Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


 

 


 

 


 

Ξεκινούν οι Αιτήσεις Μαθητών & Εθελοντών
 
για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου 


 

 

Παιδικοί Σταθμοί - ΚΔΑΠ

Αναλυτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης:
"Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής
για φορείς/δομές και ωφελούμενες μητέρες
"


 


 

 Αιτήσεις από 23/6/15 έως 9/7/15


 


 


 

 


 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


 

 

 


 


 

Gastronomic Cities
Διήμερη Διακρατική Συνάντηση

29-30 Σεπτεμβρίου 2014


 


 

Η νέα πλατεία Μέμου

Αύγουστος 2014

 

 


 

NEO!


 
 


 


 


 


 


 


 


 

 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού


Εκπαιδευτική Κοινότητα

Αποτελέσματα Εθνικών εκλογών 2009


με μια ματιά


  • Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης - Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο ECDL, City & Guilds, Cisco

 

 

  • Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης - Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο ECDL, City & Guilds, Cisco

 

 

Συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις Κατεβάστε Περιεχόμενα Οδηγίες Χρήσης

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης

τελευταία νέα

Κλιματιζόμενοι χώροι στον Δήμο Κορυδαλλού λόγω υψηλών θερμοκρασιών

Για την αντιμετώπιση των συνεπειών του καύσωνα η δημοτική αρχή Κορυδαλλού θέτει, όπως πάντα, στην διάθεση των ευπαθών ομάδων πληθυσμού καθημερινά από 8.00 έως 20.00 το Γ΄ΚΑΠΗ, το Ε΄ ΚΑΠΗ και την αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, όπου υπάρχουν κλιματιζόμενοι χώροι και καλύπτουν όλη την έκταση του Δήμου.
Κλιματιζόμενα κέντρα υποδοχής κοινού σε περίπτωση καύσωνα: 
Γ΄ΚΑΠΗ Μπουμπουλίνας 30, τηλ. 210-4979533
Ε΄ΚΑΠΗ Ξενοφώντος & Πελοπίδα 9 τηλ. 210-4951006
Δημαρχείο: Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου και Φουαγιέ Δημαρχείου, Γρ. Λαμπράκη 240 και Νικηφορίδη, τηλ. 210-4990400
Σε περίπτωση αργίας το δημαρχείο Κορυδαλλού θα παραμένει ανοιχτό από τις 8.00 έως 20.00, έπειτα από ανακοίνωση- ενημέρωση του γραφείου Πολιτικής Προστασίας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ξεκινούν οι αιτήσεις Εθελοντών και Μαθητών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Κορυδαλλού

Για τρίτη χρονιά θα λειτουργήσει το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Κορυδαλλού κατά το Σχολικό Έτος 2015-16, τόσο για μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, με την οργάνωση τμημάτων μελέτης, όσο και για μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με την παροχή υποστήριξης στα φιλολογικά μαθήματα, στα μαθηματικά, την φυσική και τη χημεία. Φέτος επίσης προγραμματίζονται, αναλόγως με την προσφορά των εθελοντών, και ξενόγλωσσα μαθήματα. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε χώρους σχολείων με την βοήθεια εθελοντών καθηγητών, δασκάλων, φοιτητών αλλά και γονέων οι οποίοι αναλαμβάνουν την διοικητική υποστήριξη και λειτουργία σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Κορυδαλλού.
• Πληροφορίες και αιτήσεις εθελοντών και μαθητών στο site του Δήμου

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Ξεκίνησε το έργο ανακατασκευής της οδού Ποταμού- Σημαντικό έργο για την ασφάλεια κατοίκων και οδηγών

Ένα από τα πιο σημαντικά έργα για την ασφάλεια οδηγών και πεζών και την κυκλοφοριακή ανακούφιση των περιοχών Άνω Κορυδαλλού, Σχιστού και της ευρύτερης περιοχής, η ανακατασκευή της οδού Ποταμού, ξεκίνησε σήμερα και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τα τέλη του έτους. Πρόκειται για τον βασικό οδικό άξονα που συνδέει τον Κορυδαλλό και τον Πειραιά με το Χαϊδάρι, στον οποίο, λόγω της λανθασμένης αρχικής της χάραξης και κατασκευαστικών προβλημάτων, έχουν συμβεί πολλά θανατηφόρα ατυχήματα.
Το έργο περιλαμβάνει νέα χάραξη και κατασκευή της οδού Ποταμού από την οδό Καραολή Δημητρίου έως την οδό Οδυσσέως με σταθερό πλάτος οδοστρώματος και νησίδας, προκειμένου να επιτευχθεί η ασφαλέστερη μετακίνηση των οχημάτων και η αποφυγή οδικών ατυχημάτων. Παράλληλα θα διαμορφωθούν νέα πεζοδρόμια με βάση τα νέα χαρακτηριστικά της οδού, ενώ θα φυτευθεί και νέο πράσινο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα "διακοπές στην πόλη μου 2015"

Μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά του προγράμματος θερινής δημιουργικής απασχόλησης «διακοπές στην πόλη μου» έφτασε στο τέλος της, με τη συμμετοχή 300 παιδιών, μαθητών δημοτικού.  Επιτυχία που αποτυπώθηκε τόσο στην καθημερινότητα του προαυλίου και της αίθουσας, όσο και στις θαλάσσιες εκδρομές, στο σινεμά, στα εικαστικά έργα των παιδιών, στις δράσεις φιλαναγνωσίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, στα σεμινάρια «εμείς και οι άλλοι» από τους διασώστες της ΕΔΟΚ και το Λιμενικό Σώμα  καθώς και στις νέες δράσεις για την ασφάλεια στο διαδίκτυο που πραγματοποίησε το Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης και «αδέσποτες μέρες» σε συνεργασία με το φιλοζωικό σωματείο «Αδέσποτη Ελπίδα».  Οι μικροί και μεγαλύτεροι μαθητές συζήτησαν για τα δικαιώματα των ζώων και τις υποχρεώσεις μας απέναντί τους και «γνώρισαν» τον Πάνθηρα Μαυρόγατο, ήρωα του νέου βιβλίου της Κορυδαλλιώτισσας συγγραφέως Βάσιας Ακαρέπη.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Έως τις 5 Αυγούστου αιτήσεις στο πρόγραμμα Επισιτιστικής και βασικής Υλικής Συνδρομής

Ο Δήμος Κορυδαλλού συμμετέχει στο πρόγραμμα «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας σε Άπορους. Οι δικαιούχοι θα παραλάβουν τρόφιμα,βασική υλική συνδρομή και υπηρεσίες για την κοινωνική ενσωμάτωσή τους. 
Εισοδηματικά κριτήρια ωφελουμένων (πραγματικό εισόδημα):

• 3.000 € ετησίως για μεμονωμένο άτομο
• 4.500 € ετησίως για το ζευγάρι
• Προσαυξανόμενο κατά 1.500 € για κάθε ενήλικο εξαρτώμενο μέλος της οικογένειας και 900 € ετησίως για κάθε ανήλικο εξαρτώμενο μέλος της οικογένειας.
• Στη μονογονεϊκή οικογένεια (οικογένεια που προστατεύεται από έναν μόνο γονέα, άγαμο, σε χηρεία ή διαζευγμένο) το πρώτο εξαρτώμενο ανήλικο μέλος λογίζεται ως ενήλικας
• Ως πραγματικό εισόδημα νοείται το συνολικό καθαρό πραγματικό εισόδημα όλων των κατηγοριών (ημεδαπής ή αλλοδαπής προέλευσης), που έλαβαν όλα τα μέλη της ωφελούμενης μονάδας στη διάρκεια του οικονομικού έτους − μετά την αφαίρεση των φόρων, των εισφορών για κοινωνική ασφάλιση, των κρατήσεων του ν. 4093/2012 ή υπέρ δημοσίου, της εισφοράς αλληλεγγύης του ν. 3986/2011. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Ανακοινώσεις Κοινωνικών Υπηρεσιών
Σελίδα 1 από 244Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΙούλιοςΑύγουστος 2015Σεπτέμβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and