Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


 

 


 

 

ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 


 


 


 


 


 

Συνεχίζουν οι Αιτήσεις Μαθητών
& Εθελοντών
 
για το Κοινωνικό Φροντιστήριο
του Δήμου 


 


  


 


 


 


 


 

 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού


 


με μια ματιά


 

 

 

 

Συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις Κατεβάστε Περιεχόμενα Οδηγίες Χρήσης

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης

τελευταία νέα

Κυριακή χωρίς μεσάζοντες την ερχόμενη Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Συνεχίζεται η επιτυχημένη δράση του Δήμου Κορυδαλλού «Κυριακές χωρίς μεσάζοντες» με αγορά προϊόντων απ΄ ευθείας από τους παραγωγούς στο χώρο του Δημοτικού πάρκινγκ, Γρ. Λαμπράκη και Πλαταιών την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016. Η δράση, πραγματοποιείται κάθε 3 εβδομάδες περίπου, ενώ οι δημότες ενημερώνονται εγκαίρως για τα προϊόντα που θα διατίθενται και τις τιμές τους. Τα προϊόντα που θα διατεθούν την ερχόμενη Κυριακή είναι:
Ελαιόλαδο, Extra παρθένο, 18,00€ / συσκευασία των 5 λίτρων
Αγουρέλαιο 19,00€ / συσκευασία των 5 λίτρων
Αλεύρι, Διάβα Καλαμπάκας (Μύλοι Βλαχογιάννη)
για όλες τις χρήσεις 3,00€ / συσκευασία των 5 κιλών
Για τσουρέκι 3,00€ / συσκευασία των 3 κιλών
Κίτρινο, Χωριάτικο 3,30€ / συσκευασία των 5 κιλών
Ολικής Άλεσης 3,50€ / συσκευασία των 5 κιλών
Καλαμποκιού 2,80€ / συσκευασία των 3 κιλών
Πολύσπορο 3,50€ / συσκευασία των3 κιλών
Πορτοκάλια 0,40€ / κιλό
Λεμόνια 0,67€ / κιλό
Mανταρίνι 0,60€ / κιλό
Ρόδια 1,50€ / κιλό

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΠ Κερατσίνι- Αετός Κορυδαλλού Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, 17.30 γήπεδο Γ.Καραϊσκάκης

Δυο δημοφιλέις ομάδες του Πειραιά, το Κερατσίνι και ο Αετός Κορυδαλλού συναντώνται αύριο Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, στις 17.30 στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" στον Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΠ. Είναι η ετήσια ποδοασφαιρική γιορτή στην οποία αναμένεται να μετάσχουν οι φίλαθλοι και των δύο συλλόγων. Το πρόγραμμα: 

17.15 Είσοδο: στον αγωνιστικά των διαιτητών και των ποδοσφαιριστών και των δύο οµάδων- συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήµου Πειραιά. Παράταξη μπροστά στους επισήμους- Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου.
17. 20 Χαιρετισµός Προέδρου Ε.Π.Σ.Π.- Προέδρων οµάδων φιναλίστ µε διαιτητές, προπονητές, ποδοσφαιριστές και παράγοντες των δύο σωματείων.
17:25 Κατάθεση Μάνου στην µνήµη των θυµάτων της Θύρας 7 από την Ε.Π.Σ.Π. και τις δύο ομάδες των φιναλίστ.
17:30 Έναρξη Τελικού αγώνα Κυπέλλου Πειραιά ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΑΠΟ ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛ0Υ.

Απονομές μετά το τέλος των αγώνων 
Απονομή στην φιναλίστρια ομάδα Κυπέλλου και μεταλλίων (προπονητή και ποδοσφαιριστών). 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Πρόγραμμα οδοντοστοματικής υγείας στους μαθητές Α’ Δημοτικού

Πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου και αγωγής στοματικής υγείας για τους μαθητές που φοιτούν στην Α’ τάξη του Δημοτικού, υλοποιούν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού σε συνεργασία με την 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου.
Κλιμάκιο Οδοντιάτρων και Επισκεπτριών Υγείας του ΠΕΔΥ Νίκαιας-ΚΟΠ Οδοντιατρικό, θα διενεργήσει δωρεάν οδοντοστοματολογική εξέταση και αγωγή στοματικής υγείας στους μαθητές στο χώρο του σχολείου, ενώ τα αποτελέσματα της εξέτασης θα δοθούν εγγράφως στους μαθητές, προκειμένου οι γονείς να ενημερωθούν για την κατάσταση της στοματικής υγείας των παιδιών τους.
Ο προληπτικός έλεγχος έχει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, την στήριξη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Κορυδαλλού και των Διευθυντών των σχολικών μονάδων, κι εντάσσεται στην δράση «Προγράμματα Πρόληψης και Αγωγής Υγείας στα σχολεία του Δήμου Κορυδαλλού 2015-2016», η οποία αποτελεί μια συντονισμένη προσπάθεια παρεμβάσεων,

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Κοινή ανακοίνωση Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχων της ΠΕ Πειραιά για το προσφυγικό

Μετά από συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου, στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη και των Δημάρχων Πειραιά Γ. Μώραλη, Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χ. Βρετάκου, Κορυδαλλού Στ. Κασιμάτη, Περάματος Γ. Λαγουδάκη και του γενικού γραμματέα του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη Κ. Τσεφαλά, που εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Γ. Ιωακειμίδη.
Στην διάρκεια της συνάντησης έγινε αναλυτική συζήτηση για το μείζον ζήτημα του προσφυγικού και το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στο Σχιστό και με την ολοκλήρωσή της ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά διάβασε την κοινή ανακοίνωση όλων των συμμετεχόντων, που έχει ως εξής:
«Το προσφυγικό είναι ένα μείζον θέμα που καλείται να διαχειριστεί η χώρα μας και έχουμε καθήκον να συμβάλουμε όλοι στο βαθμό που αναλογεί στον καθένα μας και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Με αυτά τα δεδομένα και παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση πήρε μια απόφαση χωρίς διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες αποφασίσαμε να στηρίξουμε τη δομή στο Σχιστό, με τις εξής προϋποθέσεις:
1. Ο αριθμός των προσφύγων, που θα φιλοξενούνται εκεί θα είναι τόσος ώστε να εξασφαλίζονται ανθρώπινες συνθήκες και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των προσφύγων, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης.
2. Η κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα:
• Στην διαμόρφωση σχεδίου διασποράς προσφύγων στο Λεκανοπέδιο και σε όλη την χώρα με τη μεταφορά τους με τα πλοία από τα νησιά και σε άλλα λιμάνια εκτός του Πειραιά ώστε να είναι διαχειρίσιμο το θέμα και σε ακραίες συνθήκες.
• Σε ενημερωτική εκστρατεία των τοπικών κοινωνιών. 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Σε 2ο ΣΔΕ Κορυδαλλού Γεώργιος Ζουγανέλης μετονομάζεται το ΣΔΕ Φυλακών

Αναγνώριση της προσφοράς του Διευθυντή του ΣΔΕ Φυλακών Κορυδαλλού, στον θεσμό και στη λειτουργία των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας και ειδικά στον ευαίσθητο χώρο των σωφρονιστικών καταστημάτων, αποτελεί η άμεση αποδοχή της πρότασης για μετονομασία του 2ου ΣΔΕ Κορυδαλλού ή ΣΔΕ Φυλακών Κορυδαλλού σε 2ο ΣΔΕ Κορυδαλλού Γεώργιος Ζουγανέλης.
Την πρόταση, που εκφράζει τα αισθήματα εκτίμησης και αναγνώρισης της προσφοράς σύσσωμης της κοινωνίας του Κορυδαλλού για πρώτο διευθυντή, που έφυγε αιφνιδια-στικά από τη ζωή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία μόλις 55 ετών, μετέφερε ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης στον Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Θεοδόση Πελεγρίνη, ,
Πρόταση για την μετονομασία του σχολείου είχαν διατυπώσει και η πρώην προϊσταμένη Β΄θμιας Εκπαίδευσης κα Αρχοντία Παπαδοπούλου, στη θητεία της οποίας είχε ιδρυθεί το σχολείο, καθώς και οι μαθητές του ΣΔΕ Κορυδαλλού προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης για τον αγαπημένο τους δάσκαλο.
Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Ζουγανέλη θα πουν σήμερα Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 13.οο η οικογένεια, φίλοι, συνεργάτες στον Ι. Ναό Αγ. Τριάδας Πετρουπόλεως, όπου θα ψαλλεί η εξόδιος ακολουθίας, ενώ η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 1 από 261Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΙανουάριοςΦεβρουάριος 2016Μάρτιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29123456
78910111213


Κεντρική Σελίδα | Δήμος | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Παρουσίαση Πόλης | Ενημέρωση - Επικοινωνία | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and