Τρίτη, 21 Απριλίου 2015
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

Ακολουθείστε τον Δήμο Κορυδαλλού 

 


 

 


 

Ρύθμιση Ληξιπρόθεσμων οφειλών
προς Δήμο Κορυδαλλού


 


 


 

 

 


 

 


 


 

O Μετροπόντικας στην πλ. Ελευθερίας
 
25 Νοεμβρίου 2014


 

Gastronomic Cities
Διήμερη Διακρατική Συνάντηση

29-30 Σεπτεμβρίου 2014


 


 


  

Η νέα πλατεία Μέμου

Αύγουστος 2014

 

 


 

NEO!


 
 


 


 


 


 


 


 


 

 


 

 


Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης


Bρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί


Ε. Δ. ΑΠασχόλησης Ενηλίκων


Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού


Εκπαιδευτική Κοινότητα

Αποτελέσματα Εθνικών εκλογών 2009


με μια ματιά


  • Επόμενη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Τετάρτη 15 Απριλίου και ώρα 20.30
  • Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης - Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο ECDL, City & Guilds, Cisco

 

 

  • Επόμενη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Τετάρτη 15 Απριλίου και ώρα 20.30
  • Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης - Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο ECDL, City & Guilds, Cisco

 

 

Συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις Κατεβάστε Περιεχόμενα Οδηγίες Χρήσης

καλωσόρισμα

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

Πιστεύουμε ότι η περιήγηση στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Κορυδαλλού αλλά και τους ετεροδημότες και απόδημους συμπατριώτες μας για έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση αλλά και επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αισιοδοξούμε ότι η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου μας θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή ιστορικής πληροφόρησης για την πόλη μας και ένα σταθερό βήμα για αμφίδρομη πληροφόρηση και δημιουργικό διάλογο.
 
Καλή περιήγηση
 
 
Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης

τελευταία νέα

Στις 7 Μαΐου συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις του Δήμου για τη μεταφορά της δίκης της Χρυσής Αυγής

Στις 7 Μαΐου θα δώσει ξανά το παρών στη δίκη της Χρυσής Αυγής στην δικαστική αίθουσα των Φυλακών ο Δήμος Κορυδαλλού και ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης ζητώντας και πάλι την αλλαγή του χώρου διεξαγωγής της.
Στη δίκη που διακόπηκε σήμερα πρώτη μέρα, λόγω έλλειψης συνηγόρου ενός εκ των κατηγορουμένων, παρευρέθηκαν και ο Δήμαρχος Κορυδαλλού με τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργος Γαβρίλη και τον Δήμαρχο Κερατσινίου Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο. Ο Σταύρος Κασιμάτης υποστήριξε το αίτημα ενώπιον του δικαστηρίου, αλλά λόγω της διακοπής της δίκης, το θέμα θα τεθεί εκ νέου στις 7 Μαΐου.
Σύσσωμος ο Δήμος, το Δημοτικό Συμβούλιο, εργαζόμενοι, εκπαιδευτικοί και γονείς συμμετείχαν από το πρωί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν έξω από τη δικαστική αίθουσα, όπου ενώθηκαν με άλλους διαδηλωτές σε μια ογκώδη συγκέντρωση.
«Στις 7 Μαΐου θα είμαστε πάλι εδώ συγκεντρωμένοι, προκειμένου να πείσουμε το δικαστήριο για τη μεταφορά της δίκης εκτός της πόλης. Είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε στους μαθητές μας και στην πόλη μας ασφάλεια και ομαλές συνθήκες. Η δίκη πρέπει να συνεχιστεί κανονικά σε κατάλληλη αίθουσα. Τα σχολεία, τα αθλητικά κέντρα και όλες οι υπηρεσίες του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά και στις 7 Μαΐου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, μιλώντας στους συγκεντρωμένους μετά την έξοδο του από το δικαστήριο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Ανοιχτά κανονικά από αύριο Σχολεία και Δήμος

Ανοιχτά κανονικά από αύριο όλα τα Σχολεία και όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού μετά την απόφαση του δικαστηρίου για αναβολή της δίκης ως τις 7 Μαΐου.  Αναλυτική ενημέρωση θα ακολουθήσει στο Δελτίο Τύπου που θα εκδοθεί σήμερα. 

  Νέα Γραφείου Τύπου (Γενικά)
Όχι στη δίκη της Χ.Α στον Κορυδαλλό: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Δήμου Δευτέρα 20 Απριλίου, 8 π.μ

Στο ισόγειο του Δημαρχείου θα συγκεντρωθούν στις 8 το πρωί της Δευτέρας 20 Απριλίου, ημέρα έναρξης της δίκης της Χρυσής Αυγής στην δικαστική αίθουσα των φυλακών, ο Δήμος Κορυδαλλού, εργαζόμενοι και φορείς της πόλης.
Κορυφώνοντας τις αντιδράσεις τους εναντίον της διεξαγωγής της μεγαλύτερης δίκης των τελευταίων ετών μια ανάσα από τα σχολεία, τους παιδικούς σταθμούς και τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης, ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο, τοπικοί φορείς, όλοι οι βουλευτές της περιοχής, πλην της Χρυσής Αυγής και η Αντιπεριφέρεια Πειραιά, ζητούν την τροποποίηση της απόφασης και τη διεξαγωγή της δίκης εκτός Κορυδαλλού. Την ίδια μέρα κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της πόλης, καθώς και όλες οι υπηρεσίες του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την περασμένη Πέμπτη, ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Εύχομαι να καταλάβουν όλοι οι παράγοντες της δίκης, ότι την Δευτέρα πρέπει να αποφασιστεί η μεταφορά της σε άλλη αίθουσα. Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική. Διαφορετικά οι ίδιοι θα είναι υπεύθυνοι για ό, τι συμβεί. Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας για να αποτραπεί η υλοποίηση αυτής της επιλογής».

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Έκκληση Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη να μη γίνει η δίκη της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό

Κλειστά τα σχολεία και ο Δήμος την ερχόμενη Δευτέρα 20 Απριλίου, ημέρα έναρξης της δίκης

Την αστοχία της απόφασης να διεξαχθεί η δίκη των κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής στη δικαστική αίθουσα των Φυλακών Κορυδαλλού εξέφρασε για μια ακόμα φορά ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, που παραχώρησε σήμερα μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη και τους Δημάρχους Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο, Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη και τον εκπρόσωπο του Δημάρχου Νίκαιας Ρέντη γενικό γραμματέα του Δήμου Κώστα Τσεφαλά.
Επανέλαβε την αμετάκλητη απόφαση για κλείσιμο των σχολείων της πόλης, του Δήμου και όλων των υπηρεσιών την ερχόμενη Δευτέρα 20 Απριλίου, ημέρα έναρξης, καθώς και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για συμμετοχή στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τη δικαστική αίθουσα.
Ο Δήμαρχος απηύθυνε έκκληση στα μέλη του Δικαστηρίου, στο οποίο θα τεθεί το αίτημα αλλαγής του χώρου διεξαγωγής της δίκης κατά την ημέρα έναρξης της δίκης, να σκεφτούν τις συνέπειες για την πόλη και τους μαθητές των 11 σχολείων, των παιδικών σταθμών και των αθλουμένων στις αθλητικές εγκαταστάσεις, που βρίσκονται σε απόσταση ελάχιστων μέτρων από τη δικαστική αίθουσα των φυλακών.

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Κλειστά τα Σχολεία του Κορυδαλλού την Δευτέρα 20 Απριλίου λόγω της έναρξης της δίκης της ΧΑ

 Ο Δήμος Κορυδαλλού και η Αντιπεριφέρεια Πειραιά, με την συμπαράσταση όλων των Βουλευτών Β’ Πειραιά, πλην της «Χρυσής Αυγής», του Συλλόγου Δασκάλων Κορυδαλλού- Αγ. Βαρβάρας, της Β΄ΕΛΜΕ Πειραιά, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Κορυδαλλού, των Αθλητικών του Σωματείων, των Δημάρχων των γειτονικών Δήμων και πλήθους φορέων, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση διεξαγωγής της δίκης της «Χρυσής Αυγής» στη δικαστική αίθουσα των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού και ζητούν τροποποίηση της σχετικής απόφασης. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Νέα-Δελτία Τύπου
Σελίδα 1 από 235Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες του Δήμου

  Today  View Date: 
ΜάρτιοςΑπρίλιος 2015Μάιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910


Κεντρικη Σελιδα | Δήμος | Εφημεριδα της Υπηρεσιας | Παρουσιαση Πολης | Ενημερωση - Επικοινωνια | Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εκπαιδευτική Κοινότητα
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by and