμενα Οδηγίες Χρήσης

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης

τελευταία νέα

Τρία νέα σχολεία το επόμενο διάστημα παραδίδονται σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

21ο Νηπιαγωγείο, 6ο- 8ο Δημοτικό & Ειδικό Σχολείο

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν τα έργα κατασκευής τριών νέων σχολικών μονάδων, που ολοκληρώνουν το μεγάλο πρόγραμμα σχολικής στέγης για το οποίο είχε δεσμευθεί ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.
Έτοιμο είναι το νέο, σύγχρονο, καλαίσθητο κτίριο του 21ου Νηπιαγωγείου στο Σχιστό, το οποίο πρόκειται να παραληφθεί από τον Δήμο την επόμενη εβδομάδα και να λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο. Περιλαμβάνει αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, χώρο ανάπαυσης των νηπίων, τραπεζαρία, γραφεία, κοινόχρηστους χώρους και χώρους υγιεινής, συνολικής επιφάνειας 600 τ.μ.
Την ερχόμενη σχολική χρονιά αναμένεται να λειτουργήσει και το νέο 6ο- 8ο Δημοτικό στα 88 στρέμματα. Το νέο κτίριο είναι ήδη έτοιμο, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες ενοποίησης του αύλιου χώρου με το αρχικό κτίριο. Αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και α΄ όροφο, ενώ θα κατασκευαστεί και γήπεδο μπάσκετ.
Τέλος, με γοργούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή και του Ειδικού Σχολείου, στην οδό Σταματοπούλου,

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού καταδικάζει τις συνεχιζόμενες επιθέσεις εναντίον των Παλαιστινίων

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορυδαλλού στην συνεδρίαση της 17ης Ιουλίου 2014 αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού καταδικάζει τις συνεχιζόμενες δολοφονικές επιθέσεις των Ισραηλινών αρχών στη Λωρίδα της Γάζας και τα άλλα Παλαιστινιακά εδάφη με συνέπεια το θάνατο δεκάδων αμάχων μεταξύ των οποίων και πολλών παιδιών.
Καταγγέλλουμε επίσης τη σχεδιαζόμενη χερσαία επίθεση ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό και την κλιμάκωση της εγκληματικής δράσης του Ισραηλινού κράτους το οποίο στηρίζεται πολιτικά, στρατιωτικά και οικονομικά από την ΕΕ και τις ΗΠΑ με σκοπό την επιβολή των μονοπωλιακών συμφερόντων στην περιοχή.

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πρόγραμμα Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης

Με την συμμετοχή, φέτος, περισσότερων από 300 μαθητών ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης «διακοπές στην πόλη μου». Σκοπός του κοινωνικού αυτού προγράμματος, που οργανώνει το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Κορυδαλλού και ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού, είναι η στήριξη των εργαζομένων γονέων του Δήμου και η προσφορά δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας στα παιδιά που δεν έχουν την πολυτέλεια των διακοπών μετά το κλείσι-μο των σχολείων τους τον Ιούνιο. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε σε τρία σχολεία του Δήμου Κορυδαλλού (1ο, 2ο, 9ο) και η συμμετοχή των παιδιών ξεπέρασε κάθε προηγούμενη χρονιά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Κινητοποίηση δημοτικής αρχής και κατοίκων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Σχιστού

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ευρεία σύσκεψη με θέμα την αντιμε-τώπιση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Σχιστού, εξαιτίας της παραβατικότητας, που επικρατεί στην περιοχή. Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός από τον Δήμαρχο, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, μέλη της διοίκησης του Δήμου, επικεφαλής των παρατάξεων, υπηρεσιακοί παράγοντες και πολλοί κάτοικοι της περιοχής. Επίσης είχαν κληθεί και παρέστησαν εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, ο αναπληρωτής του Ταξίαρχου κ. Κώστας Κυριαζόπουλος, ο Διευθυντής του Αστυνομικού Τμήματος Κορυδαλλού κ. Βασίλης Μουντζούρης ο Διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ Πειραιά κ. Γιώργος Φέρλιας, ο εκπρόσωπος του Δασάρχη Πειραιά κ. Κώστας Λιάτσος, ενώ δεν παρέστησαν, αν και κλήθηκαν, εκπρόσωποι της Πολεοδομίας Πειραιά.
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, στην έναρξη της συζήτησης η διαβίωση των κατοίκων του Σχιστού έχει γίνει αφόρητη εξαιτίας της παραβατικότητας που επικρατεί στην περιοχή και είναι άμεση ανάγκη η συντονισμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Ευρεία σύσκεψη για τα προβλήματα του Σχιστού με πρωτοβουλία του Σταύρου Κασιμάτη

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη πραγματοποιείται την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 8 μ.μ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ευρεία σύσκεψη με θέμα την αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης και γενικά τα προβλήματα, που αφορούν την περιοχή του Σχιστού. Στη σύσκεψη, έχουν κληθεί ο Ταξίαρχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά κ. Κωνσταντίνος Τσαρδινάκης, ο Διευθυντής του Αστυνομικού Τμήματος Κορυδαλλού κ. Βασίλης Μουντζούρη, ο Γενικός Διευθυντής της Πολεοδομίας Πειραιά κ. Σπύρος Δημητράκης, 
και η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Αικατερίνη Αναστασάκου, ο Δασάρχης του Δασαρχείου Πειραιά κ. Πέτρος Σακκάς, ο Διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ Πειραιά κ.
Γιώργος Θέρλιας. Επίσης Αντιδήμαρχοι, μέλη της διοίκησης του Δήμου, οι επικεφαλής των παρατάξεων, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες. Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος, η δημοτική αρχή γίνεται καθημερινά δέκτης παραπόνων από κατοίκους, όπου η διαβίωση τους έχει γίνει αφόρητη από τις συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή και είναι άμεση ανάγκη η συντονισμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 1 από 209Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΙούνιοςΙούλιος 2014Αύγουστος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910


Εκδηλώσεις φορέων της πόλης

  Today  View Date: 
ΙούνιοςΙούλιος 2014Αύγουστος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910


Κεντρικη Σελιδα | Δήμος | Εφημεριδα της Υπηρεσιας | Παρουσιαση Πολης | Ενημερωση - Επικοινωνια | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and